• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانکی هست که بعد افتتاح حساب سریع رو موجودی وام بده؟ من حدود ده تومن وام میخوام 10--11 تومن هم میتونم سپرده گذاری کنم
سینا در اصل صد در صد سپرده رو وام میده.ولی هشتاد و پنج درصدشو به شما میده.
گردشگری هم هشتاد و پنج درصد سپرده رو وام میده.
ثامن یک هفته معطلی داره.
مهر اقتصاد دوازده میلیون حداقل میخواد برای سپرده

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان این مطلبو بخونید جالبه، در مورد یکی از موسسات هستش!

برداشت وجه از حساب شخصی سپرده‌گذاران

www.tabnak.ir/fa/news/533156/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D9%8A-%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86
ظاهرا موسسه ثامن بوده

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان این مطلبو بخونید جالبه، در مورد یکی از موسسات هستش!

برداشت وجه از حساب شخصی سپرده‌گذاران

www.tabnak.ir/fa/news/533156/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D9%8A-%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86

چی نوشته بود ؟؟
پاکش کرده خبرشو.

تابناک پاک کرده.

لینک جدید در الف

http://alef.ir/vdcawinue49noe1.k5k4.html?296303

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سوال مهم

یه حساب روزشمار دارم ثامن 20 درصد میده. ولی با توجه به صحبت های که درموردش میکنن اصلا حوصله ندارم این یه قرون دوزار هم که داریم بره تو حلق این احمق ها ....
لذا یک سوال اینکه...

جز مهر اقتصاد که خوشم ازش نمیاد ..
کدوم یک از بانک ها یا موسسات مجاز روزشمار بدون حداقل سپرده 19 یا 20 میدن ؟؟؟

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
نیاز به طرح خاصی نیست ..
سود روز شمار کوتاه مدت 19% می باشد . بنده با رییس شعبه صحبت کردم بانک تازه کاری هست و این سودها را بخاطر قوانین بانک مرکزی علنی اعلام نمی کنند .
بانک آینده(تات سابق) هم به همین صورت(19%روز شمار) می باشد .

ولی به نظر من بانک صرفا برای سپرده گزاری است نه سرمایه گزاری .
و از نظر بنده بانک پاسارگاد از هر نظر بهترین بانک خصوصی کشور می باشد .

بله بنده هم با شما موفقم . مخصوصا که بانک های ما هر لحظه امکانش هست بسته بشن . چون قوانین ورشکستگی در کشور ما فرق داره بانک هامون ورشکسته اعلام نمیشن .
وگر نه اگر بانک بخواد پول تمام مشتری ها رو امروز بده شاید بیشتر از 50 درصد رو نتونه تصویه کنه .
توصیه اکید من هم اینه که پول هاتون رو تو بانک سرمایه گذاری نکنید و فقط مخارج جاریتون رو اونجا نگه دارید . اونایی که حساب های بالای ده ملیون دارند اگه امروز مراجعه کنن برای دریافت پولشون بانک میگه که نمیشه
دو ماه دیگه میدیم ، اونایی هم که میلیاردی حساب دارن فک نکنم حتی یک تومنوشو بهشون بدن مگر انتقال وجه . شما خودتون باید زرنگ باشید و اینا رو در نظر بگیرید .

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سوال مهم

یه حساب روزشمار دارم ثامن 20 درصد میده. ولی با توجه به صحبت های که درموردش میکنن اصلا حوصله ندارم این یه قرون دوزار هم که داریم بره تو حلق این احمق ها ....
لذا یک سوال اینکه...

الان بین موسسات فقط کوثر معتبر
حساب ارکیده کف 50 هزارتومان 20 درصد میده همه امکانات بانکی داره و شتاب هم وصل هست.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
سوال مهم

لذا یک سوال اینکه...

بانک اینده بدون حداقل سپرده 19درصد میده.بانک دی با حداقل 1 میلیون 20 درصد میده و بانک قوامین با حداقل 2 میلیون 20 درصد میده.همگی سپرده کوتاه مدت روزشمار هستن

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دوستان این پست رو جهت اطلاع سایرین میزارم.
بعد از پایان سررسید طرح 24 درصد کلید طلایی موسسه اعتباری کوثر به این موسسه مراجعه کردم که ابتدا گفتند همچنان همین سود را پرداخت می کنیم ولی وقتی پرسیدم تا کی گفتند اطلاع نداریم دقیق ولی یک سپرده دیگه داریم 19.5 درصد روزشمار سود میدیم. من گفتم به پولم نیاز دارم اولش یکم خواست باهام صحبت کنه که پول رو خارج نکنم ولی بعدش که دیدی اصرار دارم اینکار رو انجام دادن و به صورت پایا به حساب بانک قوامین منتقل کردم. در مجموع به نظرم اینکه پول مردم رو ندهند و ... حداقل در مورد موسسه کوثر که فعلا اینطوری نبود ولی من حس کردم وقتی قرار است 19.5 روزشمار در کوثر بگیرم درحالی که قوامین 20% روزشمار پرداخت میکنه بهتره منتقل کنم به قوامین.
با تشکر از دوستانی که نتیجه بررسی ها و پرس و جوهایشان را در این تاپیک با دیگران به اشتراک میگذارند.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان این پست رو جهت اطلاع سایرین میزارم.
بعد از پایان سررسید طرح 24 درصد کلید طلایی موسسه اعتباری کوثر به این موسسه مراجعه کردم که ابتدا گفتند همچنان همین سود را پرداخت می کنیم ولی وقتی پرسیدم تا کی گفتند اطلاع نداریم دقیق ولی یک سپرده دیگه داریم 19.5 درصد روزشمار سود میدیم. من گفتم به پولم نیاز دارم اولش یکم خواست باهام صحبت کنه که پول رو خارج نکنم ولی بعدش که دیدی اصرار دارم اینکار رو انجام دادن و به صورت پایا به حساب بانک قوامین منتقل کردم. در مجموع به نظرم اینکه پول مردم رو ندهند و ... حداقل در مورد موسسه کوثر که فعلا اینطوری نبود ولی من حس کردم وقتی قرار است 19.5 روزشمار در کوثر بگیرم درحالی که قوامین 20% روزشمار پرداخت میکنه بهتره منتقل کنم به قوامین.
با تشکر از دوستانی که نتیجه بررسی ها و پرس و جوهایشان را در این تاپیک با دیگران به اشتراک میگذارند.
در ادامه صحبت شما امروز ۳۶ میلیون به راحتی از مهر اقتصاد برداشت کردم بی صحبت اضافه و نه آوردن .

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
سوال مهم

لذا یک سوال اینکه...

من بانک دی با حداقل 1 تومن دارم داره بهم 20٪ روزشمار میده
فک کنم اقتصاد نوین هم داره با کف 10 تومن 20٪

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
در ادامه صحبت شما امروز ۳۶ میلیون به راحتی از مهر اقتصاد برداشت کردم بی صحبت اضافه و نه آوردن .
مهر اقتصاد بانک هست ولی کوثر موسسه است.با اینترنت بانک هر بانکی میشه با پایا یا ساتنا تا 150 میلییون را بدون هیچ مشکلی و بدون تایید شعبه به یک بانک دیگری انتقال داد ولی موسسات اینجوری نیستن.

971

Registered User
لایک‌ها
318
الان بین موسسات فقط کوثر معتبر
حساب ارکیده کف 50 هزارتومان 20 درصد میده همه امکانات بانکی داره و شتاب هم وصل هست.
قبلا که 19.5 و 21.5 بود و مستقیما به شتاب وصل نبود، الان فرقی کرده؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
مهر اقتصاد بانک هست ولی کوثر موسسه است.با اینترنت بانک هر بانکی میشه با پایا یا ساتنا تا 150 میلییون را بدون هیچ مشکلی و بدون تایید شعبه به یک بانک دیگری انتقال داد ولی موسسات اینجوری نیستن.
صحبت شما درسته اما مهر اقتصاد شعبه ای که یاهاش کار میکنم تا ۱۵ میلیون چک کشاورزی و از ۱۵ تا n میلیارد چک ملت میکشه

971

Registered User
لایک‌ها
318
سوال مهم

لذا یک سوال اینکه...

عسکریه 20 درصد و توسعه 19.75 درصد سود میدهند و هردو به شتاب متصل هستند.

971

Registered User
لایک‌ها
318
میانگین گفتم که بدونن بیشتر از 20 نمیدن...بله حساب جدید ارکیده همون 19.5
شتاب خیلی وقت وصله
من منظورم این بود که مانند سایر بانکها و موسسات کارت شتابی مستقیما به همین حساب وصل باشد و سود هم به همین حساب واریز شود، وصل شدن به شتاب بصورت غیر مستقیم با یک حساب شتابی 10 درصدی منظورم نبود.

بالا