آقای arashaj74 و بقیه آقایونی که مشتری موسسه نور هستید به نظرتون میشه از موسسه نور با صحبت با مدیر بجای 28 درصد یکساله 32 درصد گرفت با صد و پنجاه میلیون تومن؟مشتری قدیمیشون هستم.کسی بوده الان 32 باز کرده باشه نور؟
28% برای قبل مجوزش بود .آقای arashaj74 و بقیه آقایونی که مشتری موسسه نور هستید به نظرتون میشه از موسسه نور با صحبت با مدیر بجای 28 درصد یکساله 32 درصد گرفت با صد و پنجاه میلیون تومن؟مشتری قدیمیشون هستم.کسی بوده الان 32 باز کرده باشه نور؟
بدون صحبت 28 درصد گفتن به شما میدهیم.گفتم شاید بشه صحبت کرد 32 بشه28% برای قبل مجوزش بود .
الان دیگه اون درصد نمیده .
من یه بار پرسیدم گفت چون شما مشتری ما هستی و غیره 25% یکسال میدیم.
ولی با این حال برای 150 میل برو با مدیرش صحبت کن
عزیزان رعایت کنید . هر تاپیکی را بهر کاری ساخته اند
سرمایه گذاری در موسسات مالی و اعتباری وبیشترین سود سپرده
بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی
سرمایه گذاری روی زمین و مسکن
سرمايه گذاري روي سكه و طلا
بهترین بیمه عمر کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً
سرمایه گذاری در بورس و اخبار مرتبط
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )
حداقل از حاج احسان خچالت بکشین :general505:
" شتاب باشه و معتبر باشه (بانک باشه) ؛ موسسه و ... بدردم نمیخوره " :general206:
پیف پیف نکن حاجی همینم از سرت زیاده
ماهانه پرداخت میشه...من 3 ماهه حساب دارم..خیلی منظم سودو پرداحت میکنن وهر زمان هم برداشت داشتم چک ملی دادن.یعنی هیچکس جواب سوال منو نمیدونه ؟1. واریز سپرده یکساله موسسه فرشتگان ماهیانه هست و یا در سررسید؟ 2. از فرشتگان راضی هستید؟ پرداختش منظمه؟
داداش شما که حساب دارید . روز شمار مبلغ پایین ده تومن یا سالانه چند درصد هس ؟ اطلاع دارید ؟ماهانه پرداخت میشه...من 3 ماهه حساب دارم..خیلی منظم سودو پرداحت میکنن وهر زمان هم برداشت داشتم چک ملی دادن.
در مورد سود ارکیده اول ماه 19.5 ریختن و امروز 2 درصد که مجموع 21.5دوستانی که موسسه کوثر حساب دارند همین الان یک سود با نام دو درصد ارکیده به شتاب واریز کردند.
جالب هست که از صبح امروز امکان استفاده و پرداخت از کارت شتابی وجود نداره و پیام دارنده کارت مجاز به انجام تراکنش نیست میده پیگیری کردم جواب درست ندادن... کسی میدونه داستان چیه؟
داداش شما که حساب دارید . روز شمار مبلغ پایین ده تومن یا سالانه چند درصد هس ؟ اطلاع دارید ؟
روزشمار بالای 10م 23 % و زیر 10 م20 % و بالای 50 هم 25%داداش شما که حساب دارید . روز شمار مبلغ پایین ده تومن یا سالانه چند درصد هس ؟ اطلاع دارید ؟
سلامبدون صحبت 28 درصد گفتن به شما میدهیم.گفتم شاید بشه صحبت کرد 32 بشه
آقا چقدر سوال میکنی. موسسه نور مجوز داره و ریسکی تقریبا نداره.تهران هستم.فقط برای مشتری قدیمی نرخ 28 میدهند . به نظر رئیس بستگی داره
من الان سوال کردم؟؟؟؟ جواب اون آقا رو دادم. در ضمن به شما چه ارتباطی داره یه نفر چقدر سوال کنه.مودب باش پسر خوبآقا چقدر سوال میکنی. موسسه نور مجوز داره و ریسکی تقریبا نداره.
ولی موسسات بدون مجوز سودشون شاید بالاتره ولی بانک مرکزی پشتشون نیست. یعنی غیر از کاغذی که بعنوان سپرده بهتون میدهند دستتون به جایی بند نیست. بانک مرکزی هم که چند بار گفته به ما مربوط نیست. باید برید دادگاه شکایت کنید اگه پول را ندادند که اونجا هم به جایی نمیرسید.
سودش بالاتره شاید هم مشکلی پیش نیاد ولی ریسک بالایی هم دارند