• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
واسه مبلغ من همین چند درصد اختلاف هم کلی پول میشه آدم حیفیش میاد از دست بده :)) ولی نمیدونم چرا هرجور فکر میکنم نمیتونم رو موسسه ریسک کنم. با اینکه میدونم مجوز دارا رو بانک مرکزی تضمین میکنه ولی یکی دو نفر بهم گفتن این حرفای بانک مرکزی درحد حرفه وقت عمل هیچ تعهدی نمیپذیره در بهترین حالتم با فروش اموالش پولتو شاید بدن اونم معلوم نیست چند سال طول بکشه. واقعا همینطوریه ؟!
بانک خصوصی ای هست که احتمال بره بهم 27 و 28 درصد اینا بدن ؟! رئیساشون درست جواب نمیدن واسه همین میپرسم که شاید کسی حساب بالای 500 تومن تو بانک خصوصی ای باز کرده باشه که انقدر بهش سود بدن.

من این چندصفحه نظر دوستان رو خوندم نظر خودمو میگم استفاده کنین
اولا حرفتون بابت اینکه بانک مرکزی بخواد پولتون رو بده صد درصد درسته یعنی حتی اگه بانکی به بزرگی مثل سپه مشکلی براش پیش بیاد یه روز یه ریال به این راحتی کف دست مردم نمیزارن (گفتم سپه چون یه جا خوندم بین دولتیای بزرگ وضعش از همه بدتره)
اما چند تا نکته مهم وجود داره اولا اینکه بانک های بزرگ چون افراد زیادی اونجا حساب دارن تو تمامی شهر ها هم شعبه زیاد دارن اگه مشکلی پیش بیاد قشنگ درگیری شدید میشه و مشکلات بعدش اما در مورد اون کوچیکا مث گردشگری و نمیدونم دی و آینده و این کوچیک موچیک ها همون حرفتون درسته همواره امکانش هست که داغون بشن اون مجوزم سریع ازش میگیرن ندیدید برا بانک تات یهو گفتن خلاف کدن مجوز گرفتن حالا اونو ادغام کردن نمیدونم بالاخره پول مردمو چطوری دادن سهامدارا داستانشون چی شد و... (اگه کسی میدونه ممنون میشم کامل توضیح بده)
برا همین اینم در نظر بگیرین ممکنه به خاطر چنین بحران هایی کلا اجازه ندن موسسه یا بانک مربوطه مشکل دار بشه یا سریع حلش کنن !!!

ولی به هرحال اینا همه داستان و قصه فقط شما اگه هدفت سود بالاس باید ریسک رو انجام بدی راهی نداره
مث همون بورس یکی این مبلغو میذاره درسال 80درصد سود ممکنه بکنه یکی پولش نصف بشه
کلا برای رسیدن به سرمایه بیشتر ریسک بیشتری رو باید تحمل کرد ممکنه شما با این مبلغ خونه بخری تو سرش بخوره (یه آشنا یه خونه خریده بود 1100 الان میگن شده حدودا 800 و900راست و دروغشو نمیدونم)
اما اگه موسسه ای مثل آرمان و... میخوای بذاری چون مبلغت بالاهه نمیدونم میتونی با مسئولینش مستقیم تماس بگیری یانه؟ حرف بزنی یا یه ضمانتنامه و اعتبار اسنادی خارج از اون موسسه از یه بانک دیگه بت بدن که درصورتیکه تا پایان دوره اگه مشکلی در نقد شدن بود از اون بانک دیگه بگیری (البته نمیدونم قبول میکنن یا نه !!)

راه های دیگش اینه که دوستان گفتن میتونی تو صندوق بذاری که اونم باز به نظر من ریسک هست ولی نسبت به اول کمتر

یه نکته خیلی مهم اینکه تو لیست بانک مرکزی اگه نگاه کنین موسسه های توسعه عسکریه کوثر و نور هستن از این بین دوتای اول کمتر ازشون حرفیه دوستان بررسی کنید اون دوتارو چون خودتون میدونین اونا موسسه های کوچیکین تا الانم که سرپا هستن حتما سود بالاتری میدادن وگرنه که کسی اونجا نمیره و ورشکست میشن کسی اگه ازشون خبر داره اطلاع رسانی کنه به کجا وابستن و .... شاید مورد خوبی بینشون پیدا شد!!!!

باتشکر

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اصل مبلغ سرمایه گذاری شده تو صندوق های سرمایه گذاری تضمین نمیشه چون بانک از طرف شما پرتفوی سهام و اوراق بهادار میخره که ممکنه ارزشش بیفته.با سپرده بانکی خیلی فرق میکنه چون سپرده بلنکی تعریف حقوقی داره واسترداد اصل سپرده تضمین شده است.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک قوامین هم برای مبالغ بالا سود خوبی میده. حضوری از رییس شعبه بپرسید.

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان.
در حال حاضر بیشترین سود روز شمار رو چه بانکی داره؟
حداقل مبلغش چنده؟

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
ه ای مثل آرمان و... میخوای بذاری چون مبلغت بالاهه نمیدونم میتونی با مسئولینش مستقیم تماس بگیری یانه؟ حرف بزنی یا یه ضمانتنامه و اعتبار اسنادی خارج از اون

لااقل صفحه قبلو میخوندی.
خوندما :دی
ندیدم.
حالا همینجا بگو ثواب داره
البته به جز آرمان !

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
اصل مبلغ سرمایه گذاری شده تو صندوق های سرمایه گذاری تضمین نمیشه چون بانک از طرف شما پرتفوی سهام و اوراق بهادار میخره که ممکنه ارزشش بیفته.با سپرده بانکی خیلی فرق میکنه چون سپرده بلنکی تعریف حقوقی داره واسترداد اصل سپرده تضمین شده است.
اون صندوقهایی که در بانکها باز میشه.همگی اصل پول و سود حداقلیش تضمین شده است.

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
واسه مبلغ من همین چند درصد اختلاف هم کلی پول میشه آدم حیفیش میاد از دست بده :)) ولی نمیدونم چرا هرجور فکر میکنم نمیتونم رو موسسه ریسک کنم. با اینکه میدونم مجوز دارا رو بانک مرکزی تضمین میکنه ولی یکی دو نفر بهم گفتن این حرفای بانک مرکزی درحد حرفه وقت عمل هیچ تعهدی نمیپذیره در بهترین حالتم با فروش اموالش پولتو شاید بدن اونم معلوم نیست چند سال طول بکشه. واقعا همینطوریه ؟!
بانک خصوصی ای هست که احتمال بره بهم 27 و 28 درصد اینا بدن ؟! رئیساشون درست جواب نمیدن واسه همین میپرسم که شاید کسی حساب بالای 500 تومن تو بانک خصوصی ای باز کرده باشه که انقدر بهش سود بدن.
بالای یک میلیارد قوامین 25%

Amir_HA

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان بلند مدت کدوم بانک سود بیشتری داره؟ 1 ساله

NIMAZZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بانک دی 1 تونن مسدود میکنه و 20 درصد میده.بانک اینده بدون هیچ محدودیتی 19 درصد میده.
بانک صادرات و بانک سپه 19 و 19/9میدن ولی شرایطشون خاصه مثلا موجودی بالای 20 میلیون باشه و کمتر نشه.

ببینید، رو راست بگم. میخوام شرایطی ایجاد کنم که هر ماه مبلغی از حقوقم برداشت بشه و بره تو حساب یکی از این بانکا. هر وقت دلم خواست هم بتونم پول رو بردارم یا اینکه اگر هم مدت دار هست، حداقل موجودی نداشته باشم و از صفر شروع کنم و مثلاً ماهی 50 بریزم تو حساب. حالا بگین اگر هر موقع دلم خواست برداشت کنم، کدوم بهتره و اگر سر سه ماه، شش ماه، یک سال بخوام برداشت کنم کدوم. هر جوابی بهم میدین، این از صفر شروع کردن و حداقل موجودی نداشتن منو لحاظ کنید.

بالا