• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این دیگه از اون حرفا بود!!!بانک مرکزی که از توی دوفروم بخواد با نرخ سود بالا مبارزه کنه،باید درش را گل بگیرن!!!
پس فکر کردی بانک مرکزی جاسوس از فضا میاره.
بی در و پیکر تر از هین حرفهاست. 90 درصد اطلاعاتشون از همین اطلاعات مردمی ، سایتها و رسانه ها و از جمله همین جاست. من گفتم زیراب خودتون و بانکی که سود بیشتری میده را نزنید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بی در و پیکر تر از هین حرفهاست. 90 درصد اطلاعاتشون از همین اطلاعات مردمی ، سایتها و رسانه ها و از جمله همین جاست. من گفتم زیراب خودتون و بانکی که سود بیشتری میده را نزنید
پس چرا مجوز بانک و موسسه زدن را به من و شما نمیده؟؟؟؟
بی در و پیکر هست از لحاظ واریز و برداشت چون پول چاپ میکنن و اینطور جلوی ورشکستگیشون را میگیره ولی خودش بهتر از من وشما میدونه کجا چند درصد سود میده و کجا چند درصد بهره میگیره

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
متاسفانه خیلی از کاربران این فروم عموی دوستشون تو بانک مرکزی نیست که مدام رانت اطلاعاتی داشته باشن که بدونن کجا چقدر سود میده یا کجا ریسکش بالاست برای سپرده گذاری.به ناچار مجبورن بیان اینجا سوال بپرسن و راهنمایی بخوان که بعضی از دوستان هم کمک میکنن و سود بانک ها رو میگن.
بله شایدم به ضررشون باشه ولی بانک مرکزی خیلی خوب میدونه تو پستوی هر بانکی چه خبره.نیازی به این فروم نداره.

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
شما لازم نیست برای دیگر اعضا تعیین تکلیف کنید.این فروم واسه من و خیلیا حدود دو سال هست باعث شده تصمیم درست تری برای سرمایه گذاری بگیریم

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
البته اون رییس شعبه اطلاعاتش به روز نبوده. از اول تیر همه حسابهای کوتاه مدتش شده 19 درصد به بالا بسته به مبلغ موجودی و دیگه 25 نیست. چه جدید و چه قدیمیا.
ولی یه جایی هم که سود بیشتری میده اینجا خوب نیست بگید که جلوش را بگیرند. به ضرر خوتون کار می کنید . چقدر ساده اید. کسی خواست براش خصوصی بفرستید.
دوستاني كه همچين عقيده اي دارن پس اصلا برا چي توي اين فروم هستن؟ فقط براي گرفتن اطلاعات از ديگران و شريك نكردن ديگران در اطلاعات خودشون؟ همون داستان هميشگي ما ايرانيا كه فقط ديگ خودم مهمه نه؟ ديگي كه برا من نمي جوشه بذار سر سگ توش بجوشه؟! براي اثبات اين موضوع تاريخي كه ديگه احتياجي به كامپيوتر و موبايل و تكنولوژي ندارين!
يه آشنا اگر تو يه بانك دسته سوم تو جنوبي ترين جاي تهران هم كه داشته باشين بهتون مي گه اين پولايي كه ما داريم و تو بانك ميذاريم، پهلو پولايي كه در گردشه بيشتر حالت شوخي داره. بانك مركزي هم از رو شتاب و سيستم هاي نظارتي كه بخاطر مسايل امنيتي درست كرده ريز همه برداشت و واريزا رو داره. شما سود برات ميريزن هم مبلغ حسابتو دارن هم مبلغ سود ريخته شده.
حساب كردن سود با اين دو عدد رو يه دانش آموز دبيرستاني هم ميتونه دربياره.
همه چي تحت كنترله مخصوصا براي رقماي بالا و حتي جابجايي اون پولا برا نهادهاي امنيتي گزارش مي شه.
هدف اصلي دولت هم مهار تورمه و بهترين راه تو اين دوساله براي اينكار جذب سرمايه هاي مردم تو بانك ها و جلوگيري از حركت سرمايه هاي سرگردان به بازارهاي مسكن، ارز و طلا بوده كه كاملا موفق بودن.
فعلا تا آخر سال حداقل سياست همينه. پول وقتي تو بانكه قابل كنترل هم هست.
اينجا هم براي اشتراك اطلاعات توسط افراديه كه پول كمي دارن و ميخوان توي اين وانفساي زندگي بدونن پولشون رو توي كجا بذارن كه با سود بيشترش بتونن قسمتي از هزينه هاشونو پوشش بدن
كسايي كه ناراحتن و نگران تنها "ديگ" خودشونن بنظرم برن يه فروم بزنن به اسم مثلا "گروه اطلاع ندادن بالاترين سود بانكي" و اونجا بهم خصوصي اطلاعات بدن.
بنده بشخصه از تمام دوستاني كه اطلاعاتشون رو اينجا مي ذارن مخصوصا دوست عزيزمون كه در شهرستان تونسته بودن ٢٨ درصد سپرده كنن سپاسگزارم. خبر خودم رو هم تو پست بعدي مي ذارم.
ياعلي

Sent from my iPhone using Tapatalk

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
پنج شنبه رفتم قوامين براي درآوردن آمار سود ٢٤ درصد.
نتيجه: براي رقم بالاي صد ميليون، قرارداد يكساله مي بندن. ٤ درصد سود شمارو همون لحظه بهتون مي دن، بقيه ماه ها ماهي ٢٠ درصد ماهيانه براتون واريز ميشه.
اگر بخواين وسطش بردارين كوتاه مدت حساب مي كنن و بشدت ضرر مي كنيد.
محاسبه سود مركب كردم، شما اگر از قبل حساب ٢٣ و يا ٢٢ درصد روزشمار دارين به هيچ وجه به صرفه نيست اين حساب و بهتره تا حداقل آخر سال از همون حساب ها استفاده كنيد.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان مهر اقتصاد میخواد قرارداد های یکساله قبلی که سررسید میشن رو با همون نرخ تمدید کنه.
چون داره از رفتن سپرده ها ضرر میکنه .اگه عملی بشه خیلی خوبه چون موسسه ( بانک در حال تاسیس)قابل اطمینانی هستن

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
روش محاسبه سود مركب:
دوستان از مطالب بچه ها متوجه شدم گاهي تو محاسبه سودهاي روزشمار دچار اشتباه مي شن. اولا سود مركب(يعني وقتي سودتون رو همون مبلغ سپردتون مي ريزن و ماه بعد سود به سودتون تعلق مي گيره) رو نميشه براحتي دستي حساب كرد
احتياج به ماشين حساباي مخصوص دارين. اما با استفاده از اين سايت براحتي مي تونين خودتون محاسبه و حتي نموداراشو ببينين:
http://www.thecalculatorsite.com/finance/calculators/compoundinterestcalculator.php

فقط حواستون باشه، "دوره محاسبه " رو بذارين ماه و بعد براي يكسال مثلا بنويسيد ١٢ ماه. چون تو ايران آخر ماه سود واريز مي شه.
بسيار كاربردي و راحته و تازه بهتون مي گه اگر به سودتون دست نزنين، سود واقعي سالانه تون (يا اون چندماهي كه مشخص كردين) چقدره.
اميدوارم بكارتون بياد

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
روش محاسبه سود مركب:
دوستان از مطالب بچه ها متوجه شدم گاهي تو محاسبه سودهاي روزشمار دچار اشتباه مي شن. اولا سود مركب(يعني وقتي سودتون رو همون مبلغ سپردتون مي ريزن و ماه بعد سود به سودتون تعلق مي گيره) رو نميشه براحتي دستي حساب كرد
احتياج به ماشين حساباي مخصوص دارين. اما با استفاده از اين سايت براحتي مي تونين خودتون محاسبه و حتي نموداراشو ببينين:
http://www.thecalculatorsite.com/finance/calculators/compoundinterestcalculator.php

فقط حواستون باشه، "دوره محاسبه " رو بذارين ماه و بعد براي يكسال مثلا بنويسيد ١٢ ماه. چون تو ايران آخر ماه سود واريز مي شه.
بسيار كاربردي و راحته و تازه بهتون مي گه اگر به سودتون دست نزنين، سود واقعي سالانه تون (يا اون چندماهي كه مشخص كردين) چقدره.
اميدوارم بكارتون بياد
دوست عزیز سلام.تشکر بابت مطلبتون
نحوه پر کردن فرم مثلا یکساله 25 و روزشمار 20 درصد چطوره؟میشه شما عدد گذاری کرده و از صفحه عکس بگیرید؟ممنونم:general601:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
روش محاسبه سود مركب:

اميدوارم بكارتون بياد

به توان برسونید و خلاص
مثلا اگه جایی ۲۴٪سالانه میده میشه ماهی ۲٪ و سود مرکب یکساله میشه ۱/۰۲ به توان ۱۲ که میشه ۱/۲۶۸ یعنی ۲۶/۸ درصد
روش محاسبه سود مركب:

اميدوارم بكارتون بياد
دوست عزیز سلام.تشکر بابت مطلبتون
نحوه پر کردن فرم مثلا یکساله 25 و روزشمار 20 درصد چطوره؟میشه شما عدد گذاری کرده و از صفحه عکس بگیرید؟ممنونم:general601:

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان به نظرتون اگه یکی از بانکا و موسسه هایی که فعلا مجوز هم دارن ورشکسته بشن کی جوابگوعه؟؟
کسی تجربه ای از قبل تو همچین چیزی داره؟؟؟
آخه اگه یادتون باشه چندوقت پیش میگفتن بانک قوامین کفگیرشون خورده ته دیگ و... تو خبرها پخش شده بود مردم رفته بودن پولاشونو بگیرن
حالا اگه دوباره واسه این بانک یا مثلا همین کوثر عزیز خودمون یا موسسه های توسعه یا همون بانک سابقه دار آینده و... بیوفته چی میشه؟؟
آخه ببینین مثلا موسسه توسعه یا اون عسکریه یا همین کوثر عزیز یا بانکایی مثل گردشگری و سرمایه و... که خیلی کوچیکن راحت میتونن مشکل دار بشن
البته درسته که من و امثال من پولمون چیزی نیس برا همینا ولی بازم اگه مشکلی پیش بیاد سخته دیگه چه اونی که 1ملیون داره چه اونیکه 10 ملیارد داره !!!!
اینکه بانک مرکزی بده یه کم انگار حرفه توش خوب بلده فردا اسم بانک های بزرگی مثل تجارتم حذف میکنه میگه از اولم مجوز نداشت!!
دوستان نظری دارن بگن
باتشکر

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان من امروز دوتا شعبه کوثر رفتم جالبه یکیش سر یه خیابون یکیش ته خیابون بود با حدود یه ساعت پیاده روی اولی که حسابم توش بود گفتم این ذینفع رو گفت آره نریختن ولی قراره بریزن و میریزن و شما صبر کن و... حسابتو نبند!!!
رفتم اون شعبه گفت آره تا ماه پیش میریختن ولی الان شده 22 دیگه اون 2درصدو نمیریزن و تمومه!!!

اون حساب ارکیده رو پرسیدم گفت تو یه زمان خاصی اونایی که حسابو باز کردن براشون میریزن بعد اولیه یه کم به کامپیوترش ور رفت به من گفت برا شما هم میریزن چندوقت دیگه!!!
حالا اینکه واقعا میریزن یا نه رو نمیدونم ولی فک نکنم خواست من حسابمو نبندم یا هر چی دیگه!!

خلاصه من نمیدونم این کوثر چرا اینجوریه لامصب حواشی زیادی داره یه روز 2درصد میده یه روز نمیده خدا میدونه داستان اینا چیه این موسسه های توسعه و اون عسکریه و اون بانکا مثل قوامین و آینده و سرمایه و دی و... هیچ کدوم اینجور نیستن
اون پست بالا هم برا همین نوشتم ادم میره تو این شعبش استرس میگیره!!!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان به نظرتون اگه یکی از بانکا و موسسه هایی که فعلا مجوز هم دارن ورشکسته بشن کی جوابگوعه؟؟
کسی تجربه ای از قبل تو همچین چیزی داره؟؟؟
آخه اگه یادتون باشه چندوقت پیش میگفتن بانک قوامین کفگیرشون خورده ته دیگ و... تو خبرها پخش شده بود مردم رفته بودن پولاشونو بگیرن
حالا اگه دوباره واسه این بانک یا مثلا همین کوثر عزیز خودمون یا موسسه های توسعه یا همون بانک سابقه دار آینده و... بیوفته چی میشه؟؟
آخه ببینین مثلا موسسه توسعه یا اون عسکریه یا همین کوثر عزیز یا بانکایی مثل گردشگری و سرمایه و... که خیلی کوچیکن راحت میتونن مشکل دار بشن
البته درسته که من و امثال من پولمون چیزی نیس برا همینا ولی بازم اگه مشکلی پیش بیاد سخته دیگه چه اونی که 1ملیون داره چه اونیکه 10 ملیارد داره !!!!
اینکه بانک مرکزی بده یه کم انگار حرفه توش خوب بلده فردا اسم بانک های بزرگی مثل تجارتم حذف میکنه میگه از اولم مجوز نداشت!!
دوستان نظری دارن بگن
باتشکر
اونایی که مجوز دارن اگر مشکلی پیش بیاد ، دولت جواب میده.مثل بانک تات.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
برای مبالغ بالای 20 تومن چه بانکی بیشترین سود رو برای کوتاه مدت روزشمار و بلند مدت یکساله میده ؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
دوستان صندق سرمایه کدوم بانک ببیشتر میده ؟
پارسیان 23 درصد
بالاتر از این ؟

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
به توان برسونید و خلاص
مثلا اگه جایی ۲۴٪سالانه میده میشه ماهی ۲٪ و سود مرکب یکساله میشه ۱/۰۲ به توان ۱۲ که میشه ۱/۲۶۸ یعنی ۲۶/۸ درصد

دقيقا. اما طبيعتا با اين سايت راحت تر ميشه كار كرد. مثلا صندوق آينده هر سه ماه يكدفعه سود رو بتون مي ده. پس بوسيله اين سايت سود موثر سالتون ميشه٢٧.٤٤ درصد. در زير محاسبات براي ١٠ ميليون تومن رو تصويرشو مي ذارم:

b71c5ce18fe089450decec714bb27f95.jpg

اگر سودتونو ماهانه مي داد بايد آخرين گزينه رو بجاي quarterly مي ذاشتين روي monthly.
البته دقت كنين اين سود مركبه. يعني در كل مدت محاسبه (مثلا اينجا ١٢ ماه) شما نبايد از حساب يك ريال بردارين.

Last edited:
بالا