• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام من یه حساب تو قوامین باز کرده بودم یک ماه نباید به پول دست بزدی بعدش 23 در صد سود بهت تعلق می گرفت . کارمنده گفت اگه تا یک سال به پول دست نزنی 3 % پاداش بهت تعلق میگیره . الان یک سال از حساب گذشته و من به پول دست نزدم اما پاداشی واسه من سر برج واریز نشد . کسی میدونه علت چیه؟؟؟ و آیا این حساب قابل تمدیده ؟؟؟؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
حساب عادی روز شمارش که با نام طرح 4 هست هم دفترچه حساب میدن و هم سپرده تضمین شده برای اون 2 میلیون و یکسال هم اعتبار داره و سود هم درج شده که الان 20 درصد ، هر اتفاقی هم بیافته تا پایان اعتبار سود نوشته شده تضمین شده...
کارت عابر بانک هم میده ؟؟

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام . جایی هست که هنوز حساب پنج ساله باز کنند ؟ منظورم موسسه های غیر مجاز مثل آرمان ( فرشتگان ) هست .سود یکساله و پنج ساله اش چقدره ؟موسسه های مجاز فقط یکساله دارندلطفا راهنماییم کنید برای بالای صد میلیون بیشتر از موسسه نور کجا میده . میخوام اگر بشه و باز کنند پنج ساله بزارم. پنج ساله اجازه نمیده بانک مرکزی حتی به فرشتگان؟ لطفا مستند

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام . جایی هست که هنوز حساب پنج ساله باز کنند ؟ منظورم موسسه های غیر مجاز مثل آرمان ( فرشتگان ) هست .سود یکساله و پنج ساله اش چقدره ؟موسسه های مجاز فقط یکساله دارندلطفا راهنماییم کنید برای بالای صد میلیون بیشتر از موسسه نور کجا میده . میخوام اگر بشه و باز کنند پنج ساله بزارم. پنج ساله اجازه نمیده بانک مرکزی حتی به فرشتگان؟ لطفا مستند
اونها هم تو فرم سپرده یکساله قید میکنند

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
بانک ملت برای 5 سال 33 درصد سود میده بشرطی که دست به پولت نزنی. ولی به نظر من در 5سال ارزش پولت خیلی میاد پایین و سود بانکی خوب نیست.

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بانک ملت برای 5 سال 33 درصد سود میده بشرطی که دست به پولت نزنی. ولی به نظر من در 5سال ارزش پولت خیلی میاد پایین و سود بانکی خوب نیست.
یعنی 1 میلیون ماهی 28/000 تومان میده
10 میلیون رو ماهی 280/000 تومان میده
100 میلیون رو ماهی 2/800/000 تومان میده خوب سود میده ولی بعد 5 سال کی زنده کی مرده:general107:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
امکان نداره پرداخت سود ماهانه و یا حتی سالانه باشه!
پرداخت در سررسید است که اگه به ماهانه تبدیل کنی زیره ۲۰٪ میشه!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438

یعنی 1 میلیون ماهی 28/000 تومان میده
10 میلیون رو ماهی 280/000 تومان میده
100 میلیون رو ماهی 2/800/000 تومان میده خوب سود میده ولی بعد 5 سال کی زنده کی مرده:general107:

امکان نداره پرداخت سود ماهانه و یا حتی سالانه باشه!
پرداخت در سررسید است که اگه به ماهانه تبدیل کنی زیره ۲۰٪ میشه!
بله.پرداخت سود در سررسید هست.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
سلام من یه حساب تو قوامین باز کرده بودم یک ماه نباید به پول دست بزدی بعدش 23 در صد سود بهت تعلق می گرفت . کارمنده گفت اگه تا یک سال به پول دست نزنی 3 % پاداش بهت تعلق میگیره . الان یک سال از حساب گذشته و من به پول دست نزدم اما پاداشی واسه من سر برج واریز نشد . کسی میدونه علت چیه؟؟؟ و آیا این حساب قابل تمدیده ؟؟؟؟
شما باید بری بانک و بهشون بگی که حسابم مدتش تموم شده . اون سه درصد رو هم توی یک حساب دیگه بنام هدیه ریختن که سودی بهش تعلق نمیگیره . بهشون بگو حساب هدیه رو ببندن و بریزن پول رو توی حساب کوتاه مدتت . در ضمن یکساله رو 22 درصد میده و دیگه از 25 درصد خبری نیست

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان من یه سوال کلی داشتم :

پول رو بزاریم بانک بهتره یا بریم سرمایه گذاری روی زمین ؟ چون میگن تو بانک ارزش پول کم میشه :(

reza128

Registered User
لایک‌ها
99

پول رو بزاریم بانک بهتره یا بریم سرمایه گذاری روی زمین ؟ چون میگن تو بانک ارزش پول کم میشه :(

اون مال قدیم بود
الان نه دیگه!!!
تو بانک ارزش پول زیاد نمیشه ولی حداقل ثابت میمونه!!
من یه فامیل دارم پارسال یه خونه خرید 160 که مثلا امسال بفروشه حداقل 200 تومن الان 100 ازش کسی نخریده
حالا همون 160 تو بانک بود چی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بدبخت دیگه میشناسم خونش تو یه شهر دیگس پول یامفت زیاد داره رفت تهرون یه خونه گرفت پارسال 1200 تقریبا الان میگن شده 800 تازه هیچ کی هم نمیاد همچین پولی هنگفتی یهو بده و...(البته ایم دومی رو دقیق جزئیاتشو نمیدونم)
اینه که میگم الان اگه هزارتومن یا صد هزار ملیارد اگه داری حتما بزار بانک
میتونی برای اطمینان بیشتر مثل من در هر بانکی یه مبلغ خاص بذاری اگه مثل من خیلی میترسی و....!!!!!

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299

قدیم میگفتن پول ملک و زمین رو بانک نذارید حتی یه روز چون فرداش قیمت ها بکشه بالا دیگه همون زمین رو هم نمیتونید بخرید...اما الان به دو چیز بستگی داره اول اینکه کی به پولت نیاز داری؟قطعا اگه زمین بخری اونم توی اوضاع رکود اگه به پولت نیاز داشته باشی مدت ها طول میکشه تا دوباره نقد شی.دوم اینکه با تحلیل خودت موقعیت شناس باشی قطعا همیشه در دراز مدت با این افت ارزش ریال گذاشتن پول توی بانک ضرره در عرض 3 سال با بانک حدودا 60 درصد سود میکنی اما وقتی نوبت جهش مسکن باشه شاید پول حتی 3 برابر یا بیشتر شه.قطعا اونایی که تا سال 91 مسکن خریده بودن و بعد فروختن هم دارایی شون چند برابر شد و هم توی این اوضاع رکود مسکن و تولید با سود بانکی که میگیرن هر موقع اراده کنن ملک رو با همون قیمت دوباره میخرن این مهمه که کی احساس کنی الان وقت وروده به مسکن یا....

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سود موسسه فرشتگان الان چقدره برای یکساله بالای صد میلیون؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
سود موسسه فرشتگان الان چقدره برای یکساله بالای صد میلیون؟

واقعا شما میخوای فرشتگان بذاری؟؟؟ اونم بالای 100تومن؟؟؟
من کلا خیلی بخوام بذارم شاید حدود 20 تومن کمتر یا بیشتر اونم میترسم بذارم قوامین یا عسکریه ( با اینکه مجوز دارن و عضو شتابن بازم میترسم )
اونوقت شما همچین پولیو میخوای اونجا بذاری؟؟؟ اونیکه الان درحال حاضر مجوز داره وضش اینه (هر لحضه ممکنه پولو نده) حالا اونیکه هنوز نگرفته دیگه چه شود درسته سود بیشتر میده ولی....
ولی با اینحال
گویا بالا 50 تومن 32 یه عده میگن بالا 100 تومن 32 ه!!!

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
عرض ادب.
در خصوص بحث زمین (ملک) و بانک و اینکه کدوم بهتره منم یه سری نظرات دارم که باعث شده یه تصمیمی بگیرم. اگه دلیلی دارید که اشتباه میکنم لطف میکنید بهم بگید.
ببینید به طور کلی در اینکه زمین بهتر از بانک هست شکی نیست. حساب کردم خونه ی ما توی 15سال قیمتش بیش از 100 برابر شده. حالا همون پول اگه مونده بود بانک با سودهای اون موقع الان شده بود چقدر ؟! همه میدونیم سال 89 و 90 و این اطراف بود که قیمت زمین و مسکن و طلا و هرچی که شما بکید داشت رشد سعودی خیلی عادی ای رو طی میکرد ولی یکباره در عرض یکی دوسال چی شد ؟! دلار از 950 حالا بگیریم 1000 تومن کشید رو بالای 3600 تومن پس همه چی سه برابر شد حتی بیشتر. خونه، ماشین، طلا، انواع وسایل و هرچی که بگید. البته که بعدا ثبات پیدا کرد رو 3000 تومن و الان شده 3400 تومن.
حالا بگید چند ساله که دلار توی همین محدوده باقی مونده ؟! چند ساله مسکن قیمتش ثابت مونده ؟! آپارتمان کوچه ما (شهرستان هستم) متری 3200 بود الان خبر دارم یارو متری 2300 داده تا خریدن. ولی بخوایم قیمت استاندارد منطقه ای بدیم دیگه 2800 خوبه اگرچه که در حقیقت رو 3تومن هست ولی کیه که بخره ؟! نتیجه میگیریم این جهش ها نیازمند یه تغییر عمده توی سیاست هست و همه چیز هم به دلار بستگی داره.
و اما زمان حال : فرض میکنیم یکی دوتا واحد آپارتمان داره با قیمت متری 2800 جمعا میشه 700 میلیون پول ! حالا این دوتا آپارتمان درحال حاضر چقدر باید بمونن تا این 700 میلیون بشه 800 میلیون ؟! سه سال پیش متری 3000 رو هوا میزدن ولی الان 2800 باید بذاری ببینی چی میشه. درحالی که همین پول رو بذاری بانک چون زیاده میشه 26درصد هم از بانک گرفت میشه ماهی 15 میلیون پول. خرج خودتم دراری ازش میشه سالی 150 میلیون تومن. (البته هیچ دست نزنی میشه 185 ولی به هر حال...) همین پول سال بعدش میشه چقدر ؟!؟ بخوای ازش خرج نکنی و سودشم بذاری رو سود میزنه تو مایه های 350 و 400 میلیون.
خب با همین پول بعد دوسال میشه یکی از همون واحد هارو خرید بر فرض اینکه یه 40..50 میلیونیم بره رو قیمت آپارتمانه که نمیره. چون آپارتمان بر خلاف زمین هرچی بمونه قیمتش افت میکنه. اگرم مستاجر ببری که دیگه بیشتر افت میکنه چون دست اول نیست. در مورد رشد بازار من معتقدم رشد میکنه ولی نه دیگه مثل قبل به دلایل زیادی از جمله اینکه ریتم جمعیت دیگه مثل قبل نیست! اینو زیاد ادامه نمیدم که زیاد جوء تغییر نکنه. هرچی باشه اینجا تاپیک سود بانکه.
ولی به عنوان کلام آخر اینکه خونه ما از 14میلیون تومن شد 1.4 میلیارد. تو این سه سال هم تغییر نکرده چون آپارتمان نبود که بیاد پایین فکر نکنم زیادم بالا رفته باشه. حالا فرض کنید سه سال پیش توی اون داغ و داغ سود های زیاد بانکی این مبلغ بانک گذاشته شده بود و سودش میرفت روی سودش بعد از سه سال چقدر میشد ؟! ولی کسی نمیدونست که اینطوری میشه و قیمتا راکد میمونه ! کساییم میشناسم که آپارتمان فروختن 40 میلیون بعد یکباره قیمتا سه برابر شد بیچاره ها موندن با 40 میلیون پول که هر روز ارزشش داره کم میشه.
هدف از اینهمه فکاهی که کردم اینه که بگم اولا بانک برای پول های زیاد و مدت زمان کوتاه به مراتب بهتر از زمین و ملکه. ولی برای مدت زمان زیاد (برای زمان فعلی بسیار بسیار زیاد) قطعا زمین و طلا و ... بهتره.
همه چیز به مدت و مبلغ بر میگرده.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
همه چیز در ملک به دلار بستگی نداره،جو بازار و هدایت نقدینگی به این سمت توسط بچه های بالا عمده ترین دلیلش هست که من عوام بی اطلاعم..ریتم جمعیت کم شده ولی از اونطرف هم تولید شدیدا کاهش
پیدا کرده که کسی زیاد برجسته اش نمیکنه
مگه جهش مسکن در سال 81 و 86 و اوایل و اواسط دهه 70 هم فقط به دلار ربط داشت(سه دوره را گفتم که یکی نیاد بگه فقط ا.ن بود و زمان خ و ه اصلا جهش نداشتیم)خصوصا سال 86 که یادمه ملک چه جهشی داشت که ملک تا 3 برابر رفت و 87 کمی افت کرد و دوره بعد خورد به 91...یک نکته ای هم هست وقتی همه از یک چیزی خوب بگن خصوصا در ایران،بنظرمن دیگه تقریبا زمان نابودیش فرا رسیده
اینم در نظر بگیرین اقتصاد ایران تورمی و دلالی هست و تا رشدی در بازار نباشه مشتری جلو نمیاد،دقیقا مثل بازار خودرو حالا و پارسال!!!!مثلا ال90 و پارس LX تا زمانی که42میلیون بود بهتر از حالا که 37 و کمتره فروش میرفت!!!مثل همون ملک
ملک هم بنظرمن تا قیمت زمین شدیدا پایین نیاد،کاهش پیدا نمیکنه اونم وقتی که هر روز قیمت مصالح و عوارض شهرداری و مالیات و..میره بالا

aspirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای مشاوره در خصوص نحوه سرمایه گذاری در بانک حتما با من تماس بگیرید
من امیرحسین عباسی مشاوره امور بانک بورس و بیمه هستم .
09125025954

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
می بخشید اگر بدونید موسسه فرشتگان آیا حساب یکساله اش که 32 درصده واریزش ماهیانه هست یا در سررسید میده؟

بالا