قوی ترین خدمات آنلاین و بیشترین درگاه پرداخت اینترنتی فروشگاهی رو ملت داره + پوز و پشتیبانی شبانه روز و ...
امکانات رو افراد عادی متوجه نمیشن ولی کسبه و شرکت ها که روزی چند صد میلیون وجه منتقل میکنن درک میکنن که امنیت اینترنت بانک و خدمات آنلاین فقط بانک ملت!
نمیدونم چه فرقی داره این با مثلا همون پارسیان پاسار انصار اقتصاد نوین سامان کارافرین دی آینده و....؟؟؟؟
همه اینا (بالاخص سه تای اولی که خودم دقیق اطلاع دارم) هم چک میدن هم اینترنت دارن هم انتقال مبلغ بالا و.... پوز واعتبارنامه و بعضا حساب ارزی هم دارن درگاه سایتم که قبلا داشتن !!!!!!!!!!!!!!
حالا چه فرقیه بینشون؟؟؟
البته من منظورم در تضاد با شما دوست گرامی به هیچ وجه نیس منظورم به طور کلیه که چه فرقیه الان بینشون؟؟؟
موضوع اینه این بانکا این چنینی حاضر نیستن بعضی(توجه کنین بعضی) ار کارمنداشونو خوب توجیه کنن جهت برخورد و کار مشتری!!
یه روز در یکی از این بانکا یه حساب داشتنم یه چند تومن توش پول بود برا برداشت رفتم بانک رئیس بانک با یکی که حالا یا آشنا بود یا هرچی بسیار خوش برخورد میخواس بهش وام بده اونم حدود 50تومن اینا طرف حسابم گویا نداش اونجا !!!!!
اونوقت طرف سرشو بالا نمیگیره جواب منو بده (چرا چون پول من خیلی باشه 7 8ماه حقوق آقاه فقط) همونجور کاغذو میندازه جلو من برم پیش فلانیو...
یه رمز اینترنت میخواستم طرف به من میگه نیم ساعت طول میکشه ایشالا فردا!!!!
همون روز تو کوثر تا یه ساعت بعدش داشتم حساب باز میکردم!!!!!
این همه بانک رنگارنگ حداقل خوبیش اینه که پول این بانکا روز به روز کمتر بشه تا حساب کار دستشون بیاد!!
دوستان در تهران هم كسي احيانا سوال كرده كه پارسيان روزشمار ٢٣درصد براي بالاي ٢٠ تومن مي ده يا نه؟ بنظر خيلي جذاب مياد كه
ممنون مي شم كسي اگر سوال كرده اطلاع بده بهمون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز اون حساب روزشمار نیس
صندوق لوتوسه مال تامین سرمایه لوتوس پارسیان حداقل 20تومنم نیس من الان فک کنم توش یه 9 10 تومنی داشته باشم
سودش بین 23 تا 25فک کنم !!! ماه قبلی به من 23.5گفت ریختن به ازای هر واحد 100 تومنی 19999ریال دادن
اینم سایتشه::
http://www.parsianlotusib.ir/fa/lotusfind-صندوق-لوتوس#لینک صندوق