• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یکی از دوستان گفتن که حساب کلید طلایی تا آبان تمدید شده
کسی اطلاع دقیق داره پرسیده باشه از شعبه؟؟
یا آخر این ماه حساب منقضی میشه؟
توی همه شعب کاغذ زدن که تا آبان تمدید شده

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
تا حالا ندیدم موسسه ثامن الحجج مشکلی داشته باشه ولی امروز داشتم با ماشین از خیابان شریعتی رد می شدم شعبه قلهک خیلی خیلی شلوغ بود و تقریبا تا تو خیابان هم مشتری بود!!! :general410:
من با ماشین بودم و جای پارک نبود اگر دوستان خبر بدی از این موسسه شنیدند ما را هم بی خبر نگذارند
ممنونم

Last edited:

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
میزان کجا نوشتن؟

تمام نوشته هام ماله همین هفته اس..هر چی هم نوشته چیزایی بوده که از خود شعبه ها پرسیدم حتی بعضی بانک ها هم چند تا شعبه رفتم..در مورده میزان هم من چیزی ننوشتم چون اصلا تو شهر ما(کرمانشاه)شعبه نداره..یه چیزی حدود 40لیتر بنزین خرج این اطلاعات شد..ولی خوب بعضی بانک واسه این که راغب شم پولم رو تو اون بانک بذارم بهم یه اشانتیون هایی مثه تقویم و سررسید و دفترچه و اینجور چیزا دادن..:D:D:p
منظورم موسسه آرمان بود که سهوا میزان درج شد، پوزش!!!

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان
چه بانک هایی برای وام
خود سپرده رو به عنوان ضامن قرار میدن و وام میدن
مثلا از روی سپرده هم وام بدن راحت هم ضامن بشه اون پول البته سند هم داریم هم اینکه این پول رو که به عنوان سپرده دارن سود هم بهش تعلق بگیره از قسط وام کم کنن؟
بانک سینا میگفتن این نوع وام میدن
این وام ها رو چه بانک هایی میدن؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان
چه بانک هایی برای وام
مثلا از روی سپرده هم وام بدن راحت هم ضامن بشه اون پول البته سند هم داریم هم اینکه این پول رو که به عنوان سپرده دارن سود هم بهش تعلق بگیره از قسط وام کم کنن؟
سلام دوست عزیز اکثر بانک ها این شرایط رو دارن ولی معمولا وامی که بهتون میدن سودش خیلی بالاس مثلا هر سودی بهتون واسه پول میده سود وامش 5% بیشتر از سود سپرده اس..مثلا ثامن همچین شرایطی داره به این سود که سود 25% بهتون میده ولی وامش میشه 30%..به صرفه نیست بعد اینکه تا وامت رو تسویه نکنی نمیتونی پولت رو برداشت کنی..

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
تسهیلات در برابر سپرده بلند مدت:
عسکریه ۲۰ به ۲۶ درصد
مهر اقتصاد حداقل ۱۲ میلیون ، ۱۲/۵ به ۱۴/۵
ثامن ۱۴ به ۱۷
سینا ۲۰ به ۲۴
-------------------------------
درگاه واریز شتابی آرمان آنی به حساب واریز میشه.
سقف برداشت خودپردازش ۲۰۰ تومن هست.
من چند روز پیش از سینا گرفتم آنی واریز می کنن به اسم مشارکت مدنی .تو پستی که نقل قول کردم سود ها رو نوشتم.معمولا بین ۸۵ تا ۹۰ درصد سپرده دست شما رو می گیره.
سینا ۱۰۰ سپرده رو وام میده اصل پول رو بلند مدت ۲۰ درصد سود بهش میده .۱۵ درصد وام رو هم داخل یک حساب ۱۰ درصدی مسدود میکنه
دوستان
چه بانک هایی برای وام

سلام دوست عزیز اکثر بانک ها این شرایط رو دارن ولی معمولا وامی که بهتون میدن سودش خیلی بالاس مثلا هر سودی بهتون واسه پول میده سود وامش 5% بیشتر از سود سپرده اس..مثلا ثامن همچین شرایطی داره به این سود که سود 25% بهتون میده ولی وامش میشه 30%..به صرفه نیست بعد اینکه تا وامت رو تسویه نکنی نمیتونی پولت رو برداشت کنی..

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
آرمان خیلی ریسک داره. اونم این مبالغ. هیچ تضمینی نیست فردا پولتون را پس بده.
داره با سیلی صورتش را سرخ نگه میداره. تو پدیده سرمایه گذاری زیادی کرده. یکی از دوستام از عموش که تو بانک مرکزیه شنیده. 95 درصد شعباتش هم اجاره ای است
بذارید ثامن یا ثامن الحجج پشتشون گرمه به جاهای معتبر

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک آینده هنوز حسابای بالای 5 میلیون را 23 درصد روزشمار میده. موسسه نور هم یکساله 28 درصد میده

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
صندوقهای سهام بعضی بانکها شنیدم تا 28 درصد روزشمار میدن

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
من چند روز پیش از سینا گرفتم آنی واریز می کنن به اسم مشارکت مدنی .تو پستی که نقل قول کردم سود ها رو نوشتم.معمولا بین ۸۵ تا ۹۰ درصد سپرده دست شما رو می گیره.
سینا ۱۰۰ سپرده رو وام میده اصل پول رو بلند مدت ۲۰ درصد سود بهش میده .۱۵ درصد وام رو هم داخل یک حساب ۱۰ درصدی مسدود میکنه
بنده تا حالا 3 بار این وام سینا رو گرفتم. در کل واسه کسایی خوب هست که توانایی پول جمع کردن رو ندارند.چون مجبور میشن قسط بدن و موقع اتمام اقساط پول خوبی جمع کردن. به شرطی که اون وام رو هم بزارن سپرده که سود روش بیاد

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
موسسه نور که مجاز شده و تحت نظارت بانک مرکزی هست چطوره که نرخ سود یکساله اش 28% ؟؟؟
الانم با این نرخ حساب باز میشه؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
بنظرم تیتر مسخره و عوام فریب برای خبر زده ومنظورش باید این باشه که این موسسه هم مثل سایر بانکها شامل قانون مالیات میشه
شاید میخواد بگه هزینه هاشون داره میره بالا،دیگه از سود های (غیر واقعی و بالا ) خبری نیست :D
=================================
بر اساس قوانین بانکی هیچ بانکی اجازه پرداخت بیش از 15 میلیون تومان در یک روز را به یک مشتری ندارد.
در یکی از بند های قوانین مبارزه با پولشویی که هیئت وزیران در سال 88 مصوب کرد پرداخت بیش از 15 میلیون تومان در روز را به یک نفر ممنوع اعلام کرد.
این قانون به جهت کسب اطلاع از منشا پول و امنیت جامعه اتخاذ شده است.
بانک مرکزی برای حل این مشکل همواه به مشتریان بانک ها توصیه می کند از راه های جایگزین نظیر چک بانکی، بین بانکی، حواله های ساتنا، پایا، سحاب و ... استفاده کنند.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بانک آینده هنوز حسابای بالای 5 میلیون را 23 درصد روزشمار میده. موسسه نور هم یکساله 28 درصد میده
فقط به کسانی میده که از اول 23%مونده باشه،من با وجودیکه 23%در آبان 93 باز کردم بعد 2ماه چون موجودی کم بود تبدیل به 19%شده و باز وقتی که بالای 5 م هم بود همون 19% باقی ماند

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
فقط به کسانی میده که از اول 23%مونده باشه،من با وجودیکه 23%در آبان 93 باز کردم بعد 2ماه چون موجودی کم بود تبدیل به 19%شده و باز وقتی که بالای 5 م هم بود همون 19% باقی ماند
من
نور 20% هیچ شعبه ای 28 نمیده..دیروز به 3 شعبه مراجعه کردم همه 20 درصد..برای مبلغ 400 م.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
تایید میشه امروز صبح رفتم شعبه آینده فقط ۱۹٪ روزشمار و صندوق ۲۵٪ دارن.
حساب اشتیاق بانک دی باز کردم با کف ۱ میلیون و سود ۲۰٪

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
تایید میشه امروز صبح رفتم شعبه آینده فقط ۱۹٪ روزشمار و صندوق ۲۵٪ دارن.
حساب اشتیاق بانک دی باز کردم با کف ۱ میلیون و سود ۲۰٪
دی خیلی خوبه. 20 درصد برا کوتاه مدت روزشمار میده و همه امکانات بانکی را هم داره. پشتش هم به ارگان دولتی معتبری گرمه

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان من دیروز شعبه نور حساب باز کردم 28%..تازه گفتم تا اول مهر پولم کامل نیست فعلا زیر 20تومن میخوام بذارم..گفتن مشکلی نداره خیلی راحت واسم حساب باز کردن گفتن هر موقع بخوای به مبلغت میتونی اضافه کنی..هر زمان هم بخوای برداشت کنی 0/5% کمتر از روزشمار باهات حساب میشه که الان روزشمارش 25%..میشه 24/5%..اصن قصد حمایت از نور رو ندارم ولی من قرارداد 28% باز کردم..

بالا