ممنون دوست عزیز.
پس در مورد سودش تضمینی نیست ممکنه همون 20 درصد باشه ولی در مورد اصل پول چطور چون چند صفحه قبل یک چیزایی خودم در مورد اینکه در این صندوق ها اصل پول هم تضمین نمیشه. میخواستم بدونم در مورد صندوق آینده با توجه به اینکه فرمودید سودش تضمینی ندارد اصل پول تضمین میشود یا خیر.
با تشکر
تا این حد بتون بگم کلا پولتون توتموم این بانکا رو هواس
چه صندوق و چه...
برا همین برا چندمین بار میگم دوستان گرامی سرمایه های هنگفتتون رو همینجوری تو این بانکای کوچولو نذارین ممکنه پشیمونتون کنن
با یه درصد دو درصد منو شما رو به طمع میندازن بعد میره که بره
این صندوقا طبق متن
کاغذشون میگن اصل پول توسط بانک تضمین میشه یعنی هر وقت شما بگی بت میده و اصل پول برمبنای 100 تومن ثابته اما
حواستون باشه شاید تو این صندوقا شما سپرده گذار محسوب نشید
یعنی سرمایه گذار در سهام محسوب بشید اینا از نظر حقوقی با هم فرق دارن یکی از اصلی ترین و اساسی ترین اینا اینه در صورت اعلام ورشکستگی بانک مورد نظر اولویت پرداخت با سپرده گذار هست یعنی از سهامدار میگیرن میدن به سپرده گذار (باتوجه به شرایط بانکا احتمال دوری نیس بانک آینده هم که سابقه داره)
چون سهامدار(چه خرد چه جز) صاحب شرکته حالا که ورشکست شده باید پول مشتری (که سپرده گذاره) رو بده(
دوستان اینو من تو چند جا خوندم نمیدونم دقیق درسته یا نه اگه کسی اطلاع خلاف واقع داره ممنون میشم بگه)
تو این کشور اگه بانکی ورشکست بشه اون اولی که سپرده گذاره پولش رو هواس
چه برسه به منو شمای سهامدار
پس در نتیجه
درصورت تمایل به سرمایه گذاری در صندوق بانکها (و در مرحله بعدی سپرده گذاری در هر کجا)
1- شما باید حواستون به این قانون که گفتم باشه
2-بانک مورد نظر بزرگ باشه الکی سر یکی دو درصد در این بانکایی که کلا 10تا شعبه تو کل کشور ندارن نرید
3-کوتاه مدت کار کنین نخواین بذاین برا یه سال و دو سال و... یعنی همیشه باید اوضاع دستتون باشه تا عید یا بعد عید سریع نقد کنین و....
دوستان من نظر منفی یا بد نمیدم هر اطلاعات دارمو میدم نگید نفوس بد میزنه ومنفی بافه و ناامید میکنه و ...
ببینین بعضیا حاصل سالها پس انداز شونو میزارن اینجور جاها
بعله فرق 20 تا 24 تو مبالغ بالا زیاده اما حاضرید کل مبلغو از دست بدید؟؟؟
واقعا تو این مدت که هر روز اخبار نمیدونم میزانو شاندیزو این مضخرفات هی تو سایتا و... اعلام میشد همه بانکارو آدم دزد میبینه!!!!!!!!
دوستان ممنون میشم کسی نقدی نظری به این نظر من اگه داره بگه
باتشکر