• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
پس شرایط قبلیشون رو برداشتن.
بنده برای خانم 22 درصد باز کردم با واریز ماهیانه. روز شمار با اجازه برداشت لحظه ای و دسترسی به شتاب.
دوست عزیز من نمیگم همچین چیزی نیست چون خیلی برام مسخره و عجیب بود هر شعبه حرف خودش رو میزنه فرضا چن روز پیش رفتم بانک ثامن که قبلا یه حساب سپرده اونجا داشتم که یکساله بود ولی قرارداد 5ساله باهام بسته بودن و سود 25% بم میدادن اول اینکه گفت سالیانمون شده 20 % روزشمار هم 20% بعد امرز یه شعبه دیگه اش میگفت روزشمار 19% سالیانه 22%..اصن شیر تو شیریه..جالب اینجاس هر شعبه ای هم میپرسی چرا اینطوریه میگن سیستم ما درسته اون یکی شعبه اشتباه میکنه..توی بانک آینده و انصار و چن جا دیگه هم این قضیه رو من دیدم..

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
پس شرایط قبلیشون رو برداشتن.
بنده برای خانم 22 درصد باز کردم با واریز ماهیانه. روز شمار با اجازه برداشت لحظه ای و دسترسی به شتاب.
سلام. تازگی سودشونو کم کردن و شده 19 روز شمار .

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
من از قبل مقداری هم تو مهر اقتصاد دارم و بهم 23 درصد میدن. حیف نیست پول از صنعت برداری بذاری تو بانک؟

Sent from my One S using Tapatalk

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
در مورد صندوق گردشگری سوال داشتم,آیا مثله صندوقای دیگه مثل کشاورزی اگه بخوای برداشت داشته باشی باید 2-3 روز قبل اطلاع بدی؟ و آیا میشه به دفعات درخواست برداشت کرد؟
در مورد روزشمار قوامین و دی هم که دوستان در پستای قبلی نوشته بودن 20درصد میدن.آیا در هر شعبه ای و با 1یا 2ملیون میشه افتتاح حساب کرد؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام
در مورد صندوق گردشگری سوال داشتم,آیا مثله صندوقای دیگه مثل کشاورزی اگه بخوای برداشت داشته باشی باید 2-3 روز قبل اطلاع بدی؟ و آیا میشه به دفعات درخواست برداشت کرد؟
در مورد روزشمار قوامین و دی هم که دوستان در پستای قبلی نوشته بودن 20درصد میدن.آیا در هر شعبه ای و با 1یا 2ملیون میشه افتتاح حساب کرد؟
گردشگری ۱هفته طول میکشه پولتو بده

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
این بانک مهر اقتصاد مجوز ندازه ؟ اسمش توی سایت بانک مرکزی پیدا نکردم

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من از قبل مقداری هم تو مهر اقتصاد دارم و بهم 23 درصد میدن. حیف نیست پول از صنعت برداری بذاری تو بانک؟

Sent from my One S using Tapatalk
ساخت و ساز اگه رکود نباشه سودش بیشتره ولی تو این شرایط فروختن ۴ واحد آپارتمان مشکل شده.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
اول از همه یه تشکر ویژه از شما بکنم
ممنونم که همیشه اطلاعات آپدیت رو در اختیار همه میگذاری((( بعضی ها دوست ندارن و نمیگن) )و حتی با عکس میزاری(((مثل سپرده صندوق خودت))) واقعا هر کسی نمیکنه حالا یا حوصله نمیکنه یا به دلایل دیگه.......

ولی در مورد این صندوق من ی پرسیدم این رو گفت
ارزش هر سهم این ماه 105.000 تومان
و هر ماه هم بالاتر میره ((( سر ماه ارزش هر سهم به 100.000 تومان بر نمیگرده))))
اماااااااا
فقط به 100.000 تومان هر سهم سود تعلق میگیره!!!!!!
یعنی به طور مثال اگه 200 سهم خریدی و شد 21.000.000 تومان
فقط به 20 میلیونش سود تعلق میگیره
بعد گفتش شما بعدا که بخوای سهامتو بفروشی اونجا هم سود میکنی
اماااا خوب الی حساب سود 24 درصدی 1 میلیونو نمیدن واسه 20 تومانو
+
هیچکدوم از صندوق ها 100% درصد تضمینی نیست ((( شاید به حرفی که زدن عمل بکنن)))
چون تو اساس نامه همه بانک ها 20 درصد خورده

اینم از اطلاعات من از زنگی که زدم بهشون:):):):)
یعنی اگه این صندوق های وابسته به بانکها یه وقت توی بورس ضرر کنن ما به عنوان سرمایه گذار هم ضرر میکنیم ؟! پس رو چه حسابی میگن مثلا 22 یا 24 درصدش تضمین هست یا ضامن نقد شوندگی فلان بانک هست ؟! این صندوقهای وابسته به بانکا کلا ریسک تو کارشون نیست ؟! مبلغ من 700تومن هست همه سرمایه مه اگه یه درصد امکان دود شدن پول باشه اونجارو انتخاب نمیکنم. کسی اگه جزئیات بیشتری میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم. نمیخوام اگه گفته حداقل 24 مثلا بعدش 20درصد واریز کنه یا اصلا هیچی واریز نکنه بگه ضرر کردیم.

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
یعنی اگه این صندوق های وابسته به بانکها یه وقت توی بورس ضرر کنن ما به عنوان سرمایه گذار هم ضرر میکنیم ؟! پس رو چه حسابی میگن مثلا 22 یا 24 درصدش تضمین هست یا ضامن نقد شوندگی فلان بانک هست ؟! این صندوقهای وابسته به بانکا کلا ریسک تو کارشون نیست ؟! مبلغ من 700تومن هست همه سرمایه مه اگه یه درصد امکان دود شدن پول باشه اونجارو انتخاب نمیکنم. کسی اگه جزئیات بیشتری میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم. نمیخوام اگه گفته حداقل 24 مثلا بعدش 20درصد واریز کنه یا اصلا هیچی واریز نکنه بگه ضرر کردیم.
داداش خلاصه بت بگم..اینجا ایرانه..این قضیه صندوق هم واسه دور زدن بانک مرکزیه که بگن آره ما بیشتر از 20% سود سالیانه نمیدیم اگه از اون بیشتره سهام بورس..همش گاوبندیه..همه بانک هام این صندوق ها رو دارن فقط از ترس بازرس سخت میرن زیر بارش..شما با این 700 تومن هر بانکی منتتو دارن..به نرم برو کارآفرین خیلی برخوردشون خوب بود کارمنداش..آینده هم خوبه..بانکای جدید التاسیس واسه جذب سرمایه هرکاری میکنن اطمینانی هم هستن

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51

گفته یکی از مدیران بانک به من این بود
که الان مثل قبل صندوق های بانک تو بورس سرمایه گذاری نمیکنن که بعدا ضرر بدن

اما من اگه جای شما بودم و کل این پول در اختیارم بود اولین کاری که میکردم این بود که میرفتم اول با مدیران بانک های مختلف حرف میزدم که انقدر الان تو حسابم شما چند درصد میدی؟
با این مبلغ قدرت چانه زنی با مدیران بانک ها رو هم داری
اما اگه نتیجه دلخواه نگرفتی برو تو صندوق بزار

دو نوع صندوق داریم

صندوق اول با پیش بینی سود

صندوق دوم با حداقل سود تضمین شده

صندوق دوم حداقل سود ( 20 درصد) تضمین شدست (بیشتر از 20 درصد تضمین شده نیست اما اصولا بیشتر از 20 میدن)

ضامن نقدشوندگی هم یعنی هر روزی که پولتو بخوای (با توجه به ارزش سهامت که اون روز چقدر باشه) صد در صد بانک ازت میخره

Last edited:

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
a-shafiei گزارش میده :D:D ادامه گزارشات این خبرنگار محلی :
انصار روزشمار 19% سالیانه 20% صندوق حداقل 22%
موسسه آرمان روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب نیست
صادرات روزشمار 19/75% سالیانه 20% عضو شتاب
سامان روزشمار 19%(حداقل 10میلیون) سالیانه 20%
ایران زمین روشمار 19/5% سالیانه 20% عضو شتاب
توسعه تعاون روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
سینا روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
حالا بریم سراغ موسسه جذاب نور..موسسه ای که به تازگی مجوز از بانک مرکزی گرفته..نرخ سود روزشمار موسسه رقم باورنکردنی 25% و سالیانه 28%..:general707::general707:ولی معایب بزرگی داره اول اینکه عضو شتاب نیستن..بعد اینکه عضو شتاب نیستن به کنار کلا اصن کارت ندارن..یعنی نه اینترنت بانک نه تلفن بانک..هیچی..دفترچه بت میدن برا هر کاری باید بری شعبه..ولی البته شعبه هاش خلوته..توی شهر ما دو تا شعبه داره که هر دو شعبه فک کنم ملکش واسه خودشون باشه چون چن ساله همون جا هستن:general703::general703:..
دوستان اگه با موسسات مشکل دارین و بهشون اعتماد ندارین و عضو شتاب بودن براتون مهمه به نظرم بین سه تا بانک گردشگری ..کارآفرین ..آینده یکی رو انتخاب کنین
آنچنان هم تفاوتی باهم ندارن صندوق کارآفرین و گردشگری سود حداقل 24% رو واستون تضمین میکنن که همشون میگن 24%کف هستش اکثرا بیشتر میده فقط هرموقع کل پول رو بخواین بگیرین باید از 3روز قبل با بانک هماهنگ کنین ..ولی بانک آینده صندوقش سود 25%میده منتهی سود پول رو هر 3ماه یکبار واریز میکنه..هر سه بانک بانکهای معتبری هستن..همشون اینترنت بانک تلفن بانک دارن..می تونین از تسهیلاتشون استفاده کنین..اما من توی شهر خودمون خوشم از برخورد کارکنان گردشگری و کارآفرین اومد..البته آینده هم خدایی خوب بود ولی این دو تا پرستیژ بالاتری داشتن..راستی آینده یه حساب داره بهش میگن ایران کارت وقتی باهاش خرید میکنی سر ماه یه مقداری از پولتون رو برمیگردونه..
ولی اگه به موسسات اطمینان دارین چون همه موسسات عضو شتاب نیستن به نظرم نور بهتره..چون تقریبا هر 1میلیون 23.500 سود میده ولی بانک های شتاب حداکثر 21.000 و این موضوع مثلا واسه منی که میخوام 50تومن سپرده گذاری کنم ماهی تقریبا 125000 تومان تفاوت داره اگه اشتباه نکنم..

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
حالا بریم سراغ موسسه جذاب نور..موسسه ای که به تازگی مجوز از بانک مرکزی گرفته..نرخ سود روزشمار موسسه رقم باورنکردنی 25% و سالیانه 28%..:general707::general707:
موسسه اعتباری " نور " مشمول مالیات شد
موسسه اعتباری نور که در حال حاضر به عنوان چهارمین موسسه اعتباری غیربانکی مجاز شناخته می شود، حاصل تجمیع تعاونی های اعتبار «کارسازان آینده» ، «پیشگامان همیار یزد» و صندوق های قرض الحسنه 'ریحانه گستر' و 'مشیز' بوده و مسئولیت پاسخگویی به مشتریان این نهادهای پولی را به عهده خواهد داشت
http://www.akhbarbank.com/vdch-6nx.23n-mdftt2.html

توافق بانکی‌ها برای کاهش تدریجی نرخ سود
مدیرعامل بانک توسعه صادرات از توافق بانکداران برای کاهش تدریجی نرخ سود بانکی خبر داد و گفت: با توجه به افت نرخ تورم، بانک ها نیز معتقد به کاهش نرخ سود بانکی هستند و هماهنگی هایی نیز در این خصوص باید انجام شود.
http://www.akhbarbank.com/vdciu3ap.t1aqz2bcct.html

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
نور زمانی که مجوز نداشت این سود هارو میداد ....الان دیگه 28% نمیده !!

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
a-shafiei گزارش میده :D:D ادامه گزارشات این خبرنگار محلی :
انصار روزشمار 19% سالیانه 20% صندوق حداقل 22%
موسسه آرمان روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب نیست
صادرات روزشمار 19/75% سالیانه 20% عضو شتاب
سامان روزشمار 19%(حداقل 10میلیون) سالیانه 20%
ایران زمین روشمار 19/5% سالیانه 20% عضو شتاب
توسعه تعاون روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
سینا روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
ببخشید در مورد سود روز شمار بانک های صادرات و سامان و ایران زمین مطمئن هستید ؟
آخه همه این ها در سایتشون سود روز شمار رو 10% اعلام کردند.
میشه بیشتر توضیح بدید

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
ببخشید در مورد سود روز شمار بانک های صادرات و سامان و ایران زمین مطمئن هستید ؟
آخه همه این ها در سایتشون سود روز شمار رو 10% اعلام کردند.
میشه بیشتر توضیح بدید
بانک صادرات شرایطش خاصه یعنی باید موجودی بالای20 میلیون باشه و دست نزنی.بهتره از خود شعبه بپرسی

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
بانک صادرات شرایطش خاصه یعنی باید موجودی بالای20 میلیون باشه و دست نزنی.بهتره از خود شعبه بپرسی
اگه کل پول رو بخوای دست نزنی که دیگه روز شمار نمیشه. مگر اینکه به قول شما محدودیت حد اقل مبلغ داشته باشه
مثلا اگر بالای 200 میلیون بخوایم بزاریم کدوم بانک سود بیشتری میده روز شمار ؟ ( بیشتر میگم روزشمار چون میخوام هر وقت دلم خواست پولم رو کم و زیاد کنم)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
موسسه اعتباری " نور " مشمول مالیات شد
موسسه اعتباری نور که در حال حاضر به عنوان چهارمین موسسه اعتباری غیربانکی مجاز شناخته می شود، حاصل تجمیع تعاونی های اعتبار «کارسازان آینده» ، «پیشگامان همیار یزد» و صندوق های قرض الحسنه 'ریحانه گستر' و 'مشیز' بوده و مسئولیت پاسخگویی به مشتریان این نهادهای پولی را به عهده خواهد داشت
http://www.akhbarbank.com/vdch-6nx.23n-mdftt2.html

توافق بانکی‌ها برای کاهش تدریجی نرخ سود
مدیرعامل بانک توسعه صادرات از توافق بانکداران برای کاهش تدریجی نرخ سود بانکی خبر داد و گفت: با توجه به افت نرخ تورم، بانک ها نیز معتقد به کاهش نرخ سود بانکی هستند و هماهنگی هایی نیز در این خصوص باید انجام شود.
http://www.akhbarbank.com/vdciu3ap.t1aqz2bcct.html
بنظرم تیتر مسخره و عوام فریب برای خبر زده ومنظورش باید این باشه که این موسسه هم مثل سایر بانکها شامل قانون مالیات میشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ساخت و ساز اگه رکود نباشه سودش بیشتره ولی تو این شرایط فروختن ۴ واحد آپارتمان مشکل شده.
خیلی بازار ساخت و ساز خوب بود بهش مالیات هم بستن
از این به بعد موقع فروش هر آپارتمان نوساز که کمتر از ۳سال از پایان کارش گذشته باشه باید معادل ۱۰٪ارزش ملک رو به عنوان مالیات پرداخت کنند
قیمت فروش هم اون قیمتی نیست که به صورت کاذب توی مبایعه نامه مینوشتند
خود اداره مالیات تعیین میکنه اون منطقه چقدر میارزه!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
اگه کل پول رو بخوای دست نزنی که دیگه روز شمار نمیشه. مگر اینکه به قول شما محدودیت حد اقل مبلغ داشته باشه
مثلا اگر بالای 200 میلیون بخوایم بزاریم کدوم بانک سود بیشتری میده روز شمار ؟ ( بیشتر میگم روزشمار چون میخوام هر وقت دلم خواست پولم رو کم و زیاد کنم)
من بانک اینده ریختم که هیچ محدودیتی نداره و سود کوتاه مدتش 19 درصد بود. البته قبلا بیشتر بوده ولی الان کم کرده

بالا