البته در اینکه اعتبار اونها بالاتره و امکان پریدن پول به حداقل میرسه شکی نیست. به خاطر همین قدمت و اعتبار بیشتر پیش مردمه که نه دنبال بهینه کردن سیستمهاشون هستن نه خدماتشون نه سود و جذب سپره و نه هیچی و فشاریم به کارمنداشون نمیارن که با مشتری درست صحبت کنید و کارشو لنگ نذارید و ... مگر اینکه شکایت موجهی بشه. این وسط صادرات که نمیدونم معیارش واسه استخدام چی بوده که انقدر آدم بی ادب توشون هست واقعا هم کار با این صادرات توهین به خود آدمه.
من خصوصی های بزرگ مثل قوامین و پاسارگاد و سرمایه و شهر و ... بیشتر ترجیح میدم. مخصوصا بانک شهر که با اینکه حتی یه بارم از در شعبش داخل نرفتم ولی با توجه به پشتیبان مالی ای که داره و همینطور جایی که بهش وصله میدونم که محال ممکنه یه روز زمین بخوره. رفتار کارمنداش و خدماتشو واقعا نمیدونم در چه سطحیه اگه اونم خوب باشه دیگه توپ تکونش نمیده مثل قوامین و ...
البته من با نظراتون دقیقا موافقم
من چند وقت پیش رفتم یکی از شعب بانک شهر دقیقا اگه نمیشناختیش عین بانک دولتی بود
بیش از حد شلوغ !!!! باورم نمیشد همچین بانک خصوصی انقد شلوغ باشه
البته اونجا مرکز شهر بود و کلا همه بانکاش شلوغ (جالبه روبروش یه بانک ملی هست شعبه اول استانه اونجا شما صبح برید دقیقا عصری میایید بیرون)
فک کنم قسط شهرداری چیزی داشتن که انقد شلوغ بود.
ولی مسئولینش خوب بودن (البته من فقط سر زدم انقد شلوغ بود که حتی حسابم باز نکردم)
خودمم سرمایه ام تو موسسه نور با سود 28% گذاشتم..چند روز دیگه هم احتمالا یه حساب روزشمار توی بانک عسکریه یا کارآفرین یا اقتصاد نوین یا گردشگری باز کنم برا پولایی که تو حسابم در گردشن..اینترنت بانک واسم از همه چیز مهم تره..فقط طرف بانک صادرات نرین که توهین به خودتونه..
قدیمی ها فقط همین بانک هارو میشناسن وقتی میگی پولت رو بیا بذار یه بانک جدید التاسیس که هم سود بیشتری بهت میدن و هم وقتت رو کمتر میگیرن فک میکنن میخوان پولشون رو بالا بکشن..
البته حرف شما هم درسته ولی شما تا چه حد همون موسسه نورو میشناسید؟؟؟
از اینکه اونجا پولی گذاشتید مطمئن هستین؟؟؟؟!!!
من خودمو میگم انقد از اخبار فلان و بیسار خوندم که واقعا میترسم چند وقت پیش گفتم که عسکریه خواستم حساب باز کنم از همه جا بالاتر میده ولی ترسیدم
بالاخره آدم پولو به سختی درآوورده همینجوری بره یکمسخته!!!!
اینم که میگن اگه چیزیش بشه بانک مرکزی مجوز اده و اینا من بعید میدونم بده!!! فوقش سریع مجوزو باطل میکنن ...
میخواستم نظر شما که تو همچین حایی حساب باز کردید بدونم؟!!
باتشر