• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان من دیروز شعبه نور حساب باز کردم 28%..تازه گفتم تا اول مهر پولم کامل نیست فعلا زیر 20تومن میخوام بذارم..گفتن مشکلی نداره خیلی راحت واسم حساب باز کردن گفتن هر موقع بخوای به مبلغت میتونی اضافه کنی..هر زمان هم بخوای برداشت کنی 0/5% کمتر از روزشمار باهات حساب میشه که الان روزشمارش 25%..میشه 24/5%..اصن قصد حمایت از نور رو ندارم ولی من قرارداد 28% باز کردم..

من امروز از کارمند نور سوال کردم گفت بلند مدت و کوتاه مدت 20 درصد روی سپرده میدن !

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
سلام دوستان من دیروز شعبه نور حساب باز کردم 28%..تازه گفتم تا اول مهر پولم کامل نیست فعلا زیر 20تومن میخوام بذارم..گفتن مشکلی نداره خیلی راحت واسم حساب باز کردن گفتن هر موقع بخوای به مبلغت میتونی اضافه کنی..هر زمان هم بخوای برداشت کنی 0/5% کمتر از روزشمار باهات حساب میشه که الان روزشمارش 25%..میشه 24/5%..اصن قصد حمایت از نور رو ندارم ولی من قرارداد 28% باز کردم..

داداش یکساله چقد میداد ؟ این روز شماره درسته ؟
5 ساله هم حساب داشت ؟ چقدر میداد ؟
برای بالای 50 تومن چقدر ؟

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
نور 20% هیچ شعبه ای 28 نمیده..دیروز به 3 شعبه مراجعه کردم همه 20 درصد..برای مبلغ 400 م.
اما تهران فقط 20% میدن..حتی برای مبالغ بالا

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
تایید میشه امروز صبح رفتم شعبه آینده فقط ۱۹٪ روزشمار و صندوق ۲۵٪ دارن.
حساب اشتیاق بانک دی باز کردم با کف ۱ میلیون و سود ۲۰٪

دی خیلی خوبه. 20 درصد برا کوتاه مدت روزشمار میده و همه امکانات بانکی را هم داره. پشتش هم به ارگان دولتی معتبری گرمه
اون یک میلیون مسدوده؟
محدودیت دیگه ایی هم داره؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
داداش یکساله چقد میداد ؟ این روز شماره درسته ؟
5 ساله هم حساب داشت ؟ چقدر میداد ؟
برای بالای 50 تومن چقدر ؟
والا 5ساله فک کنم نداش..نمیدونم من نپرسیدم..یکساله رو در و دیوارش شده بود 20%..ولی من با رییس شعبه صحبت کردم گفت 28% بهت میدم..روزشمار هم 25%..حساب یکساله ات رو دست بزنی میشه 24/5%..

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
عابر کارت هم داره؟

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
دی خیلی خوبه. 20 درصد برا کوتاه مدت روزشمار میده و همه امکانات بانکی را هم داره. پشتش هم به ارگان دولتی معتبری گرمه
تایید میشه امروز صبح رفتم شعبه آینده فقط ۱۹٪ روزشمار و صندوق ۲۵٪ دارن.
حساب اشتیاق بانک دی باز کردم با کف ۱ میلیون و سود ۲۰٪
در مورد مسدود شدن دو تا سوال داشتم
1-آیا به مبلغ 1ملیون مسدود شده سود تعلق میگیره یا این مبلغ جزو مبنای مانده موجودی هر روز برای 20 درصد روزشمار به حساب نمیاد؟
(یعنی مثلا اگر 20 ملیون توحساب باشه سود 20 درصد روزشمارش برای کل 20 ملیون محاسبه میشه که میشه برای 30 روز 361000تومن یا بر مبنای 19 ملیون تومن موجودی حساب میشه 343000تومن)
2-اگر مثلا حساب با 20 ملیون افتتاح بشه و بعد از دو ماه کل 20 ملیون رو بخوایم برداریم آیا حساب بسته میشه؟وآیا مثل حسابهای سپرده یکساله چون قبل از موعد حساب رو خالی کردیم باید جریمه ای پرداخت کنیم؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
در مورد مسدود شدن دو تا سوال داشتم
1-آیا به مبلغ 1ملیون مسدود شده سود تعلق میگیره یا این مبلغ جزو مبنای مانده موجودی هر روز برای 20 درصد روزشمار به حساب نمیاد؟
(یعنی مثلا اگر 20 ملیون توحساب باشه سود 20 درصد روزشمارش برای کل 20 ملیون محاسبه میشه که میشه برای 30 روز 361000تومن یا بر مبنای 19 ملیون تومن موجودی حساب میشه 343000تومن)
2-اگر مثلا حساب با 20 ملیون افتتاح بشه و بعد از دو ماه کل 20 ملیون رو بخوایم برداریم آیا حساب بسته میشه؟وآیا مثل حسابهای سپرده یکساله چون قبل از موعد حساب رو خالی کردیم باید جریمه ای پرداخت کنیم؟
به همه موجودی شامل مبلغ مسدودی سود میدن.
اگه حسابو خالی کنید بسته میشه .
جریمه رو اطلاع ندارم.

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
پس آفرین به موسسه مجاز نور با این سود 28% که روی فرشتگان رو هم سفید کرده.
البته تهران همچین سودی نمیدن.اگر از دوستان کسی با این نرخ حساب باز کرد خواهشا اطلاع بده.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
البته اون رییس شعبه اطلاعاتش به روز نبوده. از اول تیر همه حسابهای کوتاه مدتش شده 19 درصد به بالا بسته به مبلغ موجودی و دیگه 25 نیست. چه جدید و چه قدیمیا.
ولی یه جایی هم که سود بیشتری میده اینجا خوب نیست بگید که جلوش را بگیرند. به ضرر خوتون کار می کنید . چقدر ساده اید. کسی خواست براش خصوصی بفرستید.

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
البته اون رییس شعبه اطلاعاتش به روز نبوده. از اول تیر همه حسابهای کوتاه مدتش شده 19 درصد به بالا بسته به مبلغ موجودی و دیگه 25 نیست. چه جدید و چه قدیمیا.
ولی یه جایی هم که سود بیشتری میده اینجا خوب نیست بگید که جلوش را بگیرند. به ضرر خوتون کار می کنید . چقدر ساده اید. کسی خواست براش خصوصی بفرستید.
صحبت دوستمون تاييد ميشه ، بهتره اون پستتون رو اديت كنيد و عكس رو حذف كنيد .
اينجا ايران هست و هستند دوستاني كه سريع ... !

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
صحبت دوستمون تاييد ميشه ، بهتره اون پستتون رو اديت كنيد و عكس رو حذف كنيد .
اينجا ايران هست و هستند دوستاني كه سريع ... !
حتی عموی یکی از دوستام تو بانک مرکزیه. می گفت از اداره نظارت و بازریش هر روز اینجا را میبینند.
اینجا میگید کجا سود بیشتری میدن در واقع دارید زیراب اوب بانک و موسسه را میزنید. در واقع زیراب خودتون را میزنید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
این دیگه از اون حرفا بود!!!بانک مرکزی که از توی دوفروم بخواد با نرخ سود بالا مبارزه کنه،باید درش را گل بگیرن!!!

• Like
Reactions: pzs

chama

Registered User
لایک‌ها
241
در دفترچه حساب عنوان روزشمار یا کوتاه مدت دارد یا مدت دار یک ساله هست؟
کارت شتابی،اینترنت بانک و شبا دارد؟
کدام ارگان دولتی؟
دزد تر از بانک صادرات توی کارمزد گرفتن ندیدم!!!اگر مجبور نباشیداصلا ارزش افتتاح حساب نداره و به خودتون توهین نکنید!!!برای همراه بانک و خدماتی مثل پایا هم کارمزد گذاشته تازه500 هزارتومن هم بیشتر نمیشه انتقال داد ولی جالبه موقع بخور بخور خوب میشه3000 - 3000 میلیارد انتقال داد
http://www.bsi.ir/Pages/ElectronicBank/mobilebank.aspx
کوثر هم مابه التفاوت2%حساب ارکیده را دیروز واریز کرد که ندیدم کسی اطلاع رسانی کنه البته شامل ارکیده های قدیمی نمیشد وفقط شامل همون 21.5%هایی شده که در یک بازه زمانی خاص افتتاح شده...قابل توجه دوستی که میگفت شامل همه ارکیده های 42 میشه!!!
در مورد بانک ها توی کارمزد ملت حرف اول را میزنه سالانه 10000 برای sms و 5000 برای اینترنت بانک و 25 هر انتقال داخل بانکی و کارمند های ...
بانک ملی هم از امسال به سرعت خودش را به جایگاه دوم رسوند سالانه 10000 sms و 1206ریال هم کارمزد دریافت موجودی که به تازگی به #717* اضافه شده.
صادرات هم سومین بانک که فقط sms رایگان داره:general703: اما برای هر تراکنش کارمزد میگیره.

با رئیس یکی از شعبه های کوثر صحبت می کردم می گفت اون 2 درصد مابه و تفاوت ذینفع هم چنان واریز میشه!!!
هیچ جوری قبول نمیکرد که واریز نمیشه و منم زیاد پیگیر نشدمo_O

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان من پستم رو پاک کردم..ولی خوب واسم مهم نبود که چه پیامد هایی داره فوقش اینه سود رو کم میکردن من پولم رو از حساب خارج میکردم..من عمدا این عکس رو گذاشته بودم که بدونین بانک های ایران هیچ کدوم در و پیکر درست حسابی ندارن همین امروز یکی از دوستانم میگفت از بانک صادرات سال 84 یک میلیارد و دویست وام گرفته تا به امروزم هیچ قسطی پرداخت نکرده بعد رفته با رییس بانک صحبت کرده یه وام 300 میلیونی دیگه بهش دادن..حالا 1% 2% سود پول بذا بالا پایین بشه..مهم این پولای کلانیه که با پارتی بازی میشه گرفت..وثیغه این آقا یه کارگاه که کل تجهیزاتش با ارزش زمین به 200میلیون هم نمیرسه!!!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
این دیگه از اون حرفا بود!!!بانک مرکزی که از توی دوفروم بخواد با نرخ سود بالا مبارزه کنه،باید درش را گل بگیرن!!!
واقعا راست میگی.
انگار بانک مرکزی خبر نداره.خخخخخ

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
در دفترچه حساب عنوان روزشمار یا کوتاه مدت دارد یا مدت دار یک ساله هست؟
کارت شتابی،اینترنت بانک و شبا دارد؟
کدام ارگان دولتی؟

در مورد بانک ها توی کارمزد ملت حرف اول را میزنه سالانه 10000 برای sms و 5000 برای اینترنت بانک و 25 هر انتقال داخل بانکی و کارمند های ...
بانک ملی هم از امسال به سرعت خودش را به جایگاه دوم رسوند سالانه 10000 sms و 1206ریال هم کارمزد دریافت موجودی که به تازگی به #717* اضافه شده.
صادرات هم سومین بانک که فقط sms رایگان داره:general703: اما برای هر تراکنش کارمزد میگیره.

با رئیس یکی از شعبه های کوثر صحبت می کردم می گفت اون 2 درصد مابه و تفاوت ذینفع هم چنان واریز میشه!!!
هیچ جوری قبول نمیکرد که واریز نمیشه و منم زیاد پیگیر نشدمo_O
کوثر برا منم دو درصدو واریز نکرد پولمو ورداشتم.دزدن عوضیا.اولش میگفتن جای دیگه حساب باز میکردم.

بالا