• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezawwz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان امروز رفتم بانک آینده برای این صندوقی که سود 25 درصد یک ساله میده.
یک سری مسائل در بانک آینده واسم پیش اومد که گفتم بیام اینجا و با دوستان با تجربه در میون بزارم. امروز به یکی از شعبات بانک آینده مراجعه کردم برای ثبت نام در طرح صندوق بانک آینده. وقتیکه رفتم از یکی از کارمندای بانک آینده درخواست کردم که فرم ثبت نام توی این طرح صندوق رو میخوام اول گفتن تو بانک ما حساب دارید و چون نداشتم گفتم نه و بعدش منو راهنمایی کرد و گفت برای دریافت توضیحات و شرایط کامل این صندوق با همکارمون که بهتون معرفی می کنم صحبت کنید. خلاصه منو فرستاد پیش یکی از همکارای دیگشون داخله باجه ی دیگه. ایشون از من پرسیدند چقدر می خواید سرمایه گذاری کنید که من گفتم 135 میل و بعدش بی برو برگرد و سریع بهم گفت که باید 135 میل و 550 هزار تومان برای یک سهم مشخص سرمایه گذاری کنید. این کارمند بانک با توضیحات بیشتر گفت چون سود این صندوق فصل به فصل (یعنی هر 3 ماه یکبار) است و در روز پانزدهم ماه واریزی داره پس بهمین خاطر چون فصل فعلی این صندوق به پایان رسیده و وارد فصل یا همون دوره 3 ماهه جدید شدیم و در حال حاضر 22 شهریور ماه هستیم هر واحد سهم با افزایش به 100340 تومان رسیده است ایشون گفت که اگر روز 15 همین ماه مراجعه میکردم واسم هر سهم رو 100000 تومان محاسبه میکردن و در حال حاضر چون چند روز از دوره جدید گذشته هر واحد سهم سودهی داشته و بهمین خاطر است که 100340 تومان واستون در نظر گرفته میشه.
در آخر من بهشون گفتم که همین 135 میل رو دارمو و فعلا نمی تونم بیشتر اضافه کنم که گقتن مشکل نداره ما براتون 135 میلو میزاریم اما در انتهای فصل که سودو واریز می کنیم مابه التفاوت مبلغ رو هم بهتون بر میگردونیم. من دقیقا متوجه نشدم یعنی منظورش این بوده که مثلا چون هر سهم 100340 بوده من دارای 1345 سهم 100340 تومانی هستم که مجموعا میشه 134 میلو 957 هزار تومان و این 43000 تومان مازادی که در صندوق گذاشتم 3 ماه دیگه به من برگشت داده میشه؟ یا منظورش اینطور بوده که چون هر واحد رو الان به من بالای 100000 تومان دادن بعدا سر فصل یعنی 3 ماه دیگه واحدهام به همون ارزش 100000 تومان تغییر پیدا می کنند و مابه التفاوت رو بهم میدن؟

البته دو موضوع خیلی مهم دیگه اینه که بعد از افتتاح حساب در یانک آینده و همینطور واریز مبلغ 135 میل در صندوق بانک آینده هیچ سند و قرار دادی به من ندادن و گفتن که فراد بیا تا سند موقت رو بهتون بدیم و تا اخر هفته هم قرار داد اصلی میدیم. من بخاطر این موضوع خیلی نگران شدم چون هر بانک یا موسسه ای که سپرده بذارید همون لحظه یک سند قرار داد به شما میده. حتی برام کارت عابر بانک هم صادر نکردن و گفتن چون تموم کردیم فعلا تا چند روز دیگه نمی تونیم آینده کارت ارائه کنیم.

حالا دوستان که از این طرح بانک آینده و صندوقش استفاده کردن لطفا منو راهنمایی کنن.

البته رئیس شعبه شماره شعبه و کارت ویزیت شعبه خودشون را بهم داد و گفت فردا تماس بگیرید تا براتون بررسی کنم که آیا سند قرار داد توسط همکارامون تنظیم و صادر شده که بهتون بدیم یا نه.

منم قصد دارم تقریبا همین مبلغ شما یعنی 135 میلیون رو تو همین بانک سرمایه گذاری کنم.هر سه ماه تقریبا چقدر سودتون میشه؟
این که میگید همون موقع سند ندادن چیزی عجیبی من تا حالا چنین موردی رو ندیدم حتما ما رو هم در جریان بزار که چی شد

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
عزیز شما اطلاعی ندارین پس.
من همون لحظه افتتاح حساب از اینترنت بانک چک میکردم که پیغام میداد هیچ سرویس فعال نیست.ولی الان برعکسه در مورد تلفنبانک.
در مورد پیامک بانک من اصلا نگفتم فعال بشه گفتم اس ام اس واریز و براشت که انی هست که فعال شد اون اس ام اس بانک خودش فعال شد

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
منم قصد دارم تقریبا همین مبلغ شما یعنی 135 میلیون رو تو همین بانک سرمایه گذاری کنم.هر سه ماه تقریبا چقدر سودتون میشه؟
این که میگید همون موقع سند ندادن چیزی عجیبی من تا حالا چنین موردی رو ندیدم حتما ما رو هم در جریان بزار که چی شد
به گفته دوستان قوامین یکساله 24 میده برای 100 میلیون - صندوق بانک آینده با توجه به اینکه هر سه ماه سود میده و دنگ و فنگ داره و کسی نمیدونه در طول مدت سود تا چه حد افزایش یا کاهش داره جالب نیست...

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
خدارو شکر که اکثر کارمندای بانکای سینا و ملت و .... اینجا مشغول به فعالیت و تعریف از بانکاشون هستن .... والا طرف میاد میگه اینقدر مارو معطل کردن جوابشون اینه همه بانک ها 12 ساعت طول میکشه ... ما هر بانکی درخواست دادیم همون لحظه آنی فعال کردن از پارسیان قوامین و رسالت ... بنده خدا هر چقد حقوقتو اضافه کنن بازم ارزش نداره بیای اینجوری از بن و ریشه حرف ملت تکذیب کنی و بعدشم نیق کنی براشون.

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
اصلاَ این جوری نیست. بانک گردشگری، قوامین و سامان تا درخواست بدید بلافاصله و هنوز در حالیکه از شعبه بیرنم نرفتید فعال میشه. حتی موسسه کوثر و بانک مهر اقتصاد هم همینطوره.
تلفنبانک سرویسی نیست که بشه غیرفعال کرد و بصورت پیشفرض برای همه بانک ها فعال! [emoji1]
فعال کردن پیامک هم بصورت آنی نیست و معمولا درخواست که میدید بعد از تایید مرکز تا 12 شب فعال میشه...

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
قبلا باید درخواست میدادید ولی الان نه
رمز تلفنبانک همون رمز دوم، تا جایی که یادم هست بانک ملت بصورت پرینت رمز دوم رو خودش به مشتری میداد ولی برای سایر بانک ها باید از خودپرداز رمز دوم تعریف کنید.
در مورد پیامک هم اگر از اینترنت بانک خودتون موبایل تنظیم کنید آنی فعال میشه ... اگر سیستمی ثبت کنید توسط متصدی برای صدور کارت و پیامک زمان بر هست...
الان یه نفر روش حسابش تمام امکانات همین تلفنبانک و ............ رو فعال داشته باشه بعدش حسابشو ببنده
دوباره بره حساب باز کنه همون خدماتش با همون رمز براش فعال هست>؟
چون شما میگین تلفنبانک برای همه فعال هست برای همین سوال بالا رو کردم ازتون

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
بشخصه بمناسبت کاری در روز با بانکهای زیادی در ارتباطم و بعضی بانکها با بیشتر از دو شعبه در ،طول روز حداقل 5 6 بانک مختلف کار دارم از لحاظ برخود پرسنل به تجربه و بدون غرض ورزی نظر شخصی من این است :

بانک سامان: پرسنل مودب ، برخود عالی ، شعب تمیز ، اینترنت بانک خوب ، اما نرخ تسهیلا ت یکم بالا و توی سود سپرده تا حالا چیز چشمگیری ارائه نکردن یک حساب سیمیا هست که فبلا 19 بود الانم با شرایط خاصی 20
بانک گردشگری: برخود پرسنل خیلی خوب ، شعب تمیز ، اینترنت بانک خوب ، تسهیلات خیلی نه اما سود های خوبی میدن و تو یکی 2 سال اخیر طرحهای زیادی ارائه دادن
بانک صادرات: برخود پرسنل نامناسب ، شلوغ ، کلا من اصلا راضی نیستم
بانک ملت : مشابه بالا ، تنها بانکی که من همه حساب هامو حتی کوتاه مدت و جاریمو بستم ، حالا دوستان تعریف میکنند حتمی تجربیات بهتری داشن اما بشخصه خیر
دوست عزیز با حرفهای شما چیزی از ارزش کارکنان زحمت کش بانکهای شلوغی که گفتید کم نمیشه.
شما حجم کار ملت یا صادرات رو با بانک گردشگری یا سامان و یا حتی پارسیان و پاسارگادشم مقایسه نکن.
ضمنا محض اطلاع شما باید بگم بانک ملت تنها بانکی هست که توی ایران به لحاظ تراز و ریاضی ورشکسته نیست. شما غولی مثل بانک ملت که داره ملی رو با اون همه حساب دولتی میگیره با بانکی مثل گردشگری مقایسه میکنی که چند ماه یکبار مانده ش نزد بانک مرکزی قرمز میشه؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
اصلاَ این جوری نیست. بانک گردشگری، قوامین و سامان تا درخواست بدید بلافاصله و هنوز در حالیکه از شعبه بیرنم نرفتید فعال میشه. حتی موسسه کوثر و بانک مهر اقتصاد هم همینطوره.
سیستم نرم افزاری بانک ملت متفاوت و اختصاصی طراحی کردن و معمولا کارمندا بصورت سیستمی درخواست ثبت می کنند و بعدا از مرکز اعمال میشه... پارسیان و دی و گردشگهری به لحاظ نرم افزاری و اینترنت بانک یکسان هستند

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
عذر میخوام کسی میدونه منابع مالی بانکها به جز قرارداد هاشون دیگه چطوری توسط مقام مربوطه (بانک مرکزی) بازرسی میشه ؟!
مثلا همیشه گفتن بانک مرکزی وقت و بی وقت میاد و رو قرارداد ها نظارت میکنه چون سود بالای 20درصد ممنوعه. ولی بانکها واسه مبالغ بالا دیده شده سود خیلی بیشتر دادن یا حتی نوشته بود فلان بانک زده به سرش داره 26درصد میده و بانک مرکزی هم کاری بهش نداره!
این بانکها چطوری قرارداد مینویسن که پول زیاد رو از طرف میگیرن و سود زیاد هم بهش میدن و در عین حال میگن نظارت هست و نمیتونیم و ... !؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
عذر میخوام کسی میدونه منابع مالی بانکها به جز قرارداد هاشون دیگه چطوری توسط مقام مربوطه (بانک مرکزی) بازرسی میشه ؟!
مثلا همیشه گفتن بانک مرکزی وقت و بی وقت میاد و رو قرارداد ها نظارت میکنه چون سود بالای 20درصد ممنوعه. ولی بانکها واسه مبالغ بالا دیده شده سود خیلی بیشتر دادن یا حتی نوشته بود فلان بانک زده به سرش داره 26درصد میده و بانک مرکزی هم کاری بهش نداره!
این بانکها چطوری قرارداد مینویسن که پول زیاد رو از طرف میگیرن و سود زیاد هم بهش میدن و در عین حال میگن نظارت هست و نمیتونیم و ... !؟

دوست عزیز 90درصد این حرفا بعضا دروغه به نظر من!!!!!!
بانک اگه بخواد به شما 29 و 30 که سهله قشنگ میتونه تا 40 هم بده چرا؟ چون با توجه به وضع این کشور هنوزم بانکان که میتونن سود خوبی رو پول مردم بکنن (چه وام چه خرید املاک و کارخونه ها و...)
اما اینکه نمیدن داستان اینه که کلا براشون زیاد این منابعی که باید سود زیاد روش بدن ارزشی نداره
چون بانک کلا و ذاتا علاقه به تک خوری داره !!!! دوس نداره به شما هم بده شما هم شک نکن تا این بانکا رو این پولا 50 درصد سود نخورن 20درصد دست منو شما نمیدن
تا همین چندسال پیش هی مردمو تشویق میکردن حساب قرض الحسنه باز کنن
از طرفی مردمم که بیکار نبودن هی برن بانک دنبال سود و جایزه و... طرف حسابو باز میکرد میرفت دو سال دیگه میومد همون پولو میگرفت
یادمه خیلی سال پیش یه حساب قرض الحسنه بانک تجارت من خیلی سنم پایین بود برام باز کرده بودن (اونموقع جو رو این قرض الحسنه ها و جایزه هاو وام های دروغیشون بود) اون زمان حقوق بابام 100هزار تومن یه کم بیشتر بود حدود 10 هزار تومن داده بودن برا حساب چند وقت پیش دفترچشو بردم بانک (پوسیده بود له شده بود) همون 10هزار تومنو دادن بهم زمانیکه الان حقوق بابام حدود 1.5ه (تازه بازنشسته شده و...)!!
خوب شما ببین چقدر رو این پول خوردن!!!!
بانکا دنبال این پولان!!!

اما این داستان بانک مرکزی و... اگه دقت کنین از یه لحاظ خوبه چون تمام اقتصاد ایران خوابیده و همه پولاشونو گذاشتن تو بانک یه جا می گفتن(دروغ راستش رو نمیدونم) طرف خونه و ماشین فروخته گذاشته بانک
یا اینکه میگفتن طرف دیده کارخونه نمیصرفه 500زیر قیمنت بعضا تا چند ملیارد زیر قیمت داده گذاشته بانکو طلا و دلار و...
ببین شما اینا اقتصاد مملکت رو نابود میکنه این کارایی که مردم میکنن درسته مردم حق دارن نمیخوان ارزش پولشون کم بشه درست ولی الان اقتصاد مملکتو خوابونده این کارا!!!

این بانکا برا همین هر سال میان سودو کم میکنن به فرض سالی 2درصد توافق میکنن
از طرفی یه سری بانک گوگولی کوچولو این وسط هستن که دنبال جذب منابعن که خالی نمونن اونا میان این حداکثر سودو میدن
یعنی امسال حداکثرو 20 گفتن خوب بانک میگه من 20 رو روزشمار میدم مردم میرن اونجا حالا برا کسب بیشتر طرف میاد میگه من .5درصد بیشتر میدم مردم دوباره میرن اونجا و به همین ترتیب

این امثال کوثر و قوامین و دی و... میبینن الان خوب همه جا 10ه میاد میگه باشه من 20میدم از یه طرفم میاد برا اینکه پول هنگفت بگیره میگه حداقل حساب 1م 2م 10م و....
مردم میرن اونجا از طرفی برا اینکه مردم هی نگن واسه چی کم کردی میاد هی میگه بانک مرکزی کم کرده و رئیس بانک مرکزی دم در شعبه میاد کشیک میده و این حرفا!!!!
یعنی چی ؟؟ یعنی میاد میگه واسه چی من بیام به این بدم 24؟؟؟ مگه تنم میخاره؟؟؟
میدم 20 اون میره جای دیگه میبینه همینم بش نمیدن میاد اینجا!!!!
به طور مثال این کوثر گفت 21.5!!! بعد برا یه عده رو زد زیرش گفت 19.5 هنوزم مردم میرن باز میکنن همونو چرا؟ چون همونم جای دیگه بش نمیدن فردا اگه بکنه 15 اگه جای دیگه ای نباشه بازم میرن اونجا !!!

ببین اینه داستان این بانکا
اونجا که به شما گفته به فرض 24 با صد تومن اولیه و... به خاطر اینکه میگه حالا که میخوام سود زیادی بش بدم حداقل یه مبلغ قابل توجهی بگیرم ازش که بیارزه!!
وگرنه داستان بازرسی بانک مرکزی و مراقب گذاشتم تو شعبه ها و دم در شعبه نشستن روسا بانک مرکزی و اینا چرت پرته!!!!!

خیلی زیاد شد دوستان اگه نظری ایرادی تو متن من میبینن حتما بگن شاید من اشتباه میکنم!!!!

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستانی که صندوق آینده میخوان باز کنن حواسشون باشه که سودو هر سه ماه یکبار میده نه هر ماه !!!!
این هر سه ماه یکبار باید سود تجمیعی رو حساب کنین!!
ضمنا این ماهم گویا 24.3داده که قول داده بوده 25 باشه ولی....
تو سایت خود صندوق ببینین!!!!
http://www.gostareshfund.ir/index.do

دوستان حواستونو جمع کنین به اعداد توجه نکنین!!!! یه بارم خودتون حساب کنید دقیق!!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز با حرفهای شما چیزی از ارزش کارکنان زحمت کش بانکهای شلوغی که گفتید کم نمیشه.
شما حجم کار ملت یا صادرات رو با بانک گردشگری یا سامان و یا حتی پارسیان و پاسارگادشم مقایسه نکن.
ضمنا محض اطلاع شما باید بگم بانک ملت تنها بانکی هست که توی ایران به لحاظ تراز و ریاضی ورشکسته نیست. شما غولی مثل بانک ملت که داره ملی رو با اون همه حساب دولتی میگیره با بانکی مثل گردشگری مقایسه میکنی که چند ماه یکبار مانده ش نزد بانک مرکزی قرمز میشه؟
بابا یکجوری میگید زحمت کش انگار دارن مفتی کار میکنند،پول میگیرن و وام کلان بهشون میدهن که کار کنند
اگر میخای صورت مالی نگاه کنی که بانک انصار سودسازتر از ملت هست و سودش را سریعتر پوشش داده..درکل منم از بانک ملت زیاد خوشم نمیاد؛خصوصا بعد از جریان پولی کردن SMS و اینترنت بانک مسخره اش

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
وقتی که یک بانکی مثل ملت از انتقال داخلی حساب ( حتی بین حسابهای خود مشتری ) کارمزد میگیره و تمام خدماتش از جمله پیامک رو هم کارمزدی کرده یعنی روی همین مبلغ هم حساب کرده و معنیش اینه که این بانک وضع مالیه خوبی نداره. بانک ملت تا همین چند سال پیش تو شعبه هاش صندلی برای نشستن مشتری نداشت و مشتری باید پشت کانتر و جلوی کارمنداش سرپا می ایستاد. هنوز خیلی از شعبه هاش 12 بیشتر نیست. اگر بانکای خصوصی نبودن بسیاری از داشته هاش رو امروز نداشت.
بابا یکجوری میگید زحمت کش انگار دارن مفتی کار میکنند،پول میگیرن و وام کلان بهشون میدهن که کار کنند
اگر میخای صورت مالی نگاه کنی که بانک انصار سودسازتر از ملت هست و سودش را سریعتر پوشش داده..درکل منم از بانک ملت زیاد خوشم نمیاد؛خصوصا بعد از جریان پولی کردن SMS و اینترنت بانک مسخره اش

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
سلام
دوستان امروز رفتم بانک آینده برای این صندوقی که سود 25 درصد یک ساله میده.
یک سری مسائل در بانک آینده واسم پیش اومد که گفتم بیام اینجا و با دوستان با تجربه در میون بزارم. امروز به یکی از شعبات بانک آینده مراجعه کردم برای ثبت نام در طرح صندوق بانک آینده. وقتیکه رفتم از یکی از کارمندای بانک آینده درخواست کردم که فرم ثبت نام توی این طرح صندوق رو میخوام اول گفتن تو بانک ما حساب دارید و چون نداشتم گفتم نه و بعدش منو راهنمایی کرد و گفت برای دریافت توضیحات و شرایط کامل این صندوق با همکارمون که بهتون معرفی می کنم صحبت کنید. خلاصه منو فرستاد پیش یکی از همکارای دیگشون داخله باجه ی دیگه. ایشون از من پرسیدند چقدر می خواید سرمایه گذاری کنید که من گفتم 135 میل و بعدش بی برو برگرد و سریع بهم گفت که باید 135 میل و 550 هزار تومان برای یک سهم مشخص سرمایه گذاری کنید. این کارمند بانک با توضیحات بیشتر گفت چون سود این صندوق فصل به فصل (یعنی هر 3 ماه یکبار) است و در روز پانزدهم ماه واریزی داره پس بهمین خاطر چون فصل فعلی این صندوق به پایان رسیده و وارد فصل یا همون دوره 3 ماهه جدید شدیم و در حال حاضر 22 شهریور ماه هستیم هر واحد سهم با افزایش به 100340 تومان رسیده است ایشون گفت که اگر روز 15 همین ماه مراجعه میکردم واسم هر سهم رو 100000 تومان محاسبه میکردن و در حال حاضر چون چند روز از دوره جدید گذشته هر واحد سهم سودهی داشته و بهمین خاطر است که 100340 تومان واستون در نظر گرفته میشه.
در آخر من بهشون گفتم که همین 135 میل رو دارمو و فعلا نمی تونم بیشتر اضافه کنم که گقتن مشکل نداره ما براتون 135 میلو میزاریم اما در انتهای فصل که سودو واریز می کنیم مابه التفاوت مبلغ رو هم بهتون بر میگردونیم. من دقیقا متوجه نشدم یعنی منظورش این بوده که مثلا چون هر سهم 100340 بوده من دارای 1345 سهم 100340 تومانی هستم که مجموعا میشه 134 میلو 957 هزار تومان و این 43000 تومان مازادی که در صندوق گذاشتم 3 ماه دیگه به من برگشت داده میشه؟ یا منظورش اینطور بوده که چون هر واحد رو الان به من بالای 100000 تومان دادن بعدا سر فصل یعنی 3 ماه دیگه واحدهام به همون ارزش 100000 تومان تغییر پیدا می کنند و مابه التفاوت رو بهم میدن؟

البته دو موضوع خیلی مهم دیگه اینه که بعد از افتتاح حساب در یانک آینده و همینطور واریز مبلغ 135 میل در صندوق بانک آینده هیچ سند و قرار دادی به من ندادن و گفتن که فراد بیا تا سند موقت رو بهتون بدیم و تا اخر هفته هم قرار داد اصلی میدیم. من بخاطر این موضوع خیلی نگران شدم چون هر بانک یا موسسه ای که سپرده بذارید همون لحظه یک سند قرار داد به شما میده. حتی برام کارت عابر بانک هم صادر نکردن و گفتن چون تموم کردیم فعلا تا چند روز دیگه نمی تونیم آینده کارت ارائه کنیم.

حالا دوستان که از این طرح بانک آینده و صندوقش استفاده کردن لطفا منو راهنمایی کنن.

البته رئیس شعبه شماره شعبه و کارت ویزیت شعبه خودشون را بهم داد و گفت فردا تماس بگیرید تا براتون بررسی کنم که آیا سند قرار داد توسط همکارامون تنظیم و صادر شده که بهتون بدیم یا نه.
دوست عزیز نگران نباش منم صندوق بانک سپه باز کردم و یک مبلغی ببشتر ازم گرفتن چون تاریخ باز کردن حسابم 15 نبود.
فقط یک سوال اگر شما قبل از یکسال بخوای پولتو برداری سودش چقدره؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستانی که صندوق آینده میخوان باز کنن حواسشون باشه که سودو هر سه ماه یکبار میده نه هر ماه !!!!
این هر سه ماه یکبار باید سود تجمیعی رو حساب کنین!!
ضمنا این ماهم گویا 24.3داده که قول داده بوده 25 باشه ولی....
تو سایت خود صندوق ببینین!!!!
http://www.gostareshfund.ir/index.do

دوستان حواستونو جمع کنین به اعداد توجه نکنین!!!! یه بارم خودتون حساب کنید دقیق!!
سلام. اگر صندوق بان اینده باز کنیم و قبل از یکسال پولمونو برداریم اونوقت چن درصد سود میده؟

NIMAZZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یک سوال میپرسم فقط اسم بانکو بگین بهم :D:general705:
هیچی سرمایه ندارم
از ماه دیگه میخوام ماهی 50 تومن بریزم که شاید این ماهی 50 تومن سه ماه دیگه بشه ماهی 100 تومن یا بیشتر و هر وقت خواستم واریزیم رو توش بیشتر کنم
لااقل یک سال و شاید تا 5 سال حتی دست به پولم نزنم و فقط افزایش سرمایه و اونم ماه به ماه و اونم در حد همین ارقام جزئی داشته باشم.
حالا پیشنهاد شما دوستان؟ هرچی نظر بیشتر بهتر :D
دوستان قبلاً آینده رو گفتن. کسی پیشنهاد بهتری داره؟!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
الان بهترین صندوق سرمایه گذاری مربوط به کدوم بانک یا موسسه هست؟ معتبر باشه.
و اینکه این صندوق ها اصل پول و سود رو تضمین میکنند؟ تو گواهی که بهت میدن ذکر شده؟

Last edited:

mohammadkj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان میخوام توی بانک دی اون حساب 20 درصدی رو باز کنم فقط یه سوال داشتم برای واریز پول به حسابی که باز میکنن حتما باید پول دستی ببری یا میشه تو بانک کارت یه بانک دیگه که پول توشه کشید؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان میخوام توی بانک دی اون حساب 20 درصدی رو باز کنم فقط یه سوال داشتم برای واریز پول به حسابی که باز میکنن حتما باید پول دستی ببری یا میشه تو بانک کارت یه بانک دیگه که پول توشه کشید؟
خیلی راحت میشه داخل بانک کارت رو داد تا ازش کم کنن و توو حساب شما بریزن

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
زحمت میکشن یا نه دیگه سلیقه ای و فرهنگی هست. اگه به شما برخورد که من به اونا گفتم زحمت کش عذر میخوام.
اما در مورد انصار باید محض اطلاعت بگم که تا همین چند روز پیش چکهای بین بانکیش هیچ ارزشی نداشت و ظرف یک ماه اخیر دو بار مانده ش قرمز شده. در مورد مسیج حرفتو قبول دارم که نباید پولی باشه. ولی به وزدی همه پولیش میکنن. در مورد اینترنت بانک موافق نیستم. تو تموم نظرسنجی ها اینترنت بانک ملت بهترین هست.
در کل من قصدم ادامه دادن این بحث بی ربط به این تاپیک نیستم. به همون بحث سودا ادامه بدیم بهتره.

بالا