• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان
کسی اطلاع داره صندوق بانک آینده که سودش 25 درصد و بصورت واریز سه ماهه است. اصل و سود تضمین شده یا خیر؟

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
من یک سوال میپرسم فقط اسم بانکو بگین بهم :D:general705:
هیچی سرمایه ندارم
از ماه دیگه میخوام ماهی 50 تومن بریزم که شاید این ماهی 50 تومن سه ماه دیگه بشه ماهی 100 تومن یا بیشتر و هر وقت خواستم واریزیم رو توش بیشتر کنم
لااقل یک سال و شاید تا 5 سال حتی دست به پولم نزنم و فقط افزایش سرمایه و اونم ماه به ماه و اونم در حد همین ارقام جزئی داشته باشم.
حالا پیشنهاد شما دوستان؟ هرچی نظر بیشتر بهتر :D
دوستان قبلاً آینده رو گفتن. کسی پیشنهاد بهتری داره؟!
منم شرایطم مثل شماست...تا ایتجا به این نتیجه رسیدم که حساب روز شمار باز کنم...(بعضی از بانک ها 19 تا 19.5 درصد هم میدن برای حساب های روز شمار)
ماه به ماه هم اون مبلغ دلخواه رو میشه بهش اضافه کرد...
از بیمه عمر و گنجینه سپهر بهتره...

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
منم شرایطم مثل شماست...تا ایتجا به این نتیجه رسیدم که حساب روز شمار باز کنم...(بعضی از بانک ها 19 تا 19.5 درصد هم میدن برای حساب های روز شمار)
ماه به ماه هم اون مبلغ دلخواه رو میشه بهش اضافه کرد...
از بیمه عمر و گنجینه سپهر بهتره...
البته قوامین 20درصد روزشمار میده با کف دو میلیون. با برداشت زودهنگام هم شامل جریمه نمیشه. شهر هم فکر میکنم 20درصد بده.
ولی من فکر میکنم صندوق ها بهتر باشن چون حداقلشون بیشتر از 20درصد هست.

971

Registered User
لایک‌ها
318
هیچی سرمایه ندارم
از ماه دیگه میخوام ماهی 50 تومن بریزم که شاید این ماهی 50 تومن سه ماه دیگه بشه ماهی 100 تومن یا بیشتر و هر وقت خواستم واریزیم رو توش بیشتر کنم
لااقل یک سال و شاید تا 5 سال حتی دست به پولم نزنم و فقط افزایش سرمایه و اونم ماه به ماه و اونم در حد همین ارقام جزئی داشته باشم.
آرمان با سود 24 درصد هم هست که مجوز ندارد ولی با توجه به اینکه به احتمال قوی تا یک ماه مجوزش را بگیرد و شما در ابتدا مبلغ زیادی ریسک نخواهید کرد، میتواند انتخاب خوبی باشد، عضو شتاب نیست که فکر میکنم برای شما مهم نباشد چون برداشت نخواهید داشت، ولی امکان واریز از کارتهای شتاب از طریق درگاه اینترنتی وجود دارد.

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان
کسی اطلاع داره صندوق بانک آینده که سودش 25 درصد و بصورت واریز سه ماهه است. اصل و سود تضمین شده یا خیر؟

خیر دوست عزیز بعضیاشون نیست مثلا همین آینده دیروزم من پست گذاشتم (صفحه های قبل حتما بخونید) برا همین دوره پیش رو به جای 25 داده 24.3 !!! یعنی کمتر!!
حالا کسی میتونه اعتراض کنه؟؟؟ معلومه نه!!
اونایی هم که نوشتن تضمینی تضمینشون 20درصده سود سالانس!!!

دوستان نظرشون در مورد بانک قوامین و عسکریه چیه؟؟؟
کسی از وضعیت این دوتا اطلاع داره؟؟؟
امکان ورشکستگیشون هست؟؟؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون دوست عزیز.
پس در مورد سودش تضمینی نیست ممکنه همون 20 درصد باشه ولی در مورد اصل پول چطور چون چند صفحه قبل یک چیزایی خودم در مورد اینکه در این صندوق ها اصل پول هم تضمین نمیشه. میخواستم بدونم در مورد صندوق آینده با توجه به اینکه فرمودید سودش تضمینی ندارد اصل پول تضمین میشود یا خیر.
با تشکر

خیر دوست عزیز بعضیاشون نیست مثلا همین آینده دیروزم من پست گذاشتم (صفحه های قبل حتما بخونید) برا همین دوره پیش رو به جای 25 داده 24.3 !!! یعنی کمتر!!
حالا کسی میتونه اعتراض کنه؟؟؟ معلومه نه!!
اونایی هم که نوشتن تضمینی تضمینشون 20درصده سود سالانس!!!

دوستان نظرشون در مورد بانک قوامین و عسکریه چیه؟؟؟
کسی از وضعیت این دوتا اطلاع داره؟؟؟
امکان ورشکستگیشون هست؟؟؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
ممنون دوست عزیز.
پس در مورد سودش تضمینی نیست ممکنه همون 20 درصد باشه ولی در مورد اصل پول چطور چون چند صفحه قبل یک چیزایی خودم در مورد اینکه در این صندوق ها اصل پول هم تضمین نمیشه. میخواستم بدونم در مورد صندوق آینده با توجه به اینکه فرمودید سودش تضمینی ندارد اصل پول تضمین میشود یا خیر.
با تشکر

تا این حد بتون بگم کلا پولتون توتموم این بانکا رو هواس
چه صندوق و چه...
برا همین برا چندمین بار میگم دوستان گرامی سرمایه های هنگفتتون رو همینجوری تو این بانکای کوچولو نذارین ممکنه پشیمونتون کنن
با یه درصد دو درصد منو شما رو به طمع میندازن بعد میره که بره

این صندوقا طبق متن کاغذشون میگن اصل پول توسط بانک تضمین میشه یعنی هر وقت شما بگی بت میده و اصل پول برمبنای 100 تومن ثابته اما
حواستون باشه شاید تو این صندوقا شما سپرده گذار محسوب نشید
یعنی سرمایه گذار در سهام محسوب بشید اینا از نظر حقوقی با هم فرق دارن یکی از اصلی ترین و اساسی ترین اینا اینه در صورت اعلام ورشکستگی بانک مورد نظر اولویت پرداخت با سپرده گذار هست یعنی از سهامدار میگیرن میدن به سپرده گذار (باتوجه به شرایط بانکا احتمال دوری نیس بانک آینده هم که سابقه داره)
چون سهامدار(چه خرد چه جز) صاحب شرکته حالا که ورشکست شده باید پول مشتری (که سپرده گذاره) رو بده(دوستان اینو من تو چند جا خوندم نمیدونم دقیق درسته یا نه اگه کسی اطلاع خلاف واقع داره ممنون میشم بگه)

تو این کشور اگه بانکی ورشکست بشه اون اولی که سپرده گذاره پولش رو هواس
چه برسه به منو شمای سهامدار

پس در نتیجه
درصورت تمایل به سرمایه گذاری در صندوق بانکها (و در مرحله بعدی سپرده گذاری در هر کجا)
1- شما باید حواستون به این قانون که گفتم باشه
2-بانک مورد نظر بزرگ باشه الکی سر یکی دو درصد در این بانکایی که کلا 10تا شعبه تو کل کشور ندارن نرید
3-کوتاه مدت کار کنین نخواین بذاین برا یه سال و دو سال و... یعنی همیشه باید اوضاع دستتون باشه تا عید یا بعد عید سریع نقد کنین و....

دوستان من نظر منفی یا بد نمیدم هر اطلاعات دارمو میدم نگید نفوس بد میزنه ومنفی بافه و ناامید میکنه و ...
ببینین بعضیا حاصل سالها پس انداز شونو میزارن اینجور جاها
بعله فرق 20 تا 24 تو مبالغ بالا زیاده اما حاضرید کل مبلغو از دست بدید؟؟؟
واقعا تو این مدت که هر روز اخبار نمیدونم میزانو شاندیزو این مضخرفات هی تو سایتا و... اعلام میشد همه بانکارو آدم دزد میبینه!!!!!!!!

دوستان ممنون میشم کسی نقدی نظری به این نظر من اگه داره بگه
باتشکر

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
تا این حد بتون بگم کلا پولتون توتموم این بانکا رو هواس
چه صندوق و چه...
برا همین برا چندمین بار میگم دوستان گرامی سرمایه های هنگفتتون رو همینجوری تو این بانکای کوچولو نذارین ممکنه پشیمونتون کنن

باتشکر
در مورد صندوق ها و سهامداران فکر کنم اگه موسسه کوچیکی ورشکست بشه با فروش اموالش بدهی سهامداران رو هم میدن یا مثه الان که در مورد میزان گفتن احتمالا خودشون مجوز یه موسسه اعتباری ادغامی جدید رو میدن و سهامداران میتونن اون سهام رو بخرن.
در مورد ورشکستی بانک های کوچیک هم دوست عزیز نگرانی و نظرتون قابل احترامه اما بزرگیه یک بانک که فرمودین به چیه؟سابقه؟تعداد شعب؟دارایی ها؟مثلا همین آینده یا قوامین شعبشون از سرمایه و سامان و...فکر نکنم کمتر باشه.از لحاظ سابقه هم خوب اوایل مردم به پارسیان و پاسارگاد هم اطمینان نداشتن اما الان فرق کرده.سرمایه های بانک های کوچک هم الان طبق جدولی که هر سال اعلام میکنند بیشتر از خیلی از بانک های قدیمیه...واقعا نمیشه موسسات رو اونم موسسات غیر مجازی که توی 2-3 تا استان فعالند رو با بانک هایی که به شتاب وصلند مقایسه کرد.قبلا هم گفته شده از لحاظ اقنصادی شاید خیلی از بانک های ایرانی همین الانم ورشکست باشن حتی میگفتن بانک مسکن ورشکسته است یا پارسیان کلی بدهی داره جدیدا و...اما در عمل احتمال ورشکستگی بانک ها در ایران صفره چون حتی خصوصی ترینشونم یه جورایی وابسته به دولت و بنیاد ها و ارگان های مختلفن و سوای پاسخگو بودن بانک مرکزی قبل از هر بلایی که بخواد سر یکی از بانک ها بیاد خودشون با واریز ها و برداشت میلیاردی که ما هم نمیفهمیم و هیچ قانونی هم نداره جلوشو میگیرن.مگه اینکه قرار باشه کلا به شکل دومینو وار همه بانکامون ورشکست بشن و کلا مملکت ورشکست بشه که اون بحثش جداست.

NIMAZZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کس دیگه ای نظری نداره؟!

هیچی سرمایه ندارم

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
کس دیگه ای نظری نداره؟!

دوست عزیز شما برای بهترین حالت باید سراغ روزشمارای بالای 10 درصد برید
تو هر بانک و موسسه ای چر چی بیشتر بهتر
مثلا خیلی وقت پیش یکی میگفت یکی از این موسسه های غیر معروف روزشمار 22 یا 24 میده!!! نمیدونم چی بود کجا بود یا....
فقط سراغ بیمه عمر و گنجینه صادرات نری تمومه چون اونا سودو درست نمیدن
برای 19 من میدونم آینده و گردشگری و مهراقتصاد
برای20 دی و قوامین و عسکریه هم پرسیدم گویا 20میدن بدون هیچ کفی +کارت شتابی

در مورد صندوق ها و سهامداران فکر کنم اگه موسسه کوچیکی ورشکست بشه با فروش اموالش بدهی سهامداران رو هم میدن یا مثه الان که در مورد میزان گفتن احتمالا خودشون مجوز یه موسسه اعتباری ادغامی جدید رو میدن و سهامداران میتونن اون سهام رو بخرن.
در مورد ورشکستی بانک های کوچیک هم دوست عزیز نگرانی و نظرتون قابل احترامه اما بزرگیه یک بانک که فرمودین به چیه؟سابقه؟تعداد شعب؟دارایی ها؟مثلا همین آینده یا قوامین شعبشون از سرمایه و سامان و...فکر نکنم کمتر باشه.از لحاظ سابقه هم خوب اوایل مردم به پارسیان و پاسارگاد هم اطمینان نداشتن اما الان فرق کرده.سرمایه های بانک های کوچک هم الان طبق جدولی که هر سال اعلام میکنند بیشتر از خیلی از بانک های قدیمیه...واقعا نمیشه موسسات رو اونم موسسات غیر مجازی که توی 2-3 تا استان فعالند رو با بانک هایی که به شتاب وصلند مقایسه کرد.قبلا هم گفته شده از لحاظ اقنصادی شاید خیلی از بانک های ایرانی همین الانم ورشکست باشن حتی میگفتن بانک مسکن ورشکسته است یا پارسیان کلی بدهی داره جدیدا و...اما در عمل احتمال ورشکستگی بانک ها در ایران صفره چون حتی خصوصی ترینشونم یه جورایی وابسته به دولت و بنیاد ها و ارگان های مختلفن و سوای پاسخگو بودن بانک مرکزی قبل از هر بلایی که بخواد سر یکی از بانک ها بیاد خودشون با واریز ها و برداشت میلیاردی که ما هم نمیفهمیم و هیچ قانونی هم نداره جلوشو میگیرن.مگه اینکه قرار باشه کلا به شکل دومینو وار همه بانکامون ورشکست بشن و کلا مملکت ورشکست بشه که اون بحثش جداست.

دوست عزیز خیلی ممنون که توضیحتون در مورد نظر بنده رو دادید
خیلی ممنون
البته حواستون باشه یه جا گفتن اون موسسه تو مشهد موبوط به دادگستری بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته من منظورم این نیس که این این جا ها حساب باز نکنیم
من خودمم بعضا حساب دارم اونجاها
همچنین برا بعضی موسسه ها رو معلوم نیس وابسته به کجان من خودم هر چی تحقیق کردم چیزی پیدا نکردم
مثلا همه میدونن قوامین مال ناجاس و دی بنیادشهید (اشتباه نکنم) و کوثر و...
ولی بانک بزرگی مثل پاسارگاد یا عسکریه یا آینده(حذاقل من خیلی دنبال این دوتا بودم و چیزی پیدا نکردم) معلوم نیس مال کیه!!!
دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه

باتشکر

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اطلاعات از صندوق بانک اقتصاد نوین شعبه بوشهر :

سود بین 20 تا 24 درصد
پرداخت در مقاطع سه ماهه ( پرداخت در پایان فصول بهار تابستان پاییز زمستان )
اصل پول تضمینی
حداقل مبلغ قابل افتتاح 1500000
برای برداشت و بستن حساب بعد از یک هفته پول واریز میشه به حسابت

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام ببخشید اگر ممکن هست هر کس از اکثر بانکهای مختلف اطلاع داره داخل یک پست این بحث رو تجمیع کنه که کدوم بانکها سود روزشمار بالای 19 درصد میدن .
و مشخص کنه مقدار حداقل سپرده یا همون کف که باید یکسال تو بانک بمونه تو هر کدوم چقدر هست .

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
سلام ببخشید اگر ممکن هست هر کس از اکثر بانکهای مختلف اطلاع داره داخل یک پست این بحث رو تجمیع کنه که کدوم بانکها سود روزشمار بالای 19 درصد میدن .
و مشخص کنه مقدار حداقل سپرده یا همون کف که باید یکسال تو بانک بمونه تو هر کدوم چقدر هست .
به نظر من که اگه سود 20درصد بخوای که سقف سود مجاز برای سپرده (نه صندوق) هست بهترینش قوامینه.
چون فقط دو تومن رو مسدود میکنه و بعد از یه ماه هم میتونی بدون ضرر برداشت کنی هم اینکه روزشماره و هروقت بخوای میتونی به اصل مبلغ اضافه کنی و میتونی انتخاب کنی همه ی موجودی شامل مبلغ و سود داخل کارتت باشه یا نه.
کارت عضو شتابش هم من ازش مشکلی ندیدم و اینترنت بانکشم تا الان استفاده نکردم ولی وقتی واردش شدم امکانات جالبی داشت فقط استفاده نکردم.
بانک مسکن هم شرایطش همینه از نظر سود و کارت و ... ولی 4میلیون مسدود میکنه!
بانک شهر هم سپرده رو (نه صندوق) 20درصد میده اونم عضو شتابه ولی نمیدونم چقدر مسدود میکنه در مورد صندوق آرمانش فقط میدونم 22درصد هست ولی خب صندوقه و مسائل و جزئیات مربوط به خودش رو داره. شخصا قوامین رو پیشنهاد میکنم.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
آیا به این موسسه های مالی و اعتباری میشه اعتماد کرد و سرمایه گذاری توشون خوبه
موسسات الان نسبت به بانک ها سود زیادی نمیدن و نسبت به مشکلاتی که دارند اصلا ارزش فکر کردن ندارند.
مخصوصا که هر روز سود بالا و پایین می کنند و برخی به شتاب وصل نیستند و امکانات در حد صفر...

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آیا به این موسسه های مالی و اعتباری میشه اعتماد کرد و سرمایه گذاری توشون خوبه
وقتی بانک داریم ۲۴٪ روزشمار و ۲۵٪ یکساله میده سود موسسه حداقل باید ۳-۴ درصد بالاتر باشه
خواستی بزاری به این نکته دقت کن

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
وقتی بانک داریم ۲۴٪ روزشمار و ۲۵٪ یکساله میده سود موسسه حداقل باید ۳-۴ درصد بالاتر باشه
خواستی بزاری به این نکته دقت کن
آرش جان منظورت از 24 گردشگریه؟
25 کجاست؟ منظورت آینده که نیست؟(چون اون پرداختیش3 ماه یک باره)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آرش جان منظورت از 24 گردشگریه؟
25 کجاست؟ منظورت آینده که نیست؟(چون اون پرداختیش3 ماه یک باره)
الان شهر هم چند ماهه ۲۳/۷۵ داره میده
گردشگری هم ۲۴
اونم روزشمار.موسسه ها غیر آرمان بیشتر نمیدن
منظورم همون آیندس

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
الان شهر هم چند ماهه ۲۳/۷۵ داره میده
گردشگری هم ۲۴
اونم روزشمار.موسسه ها غیر آرمان بیشتر نمیدن
منظورم همون آیندس
فقط این گردشگری رو من یکم روش حساس شدم
چون با هر فرمولی حساب میکنم
واحد هاش 100.000 تومان نیست با توجه به پولی که گذاشتم و چند روز بعد که مبلغی بهم برگردوند!
حالا باید سودشو بریزه ببینم کلک کارشون چیه و اینکه ببینم بلاخره چند تا سهم برام خریدن

بالا