• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
بانک سینا از شعبه سئوال شد :
پول را سپرده یکساله میکنند با سود 20 درصد ، سپس 90 درصد مبلغ سپرده تان را همان موقع با سود 24 درصد به شما وام میدهند.
دوست عزیز 10 درصد از وام رو مسدود میکنن تو یه حساب 10 درصدی.یعنی 10 میلیون وام 1 میلیون مسدود میشه 9 میلیون پرداخت میشه

rezawwz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم خواهشا کسایی که تجربشو داشتن یا اطلاع صحیح دارن پاسخ بدن.
کسی هست تو موسسه آرمان و یا نور حساب داشته باشه.چقدر سود میده؟منظورم گذشته نیستا الان اگه بخوام حساب باز کنم چقدر سود میدن.مبلغم هم بالای 100 میلیون

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یه سوال داشتم خواهشا کسایی که تجربشو داشتن یا اطلاع صحیح دارن پاسخ بدن.
کسی هست تو موسسه آرمان و یا نور حساب داشته باشه.چقدر سود میده؟منظورم گذشته نیستا الان اگه بخوام حساب باز کنم چقدر سود میدن.مبلغم هم بالای 100 میلیون
در موسسه آرمان فرشتگان : روزشمار زیر 50 م 25% و از 50 م به بالا 28%. یکساله از 50 م به بالا 32%

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
زیر 50 تومن یکساله چند میدن کسی خبر داره ؟ همون 32 نمیدن زیر یکسال ؟
27% یا 28%. رئیس شعبه خودش تصمیم میگیره. بالای 50 روزشمار هم یکجا میگه 27% و یک شعبه دیگه میگه 28% متاسفاانه

rezawwz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
27% یا 28%. رئیس شعبه خودش تصمیم میگیره. بالای 50 روزشمار هم یکجا میگه 27% و یک شعبه دیگه میگه 28% متاسفاانه
پیشنهاد میکنید که پولمو تو این موسسه آرمان بزارم؟

rezawwz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موسسه نور مجوز داره پس نباید ریسکی داشته باشه کسی خبر داره چند درصد سود میده .مبلغم بالای 100 میلیون

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
عزیز من بزار گردشگری 24 درصد بگیر.مجوز هم داره.بخاطر 3الی4 درصد ریسک نکن
اره. آرمان خیلی ریسک داره. نور برا مبالغ بالا سودش فرق داره. حضوری از رییس شعبه بپرسید . نه از کارمندا

NIMAZZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان از همه عذرخواهی میکنم اگر سوال تکراری میپرسم. من همین امروز عصر جستجو کردم و دیدم ظاهراً سپرده ی کوتاه مدت عادی همه ی بانک ها، سودش شده 10 درصد. جایی هست که سود سپرده ی کوتاه مدت عادیش، رقمی بیش از این باشه؟

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
سلام

سود صندوق بانک دی رو وارز نکردن ؟ :دی

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان از همه عذرخواهی میکنم اگر سوال تکراری میپرسم. من همین امروز عصر جستجو کردم و دیدم ظاهراً سپرده ی کوتاه مدت عادی همه ی بانک ها، سودش شده 10 درصد. جایی هست که سود سپرده ی کوتاه مدت عادیش، رقمی بیش از این باشه؟
بانک دی 1 تونن مسدود میکنه و 20 درصد میده.بانک اینده بدون هیچ محدودیتی 19 درصد میده.
بانک صادرات و بانک سپه 19 و 19/9میدن ولی شرایطشون خاصه مثلا موجودی بالای 20 میلیون باشه و کمتر نشه.

rezawwz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا دیدیم عده ای گفتند بانک اینده 25 درصد میده ولی به صورت هر سه ماه یکبار درسته؟هنوزم این حسابو باز میکنه؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
اینجا دیدیم عده ای گفتند بانک اینده 25 درصد میده ولی به صورت هر سه ماه یکبار درسته؟هنوزم این حسابو باز میکنه؟
قرار دادش یکساله است.
اگر قبل از یک سال پولتو میخوای برداری بهتر صندوق بانک گردشگری باز کنی با سود 24 درصد.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
واسه مبلغ من همین چند درصد اختلاف هم کلی پول میشه آدم حیفیش میاد از دست بده :)) ولی نمیدونم چرا هرجور فکر میکنم نمیتونم رو موسسه ریسک کنم. با اینکه میدونم مجوز دارا رو بانک مرکزی تضمین میکنه ولی یکی دو نفر بهم گفتن این حرفای بانک مرکزی درحد حرفه وقت عمل هیچ تعهدی نمیپذیره در بهترین حالتم با فروش اموالش پولتو شاید بدن اونم معلوم نیست چند سال طول بکشه. واقعا همینطوریه ؟!
بانک خصوصی ای هست که احتمال بره بهم 27 و 28 درصد اینا بدن ؟! رئیساشون درست جواب نمیدن واسه همین میپرسم که شاید کسی حساب بالای 500 تومن تو بانک خصوصی ای باز کرده باشه که انقدر بهش سود بدن.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
واسه مبلغ من همین چند درصد اختلاف هم کلی پول میشه آدم حیفیش میاد از دست بده :)) ولی نمیدونم چرا هرجور فکر میکنم نمیتونم رو موسسه ریسک کنم. با اینکه میدونم مجوز دارا رو بانک مرکزی تضمین میکنه ولی یکی دو نفر بهم گفتن این حرفای بانک مرکزی درحد حرفه وقت عمل هیچ تعهدی نمیپذیره در بهترین حالتم با فروش اموالش پولتو شاید بدن اونم معلوم نیست چند سال طول بکشه. واقعا همینطوریه ؟!
بانک خصوصی ای هست که احتمال بره بهم 27 و 28 درصد اینا بدن ؟! رئیساشون درست جواب نمیدن واسه همین میپرسم که شاید کسی حساب بالای 500 تومن تو بانک خصوصی ای باز کرده باشه که انقدر بهش سود بدن.
گردشگری غیر از صندوق برای مبالغ بالای ۵۰۰ میلیون هم ۲۴میده .رییس یکی از شعب گفت

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
گردشگری غیر از صندوق برای مبالغ بالای ۵۰۰ میلیون هم ۲۴میده .رییس یکی از شعب گفت
صندوق باز حداقلش 24درصده ممکنه بالاترم بشه اگرچه که شنیدم خیلی وقته بالای 24 واریز نکرده. واسه بالای 500 سود 24 درصد واقعا کمه. یه جورایی زیادیشون میشه دیگه ! :))

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
صندوق باز حداقلش 24درصده ممکنه بالاترم بشه اگرچه که شنیدم خیلی وقته بالای 24 واریز نکرده. واسه بالای 500 سود 24 درصد واقعا کمه. یه جورایی زیادیشون میشه دیگه ! :))
دیگه بانک ها همینجورین.باید ریسک موسسه رو پذیرفت .خیلی ها میلیاردی تو آرمان سپرده دارن.
منم ۵۰ تومن دارم.

بالا