سلام
دوستان امروز رفتم بانک آینده برای این صندوقی که سود 25 درصد یک ساله میده.
یک سری مسائل در بانک آینده واسم پیش اومد که گفتم بیام اینجا و با دوستان با تجربه در میون بزارم. امروز به یکی از شعبات بانک آینده مراجعه کردم برای ثبت نام در طرح صندوق بانک آینده. وقتیکه رفتم از یکی از کارمندای بانک آینده درخواست کردم که فرم ثبت نام توی این طرح صندوق رو میخوام اول گفتن تو بانک ما حساب دارید و چون نداشتم گفتم نه و بعدش منو راهنمایی کرد و گفت برای دریافت توضیحات و شرایط کامل این صندوق با همکارمون که بهتون معرفی می کنم صحبت کنید. خلاصه منو فرستاد پیش یکی از همکارای دیگشون داخله باجه ی دیگه. ایشون از من پرسیدند چقدر می خواید سرمایه گذاری کنید که من گفتم 135 میل و بعدش بی برو برگرد و سریع بهم گفت که باید 135 میل و 550 هزار تومان برای یک سهم مشخص سرمایه گذاری کنید. این کارمند بانک با توضیحات بیشتر گفت چون سود این صندوق فصل به فصل (یعنی هر 3 ماه یکبار) است و در روز پانزدهم ماه واریزی داره پس بهمین خاطر چون فصل فعلی این صندوق به پایان رسیده و وارد فصل یا همون دوره 3 ماهه جدید شدیم و در حال حاضر 22 شهریور ماه هستیم هر واحد سهم با افزایش به 100340 تومان رسیده است ایشون گفت که اگر روز 15 همین ماه مراجعه میکردم واسم هر سهم رو 100000 تومان محاسبه میکردن و در حال حاضر چون چند روز از دوره جدید گذشته هر واحد سهم سودهی داشته و بهمین خاطر است که 100340 تومان واستون در نظر گرفته میشه.
در آخر من بهشون گفتم که همین 135 میل رو دارمو و فعلا نمی تونم بیشتر اضافه کنم که گقتن مشکل نداره ما براتون 135 میلو میزاریم اما در انتهای فصل که سودو واریز می کنیم مابه التفاوت مبلغ رو هم بهتون بر میگردونیم. من دقیقا متوجه نشدم یعنی منظورش این بوده که مثلا چون هر سهم 100340 بوده من دارای 1345 سهم 100340 تومانی هستم که مجموعا میشه 134 میلو 957 هزار تومان و این 43000 تومان مازادی که در صندوق گذاشتم 3 ماه دیگه به من برگشت داده میشه؟ یا منظورش اینطور بوده که چون هر واحد رو الان به من بالای 100000 تومان دادن بعدا سر فصل یعنی 3 ماه دیگه واحدهام به همون ارزش 100000 تومان تغییر پیدا می کنند و مابه التفاوت رو بهم میدن؟
البته دو موضوع خیلی مهم دیگه اینه که بعد از افتتاح حساب در یانک آینده و همینطور واریز مبلغ 135 میل در صندوق بانک آینده هیچ سند و قرار دادی به من ندادن و گفتن که فراد بیا تا سند موقت رو بهتون بدیم و تا اخر هفته هم قرار داد اصلی میدیم. من بخاطر این موضوع خیلی نگران شدم چون هر بانک یا موسسه ای که سپرده بذارید همون لحظه یک سند قرار داد به شما میده. حتی برام کارت عابر بانک هم صادر نکردن و گفتن چون تموم کردیم فعلا تا چند روز دیگه نمی تونیم آینده کارت ارائه کنیم.
حالا دوستان که از این طرح بانک آینده و صندوقش استفاده کردن لطفا منو راهنمایی کنن.
البته رئیس شعبه شماره شعبه و کارت ویزیت شعبه خودشون را بهم داد و گفت فردا تماس بگیرید تا براتون بررسی کنم که آیا سند قرار داد توسط همکارامون تنظیم و صادر شده که بهتون بدیم یا نه.
منم قصد دارم تقریبا همین مبلغ شما یعنی 135 میلیون رو تو همین بانک سرمایه گذاری کنم.هر سه ماه تقریبا چقدر سودتون میشه؟
این که میگید همون موقع سند ندادن چیزی عجیبی من تا حالا چنین موردی رو ندیدم حتما ما رو هم در جریان بزار که چی شد