• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ملت سود خور ، بانک فقط رسالت ،نه سود میده نه سود میگیره. وامش هم ۲درصد سوده.

فکر و ذکر مردم شده ک کودوم بانک یک درصد بیشتر سود میده...پولتون رو‌بیرون سرمایه گذاری کنید و برای پول دراوردن زحمت بکشید .

فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk

با سالی 20 درصد تورم وقتی شما 20 درصد سود میگیری یعنی صرفا ارزش پولت کم نشده! اصلا سودی در کار نیست تازه شانس بیاری با احتساب سودش قدرت خریدت 5 سال دیگه کمتر نشه...

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
البته در اینکه سود بانک در درازمدت اشتباه محضه شکی نیست. ولی این دوستمون که به این کار با لحنی منفی میگن سود خوری اگه پول تو دستشون هست بفرمایند درچه صورت میتونیم مثلا از 700 میلیون پول ماهی 15 میلیون یا سالی 180 میلیون تومن در بیاریم ؟! واقعا من خوشحال میشم اگه بدونم غیر بانک راه دیگه ای که ریسک نداشته باشه هم هست. چه بسی که استقبال گرمی هم کنیم.

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
خنده دار ترین جوک سال رو گفتی ها !
:general304:
رسالت پولت رو میگیره 6 ماه بلوکه میکنه جای سود پولت 4 یا 2 درصد میکشه روش و بهت یه وام میده دوباره .که در صورتی که اقساطت عقب بی افته سود ش دوباره میشه 34%

در صورتی هم که عقب نیفته شما یه وام گرفتی با 25 تا 30% سود - >

6 ماه 2% خواب پولت که بهت بهره ای نمیدن (ماه اول پولت بوده 10 میلیون مثلا ماه دوم شده 10200 و در پایان دوره میشه 11 میلیون و 200 هزار)
+
2تا4% اسمی و 10% رسمی ( خوش بینانه میگیریم 10200 پس میدی بعد از یک سال در صورتی که داری ماهیانه قسط ها رو پس میدی - یعنی در اصل ماه اول که قسطت رو دادی ماه دوم داری 10200 منهای قسط اول رو بهره اش رو میدی - ماه دوم شما 2 میلیون دادی ولی باز داری بهره 2 درصد 10 میلیون رو میدی و ادامه داستان )
+
1 ماه دوندگی که وامت رو بدن و مدارکت رو جور کنی ( اینجا هم 2 درصد بنداز بالا )

دیگه محاسبات ریاضی این رو یه بچه 2 ساله هم بلده

در ضمن خود رسالت حساب هاش رو میذاره تو صادرات و ملی و ملت که سود بگیره .

تو خوبی < تو!

ملت سود خور ، بانک فقط رسالت ،نه سود میده نه سود میگیره. وامش هم ۲درصد سوده.

فکر و ذکر مردم شده ک کودوم بانک یک درصد بیشتر سود میده...پولتون رو‌بیرون سرمایه گذاری کنید و برای پول دراوردن زحمت بکشید .

فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
سود کجا بود دوست عزیز!
وقتی بانک 20 درصد داره سود میده قطعا نقدینگی دست مردم هم دست کم به همون میزان سود بانکها داره زیاد میشه که در بلند مدت رشد نقدینگی با تورم رابطه مستقیمی داره یعنی در واقع سود فقط برای جبران تورم هست این که بعضیا فکر میکنن دارند سود میکنن از خوش خیالی خودشونه
مطمئن باشید پول مفت به کسی نمیدن اگر غیر این بود مردم ایران با سود 20 درصد بانکی و صفرهایی که هر از چند سال جلوی حساباشون میاد که الان باید ثروتمندترین مردمان دنیا بودن! و کشورهایی پیشرفته با سود بانکی صفر درصد بدبخترینها!
حالا فعلا یکی دو ساله یه کم بازار دلار و سکه و سایر بازارها کمی آروم گرفتن ولی یه وقت میبینیم چشم بر هم میزنیم در یه مدت کوتاهی مثلا ارزش ریال یک چهارم میشه ...درآمد نفتی یکدفعه کم میشه یا چه میدونم صحبت از تحریم و ندادن پولهامون میشه! تازه به احتمال زیاد سود بانکی به تدریج کاهش پیدا میکنه چون با این سودها نمیشه خیلی ادامه داد تا همینجا هم خیلی انتقاد به بانک مرکزی میکنن

Last edited:
  • Like
Reactions: 971

chama

Registered User
لایک‌ها
241
با یکی از شعب عسکریه صحبت کردم گفت روزشمار 20 درصد بدون کف و همراه با کارت شتابی و شبا و اینترنت بانک.
یکساله هم 23 بدون قابلیت واریز و برداشت.
کسی از دوستان این حساب 20 درصدی را داره؟شرایطش چطوریه؟
اینترنت بانک عسکریه کسی کار کرده؟ راضی هستید؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
با یکی از شعب عسکریه صحبت کردم گفت روزشمار 20 درصد بدون کف و همراه با کارت شتابی و شبا و اینترنت بانک.

والا کار نکنی با اینترنت بانکش سنگین تری
اولا برای فعال کردنش باید بری توسایت ثبت نام کنی
نکته 1: با ایمیل معمولی نیمتونی ثبت نام کنی و حتما باید دایت ای ار باشه ایمیل سرورت
بعد یک کد میده بهت میبری شعبه . شعبه یک کد میده بهت میزنی فعال میشه
نکته 2: اینترنت بانک هیچ امکاناتی بجز نمایش موجودی نداره .

کلا از لحاظ الکترونیک و اینترنتی اینا فعلا اصلا تایید نمیشه .

کارت شتابش هم امکان خرید از اینترنت یا انتفال وجه اینترنتی اینا نداره چون کلا اصلا رمز دوم ندارن و عملیاتی نشده

19 درصد بزاری بانکهای شتاب خیلی راحتری تا 20 درصد اینجا ، مگه یکساله بزاری که اونم صندوقا بزای بهتر نیست ؟>

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
امکانات و خدمات موسسات در حدی که به گریه و زاری میوفتید! هیچ پشتیبانی و ... ندارن!
خود من برای یک مشکل کارت شتابی موسسه کوثر با 7 نفر تلفنی صحبت کردم و آخر هم بعد از گفتن من بعد 2 روز فهمیدن مشکل سوییچ و درگاه قطع شده..
کارت شتابی موسسات طوری که اگر برید رستوران مجبور میشید ظرف بشورید! [emoji2]
الان بانک دی با کف 1 میلیون 20 درصد میده
قوامین هم با کف 2 ...
بین این دوتا اینترنت بانک دی انقال پایا هم داره و قوی تر هست. تحت هیچ عنوان الان سمت موسسات نرید!

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
امکانات و خدمات موسسات در حدی که به گریه و زاری میوفتید! هیچ پشتیبانی و ... ندارن!
خود من برای یک مشکل کارت شتابی موسسه کوثر با 7 نفر تلفنی صحبت کردم و آخر هم بعد از گفتن من بعد 2 روز فهمیدن مشکل سوییچ و درگاه قطع شده..
کارت شتابی موسسات طوری که اگر برید رستوران مجبور میشید ظرف بشورید! [emoji2]
الان بانک دی با کف 1 میلیون 20 درصد میده
قوامین هم با کف 2 ...
بین این دوتا اینترنت بانک دی انقال پایا هم داره و قوی تر هست. تحت هیچ عنوان الان سمت موسسات نرید!
دقیقا.
موسسات ارزش 2 یا 3 درصد سود اضافی و نبود امکانات و ترس از عدم بازگشت اصل سرمایه رو نداره...

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
به نظر من موسسه مجوز دار فقط بالای 27 و بدون مجوز بالای 32 درصد یا تو همین حدودا ! کمتر از اینا به ریسکش نمی ارزه.

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
کسی از حساب قرض الحسنه خاتم بانک قوامین هم اطلاعی داره ؟ مانده حساب برای قرعه کشی و زمان قرعه کشی و... ؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان بانک تجارت زده بود صندوق سرمایه گذاری با سود 24 درصد با درآمد ثابت حکایتش چجوریاست؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=61703851117239241
این لینک اوراق اسناد خزانه اسلامی است
الان با قیمت 90 هزار تومن میخری و 23 اسفند خزانه داری کل کشور 100 هزار تومن هر ورق رو ازت میخره
یعنی 11% سود در 22 هفته
حدود 25/5% سالانه.ضمنا ریسکش صفره.دولت پشتشه
هر وقت هم خواستید به نرخ روز میتونید تو بورس بفروشید

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=61703851117239241
این لینک اوراق اسناد خزانه اسلامی است
الان با قیمت 90 هزار تومن میخری و 23 اسفند خزانه داری کل کشور 100 هزار تومن هر ورق رو ازت میخره
یعنی 11% سود در 22 هفته
حدود 25/5% سالانه.ضمنا ریسکش صفره.دولت پشتشه
هر وقت هم خواستید به نرخ روز میتونید تو بورس بفروشید
مالیات نداره؟
از کجا باید خرید؟

atorabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
سلام من یک سئوال دارم راجع به این صندوقا . مثلا من گردشگری زمانی که خریدیم هر سهم 101,600 بود . بعد الان شده 100400 یعنی 1000 تومان کم شده

حالا من بخوام پولم پس بگیرم باید این ضرر رو هم بدم ؟ مثل 300 سهم دارم . 300 هزارتومن کمتر میدن بهم ؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام من یک سئوال دارم راجع به این صندوقا . مثلا من گردشگری زمانی که خریدیم هر سهم 101,600 بود . بعد الان شده 100400 یعنی 1000 تومان کم شده

حالا من بخوام پولم پس بگیرم باید این ضرر رو هم بدم ؟ مثل 300 سهم دارم . 300 هزارتومن کمتر میدن بهم ؟
سلام
نه
این صندوق ها اصل سرمایه و سود حداقل 20 درصدی را تضمین کردند و شما در ضرر شریک نیستید!!

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112

homa2142

Registered User
لایک‌ها
106
طرح اتو خدمت سايپا ، سود روزشمار و واريز ماهانه به حساب مشتري ، تحويل شش ماهه ، هزينه سفر براي هر ماه 8400000 ريال مي باشد قيمت خودروها قطعي ( شهريور 94 ) بوده و مشمول افزايش قيمت در زمان تحويل نخواهد شد . در صورت انصراف هزينه سفر به مشتريان تا زمان پرداخت مبلغ انصراف تعلق خواهد گرفت
......................................‌‌‌.‌‌........................
اینو تو سایت فروش آنلاین سایپا زده.برای پیش پرداخت ۳۰ میلیونی یک خودرو
البته باز هم میگم منظورم این نیست سایپا خوبه و پولتون رو بزارید یا نزارید
صرفا جهت اطلاع رسانی
شما راجب خودروسازی اطلاع رسانی نکن فعلا تحریم توسط مردم نکنه جیره خوار خودرو سازی

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان بانک تجارت زده بود صندوق سرمایه گذاری با سود 24 درصد با درآمد ثابت حکایتش چجوریاست؟
اصل پول و سود تضمین میشه؟

بالا