البته اون رییس شعبه اطلاعاتش به روز نبوده. از اول تیر همه حسابهای کوتاه مدتش شده 19 درصد به بالا بسته به مبلغ موجودی و دیگه 25 نیست. چه جدید و چه قدیمیا.
ولی یه جایی هم که سود بیشتری میده اینجا خوب نیست بگید که جلوش را بگیرند. به ضرر خوتون کار می کنید . چقدر ساده اید. کسی خواست براش خصوصی بفرستید.
دوستاني كه همچين عقيده اي دارن پس اصلا برا چي توي اين فروم هستن؟ فقط براي گرفتن اطلاعات از ديگران و شريك نكردن ديگران در اطلاعات خودشون؟ همون داستان هميشگي ما ايرانيا كه فقط ديگ خودم مهمه نه؟ ديگي كه برا من نمي جوشه بذار سر سگ توش بجوشه؟! براي اثبات اين موضوع تاريخي كه ديگه احتياجي به كامپيوتر و موبايل و تكنولوژي ندارين!
يه آشنا اگر تو يه بانك دسته سوم تو جنوبي ترين جاي تهران هم كه داشته باشين بهتون مي گه اين پولايي كه ما داريم و تو بانك ميذاريم، پهلو پولايي كه در گردشه بيشتر حالت شوخي داره. بانك مركزي هم از رو شتاب و سيستم هاي نظارتي كه بخاطر مسايل امنيتي درست كرده ريز همه برداشت و واريزا رو داره. شما سود برات ميريزن هم مبلغ حسابتو دارن هم مبلغ سود ريخته شده.
حساب كردن سود با اين دو عدد رو يه دانش آموز دبيرستاني هم ميتونه دربياره.
همه چي تحت كنترله مخصوصا براي رقماي بالا و حتي جابجايي اون پولا برا نهادهاي امنيتي گزارش مي شه.
هدف اصلي دولت هم مهار تورمه و بهترين راه تو اين دوساله براي اينكار جذب سرمايه هاي مردم تو بانك ها و جلوگيري از حركت سرمايه هاي سرگردان به بازارهاي مسكن، ارز و طلا بوده كه كاملا موفق بودن.
فعلا تا آخر سال حداقل سياست همينه. پول وقتي تو بانكه قابل كنترل هم هست.
اينجا هم براي اشتراك اطلاعات توسط افراديه كه پول كمي دارن و ميخوان توي اين وانفساي زندگي بدونن پولشون رو توي كجا بذارن كه با سود بيشترش بتونن قسمتي از هزينه هاشونو پوشش بدن
كسايي كه ناراحتن و نگران تنها "ديگ" خودشونن بنظرم برن يه فروم بزنن به اسم مثلا "گروه اطلاع ندادن بالاترين سود بانكي" و اونجا بهم خصوصي اطلاعات بدن.
بنده بشخصه از تمام دوستاني كه اطلاعاتشون رو اينجا مي ذارن مخصوصا دوست عزيزمون كه در شهرستان تونسته بودن ٢٨ درصد سپرده كنن سپاسگزارم. خبر خودم رو هم تو پست بعدي مي ذارم.
ياعلي
Sent from my iPhone using Tapatalk