• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
برای حساب کوتاه مدت بهترین بانک قوامین 20 درصد با کف دو میلیون و کارت شتاب قابلیت واریز برداشت و ... .
یکساله قوامین زیر صد تومن 22 درصد بدون قابلیت واریز و برداشت اصل پول که 2 درصد رو همون روز افتتاح حساب میدن .
بالای صد میلیون همون شرایط بالا سود 23 درصد ولی بعضی شعبه ها تا 24 هم میدن .
بهتر از این فعلا تو بانکهای مجوز دار پیدا نمیشه .

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
منم دنبال یه حساب جایگزین برای کلید طلایی میگردم.واقعا کوثر با دلقک بازی ها و سپرده های عجیب و غریبش کلافه ام کرده شاید 200تا کارت و دفترچه برای من با عناوین گل و بلبل صادر کرده و بعدش گفته مسدود شدن.

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
دوستان دیروز شعبه ولی عصر بانک پارسیان قزوین پرسیدم
روزشمار ۲۳درصد مبلغ بالای بیست ملیون

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
برای حساب کوتاه مدت بهترین بانک قوامین 20 درصد با کف دو میلیون و کارت شتاب قابلیت واریز برداشت و ... .
یکساله قوامین زیر صد تومن 22 درصد بدون قابلیت واریز و برداشت اصل پول که 2 درصد رو همون روز افتتاح حساب میدن .
بالای صد میلیون همون شرایط بالا سود 23 درصد ولی بعضی شعبه ها تا 24 هم میدن .
بهتر از این فعلا تو بانکهای مجوز دار پیدا نمیشه .
دی با کف 1 میلیون 20 درصد میده برای کوتاه مدت عادی با کارت و همه امکانات بانکی

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
کوتاه مدت اقتصاد نوین و پاسارگاد و ایران زمین چه شرایطی دارن؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
جهت اطلاع عزیزان :

بانك پاسارگاد: اين بانك خصوصي كشور براي جذب سپرده‌هاي مردم به صورت روزشمار نرخ سود 19.5 درصدي پيشنهاد كرده است و بر اين نظر پافشاري دارد كه فاصله نيم‌درصد نرخ سود سپرده‌هاي روزشمار با نرخ سود يكساله باعث حفظ سپرده‌هاي فعلي و جذب احتمالي سپرده‌هاي جديد خواهد شد. نرخ سود يكساله بانك پاسارگاد علي‌الحساب 20 درصد است و براي گرفتن سود 19.5 درصدي لازم نيست كه درصدي از پول سپرده‌گذاران در بانك حفظ شود. بانك يادشده گزينه ديگر و طرح ويژه‌اي براي پرداخت سود بالاتر ندارد و به نظر مي‌رسد كه با همين نرخ سود به فعاليت خود ادامه دهد.
من چند روز پیش به صورت اینترنتی ده تومن رو سپرده یک ساله گذاشتم. بهم زنگ زدن و گفتن که دو حالت داریم. میتونین روزشمار بزارین بدون این‌که پولتون بلوکه بشه یا پولتون بلوکه بشه و سود ۲۲ درصد بگیرین. من حالت دوم رو انتخاب کردم و توی سایت هم ۲۲ درصد سود برای سپردم نوشته شده

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من چند روز پیش به صورت اینترنتی ده تومن رو سپرده یک ساله گذاشتم. بهم زنگ زدن و گفتن که دو حالت داریم. میتونین روزشمار بزارین بدون این‌که پولتون بلوکه بشه یا پولتون بلوکه بشه و سود ۲۲ درصد بگیرین. من حالت دوم رو انتخاب کردم و توی سایت هم ۲۲ درصد سود برای سپردم نوشته شده
صندوق سرمایه گذاری هست یا سپرده سرمایه گذاری بلند مدت؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
هر ماه سود 22 درصد واریز میشه یا آخره یکسال سودو میدن؟قبل یکسال ببندی چقد میشه سودش؟
سپرده‌های قبلی مثل این که داشتم هر ماه واریز میشه سودش.
قبل یک سال بسته به اینکه چند ماه مونده یکم از پول کم میکنن ولی دقیقشو نمیدونم

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
سپرده‌های قبلی مثل این که داشتم هر ماه واریز میشه سودش.
قبل یک سال بسته به اینکه چند ماه مونده یکم از پول کم میکنن ولی دقیقشو نمیدونم
دوست عزیز شما که میخواستی یکساله باز کنی بانکهای دیگه مثل اینده 25 درصد میدن.بهتر نبود؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز شما که میخواستی یکساله باز کنی بانکهای دیگه مثل اینده 25 درصد میدن.بهتر نبود؟
بانکداری اینترنتیش خوبه و مشکلی ندارم باهاش. بانک آینده هم این اطراف ندیدم که برم و بپرسم ببینم شرایطش چیه

reza128

Registered User
لایک‌ها
99

شما پاسارگاد دارین حساب روزشمارش الان 19ه؟
اونوقت اینترنت و اس ام اس و... هم کامل داره ؟؟
کارمزد اس ام اس میگره مثل ملت یا نه؟
چون من دنبال یه جا بودم شرایطش خوب باشه هم شتاب باشه اینترنت خوبی هم داشته باشه هی شعبه نرم !!! اگه این پاسارگاد خوبه برم پیش این؟ سامان چی ؟؟اونم از قدیم اینترنت اش معروف بوده !!!!

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستان بانک صادرات یک سپرده کوتاه مدت ویژه داره که به شما روز شمار 19.75 درصد سود میده و هر موقع هم خواستید می تونید کم و زیادش کنید ، برای کسانی که حساب صادرات و کارتش رو دارند خیلی خوبه.
فقط یادتون باشه حداقلش 10 تومنه و اگر میزان پولتون زیر 10 تومن بیاد 7 درصد میشه.

بالا