• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
موسسه نور یک ساله وکوتاه مدتش چند درصد شده دوستان؟
یانک دی چیکارکرد کف یک میلیون همون 20دزصده؟>

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
موسسه نور یک ساله وکوتاه مدتش چند درصد شده دوستان؟
یانک دی چیکارکرد کف یک میلیون همون 20دزصده؟>
نور که روزشمار ۱۹ هست یکساله ۲۰.
دی همون شرایط به اسم حساب اشتیاق برقراره.

m6m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که دنبال بالاترین سود هستند:
http://www.ifb.ir/ytm.aspx
این سایت فرابورس است و میتونید اوراق مختلف رو توش مشاهده کنید
الان بالاترین سودش مربوط به اوراق مشهد 96121 است
شما اوراق رو میخرید 93000 تومن
خود سرمایه پذیر تضمین کرده 2/5 سال دیگه ازتون 100 تومن بخره
و به ازای هر واحد هر 3ماه یکبار 5000 تومن به حسابتون واریز میکنه
هر موقع هم پولتون رو احتیاج داشتید میتونید از طریق بورس به نرخ روز بفروشید و تا همون روز سود روز شمار براتون محاسبه میشه
اوراق مربوط به شهرداری مشهد است و ریسکی نداره
سودش هم حدود 26% است

استاد یک راهنمایی هم میفرمایید که نحوه معامله تو این بازار به چه ترتیب باید انجام بشه؟ خیلی ممنون میشم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
استاد یک راهنمایی هم میفرمایید که نحوه معامله تو این بازار به چه ترتیب باید انجام بشه؟ خیلی ممنون میشم.
از طریق بورس معامله میشه
میتونید حسابی انلاین نزد یکی از کارگزاری ها باز کنید و اینترنتی خرید و فروش کنید

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

chama

Registered User
لایک‌ها
241
بشخصه بمناسبت کاری در روز با بانکهای زیادی در ارتباطم و بعضی بانکها با بیشتر از دو شعبه در ،طول روز حداقل 5 6 بانک مختلف کار دارم از لحاظ برخود پرسنل به تجربه و بدون غرض ورزی نظر شخصی من این است :

بانک سامان: پرسنل مودب ، برخود عالی ، شعب تمیز ، اینترنت بانک خوب ، اما نرخ تسهیلا ت یکم بالا و توی سود سپرده تا حالا چیز چشمگیری ارائه نکردن یک حساب سیمیا هست که فبلا 19 بود الانم با شرایط خاصی 20
بانک گردشگری: برخود پرسنل خیلی خوب ، شعب تمیز ، اینترنت بانک خوب ، تسهیلات خیلی نه اما سود های خوبی میدن و تو یکی 2 سال اخیر طرحهای زیادی ارائه دادن
بانک صادرات: برخود پرسنل نامناسب ، شلوغ ، کلا من اصلا راضی نیستم
بانک ملت : مشابه بالا ، تنها بانکی که من همه حساب هامو حتی کوتاه مدت و جاریمو بستم ، حالا دوستان تعریف میکنند حتمی تجربیات بهتری داشن اما بشخصه خیر
بانک ملی : شلوغ و ادم احساس میکنه امکان داری اسناد و مدارکشش تو بانک کم بشه ، من از 100 کیلومتریشم هم رد نمیشم مگر بالاجبارف
بانک پاساگاد:، بشخصه تا 3 4 سال پیش خیلی راضی بودم اما متاسفانه تو 3 4 سال اخیر برخورد پرسنل مثل گذشته نیست و چند باری برای کار های ساده مانع تراشی بی جهت کردن،متاسفانه بانک پاسارگاد تو 3 4 سال اخیرد شدیدا در برخود با مشتری افت داشته امیدوارم تغییر رویه بدن
بانک مهر اقتصاد: وام های خوبی میدن از لحاظ که با همه مردم کار میکنن افرین دارن ،برخورد پرسنل هم مسولین خوبن اما بعضی کارمندان جز پشت صندوق تک وتوک رفتار نامناسب دارنن
بانک قرض الحسنه رسالت : خدا بهشون برکت بده ، به مردم دارن وام میدن
موسسه مالی اعتباری کوثر: متاسفانه اینقدر سود سپرده و طرحاشون تو این یکسال بالا پایین کردن و اینقدر مسدود واریزی کردن که دیکه انگیزه سپرده گذاری رو از دست دادیم ، هر روز یک داستان جدید داره
موسسه مالی اعتباری نور: کلا بانکداری الکترونیک تعطیل ، شتاب تعطیل ،
موسسه عسگریه : فعلا هنوز خیلی چیزاش عمیلیاتی نیست ، شعب خلوت
موسسه ارمان: یک مشکل بزرگ هست که شعبش با هم هماهنگ نیستن و این اصلا خوب نیست هرکدوم قوانین خودشون دارن
بانک کار افرین : یکجورایی فضا خیلی خشکه نمی دونم چرا
بانک پارسیان : مشتری های زیاد شدن برای هرکاری باید خیلی تو صف وایستید
بانک سرمایه : اینم من رفتم پرسنلش خیلی خسته بودن حالا نمی دونم چرا

من هم با برخی از این بانک ها که در لیست شما بود سر و کار داشتم و نظراتتون را کاملا قبول دارم.
بانک ملت 10.000تومان پیامک + 5000 تومان اینترنت بانک= سالیانه 15.000 تومان و کامزد انتقال وجه که برای ما که قصدمون از مراجعه به بانک دریافت سود و یا تسهیلات هست نه تنها سود و تسهیلات مناسبی ارائه نمده بلکه جیبمون هم میزنه،کارمند هاش هم به هیچ وجه رفتار و عملکرد مناسبی ندارند.
مهر اقتصاد و موسسه کوثر برای افتتاح حساب هم تمبر باطل نمیکنند و خدماتشون با توجه به رایگان بودن بد نیست،کارمند های خوبی هم دارند.
یک بار رفتم بانک ملی رمز خدمات صورتحساب گرفتم وقتی از خانه وارد سایت بانک شدم دیدم رمز را در کاغذ رمز * نوشته!
کاغذ را هرچی نگاه کردم رمز نداشت بعدش دیدم پایینش نوشته رسید مربوط به بایگانی!!! (کارمند رمز را برای بایگانی برداشته بود و رسید بایگانی را به من داده بود و من هم با اون حجم مشتری سریع از بانک خارج شده بودم!)
از بانک مسکن و سپه راضی هستم خصوصا خدمات اینترنت بانک این دو بانک از نظرم عالی هست.

دوست عزیز با حرفهای شما چیزی از ارزش کارکنان زحمت کش بانکهای شلوغی که گفتید کم نمیشه.
شما حجم کار ملت یا صادرات رو با بانک گردشگری یا سامان و یا حتی پارسیان و پاسارگادشم مقایسه نکن.
ضمنا محض اطلاع شما باید بگم بانک ملت تنها بانکی هست که توی ایران به لحاظ تراز و ریاضی ورشکسته نیست. شما غولی مثل بانک ملت که داره ملی رو با اون همه حساب دولتی میگیره با بانکی مثل گردشگری مقایسه میکنی که چند ماه یکبار مانده ش نزد بانک مرکزی قرمز میشه؟
پس شما حجم کار را می بینید اما تعداد شعب را نمی بینید؟ در برخی شهرستان ها بانک گردشگری و سامان و پارسیان و پاسارگاد یک شعبه هم ندارند ولی ملت و صادرات حداقل 2 شعبه دارند.
اگر تعداد مشتری بالاست با مدیریت درست مشکل حل می شود من در برخی شعب ملت که 10 باجه داشتند بودم و فقط 2 باجه مشغول کار بودند در حالی که مشتریان بسیاری در شعبه بود اگر مشتری ها برای بانک اهمیت داشتند تعداد باجه های پاسخگو را به جای 2 از 10 حداقل 5 از 10 می کرد و تغییرات چشم گیری مشاهده می شد.
زحمت میکشن یا نه دیگه سلیقه ای و فرهنگی هست. اگه به شما برخورد که من به اونا گفتم زحمت کش عذر میخوام.
اما در مورد انصار باید محض اطلاعت بگم که تا همین چند روز پیش چکهای بین بانکیش هیچ ارزشی نداشت و ظرف یک ماه اخیر دو بار مانده ش قرمز شده. در مورد مسیج حرفتو قبول دارم که نباید پولی باشه. ولی به وزدی همه پولیش میکنن. در مورد اینترنت بانک موافق نیستم. تو تموم نظرسنجی ها اینترنت بانک ملت بهترین هست.
در کل من قصدم ادامه دادن این بحث بی ربط به این تاپیک نیستم. به همون بحث سودا ادامه بدیم بهتره.
اول شما اینترنت بانک سپه و مسکن و انصار را ببینید که هم رایگان هستند و هم کامل و بعد با اینترنت بانک ملت مقایسه کنید.
بحث خالی از لطف نبوده و بعد از خودرو بد نیست چشم اندازی هم برای تحریم بانک هایی که کارمزد دریافت می کنند داشته باشیم.;)
تا از پولی شدن خدمات بقیه بانک ها پیشگیری کنیم.;)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بانکهایی مثل ملت و صادرات و خصوصا ملی اگر حسابهای عمومی دولت و ..مثل خلافی و حج و.را ازشون بگیری اکثر موجودی و گردش حسابشون خالی میشه،بقاشون برای همینه...این بانکها بنظرمن اصلا ارزش حساب بازکردن برای سپرده و..نداره،مگه برای کار خاص
چند روزه دارم میرم بانک ملی برای یک سود سهام!!!بلانسبت دوستان،کارمنداش اکثرا یک مشت بی سواد خنگ و بیشعور هستند،هنوز یا بلد نیستن با سیستم بانک خودشون کار کنند یا واقعا جونشون بالا میاد یک ذره تن لششون را حرکت بدهند

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
در برخی شعب ملت که 10 باجه داشتند بودم و فقط 2 باجه مشغول کار بودند در حالی که مشتریان بسیاری در شعبه بود اگر مشتری ها برای بانک اهمیت داشتند تعداد باجه های پاسخگو را به جای 2 از 10 حداقل 5 از 10 می کرد و تغییرات چشم گیری مشاهده می شد.
الان من خودم بانک صادرات و ملت و ملی رفتم کامنداشون تو عرض یه دقیقه مبلغ رو سریع واریز میکنن کمتر از 1 دقیقه برات کار واریز و برداشت رو انجام میدن ولی مثلا پاسارگاد درسته 8 تا باجه داره تو شهرمون تو یه شعبه یعنی فیش رو بدی دستشون تا واریز کنن چیزی که خودم چند بار امتحان کردم بدون شک و اگه تایم بگیرم راحت 5 دقیقه میشه خیلی آروم کار رو انجام میدن انگار میترسن و شک دارن که میخوان کار رو انجام بدن
در این مورد هم که بانک هایی مثل ملت و صادرات و.........شعبه بعضی وقتا یکی یا دوتا فعالن هم قبول دارم ولی همون یه نفر کار چند نفر رو انجام میده

Last edited:

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان بانک گردشگری قابل اعتماده؟
صندوق سپزدش 24درصد سود میده

دوست عزیز گردشگری یه بانک خصوصی خیلی کوچولوه
البته نمیخوام خیلی بد بگم یا خیلی تعریف کنم
شما همیشه و همه جا برا پول گذاشتن یه ریسکی رو در نظر باید بگیرید بستگی به اون ریسک شما باید ببینین میارزه یا نه
این گفته 24 میده !!! فقط مشکل صندوق بودنه که اولا در مقایسه با صندوقای بزرگ گویا خیلی عقبه ازنظر نقدینگی (مخصوصا نسبت به پارسیان و آرمان شهر) و اینکه دقیقا معلوم نیس هنگام برداشت چند روزه پولتونو میدن
حالا بماند که اذیت بکنن یا نه چون ممکنه به دلایلی یه دفعه تعداد زیادی درخواست بازگشت وجه بدن و اونا بخوان بازی دربیارن!!!
مثل سپرده بانکی نیس که همون موقع پولو بدن!!! گویا تا یه هفتش قانونیه!! شما خودت آخرشو بخون!!!
یعنی باید حواستون باشه به اینا بعد سرمایه رو وارد کنین این مربوط به گردشگری نیس بطور کلی میگم
اون ضمانت سپرده ها فک نکنم در مورد اینا صادق باشه (دوستان حواسشون باشه)
موسسه عسکریه فک کنم یک ساله الان بالای 22 باید بده (بپرسید) اینم گزینه خوبیه(البته حسابی تحقیق کنید ها من خودم اگه بخوام بزارم تحقیق میکنم) + قوامینم یکی میگه 22 یکی میگه 24!!!!

مثلا من الان پارسیان دارم این ماه گویا 23.....و خورده ای( دقیق یادم نیس )داده من خودم بخوام انتخاب کنم پارسیان انتخاب میکنم به خاطر بزرگ بودن نسبت به گردشگری و اینکه اختلاف سود فک نکنم خیلی چشمگیر باشه!!! + واریز و برداشت رو از این ماه قراره در همون روز بدن یعنی شماامروز درخواست بازگشت وجه بدی دو سه ساعت دیگه واریز میشه(گفتن میکنن حالا انجام میدن یا نه رو خدا میدونه)

بانک تجارتم گویا داره اونم گفته 24 درصد (تبلیغاتش رو صفحه خود ای تی ام شون هست میتونین بپرسید) فقط نکته ای که هست اینکه کارمنداش تو شهرستان که من پرسیدم خودشون نمیدونستن دقیقا چیه تو تهران اگه کسی هست بپرسه اعلام کنه!!!

با 1000 درهم چقدر سود میدن ماهی؟؟؟

اون دوستمون گفتن دیگه سالانه 8 درصده
یعنی زودتر وردورین کمتر میشه دقیقشو از سایت بانک ملت باید ببینین

فقط نکته مهم اینه که این 20 و 24 که الان رو ریال میدن چون تورم الان حدود 20 باید باشه (به فرض ) شما این وسط خیلی سود کنی 4درصده به فرض اینکه 24 رو پیدا کنی!!!
اما با اون روش 8 درصد سود میکنی!!!!

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
مثلا من الان پارسیان دارم این ماه گویا 23.....و خورده ای( دقیق یادم نیس )داده من خودم بخوام انتخاب کنم پارسیان انتخاب میکنم به خاطر بزرگ بودن نسبت به گردشگری و اینکه اختلاف سود فک نکنم خیلی چشمگیر باشه!!! + واریز و برداشت رو از این ماه قراره در همون روز بدن یعنی شماامروز درخواست بازگشت وجه بدی دو سه ساعت دیگه واریز میشه(گفتن میکنن حالا انجام میدن یا نه رو خدا میدونه)

بانک تجارتم گویا داره اونم گفته 24 درصد (تبلیغاتش رو صفحه خود ای تی ام شون هست میتونین بپرسید) فقط نکته ای که هست اینکه کارمنداش تو شهرستان که من پرسیدم خودشون نمیدونستن دقیقا چیه تو تهران اگه کسی هست بپرسه اعلام کنه!!!

قوامین که 24 درصد صندوق نیست ولی برای بالای 100 میلیونه.پارسیان که شما دارین 23 درصد و تجارت که گفتین 24 درصد رو میتونین بیشتر توضیح بدین.با هر مبلغی میشه؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
مثل اینکه یادتون رفته بعد از گران شدن ارز حسابای ارزی رو ریالی پرداخت کردن.در مورد مابقی صحبتاتون باید بگم کلا موسسه رو باید دورش خط کشید.فقط بانک

دوست عزیز این که شما میگید برا اون زمان بود که یهو ارز گرون شد بانکام زدن زیرش ریال دادن چون به صرفه بود اینم که گفتن ما ارز نداریم هم من هم شما میدونیم دروغ میگفتن مثل... داشتن خوبم داشتن ولی گفتن مگه ما ... یم که بیایم بشون ارز بدیم به ریال تبدیل میکنیم (ببخشیدا) میندازیم جلوشون اونام دستشون تو این مملکت به هیچ کجا بند نیس کیه که بخواد از بانک فلان شکایت داشته باشه....
تمام اینا رو من خودم در جریانش بودم و میدونم !!!!
اما الان منظورم اینه که بررسی کنیم تو یه زمان خوب (نسبت نرخ همون درهم یا دلار یا یورو ) رو بتونیم بگیریم بذاریم یکساله یا بیشتر علاوه بر افزایش قیمت ارز سود بدون تورم هم داره + چند وقت دیگه که ارز تک نرخی شد اون موقع حتی اگه به ریالم دادن فرقی نمیکنه!!!! ( میگم به فرض انجام درست این مراحل که به این راحتیا نیس)
به طور مثال میگم ::: اول امسال یعنی حدودای عید قیمت یورو شدیدا اومده بود پایین مشکل خود اروپا و اینکه خیلی هم تلاش میشد قیمت بیاد پایین شده بود فک کنم 3300 یا 400 (اگه اشتباه نکنم)
خوب اگه من اون موقع گرفته بودم الان علاوه بر سود اصلی چقدرم سود بابت افزایش قیمت داشتم الان 3800ه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از طرفی هم دقت میکردم کم باشه حدود 4 یا 5 هزار تا تا بانک طمع نکنه دبه دراره!!!!!!

من از این نظر میگم وگرنه شدیدا با حرف شما موافقم

اما در مورداینکه شما گفتید موسسه نه بانک فقط اینم شدیدا درسته اما با این نکات
اونم اینکه شما مقایسه درستی نسبت به موسسه و بانک نمیکنین
بانک داریم تا بانک شما میگید بانک مثلا گردشگری آره ولی موسسه کوثر نه!!!
خوب چرا؟؟؟ کوثر کوچیکتره یا گردشگری؟؟؟
شما نباید بانک بودن یا نبودن رو ملاک قرار بدین این موضوع دیگه تو این وضع سندیت نداره
بعله شما کوثر بگی با مثلا تجارت یا صادرات درسته حرفتون ولی مثلا با قوام و گردش و دی و... یه کم سخت میشه مقایسه!!!!
به این نکته دقت کنین

البته من خودم متاسفانه یه حساب یه ساله تو همون کوثر دارم چون همیشه سودو بالاتر میداد من رفتم اونجا بدون اینکه از دوتا بانک دیگه سوال کنم رفتم 22 گذاشتم اونجا در صورتیکه روبروش بانک ملی یا صادرات یا تجارتم همینو میدادن مخصوصا تجارت با اینترنت بانک عالیش !!!! (به نظرم حرف نداره)
الان می فهمم اشتباه کردم وام درس درمون نمیده (اونم نمیداد) اینترنت درس درمون نداره(صب من یه پول کمی خواستم از اینترنت منتقل کنم از ارکیده به کارت تا بدونم یه چیزی بگیرم پدرم دراومد آبروم رفت هی یا اس نمیداد یا ... ) ولی تجارت به چه خوبی
یا همون عسکریه الان پول تو کارتش دارم خودش 20 میده دیگه نیازی به انتقال و... نداره!!!!

کلا اینکه در همه حال همه جوانبو بسنجید
گیر یک هزارم درصد سود و... نباشید این 19 و 19.5 و 19.75 و 20 همش جو روانی داره تا پولو بگیرن وگرنه تفاوت زیادی نداره!!!

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
قوامین که 24 درصد صندوق نیست ولی برای بالای 100 میلیونه.پارسیان که شما دارین 23 درصد و تجارت که گفتین 24 درصد رو میتونین بیشتر توضیح بدین.با هر مبلغی میشه؟
قوامین معلوم نیس داستانش چیه هر کی یه چیزی میگه!!!! یکی میگه 22 یکی میگه 24 معلوم نیس!!

پارسیان 23 میده البته یه کم بیشتر معمولا
تجارت هم 24 نوشته بود حداکثر یعنی 24 نیس 22 تضمینیه( پارسیان 23 تضمینیه) من از چند شعبه کارمنداش پرسیدم نمیدونستن چیه!!!!!!!!
یکیشون که فک میکرد مثل پذیره نویسی سهام پارساله و... خلاصه من هر چی بررسی کردم نفهمیدم چیه
حتی مدیریت شعب استانم رفتم ولی چیزی عایدم نشد متاسفانه
فقط گویا یکی میگفت برا بالا 50 تومن و ایناس که دیگه نرفتم دنبالش!!!!!

کسی هست اینجا قوامین داشته باشه؟؟؟؟
خوبه وضعیتش ؟؟؟؟ کاری به ناجا و اینا ندارم پول راحت بتون داده؟؟؟؟
اینترنت بانک و موبایل خوبی داره؟؟؟ کارت به کارت و پایا و...؟؟؟؟؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
قوامین معلوم نیس داستانش چیه هر کی یه چیزی میگه!!!! یکی میگه 22 یکی میگه 24 معلوم نیس!!

پارسیان 23 میده البته یه کم بیشتر معمولا
تجارت هم 24 نوشته بود حداکثر یعنی 24 نیس 22 تضمینیه( پارسیان 23 تضمینیه) من از چند شعبه کارمنداش پرسیدم نمیدونستن چیه!!!!!!!!
یکیشون که فک میکرد مثل پذیره نویسی سهام پارساله و... خلاصه من هر چی بررسی کردم نفهمیدم چیه
حتی مدیریت شعب استانم رفتم ولی چیزی عایدم نشد متاسفانه
فقط گویا یکی میگفت برا بالا 50 تومن و ایناس که دیگه نرفتم دنبالش!!!!!

کسی هست اینجا قوامین داشته باشه؟؟؟؟
خوبه وضعیتش ؟؟؟؟ کاری به ناجا و اینا ندارم پول راحت بتون داده؟؟؟؟
اینترنت بانک و موبایل خوبی داره؟؟؟ کارت به کارت و پایا و...؟؟؟؟؟

قوامین که 22 و 24 میده برای بالای 10 و 100 میلیون که اون 2 و 4 درصد اضافه رو همون اول میدن.پولو راحت میدن همیشه.همه چیش خوبه جز ساتنا و پایا که اینترنت بانکش نداره باید رفت داخل شعبه.بقیش عین بقیه بانک های خصوصیه.مبلغ بالا راحت میشه هم چک بانکی گرفت هم بین بانکی هم اگه خواستین بانکتون رو عوض کنید میشه کارت رو برد یه بانک دیگه راحت انتقال داد.
من متوجه حداقل مبلغ برای صندوق پارسیان نشدم.به شما گفتن چند میلیون؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
قوامین که 22 و 24 میده برای بالای 10 و 100 میلیون که اون 2 و 4 درصد اضافه رو همون اول میدن.پولو راحت میدن همیشه.همه چیش خوبه جز ساتنا و پایا که اینترنت بانکش نداره باید رفت داخل شعبه.بقیش عین بقیه بانک های خصوصیه.مبلغ بالا راحت میشه هم چک بانکی گرفت هم بین بانکی هم اگه خواستین بانکتون رو عوض کنید میشه کارت رو برد یه بانک دیگه راحت انتقال داد.
من متوجه حداقل مبلغ برای صندوق پارسیان نشدم.به شما گفتن چند میلیون؟

پارسیان حداقل 10 واحد یک ملیون (البته چون قیمت واحدا خورده داره اونم باید حساب کرد که کلا فک کنم یه 10 تومنی بشه)
تجارتم که گفتم هیچ کسی به من نگفت چقده!!! آخر کار یکی گف 50 به بالا که منو از سر خودش وا کنه منم گفتم ... بابات میرم یه جا دیگه!!!!!!!
بانک شهرم پرسیدم حداقل 10 ملیون اون از همه اینا کمتر میده حدود 22 فک کنم!!!!

فقط باید دقت کنین که قیمتا رو برا صندوقا باید واحدی مقایسه کنین نه درصدی
یعنی چی؟؟؟ یعنی الان به فرض پارسیان 2000 مید برا صندوق با کمتر از 500ریال اولیه
شهر 1800 میده و 1700 اینا میده با حدود فک کنم 800 ریال اولیه
ولی مثلا تجارت 2200 یه دفعه میده یه دفعه کمتر یا حدود 5000 تا اولیه و...
شما باید به این اولیه و سود نهایی دقت کنید نه فقط به درصد
مثلا بانک آینده به مردم گفته بود سه ماه یک بار 25 درصد بعد وردوشت داد 24.03 (همین حدودا) بعد چون خورده اولیه داشت مردم نفهمیدن فک کردن به به چقد زیاد داده و....
حواستون باید خیلی جمع باشه!!!!

عسکریه هم گویا یکساله 23 میده ( حداقل نداره +صندوق نیس سپردس+مجوز داره + عضو شتابم هست +روزشمار 20 این معلوم نیس داستانش چیه اینو برررسی کنید که اگه خوبه اینجا بذاریم)

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
پارسیان صندوقش لوتوسه و فقط بیست درصدپولتون رو تضمین میکنه یعنی ممکنه بگن ضرر کردیم و کل پول بپره
در ضمن 23 درصد رویاییترین حالتشه و همیشه کمتر دادن
پارسیان بدترین بانک هست برای عمل به تعهد
حساب بلند مدت هم بعد از کاهش نرخ سود کم کردن

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
بچه ها کسی تو شهر حساب ارمان داره؟
این ماه کمتر از ماه قبل واریز کردن واسه من
تقریبا 22.4%
گردشگری 24 قطعیه؟

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
تو بانکها فعلا سپرده روزشمار سوال کردم انصار 19 درصد.دی 20 درصد. در ضمن یکساله عسکریه 23 درصد هم به نظرم واسه سپرده یکساله تو موسسات گذینه خوبیه

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
پارسیان صندوقش لوتوسه و فقط بیست درصدپولتون رو تضمین میکنه یعنی ممکنه بگن ضرر کردیم و کل پول بپره
در ضمن 23 درصد رویاییترین حالتشه و همیشه کمتر دادن
پارسیان بدترین بانک هست برای عمل به تعهد
حساب بلند مدت هم بعد از کاهش نرخ سود کم کردن

نه 23 ابتداشه!!!!
یعنی 23 کمتر نداده تا حالا!!!!
این صفحه لیست مبالغ پرداختیه!!!
http://www.parsianlotusib.ir/fa/lotusfind-صندوق-لوتوس#لینک صندوق

چون الان خیلی پول جمع کرده دوماهه داره حداقل رو میده یعنی 23.09رو
نسبت به آرمان شهر خیلی بهتره اون خیلی کمتر میده
گردشگری هم خوشم نیومد (چون یه کم بی اعتماد شدم + میگفتن حداقل یه هفته طول میکشه بدن و... وگرنه شاید گردشگری م)
بانک شهرم دیدم مبلغ ابتدایی بیشتری داشت که یه جور مشتری ... فرض کرده بود
در نتیجه فعلا اینجا گذاشتم اونم نه برا بلند مدت!!!!!

اما اون که گفتین سود بلند مدتو کم کردن منم شنیده بودم یکی گفته بود همچین چیزیو!!!!
داستانش چیه؟؟ کسی میدونه؟؟؟
یعنی اگه الان 20 داشته باشم بعد سال دیگه نرخ رسمی بشه 18 اینام میکنن 18؟؟؟؟ مطمئنید؟؟؟؟؟
انصافا اگه من اونجا پولی بذارم!!!!!!

دوستان حواسشون باشه این صندوقا برا کوتاه مدته ها!!!!
یعنی الان بانکا به خاطر وضعیت بدشون دارن یه دوزار سود بیشتر خارج از تعهد میدن
فردا که رفع تحریم شد یا وضع بانک بهتر شد قشنگ و زیبا میتونه بزنه زیرش!!!!!
خیلی حواستون باشه
به نظر من تاعید امسال حداکثر خوبه
بعد حتی همون 20 درصد عادی بانکا بهتره تا این !!!!!
چون فرض کنین فروردین سال دیگه بخوان بیارن رو 18!!!!!
شما الان به فرض دارین 24 فلان صندوقو میگیرین(ایده آل ترین حالت) فروردین که سود اومد پایین بانکم که وضعش از پولای منو شما خیلی خوب شده قشنگ میتونه بزنه زیرش بده 19 درصد

درصورتیکه شما اگه 20 بانکای دیگه میذاشتین خیلی بهتر بود!!!!!!

البته من الان پرسیدم عسکریه 23 میده به عنوان سپرده نه صندوق اینو تحقیق میکم شاید بذارم اونجا شایدم قوامین!!!!!!!

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
تو بانکها فعلا سپرده روزشمار سوال کردم انصار 19 درصد.دی 20 درصد. در ضمن یکساله عسکریه 23 درصد هم به نظرم واسه سپرده یکساله تو موسسات گذینه خوبیه

دوست عزیز شما سوال کردی برا عسکریه رو؟؟؟
من سوال کردم 23 میدن!!
شما رفتی شعبشو دیدی؟؟ شلوغ بود یا نه؟؟؟ میخوام ببینم کسی اونجا بود یا نه؟؟؟
چون من یه کم سخت اعتماد میکنم!!!!!!
اینجا چون شهرستانه کلا همه این موسسه ها خلوته
میخوام بدونم شهرای دیگه وضعشون چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باتشکر

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
عسگریه 23 درصد یکساله میده ؟؟ صندوقش یا خوده بانکش

بالا