نور که روزشمار ۱۹ هست یکساله ۲۰.موسسه نور یک ساله وکوتاه مدتش چند درصد شده دوستان؟
یانک دی چیکارکرد کف یک میلیون همون 20دزصده؟>
دوستانی که دنبال بالاترین سود هستند:
http://www.ifb.ir/ytm.aspx
این سایت فرابورس است و میتونید اوراق مختلف رو توش مشاهده کنید
الان بالاترین سودش مربوط به اوراق مشهد 96121 است
شما اوراق رو میخرید 93000 تومن
خود سرمایه پذیر تضمین کرده 2/5 سال دیگه ازتون 100 تومن بخره
و به ازای هر واحد هر 3ماه یکبار 5000 تومن به حسابتون واریز میکنه
هر موقع هم پولتون رو احتیاج داشتید میتونید از طریق بورس به نرخ روز بفروشید و تا همون روز سود روز شمار براتون محاسبه میشه
اوراق مربوط به شهرداری مشهد است و ریسکی نداره
سودش هم حدود 26% است
از طریق بورس معامله میشهاستاد یک راهنمایی هم میفرمایید که نحوه معامله تو این بازار به چه ترتیب باید انجام بشه؟ خیلی ممنون میشم.
رایگان صادر میشهجریان کارت شهروندی رایگان بانک شهر چیه؟ کسی گرفته؟به حساب کوتاه مدت وصل میشه؟کارمز افتتاح حساب و موبایل و.. چیزی داره؟
من هم با برخی از این بانک ها که در لیست شما بود سر و کار داشتم و نظراتتون را کاملا قبول دارم.بشخصه بمناسبت کاری در روز با بانکهای زیادی در ارتباطم و بعضی بانکها با بیشتر از دو شعبه در ،طول روز حداقل 5 6 بانک مختلف کار دارم از لحاظ برخود پرسنل به تجربه و بدون غرض ورزی نظر شخصی من این است :
بانک سامان: پرسنل مودب ، برخود عالی ، شعب تمیز ، اینترنت بانک خوب ، اما نرخ تسهیلا ت یکم بالا و توی سود سپرده تا حالا چیز چشمگیری ارائه نکردن یک حساب سیمیا هست که فبلا 19 بود الانم با شرایط خاصی 20
بانک گردشگری: برخود پرسنل خیلی خوب ، شعب تمیز ، اینترنت بانک خوب ، تسهیلات خیلی نه اما سود های خوبی میدن و تو یکی 2 سال اخیر طرحهای زیادی ارائه دادن
بانک صادرات: برخود پرسنل نامناسب ، شلوغ ، کلا من اصلا راضی نیستم
بانک ملت : مشابه بالا ، تنها بانکی که من همه حساب هامو حتی کوتاه مدت و جاریمو بستم ، حالا دوستان تعریف میکنند حتمی تجربیات بهتری داشن اما بشخصه خیر
بانک ملی : شلوغ و ادم احساس میکنه امکان داری اسناد و مدارکشش تو بانک کم بشه ، من از 100 کیلومتریشم هم رد نمیشم مگر بالاجبارف
بانک پاساگاد:، بشخصه تا 3 4 سال پیش خیلی راضی بودم اما متاسفانه تو 3 4 سال اخیر برخورد پرسنل مثل گذشته نیست و چند باری برای کار های ساده مانع تراشی بی جهت کردن،متاسفانه بانک پاسارگاد تو 3 4 سال اخیرد شدیدا در برخود با مشتری افت داشته امیدوارم تغییر رویه بدن
بانک مهر اقتصاد: وام های خوبی میدن از لحاظ که با همه مردم کار میکنن افرین دارن ،برخورد پرسنل هم مسولین خوبن اما بعضی کارمندان جز پشت صندوق تک وتوک رفتار نامناسب دارنن
بانک قرض الحسنه رسالت : خدا بهشون برکت بده ، به مردم دارن وام میدن
موسسه مالی اعتباری کوثر: متاسفانه اینقدر سود سپرده و طرحاشون تو این یکسال بالا پایین کردن و اینقدر مسدود واریزی کردن که دیکه انگیزه سپرده گذاری رو از دست دادیم ، هر روز یک داستان جدید داره
موسسه مالی اعتباری نور: کلا بانکداری الکترونیک تعطیل ، شتاب تعطیل ،
موسسه عسگریه : فعلا هنوز خیلی چیزاش عمیلیاتی نیست ، شعب خلوت
موسسه ارمان: یک مشکل بزرگ هست که شعبش با هم هماهنگ نیستن و این اصلا خوب نیست هرکدوم قوانین خودشون دارن
بانک کار افرین : یکجورایی فضا خیلی خشکه نمی دونم چرا
بانک پارسیان : مشتری های زیاد شدن برای هرکاری باید خیلی تو صف وایستید
بانک سرمایه : اینم من رفتم پرسنلش خیلی خسته بودن حالا نمی دونم چرا
پس شما حجم کار را می بینید اما تعداد شعب را نمی بینید؟ در برخی شهرستان ها بانک گردشگری و سامان و پارسیان و پاسارگاد یک شعبه هم ندارند ولی ملت و صادرات حداقل 2 شعبه دارند.دوست عزیز با حرفهای شما چیزی از ارزش کارکنان زحمت کش بانکهای شلوغی که گفتید کم نمیشه.
شما حجم کار ملت یا صادرات رو با بانک گردشگری یا سامان و یا حتی پارسیان و پاسارگادشم مقایسه نکن.
ضمنا محض اطلاع شما باید بگم بانک ملت تنها بانکی هست که توی ایران به لحاظ تراز و ریاضی ورشکسته نیست. شما غولی مثل بانک ملت که داره ملی رو با اون همه حساب دولتی میگیره با بانکی مثل گردشگری مقایسه میکنی که چند ماه یکبار مانده ش نزد بانک مرکزی قرمز میشه؟
اول شما اینترنت بانک سپه و مسکن و انصار را ببینید که هم رایگان هستند و هم کامل و بعد با اینترنت بانک ملت مقایسه کنید.زحمت میکشن یا نه دیگه سلیقه ای و فرهنگی هست. اگه به شما برخورد که من به اونا گفتم زحمت کش عذر میخوام.
اما در مورد انصار باید محض اطلاعت بگم که تا همین چند روز پیش چکهای بین بانکیش هیچ ارزشی نداشت و ظرف یک ماه اخیر دو بار مانده ش قرمز شده. در مورد مسیج حرفتو قبول دارم که نباید پولی باشه. ولی به وزدی همه پولیش میکنن. در مورد اینترنت بانک موافق نیستم. تو تموم نظرسنجی ها اینترنت بانک ملت بهترین هست.
در کل من قصدم ادامه دادن این بحث بی ربط به این تاپیک نیستم. به همون بحث سودا ادامه بدیم بهتره.
الان من خودم بانک صادرات و ملت و ملی رفتم کامنداشون تو عرض یه دقیقه مبلغ رو سریع واریز میکنن کمتر از 1 دقیقه برات کار واریز و برداشت رو انجام میدن ولی مثلا پاسارگاد درسته 8 تا باجه داره تو شهرمون تو یه شعبه یعنی فیش رو بدی دستشون تا واریز کنن چیزی که خودم چند بار امتحان کردم بدون شک و اگه تایم بگیرم راحت 5 دقیقه میشه خیلی آروم کار رو انجام میدن انگار میترسن و شک دارن که میخوان کار رو انجام بدندر برخی شعب ملت که 10 باجه داشتند بودم و فقط 2 باجه مشغول کار بودند در حالی که مشتریان بسیاری در شعبه بود اگر مشتری ها برای بانک اهمیت داشتند تعداد باجه های پاسخگو را به جای 2 از 10 حداقل 5 از 10 می کرد و تغییرات چشم گیری مشاهده می شد.
دوستان بانک گردشگری قابل اعتماده؟
صندوق سپزدش 24درصد سود میده
با 1000 درهم چقدر سود میدن ماهی؟؟؟
مثلا من الان پارسیان دارم این ماه گویا 23.....و خورده ای( دقیق یادم نیس )داده من خودم بخوام انتخاب کنم پارسیان انتخاب میکنم به خاطر بزرگ بودن نسبت به گردشگری و اینکه اختلاف سود فک نکنم خیلی چشمگیر باشه!!! + واریز و برداشت رو از این ماه قراره در همون روز بدن یعنی شماامروز درخواست بازگشت وجه بدی دو سه ساعت دیگه واریز میشه(گفتن میکنن حالا انجام میدن یا نه رو خدا میدونه)
بانک تجارتم گویا داره اونم گفته 24 درصد (تبلیغاتش رو صفحه خود ای تی ام شون هست میتونین بپرسید) فقط نکته ای که هست اینکه کارمنداش تو شهرستان که من پرسیدم خودشون نمیدونستن دقیقا چیه تو تهران اگه کسی هست بپرسه اعلام کنه!!!
مثل اینکه یادتون رفته بعد از گران شدن ارز حسابای ارزی رو ریالی پرداخت کردن.در مورد مابقی صحبتاتون باید بگم کلا موسسه رو باید دورش خط کشید.فقط بانک
قوامین معلوم نیس داستانش چیه هر کی یه چیزی میگه!!!! یکی میگه 22 یکی میگه 24 معلوم نیس!!قوامین که 24 درصد صندوق نیست ولی برای بالای 100 میلیونه.پارسیان که شما دارین 23 درصد و تجارت که گفتین 24 درصد رو میتونین بیشتر توضیح بدین.با هر مبلغی میشه؟
قوامین معلوم نیس داستانش چیه هر کی یه چیزی میگه!!!! یکی میگه 22 یکی میگه 24 معلوم نیس!!
پارسیان 23 میده البته یه کم بیشتر معمولا
تجارت هم 24 نوشته بود حداکثر یعنی 24 نیس 22 تضمینیه( پارسیان 23 تضمینیه) من از چند شعبه کارمنداش پرسیدم نمیدونستن چیه!!!!!!!!
یکیشون که فک میکرد مثل پذیره نویسی سهام پارساله و... خلاصه من هر چی بررسی کردم نفهمیدم چیه
حتی مدیریت شعب استانم رفتم ولی چیزی عایدم نشد متاسفانه
فقط گویا یکی میگفت برا بالا 50 تومن و ایناس که دیگه نرفتم دنبالش!!!!!
کسی هست اینجا قوامین داشته باشه؟؟؟؟
خوبه وضعیتش ؟؟؟؟ کاری به ناجا و اینا ندارم پول راحت بتون داده؟؟؟؟
اینترنت بانک و موبایل خوبی داره؟؟؟ کارت به کارت و پایا و...؟؟؟؟؟
قوامین که 22 و 24 میده برای بالای 10 و 100 میلیون که اون 2 و 4 درصد اضافه رو همون اول میدن.پولو راحت میدن همیشه.همه چیش خوبه جز ساتنا و پایا که اینترنت بانکش نداره باید رفت داخل شعبه.بقیش عین بقیه بانک های خصوصیه.مبلغ بالا راحت میشه هم چک بانکی گرفت هم بین بانکی هم اگه خواستین بانکتون رو عوض کنید میشه کارت رو برد یه بانک دیگه راحت انتقال داد.
من متوجه حداقل مبلغ برای صندوق پارسیان نشدم.به شما گفتن چند میلیون؟
پارسیان صندوقش لوتوسه و فقط بیست درصدپولتون رو تضمین میکنه یعنی ممکنه بگن ضرر کردیم و کل پول بپره
در ضمن 23 درصد رویاییترین حالتشه و همیشه کمتر دادن
پارسیان بدترین بانک هست برای عمل به تعهد
حساب بلند مدت هم بعد از کاهش نرخ سود کم کردن
تو بانکها فعلا سپرده روزشمار سوال کردم انصار 19 درصد.دی 20 درصد. در ضمن یکساله عسکریه 23 درصد هم به نظرم واسه سپرده یکساله تو موسسات گذینه خوبیه
عسگریه 23 درصد یکساله میده ؟؟ صندوقش یا خوده بانکشتو بانکها فعلا سپرده روزشمار سوال کردم انصار 19 درصد.دی 20 درصد. در ضمن یکساله عسکریه 23 درصد هم به نظرم واسه سپرده یکساله تو موسسات گذینه خوبیه