behnood_67
Registered User
- نوشتهها
- 459
- لایکها
- 518
من آرمان حساب دارم ۲۶٪ یکساله .موسسه که معتبر باشه و پول نزنه تو گوشش و بازی در نیاره موقع پرداخت چیه؟
ثامن الحجج ۲۳٪ روزشمار.
ثامن و عسکریه ۲۰٪
من آرمان حساب دارم ۲۶٪ یکساله .موسسه که معتبر باشه و پول نزنه تو گوشش و بازی در نیاره موقع پرداخت چیه؟
احتمال زیاد یکم کمتر از ۲۳٪ روزشمار برای ۲۸ روز میشه.خوب دوستان امروز سود اومد تو حساب
شمام یه محسابه کنین ببینین
چه جوری شد
من یکم گیج شدم
روز 3 ریختم
گفتن از روز 4 حساب میشه یعنی تا آخر روز 31 میشه (28 روز)
189 واحد گرفته واحدی 1.002.939 ریال
یعنی 189.555.471 ریال
بعد سر ماه ۴,۰۷۴,۰۸۴ ریال ریختن
بعد گفت اون 2939 ریال رو هم که بابت هر سهم اضافه گرفتیم از این کم کنین سود شما میشه
که اون اضافه برداشت هم میشه 555.471 ریال
4.074.084 - 555.471 = 3.518.613 ریال سود خالص
واسه 189.0000.000 ریال
حالا شما محاسبه کنین دقیقا چند درصد میشه
اگه جایی رو اشتباه محاسبه کردم لطفا تصحیح بفدمایید
طرف گفت 25.5 اماااا من حساب میکنم کمتر از 25.5 میشه اما دقیقا نمیدونم چه عددی میشه
اگه میشه ذوستان کمک کنن
دوستان دیگم که امروز سود صندوقشون واریز شده بگن چقدر شده ممنون میشم
{ه بانکی و چه طرحیه؟خوب دوستان امروز سود اومد تو حساب
شمام یه محسابه کنین ببینین
چه جوری شد
من یکم گیج شدم
روز 3 ریختم
گفتن از روز 4 حساب میشه یعنی تا آخر روز 31 میشه (28 روز)
189 واحد گرفته واحدی 1.002.939 ریال
یعنی 189.555.471 ریال
بعد سر ماه ۴,۰۷۴,۰۸۴ ریال ریختن
بعد گفت اون 2939 ریال رو هم که بابت هر سهم اضافه گرفتیم از این کم کنین سود شما میشه
که اون اضافه برداشت هم میشه 555.471 ریال
4.074.084 - 555.471 = 3.518.613 ریال سود خالص
واسه 189.0000.000 ریال
حالا شما محاسبه کنین دقیقا چند درصد میشه
اگه جایی رو اشتباه محاسبه کردم لطفا تصحیح بفرمایید
طرف گفت 25.5 اماااا من حساب میکنم کمتر از 25.5 میشه اما دقیقا نمیدونم چه عددی میشه
اگه میشه ذوستان کمک کنن
دوستان دیگم که امروز سود صندوقشون واریز شده بگن چقدر شده ممنون میشم
موسسه ثامن خیلی وقته داره کار میکنه و تا الان مشکلی نداشته ولی اگه ته دلت راضی نیست پولت رو ازش بکش بیروندوستان چند روز پیش ثامن رفته بودم،میخاستم ببینیم کارتش جای دیگه میشه کشید،بهم گفتند که نه فقط از عابربانک صادرات میشه200 تومن برداشت کرد
ولی یک سوالی کردم که ذهنم را حسابی مشغول کرد!!!همینطوری گفتم بگذار یک شماره حساب موسسه در بانک...برای یک انتقال وجه هم بگیرم،طرف بهم پیشنهاد داد اگه کارت داری،بیا توی پوژ بکش ولی من گفتم شماره حساب و شبا بده
شماره حساب بانکی که قبلا ثامن درش حساب داشت خواستم،بهم یک شماره حساب داد که به اسم یک شخص بود!!!اینجا بود که تعجب کردم،چون دقیقا برعکس سابق بود و قشنگ یادمه قبلا شماره حساب به اسم موسسه ثامن بود،حالا دوستان دیگه به شعب دیگر رفتن لطف کنند پرس و جو کنند تاببینیم واقعا همه جا همینطور شده؟و اگر خاطر دوستان باشه آیا ارتباطی با همون جریان غیر مجاز بودن و قطع شدن موقت پرداخت اینترنتی ثامن حدود3 ماه قبل داره؟
سلامسلام دوستان، امروز حساب روزشمار 20% اقتصادنوین باز کردم با کف 2میلیون
قوامین یکساله 22 درصد میده برای زیر 100 میل ؟امروز حساب یکساله بانک قوامین باز کردم 24 درصد
1- زیر صد تومن 22 درصد
2- بالای صد تومن 23 درصد
3- بالای 150 تومن 24 درصد
4 درصد ما به التفاوت تا 20 درصد رو همون اول کار میده و امروز به من داد مابقیش ماهانه .
-----------
یه نوع حساب دیگه هم داره روزشمار با کارت شتاب و قابلیت واریز برداشت با کف دو میلیون بیست درصد که اونم باز کردم برای اینکه سودهاشو بریزم توش .
بله 22 درصد یکساله .قوامین یکساله 22 درصد میده برای زیر 100 میل ؟
پرداخت سود ماهانه هست یا در سرسید ؟
بله هر زمان خواستید میتونید برداشت کنید فقط باید دو میلیون تو حساب بمونه و آخر ماه سود رو واریز میکنهسلام
ی مقدار توضیح میدید چه جوری هست یعنی هر مبلغ میتونید کم و زیاد کنید از حسابتون و سود به صورت میانگین میده ؟
آخر هر ماه سود رو واریز میکنه؟؟
حسابی که باز کردید اسم یا طرح خاصی داشت؟ به نظر 20% خیلی خوبه
مهر یک بانک بدون مجوز است و اعتبارش از موسسات مجوزدار کمتر است. تقریبا همه بانکها حسابهای روزشمار بین 19 تا 20 درصد دارند، فقط کف حساب فرق میکند مثلا آینده و گردشگری و کوثر و توسعه و عسکریه کف حسابشان کمتر از 50 هزار تومان است، دی یک میلیون، قوامین و اقتصاد نوین 2 میلیون، ایران زمین 5 میلیون، صادرات 10 میلیون، سپه 20 میلیون و ...سلام دوستان.
این حساب رو دوستان راهنمایی کنن چه جوری هست ؟
سپرده سرمایه گذاری رویان مهر
به نظر خیلی خوب میاد یعنی گفته 19.2% روزشمار بدون محدودیت در دخل و خرج که الان همه بانک ها فقط 10% سودش میدن
نکنه کلکی چیزی داره و این مبلغ نمیشه ؟ یا کارمزد و مالیاتی داره ؟
چون اختلاف همین روزشمار با 3 ماهه یا 6 ماهه خیلی ناچیزه و نمیدونم جریان چیه؟؟؟؟؟؟
از طرفی هم بانک هست و مثل موسسات دیگه بی اعتبار نیست
دستت درد نکنه پس این جوری باشه خیلی عالیه...میرم تو همین بانک حساب باز میکنم.بله هر زمان خواستید میتونید برداشت کنید فقط باید دو میلیون تو حساب بمونه و آخر ماه سود رو واریز میکنه
اسم طرح خود بانک گفت کوتاه مدت ویژه، اقتصاد نوین از خیلی از موسسات و حتی بعضی از بانکهای جدید معتبرتر هست و خیال آدم راحته.
خیلی عالیه پس.مهر یک بانک بدون مجوز است و اعتبارش از موسسات مجوزدار کمتر است. تقریبا همه بانکها حسابهای روزشمار بین 19 تا 20 درصد دارند، فقط کف حساب فرق میکند مثلا آینده و گردشگری و کوثر و توسعه و عسکریه کف حسابشان کمتر از 50 هزار تومان است، دی یک میلیون، قوامین و اقتصاد نوین 2 میلیون، ایران زمین 5 میلیون، صادرات 10 میلیون، سپه 20 میلیون و ...
فکر میکنم به علت اینکه بانک مرکزی نسبت به این بانکها زیاد حساس نشود در سایتشان اعلام نمیکنند.خیلی عالیه پس.
پس چرا تو سایت هاشون چیزی از این موضوع درج نشده...
یک سوال دیگه هم داشتم واقعا همین مبلغ و درصدی که میگن به مشتری واریز میشه ؟ یعنی خالص دریافتی هست یا به بهانه های مختلفی ازش کم میشه ؟
شما در کل کدوم بانک رو پیشنهاد میکید؟؟؟؟؟از هر لحاظ که خودتون فکر میکنید بهتر باشه هم از لحاظ خالص سوددهی و هم خوش نامی و یا همین مواردی که ذکر کردید....فکر میکنم به علت اینکه بانک مرکزی نسبت به این بانکها زیاد حساس نشود در سایتشان اعلام نمیکنند.
همین مبلغ واریز میشود مگر اینکه بعدا نرخ سود را تغییر دهند، فقط موقع افتتاح حساب ممکن است برای تمبر و کارت و اینترنت بانک و همراه بانک مبلغی بگیرند، بعضی از بانکها هزینه سالانه اس ام اس هم میگیرند، اینترنت بانک بعضی از بانکها دستگاه رمزیاب میخواهد که هزینه آن را هم باید پرداخت کنید.
اگر بتوانید 2 میلیون در کف حسابتان نگه دارید فکر میکنم همین اقتصاد نوین خوب باشد. در مورد تغییر نرخ سود هم احتمال تغییر سود حسابهای روزشمار بعد از دستور بانک مرکزی زیاد است، البته احتمال تغییر سود حسابهایی که کفشان زیاد است کمتر از حسابهایی است که کفشان کم است.شما در کل کدوم بانک رو پیشنهاد میکید؟؟؟؟؟از هر لحاظ که خودتون فکر میکنید بهتر باشه هم از لحاظ خالص سوددهی و هم خوش نامی و یا همین مواردی که ذکر کردید....
راستی به خاطر روزشمار بودن قانون "عطف به ماسبق بودن" سیاست نرخ و سوددهی براشون در جریانه یا در سرمایه گذاری های بلند مدت مثلا 1 ساله هم هر وقت نرخ بهره کم و زیاد بشه برای اون ها کم و زیاد میشه...