• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
وقتی بانک داریم ۲۴٪ روزشمار و ۲۵٪ یکساله میده سود موسسه حداقل باید ۳-۴ درصد بالاتر باشه
خواستی بزاری به این نکته دقت کن
گردشگری الان روز شمار 24 درصد میده؟اگه بانکی هست ممنون میشم راهنمائی کنین؟منظورم یکساله نیست سپرده کوتاه مدته؟من خودم مهر اقتصاد دارم یک طرحی بود 5 تومان مسدود میکردن 23 درصد کوتاه مدت سود میدادن.

Last edited:

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز با حرفهای شما چیزی از ارزش کارکنان زحمت کش بانکهای شلوغی که گفتید کم نمیشه.
شما حجم کار ملت یا صادرات رو با بانک گردشگری یا سامان و یا حتی پارسیان و پاسارگادشم مقایسه نکن.
ضمنا محض اطلاع شما باید بگم بانک ملت تنها بانکی هست که توی ایران به لحاظ تراز و ریاضی ورشکسته نیست. شما غولی مثل بانک ملت که داره ملی رو با اون همه حساب دولتی میگیره با بانکی مثل گردشگری مقایسه میکنی که چند ماه یکبار مانده ش نزد بانک مرکزی قرمز میشه؟
من نمیدونم چرا برخی اصرار دارن بدون هیچگونه مطالعه اظهار فضل کنند ، جدول زیر میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو نشون میده ، حالا وضعیت امسال بانک مورد علاقه و معروف شما ، ملت ، رو با بانک قرمز گردشگری مقایسه کنید ببینید وضع کدوم واقعا اسفباره ؟؟
ea5f895d813b855bfa4bcbb8b3c9993e.jpg

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
من نمیدونم چرا برخی اصرار دارن بدون هیچگونه مطالعه اظهار فضل کنند ، جدول زیر میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو نشون میده ، حالا وضعیت امسال بانک مورد علاقه و معروف شما ، ملت ، رو با بانک قرمز گردشگری مقایسه کنید ببینید وضع کدوم واقعا اسفباره ؟؟

والا اگر این جدول درست باشه ، قدیمی هست و مربوط به حداقل یکسال تا یکسال و نیم پیش است چون مربوط به سال 93 هست . من تو نت سرچ کردم اینا رو پیدا کردم :

خبر بدهی بانک ها مربوط به 28 خرداد 94 سایت انتخاب

خبر بدهی بانکها در سایت ایسنا

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیزمونsaman19-6 به خوبی پاسخ شما رو با لینک های به روزاز معتبرترین خبرگذاریهای کشور دادن که من از ایشون تشکر میکنم.
لازم نیست اینجا خودمو معرفی کنم ولی مشخص شد که کی اظهار فضل میکنه.
دوست عزیز تموم بانکهایی که شما ازش نام می برید هر روز از بانک ملت وام میگیرن، حتی بانکی به بزرگی صادرات. و البته فردای باید وام رو تسویه کنن. دیدید که توی خبرا حتی از ملی و سپه هم نام برده شد ولی از ملت به هیچ وجه.
حداقل ملت رو با چندتا بانک اسم و رسم دار با سابقه مقایسه کن. گردشگری که اسفند ماه 93 چک بین بانکی بالاتر از 10 میلیون تومنش مورد قبول سیستم بانکی نبود. مثلا شما اگه 30 تومن میخواستی بین بانکی بگیری باید 3 تا ده تومن می گرفتی.
قرار نیست اینجا من جواب هر کامنتی رو بدم. حالا شما میگی گردشگری معتبر تر از ملته. مشکلی نیست. قضاوت با دوستان حاضر در سایت. بنده ذینغع هیچ کدوم نیستم. هدفم اینجا فقط آگاهی دادن و کمک کردن و کمک گرفتن از دوستان هست.

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
گردشگری که اسفند ماه 93 چک بین بانکی بالاتر از 10 میلیون تومنش مورد قبول سیستم بانکی نبود. مثلا شما اگه 30 تومن میخواستی بین بانکی بگیری باید 3 تا ده تومن می گرفتی.

دوست گرامی فکر کنم اون جریان 10 میلیون برای یه بانک دیگه ای بود.چون خود من دقیقا اسفند ماهی که گذاشت 2 بار و هر بار 450 میلیون تومن چک بین بانکی از گردشگری گرفتم و به بانک مسکن بردم به حساب خوابوندم.

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیزمونsaman19-6 به خوبی پاسخ شما رو با لینک های به روزاز معتبرترین خبرگذاریهای کشور دادن که من از ایشون تشکر میکنم.
لازم نیست اینجا خودمو معرفی کنم ولی مشخص شد که کی اظهار فضل میکنه.
دوست عزیز تموم بانکهایی که شما ازش نام می برید هر روز از بانک ملت وام میگیرن، حتی بانکی به بزرگی صادرات. و البته فردای باید وام رو تسویه کنن. دیدید که توی خبرا حتی از ملی و سپه هم نام برده شد ولی از ملت به هیچ وجه.
حداقل ملت رو با چندتا بانک اسم و رسم دار با سابقه مقایسه کن. گردشگری که اسفند ماه 93 چک بین بانکی بالاتر از 10 میلیون تومنش مورد قبول سیستم بانکی نبود. مثلا شما اگه 30 تومن میخواستی بین بانکی بگیری باید 3 تا ده تومن می گرفتی.
قرار نیست اینجا من جواب هر کامنتی رو بدم. حالا شما میگی گردشگری معتبر تر از ملته. مشکلی نیست. قضاوت با دوستان حاضر در سایت. بنده ذینغع هیچ کدوم نیستم. هدفم اینجا فقط آگاهی دادن و کمک کردن و کمک گرفتن از دوستان هست.
شما دستی هم گویا در ترجمه متون فارسی به فارسی دارید در کنار هنرهای دگر !
چه کسی گفت یک بانک از بانک دیگر معتبرتره که شما اینطور خواندید ؟ موضوع میزان بدهی و نحوه تسویه آن به و با بانک مرکزی است که کاملا در جدول میزان و روند آن مشخص است.
مصاحبه مربوطه هم که دوست گرامی مون زحمتش رو کشیدن مربوط به بانکهای خصوصی و موسسات و سال جاری است اولا مربوط به بانکهای دولتی عظیم الجثه نیست دوما هنوز موعد بدهی فرا نرسیده تا بتوان نحوه و روند تسویه را بررسی کرد.
ضمنا در خصوص انواع بدهی به صورت مشخص در آن متن توضیح داده نشده
ضمنا جناب عالی مشخصا روی بانک گردشگری دست گذاشتید که بر خلاف نظر شما در متن خبر در سال جاری نیز در جایگاه مناسبی بین بانکها و موسسات خصوصی برغم نظر شما قرار دارد .
بدیهی است که همه بانکها کم و بیش دارای مناسبات مالی با بانک مرکزی هستند ولی بانک گردشگری یا فلان بانک دیگر از لحاظ تسویه بدهی ها روند مثبت داشته ولی بانک ملت بدهی روی بدهی گذاشته موضوع اینست و این بدان معنا نیست که بانک الف به همین یک دلیل بهتر از بانک ب هست که شما با عجله استباط نموده و حکم هم صادر میکنید.
از سویی بسیاری از موسسات به دلیل عدم امکان گشایش حساب مستقیم داد و ستد مالیشان را با مشتریان از طریق بانک های دولتی صورت میدهند که رانت مالی با حجمی عظیم برای آنها محسوب میشود چه برسد که وام هم از آنها دریافت کنند به زعم شما !
دوستان دیگر هم هر یک نتیجه بررسی شخصی از خدمات بانکی را که هر یک از بانکهای مورد بحث به ایشان ارايه داده معیار ابراز نظر قرار داده اند که بهتر است مطالعه بفرمایید بدیهی است که با توجه به رانتهای ارايه شده از سوی دولت و ارگانهای هزارتوی دولتی به بانکهای یاد شده به هیچوجه کارايی آنها مناسب نیست و شایسته ابلاغ عنوان بانک خوب مورد نظر شما به هیچوجه نیستند .

Last edited:

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان عزیز
من پدرم یه حساب بانک مسکن داره سپرده سرمایه گذاری هستش که حدود 4100000توش داره بعد ماهیانه واسش 36-37تومن سود واریز میشه
چه بانکی هست که اگه همین مبلغ توش سپرده ایجاد کنیم مبلغ سودش ازین بیشتره؟و البته در حد همین بانک مسکن معتبر باشه
چون الان فکر کنم سود 10درصد براش واریز میشه
توی همین بانک مسکن حساب سرمایه گذاری دیگه ای وجود داره که بیشتر ازین سود بده؟
با تشکر فراوان

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
سلام دوستان عزیز
من پدرم یه حساب بانک مسکن داره سپرده سرمایه گذاری هستش که حدود 4100000توش داره بعد ماهیانه واسش 36-37تومن سود واریز میشه
چه بانکی هست که اگه همین مبلغ توش سپرده ایجاد کنیم مبلغ سودش ازین بیشتره؟و البته در حد همین بانک مسکن معتبر باشه
چون الان فکر کنم سود 10درصد براش واریز میشه
توی همین بانک مسکن حساب سرمایه گذاری دیگه ای وجود داره که بیشتر ازین سود بده؟
با تشکر فراوان
بانک مسکن روزشمار 20درصد میده. که البته 4میلیون مسدود میمونه اگر مبلغ از 4میلیون کمتر شه 12درصد محاسبه میشه.
ولی حساب دیگه ای هست که اصل مبلغ شما توش میمونه و سودش به کارت واریز میشه که اون مبلغ پایه نداره ولی برای برداشت باید به شعبه مراجعه کنید.
البته قوامین هم هست با همین شرایط با این تفاوت که دو تومن رو مسدود میکنه.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
شما دستی هم گویا در ترجمه متون فارسی به فارسی دارید در کنار هنرهای دگر !
چه کسی گفت یک بانک از بانک دیگر معتبرتره که شما اینطور خواندید ؟ موضوع میزان بدهی و نحوه تسویه آن به و با بانک مرکزی است که کاملا در جدول میزان و روند آن مشخص است.
مصاحبه مربوطه هم که دوست گرامی مون زحمتش رو کشیدن مربوط به بانکهای خصوصی و موسسات و سال جاری است اولا مربوط به بانکهای دولتی عظیم الجثه نیست دوما هنوز موعد بدهی فرا نرسیده تا بتوان نحوه و روند تسویه را بررسی کرد.
ضمنا در خصوص انواع بدهی به صورت مشخص در آن متن توضیح داده نشده
ضمنا جناب عالی مشخصا روی بانک گردشگری دست گذاشتید که بر خلاف نظر شما در متن خبر در سال جاری نیز در جایگاه مناسبی بین بانکها و موسسات خصوصی برغم نظر شما قرار دارد .
بدیهی است که همه بانکها کم و بیش دارای مناسبات مالی با بانک مرکزی هستند ولی بانک گردشگری یا فلان بانک دیگر از لحاظ تسویه بدهی ها روند مثبت داشته ولی بانک ملت بدهی روی بدهی گذاشته موضوع اینست و این بدان معنا نیست که بانک الف به همین یک دلیل بهتر از بانک ب هست که شما با عجله استباط نموده و حکم هم صادر میکنید.
از سویی بسیاری از موسسات به دلیل عدم امکان گشایش حساب مستقیم داد و ستد مالیشان را با مشتریان از طریق بانک های دولتی صورت میدهند که رانت مالی با حجمی عظیم برای آنها محسوب میشود چه برسد که وام هم از آنها دریافت کنند به زعم شما !
دوستان دیگر هم هر یک نتیجه بررسی شخصی از خدمات بانکی را که هر یک از بانکهای مورد بحث به ایشان ارايه داده معیار ابراز نظر قرار داده اند که بهتر است مطالعه بفرمایید بدیهی است که با توجه به رانتهای ارايه شده از سوی دولت و ارگانهای هزارتوی دولتی به بانکهای یاد شده به هیچوجه کارايی آنها مناسب نیست و شایسته ابلاغ عنوان بانک خوب مورد نظر شما به هیچوجه نیستند .

تمامی بانک ها با توجه به بیشتر بودن فعالیتشان به بانک مرکزی بدهی دارند و این بانک ها که در نام خصوصی سازی شدند هنوز هم در اختیار دولت هستند بنابراین بررسی میزان بدهی بانک های اصیل و قدیمی از دید مشتری به عنوان ملاک مقایسه یا برتری کمی مسخره و خنده دار است.
ضمن یاد آوری اینکه خوب بودن نسبی است بین بانک های صاحب نام قدیمی بانک ملی که بزگترین فساد اقتصادی در سطح ملی و جهانی داشته و صادرات هم همینطور + ضعف رمز نگاری کارت های بانکی و فقط تنها بانکی که از آغاز بصورت علنی رسوایی نداشته و خدمات بروز نوین بانکی دارد همین ملت بوده!
لازم به ذکر که psp ملت رتبه جهانی داره و حدود 90 درصد فروشگاه های اینترنتی بین درگاه های پارسیان و پاسارگاد و ... از درگاه ملت دارن استفاده می کنند، علت هم با توجه به جبری نبودن به کیفیت زیر ساخت و امنیت و رضایت مشتریان مرتبط نه رانت و ... تا جایی که حداقل 1 میلیارد تومن روزانه فروش دیجی کالا و ... از طریق درگاه ملت انجام میشود!
حداکثر بودن امکانات نوین بانکداری بدون نقص، بالا بودن سقف حواله میلیارد تومان روزانه، امنیت چند لایه موبایل + توکن و امضا دیجیتال باعث شده که تقریبا همه شرکت ها و کسب کارهای بزرگ و اینترنتی بدون در نظر گرفتن سود بانکی به توفیق اجباری ملت رو انتخاب کنند.

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان توجه کنین این بحث خوب یا بد داستان بلند بالایی داره که من و شما به این راحتی نمیتونیم ازش سر در بیاریم
معیار های متفاوتی برای بانک خوب و بد از دیدگاه افراد مختلف وجود داره
ببینین ما الان فک کنم رسما حدود 23تا (اگه اشتباه نکنم )بانک و موسسه رسمی داریم هرکدوم کار خاص خودشونو انجام میدن
به طور مثال میگم مثلا خیلیا به زور تو بانک ملی حساب باید باز کنن(مثلا پدر من یکیش)چون حقوقشو اونجا بش میدن قبلا صادرات میدادن بعد منتقل کردن ملی اینام مجبور بودن اونجا حساب باز کنن
خوب با این ویژگی ها این حسابای زوری که مردم باید باز کنن و به طبع پول زیادی سرازیر بانک ها میشه پس بانک سرمایه داره و چون سرمایه زیادی داره پس محبوبیت داره و خیلی هم عالیه
درصورتیکه اصلا اینجور نیس
مثلا همون بانک ملی اینترنت بانک مضخرف داره یا باید هی رمز بگیری و... یا اون یکیش که 24ساعت قبلو نشون میده کارتای بانکیش خیلی قطعی دارن(یه روز یادمه دیوونم کرده بود چون روز یکم که حقوق میریختن بود شب نزدیک چند ساعت هی قطع و وصل میشد ولی مثلا پارسیان خیلی عالی کار میکرد)و مشکل های دیگه
بانکایی مثل صادرات و ملی و اینا که همه میدونین مظهر دزدی هستن(نه کارمنداشونا بعضیاشون انصافا از حق نگذریم خوبن)(بانک صادرات اون داستان سپرده طلاشون که میگفتن غوغا کرده بوده تو دزدی)
هیچ کدوم این بانکا به این راحتی به شما وام نمیدن هی باید برید بیایید التماس کنین یه ده ملیاردو به مدت 20 سال کاملا قرض الحسنه بشون بدین چقدم خودتونو توسری خور رئیس بانک کنین تا یه ملیون وام با سود 40درصد بتون بدن بعد طرف فک میکنه چون دولتی یا فلانه سودش از بقیه بانکا و موسسه ها کمتره!!!!!!!
بعد جلو چش خودتون 100ملیون به یکی وام قرض الحسنه میدن با سود 1درصد بدون اینکه طرف یه ریال تو حسابش داشته باشه!!!!!!!!!!!
اینکه هی بانکا تبلیغ میکنن که ما قرض الحسته در روز به یه ملیون نفر میدیم و.... خودتونم میدونین به منو شما نمیدن بدون پارتی!!!!

ولی از تموم اینا بگذریم یه مزایایی این بانکای بزرگ پیر دارن (علیرغم اون همه تو سری خوردن هاو...)اونم امنیت نسبتا بهتر نسبت به بقیشونه
یعنی شما الان فلان مبلغ اگه بذاری اونجا سابقه نداشته بتون ندن !!! نقدی منظورم نیستا !!!! کلا !!!!
ولی این موسسه ها و خصوصیا آدم واقعا میترسه !!!
خودم نمیدونم چرا اینطور شدم هروقت خبری میشنوم حس میکنم الان یا کوثر یا اون قوامین یا عسکریه (که جدیدا کشفش کردم) میگن ورشکست شد درشو گل گرفتن!!!!
فقط به خاطر اختلاف سودشونه که شاید الان اونجا چیزی داشته باشم همین!!
فک کنم به خاطر اخباریه که هی از اون درگیری های مشهد میدن آدم همچین حسی پیدا میکنه(هر خبرگذاری باز میکنم میبینم)
برا همین به فکرم بود که هر چی اینور اونور دارم به فرض ببرم ملتی جایی که درسته خودم اصلا خوشم نمیاد ولی مجبوری!!!!!!

در نهایت یه تعدادی از دوستان میگفتن تو آرمان یا نور یا ثامن و امثالهم حساب سنگین دارن
میخوام ازشون بپرسم اونجا چیز خاصی بتون دادن(مثلا ضمانت نامه یا....) یا برنامه خاصی بوده که تونستین اعتماد کنین ؟؟؟
کلا چطوری اعتماد کردین اگه میشه به منم کمک کنین از این وحشت دزد ها دربیام!!!!

خیلی ممنون

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
خیر دوست عزیز بعضیاشون نیست مثلا همین آینده دیروزم من پست گذاشتم (صفحه های قبل حتما بخونید) برا همین دوره پیش رو به جای 25 داده 24.3 !!! یعنی کمتر!!
حالا کسی میتونه اعتراض کنه؟؟؟ معلومه نه!!
اونایی هم که نوشتن تضمینی تضمینشون 20درصده سود سالانس!!!

دوستان نظرشون در مورد بانک قوامین و عسکریه چیه؟؟؟
کسی از وضعیت این دوتا اطلاع داره؟؟؟
امکان ورشکستگیشون هست؟؟؟
بانک قوامین رو با موسسات یکی نگیرین. .قدرت مالی بالایی دارن. خدماتشون هم واقعا عالیه. من دستگاه پوز تمام بانک ها رو تست کردم. تنها دستگاهی که همیشه جوابگو بوده همین قوامین بوده.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
الان شهر هم چند ماهه ۲۳/۷۵ داره میده
گردشگری هم ۲۴
اونم روزشمار.موسسه ها غیر آرمان بیشتر نمیدن
منظورم همون آیندس
گردشگری الان روز شمار 24 درصد میده؟اگه بانکی هست ممنون میشم راهنمائی کنین؟منظورم یکساله نیست سپرده کوتاه مدته؟من خودم مهر اقتصاد دارم یک طرحی بود 5 تومان مسدود میکردن 23 درصد کوتاه مدت سود میدادن.
مشخص نشد ببینم گردشگری حساب روزشمار 24 درصد میده یا اینکه بلند مدت .... ؟؟؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست گرامی فکر کنم اون جریان 10 میلیون برای یه بانک دیگه ای بود.چون خود من دقیقا اسفند ماهی که گذاشت 2 بار و هر بار 450 میلیون تومن چک بین بانکی از گردشگری گرفتم و به بانک مسکن بردم به حساب خوابوندم.
نه دوست خوبم. دقیقا واسه گردشگری، آینده و سرمایه بود. البته زود رفع شد. و احتمالا شما بعد از رفع مشکلشون گرفتی.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
مشخص نشد ببینم گردشگری حساب روزشمار 24 درصد میده یا اینکه بلند مدت .... ؟؟؟
در حال حاضر بانک ها و موسساتی که زیر نظر بانک مرکزی هستن روز شمار بالای 20 درصد سود نمیتونن بدن این سودهای بالای 20 بانک ها و ... همه صندوق های سرمایه گذاری هست.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
گردشگری 24 درصد روزشمار میده ؟
پس چرا اینقدر خلوته ؟

من که بمیرم در موسسات سرمایه گزاری نمیکنم
فقط بانکها . اگر گردشگری واقعن 24 میده الان که بریم ....

esmaeelfarsi

Registered User
لایک‌ها
24
گردشگری 24 درصد روزشمار میده ؟
پس چرا اینقدر خلوته ؟

من که بمیرم در موسسات سرمایه گزاری نمیکنم
فقط بانکها . اگر گردشگری واقعن 24 میده الان که بریم ....
گردشگری تا حدود ده روز پیش به سپرده های بالای 100 میلیون ، 23 درصد روز شمار تعلق میگیره از این موضوع اطمینان دارم و فکر میکنم سود 24 درصد متعلق به صندوق گردشگری هست.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
این صندوقا واسه پولای زیاد خوبه ؟ ضرر نداره ؟ اگه مبلغ زیاد باشه کف سود بالا نمیره ؟! (چه رسمی چه غیر رسمی)

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان سلام.کسی اطلاع نداره که بانک سپه چند درصد روزشمار سود میده وشرایطش چطوریه؟

Impassivex

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان سلام.کسی اطلاع نداره که بانک سپه چند درصد روزشمار سود میده وشرایطش چطوریه؟
تا جایی که میدونم یک طرح ویژه داره که برای بیست میلیون تا صد میلیون 19 درصد کوتاه مدت میده و از صد میلیون به بالا 20 درصد

بالا