MehdiTedi
Registered User
منظور از روز شما چیه دوستان ؟ یعنی روزانه سود رو حساب میکنه
گردشگری الان روز شمار 24 درصد میده؟اگه بانکی هست ممنون میشم راهنمائی کنین؟منظورم یکساله نیست سپرده کوتاه مدته؟من خودم مهر اقتصاد دارم یک طرحی بود 5 تومان مسدود میکردن 23 درصد کوتاه مدت سود میدادن.وقتی بانک داریم ۲۴٪ روزشمار و ۲۵٪ یکساله میده سود موسسه حداقل باید ۳-۴ درصد بالاتر باشه
خواستی بزاری به این نکته دقت کن
من نمیدونم چرا برخی اصرار دارن بدون هیچگونه مطالعه اظهار فضل کنند ، جدول زیر میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو نشون میده ، حالا وضعیت امسال بانک مورد علاقه و معروف شما ، ملت ، رو با بانک قرمز گردشگری مقایسه کنید ببینید وضع کدوم واقعا اسفباره ؟؟دوست عزیز با حرفهای شما چیزی از ارزش کارکنان زحمت کش بانکهای شلوغی که گفتید کم نمیشه.
شما حجم کار ملت یا صادرات رو با بانک گردشگری یا سامان و یا حتی پارسیان و پاسارگادشم مقایسه نکن.
ضمنا محض اطلاع شما باید بگم بانک ملت تنها بانکی هست که توی ایران به لحاظ تراز و ریاضی ورشکسته نیست. شما غولی مثل بانک ملت که داره ملی رو با اون همه حساب دولتی میگیره با بانکی مثل گردشگری مقایسه میکنی که چند ماه یکبار مانده ش نزد بانک مرکزی قرمز میشه؟
من نمیدونم چرا برخی اصرار دارن بدون هیچگونه مطالعه اظهار فضل کنند ، جدول زیر میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو نشون میده ، حالا وضعیت امسال بانک مورد علاقه و معروف شما ، ملت ، رو با بانک قرمز گردشگری مقایسه کنید ببینید وضع کدوم واقعا اسفباره ؟؟
دوست عزیزمونsaman19-6 به خوبی پاسخ شما رو با لینک های به روزاز معتبرترین خبرگذاریهای کشور دادن که من از ایشون تشکر میکنم.من نمیدونم چرا برخی اصرار دارن بدون هیچگونه مطالعه اظهار فضل کنند ، جدول زیر میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو نشون میده ، حالا وضعیت امسال بانک مورد علاقه و معروف شما ، ملت ، رو با بانک قرمز گردشگری مقایسه کنید ببینید وضع کدوم واقعا اسفباره ؟؟
گردشگری که اسفند ماه 93 چک بین بانکی بالاتر از 10 میلیون تومنش مورد قبول سیستم بانکی نبود. مثلا شما اگه 30 تومن میخواستی بین بانکی بگیری باید 3 تا ده تومن می گرفتی.
شما دستی هم گویا در ترجمه متون فارسی به فارسی دارید در کنار هنرهای دگر !دوست عزیزمونsaman19-6 به خوبی پاسخ شما رو با لینک های به روزاز معتبرترین خبرگذاریهای کشور دادن که من از ایشون تشکر میکنم.
لازم نیست اینجا خودمو معرفی کنم ولی مشخص شد که کی اظهار فضل میکنه.
دوست عزیز تموم بانکهایی که شما ازش نام می برید هر روز از بانک ملت وام میگیرن، حتی بانکی به بزرگی صادرات. و البته فردای باید وام رو تسویه کنن. دیدید که توی خبرا حتی از ملی و سپه هم نام برده شد ولی از ملت به هیچ وجه.
حداقل ملت رو با چندتا بانک اسم و رسم دار با سابقه مقایسه کن. گردشگری که اسفند ماه 93 چک بین بانکی بالاتر از 10 میلیون تومنش مورد قبول سیستم بانکی نبود. مثلا شما اگه 30 تومن میخواستی بین بانکی بگیری باید 3 تا ده تومن می گرفتی.
قرار نیست اینجا من جواب هر کامنتی رو بدم. حالا شما میگی گردشگری معتبر تر از ملته. مشکلی نیست. قضاوت با دوستان حاضر در سایت. بنده ذینغع هیچ کدوم نیستم. هدفم اینجا فقط آگاهی دادن و کمک کردن و کمک گرفتن از دوستان هست.
بانک مسکن روزشمار 20درصد میده. که البته 4میلیون مسدود میمونه اگر مبلغ از 4میلیون کمتر شه 12درصد محاسبه میشه.سلام دوستان عزیز
من پدرم یه حساب بانک مسکن داره سپرده سرمایه گذاری هستش که حدود 4100000توش داره بعد ماهیانه واسش 36-37تومن سود واریز میشه
چه بانکی هست که اگه همین مبلغ توش سپرده ایجاد کنیم مبلغ سودش ازین بیشتره؟و البته در حد همین بانک مسکن معتبر باشه
چون الان فکر کنم سود 10درصد براش واریز میشه
توی همین بانک مسکن حساب سرمایه گذاری دیگه ای وجود داره که بیشتر ازین سود بده؟
با تشکر فراوان
شما دستی هم گویا در ترجمه متون فارسی به فارسی دارید در کنار هنرهای دگر !
چه کسی گفت یک بانک از بانک دیگر معتبرتره که شما اینطور خواندید ؟ موضوع میزان بدهی و نحوه تسویه آن به و با بانک مرکزی است که کاملا در جدول میزان و روند آن مشخص است.
مصاحبه مربوطه هم که دوست گرامی مون زحمتش رو کشیدن مربوط به بانکهای خصوصی و موسسات و سال جاری است اولا مربوط به بانکهای دولتی عظیم الجثه نیست دوما هنوز موعد بدهی فرا نرسیده تا بتوان نحوه و روند تسویه را بررسی کرد.
ضمنا در خصوص انواع بدهی به صورت مشخص در آن متن توضیح داده نشده
ضمنا جناب عالی مشخصا روی بانک گردشگری دست گذاشتید که بر خلاف نظر شما در متن خبر در سال جاری نیز در جایگاه مناسبی بین بانکها و موسسات خصوصی برغم نظر شما قرار دارد .
بدیهی است که همه بانکها کم و بیش دارای مناسبات مالی با بانک مرکزی هستند ولی بانک گردشگری یا فلان بانک دیگر از لحاظ تسویه بدهی ها روند مثبت داشته ولی بانک ملت بدهی روی بدهی گذاشته موضوع اینست و این بدان معنا نیست که بانک الف به همین یک دلیل بهتر از بانک ب هست که شما با عجله استباط نموده و حکم هم صادر میکنید.
از سویی بسیاری از موسسات به دلیل عدم امکان گشایش حساب مستقیم داد و ستد مالیشان را با مشتریان از طریق بانک های دولتی صورت میدهند که رانت مالی با حجمی عظیم برای آنها محسوب میشود چه برسد که وام هم از آنها دریافت کنند به زعم شما !
دوستان دیگر هم هر یک نتیجه بررسی شخصی از خدمات بانکی را که هر یک از بانکهای مورد بحث به ایشان ارايه داده معیار ابراز نظر قرار داده اند که بهتر است مطالعه بفرمایید بدیهی است که با توجه به رانتهای ارايه شده از سوی دولت و ارگانهای هزارتوی دولتی به بانکهای یاد شده به هیچوجه کارايی آنها مناسب نیست و شایسته ابلاغ عنوان بانک خوب مورد نظر شما به هیچوجه نیستند .
بانک قوامین رو با موسسات یکی نگیرین. .قدرت مالی بالایی دارن. خدماتشون هم واقعا عالیه. من دستگاه پوز تمام بانک ها رو تست کردم. تنها دستگاهی که همیشه جوابگو بوده همین قوامین بوده.خیر دوست عزیز بعضیاشون نیست مثلا همین آینده دیروزم من پست گذاشتم (صفحه های قبل حتما بخونید) برا همین دوره پیش رو به جای 25 داده 24.3 !!! یعنی کمتر!!
حالا کسی میتونه اعتراض کنه؟؟؟ معلومه نه!!
اونایی هم که نوشتن تضمینی تضمینشون 20درصده سود سالانس!!!
دوستان نظرشون در مورد بانک قوامین و عسکریه چیه؟؟؟
کسی از وضعیت این دوتا اطلاع داره؟؟؟
امکان ورشکستگیشون هست؟؟؟
الان شهر هم چند ماهه ۲۳/۷۵ داره میده
گردشگری هم ۲۴
اونم روزشمار.موسسه ها غیر آرمان بیشتر نمیدن
منظورم همون آیندس
مشخص نشد ببینم گردشگری حساب روزشمار 24 درصد میده یا اینکه بلند مدت .... ؟؟؟گردشگری الان روز شمار 24 درصد میده؟اگه بانکی هست ممنون میشم راهنمائی کنین؟منظورم یکساله نیست سپرده کوتاه مدته؟من خودم مهر اقتصاد دارم یک طرحی بود 5 تومان مسدود میکردن 23 درصد کوتاه مدت سود میدادن.
نه دوست خوبم. دقیقا واسه گردشگری، آینده و سرمایه بود. البته زود رفع شد. و احتمالا شما بعد از رفع مشکلشون گرفتی.دوست گرامی فکر کنم اون جریان 10 میلیون برای یه بانک دیگه ای بود.چون خود من دقیقا اسفند ماهی که گذاشت 2 بار و هر بار 450 میلیون تومن چک بین بانکی از گردشگری گرفتم و به بانک مسکن بردم به حساب خوابوندم.
در حال حاضر بانک ها و موسساتی که زیر نظر بانک مرکزی هستن روز شمار بالای 20 درصد سود نمیتونن بدن این سودهای بالای 20 بانک ها و ... همه صندوق های سرمایه گذاری هست.مشخص نشد ببینم گردشگری حساب روزشمار 24 درصد میده یا اینکه بلند مدت .... ؟؟؟
گردشگری تا حدود ده روز پیش به سپرده های بالای 100 میلیون ، 23 درصد روز شمار تعلق میگیره از این موضوع اطمینان دارم و فکر میکنم سود 24 درصد متعلق به صندوق گردشگری هست.گردشگری 24 درصد روزشمار میده ؟
پس چرا اینقدر خلوته ؟
من که بمیرم در موسسات سرمایه گزاری نمیکنم
فقط بانکها . اگر گردشگری واقعن 24 میده الان که بریم ....
تا جایی که میدونم یک طرح ویژه داره که برای بیست میلیون تا صد میلیون 19 درصد کوتاه مدت میده و از صد میلیون به بالا 20 درصددوستان سلام.کسی اطلاع نداره که بانک سپه چند درصد روزشمار سود میده وشرایطش چطوریه؟