اتفاقا فکر میکنم جای خوبی پست دادند، مثلا من خودم شاید چند ماه به تاپیک خوردرو سر نزنم ولی به این تاپیک خیلی بیشتر سر میزنم، کسانی که به این تاپیک میایند هدفشان این است که حداکثر سود را با حداقل ریسک بدست بیاورند، برایشان فرقی نمیکند که بانک باشد یا موسسه یا صندوق یا بورس یا خودرو و ... ، ظاهرا طرح اتوخدمت سایپا طرح خوبی به نظر میرسد، ولی چند سوال به فکرم میرسد:
1- آیا سود ماهانه واریز میشود یا در سررسید واریز میشود؟
2- برای یک ماهی که از انصراف تا گرفتن پول طول میکشد هم سود پرداخت میکنند یا نه؟
به نظر من اینجا هم نمیتونه بدون دوز و کلک باشه.
حتما در جریان ناکس بازی های شرکتهای خودروسازیمون چیزهایی شنیدید که چقدر متقلب و مال مردم خورن و برای همین هم مردم تحریمشون کردن و خودروی داخلی نمیخرن.
الان این شرکتها تا حدی دچار مشکل شدن و دارن اینطوری سرمایه های مردم رو جمع میکنن. به نظر من هرگونه منفعت رسوندن به این دو خودروسازی خیانت به مردمه. اگه تحقیق کنید متوجه میشید که چطوری دارن با این قیمتها سر مردم رو کلاه میذارن پس من بعید میدونم سر این داستانایی که واسه جذب پول از مردم درست کردن هیچ کلکی سوار نکنن. وقتی یعد از ماه ها تاخیر ماشین تصادفی میدنبه جای صفر به هیشکیم جوابگو نیستن چطور میشه به سپردن اصل پول دست اینطور آدمایی مطمئن بود ؟!
فردا میگن نمیتونیم پولتو پس بدیم به جاش پراید میدیم یعنی هم فال هم تماشا... کی میدونه ؟!