• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
a-shafiei گزارش میده :D:D ادامه گزارشات این خبرنگار محلی :
انصار روزشمار 19% سالیانه 20% صندوق حداقل 22%
موسسه آرمان روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب نیست
صادرات روزشمار 19/75% سالیانه 20% عضو شتاب
سامان روزشمار 19%(حداقل 10میلیون) سالیانه 20%
ایران زمین روشمار 19/5% سالیانه 20% عضو شتاب
توسعه تعاون روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
سینا روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
حالا بریم سراغ موسسه جذاب نور..موسسه ای که به تازگی مجوز از بانک مرکزی گرفته..نرخ سود روزشمار موسسه رقم باورنکردنی 25% و سالیانه 28%..:general707::general707:ولی معایب بزرگی داره اول اینکه عضو شتاب نیستن..بعد اینکه عضو شتاب نیستن به کنار کلا اصن کارت ندارن..یعنی نه اینترنت بانک نه تلفن بانک..هیچی..دفترچه بت میدن برا هر کاری باید بری شعبه..ولی البته شعبه هاش خلوته..توی شهر ما دو تا شعبه داره که هر دو شعبه فک کنم ملکش واسه خودشون باشه چون چن ساله همون جا هستن:general703::general703:..
دوستان اگه با موسسات مشکل دارین و بهشون اعتماد ندارین و عضو شتاب بودن براتون مهمه به نظرم بین سه تا بانک گردشگری ..کارآفرین ..آینده یکی رو انتخاب کنین
آنچنان هم تفاوتی باهم ندارن صندوق کارآفرین و گردشگری سود حداقل 24% رو واستون تضمین میکنن که همشون میگن 24%کف هستش اکثرا بیشتر میده فقط هرموقع کل پول رو بخواین بگیرین باید از 3روز قبل با بانک هماهنگ کنین ..ولی بانک آینده صندوقش سود 25%میده منتهی سود پول رو هر 3ماه یکبار واریز میکنه..هر سه بانک بانکهای معتبری هستن..همشون اینترنت بانک تلفن بانک دارن..می تونین از تسهیلاتشون استفاده کنین..اما من توی شهر خودمون خوشم از برخورد کارکنان گردشگری و کارآفرین اومد..البته آینده هم خدایی خوب بود ولی این دو تا پرستیژ بالاتری داشتن..راستی آینده یه حساب داره بهش میگن ایران کارت وقتی باهاش خرید میکنی سر ماه یه مقداری از پولتون رو برمیگردونه..
ولی اگه به موسسات اطمینان دارین چون همه موسسات عضو شتاب نیستن به نظرم نور بهتره..چون تقریبا هر 1میلیون 23.500 سود میده ولی بانک های شتاب حداکثر 21.000 و این موضوع مثلا واسه منی که میخوام 50تومن سپرده گذاری کنم ماهی تقریبا 125000 تومان تفاوت داره اگه اشتباه نکنم..
ایا واقعا این گزارش جدیده و شما شخصا و حضورا به موسسات و بانکها مراجعه و از اونها این گزارش رو تهیه کردید یا کلا کپی پیست و قدیمیه؟ مثلا بعضی از قسمت‌های گزارش شما از جمله در مورد سودهای موسسه میزان یه خورده عجیب و تردید برانگیزه، اگه گزارش شما جدید و نتیجه پرسش و کار خودتون و موثق باشه دست مریزاد دارید و منم بهتون خسته نباشید می گم!.

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دزد تر از بانک صادرات توی کارمزد گرفتن ندیدم!!!اگر مجبور نباشیداصلا ارزش افتتاح حساب نداره و به خودتون توهین نکنید!!!برای همراه بانک و خدماتی مثل پایا هم کارمزد گذاشته تازه500 هزارتومن هم بیشتر نمیشه انتقال داد ولی جالبه موقع بخور بخور خوب میشه3000 - 3000 میلیارد انتقال داد
http://www.bsi.ir/Pages/ElectronicBank/mobilebank.aspx
کوثر هم مابه التفاوت2%حساب ارکیده را دیروز واریز کرد که ندیدم کسی اطلاع رسانی کنه البته شامل ارکیده های قدیمی نمیشد وفقط شامل همون 21.5%هایی شده که در یک بازه زمانی خاص افتتاح شده...قابل توجه دوستی که میگفت شامل همه ارکیده های 42 میشه!!!

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
ایا واقعا این گزارش جدیده و شما شخصا و حضورا به موسسات و بانکها مراجعه و از اونها این گزارش رو تهیه کردید یا کلا کپی پیست و قدیمیه؟ مثلا بعضی از قسمت‌های گزارش شما از جمله در مورد سودهای موسسه میزان یه خورده عجیب و تردید برانگیزه، اگه گزارش شما جدید و نتیجه پرسش و کار خودتون و موثق باشه دست مریزاد دارید و منم بهتون خسته نباشید می گم!.
میزان کجا نوشتن؟

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
خیلی بازار ساخت و ساز خوب بود بهش مالیات هم بستن
از این به بعد موقع فروش هر آپارتمان نوساز که کمتر از ۳سال از پایان کارش گذشته باشه باید معادل ۱۰٪ارزش ملک رو به عنوان مالیات پرداخت کنند
قیمت فروش هم اون قیمتی نیست که به صورت کاذب توی مبایعه نامه مینوشتند
خود اداره مالیات تعیین میکنه اون منطقه چقدر میارزه!
دو حالت داره,یا قیمت خونه رو میبره بالا,یا بدتر میبرتش تو رکود

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دزد تر از بانک صادرات توی کارمزد گرفتن ندیدم!!!اگر مجبور نباشیداصلا ارزش افتتاح حساب نداره و به خودتون توهین نکنید!!!برای همراه بانک و خدماتی مثل پایا هم کارمزد گذاشته تازه500 هزارتومن هم بیشتر نمیشه انتقال داد ولی جالبه موقع بخور بخور خوب میشه3000 - 3000 میلیارد انتقال داد

البته بگم ها من بانک انصار حساب داشتم واسه فعال سازی موبایل رفتم 2000تون کارمزد کم کرد + قبلا اس ام اس و اینترنت فعال بود فقط برا برنامه موبایل کم کرد
صادرات خیلی بانک بیخودیه + ملی و از همه بالاتر ملت راه میری کارمزد الکی ازت میگیرن (انگار اون کارمنده خیلی عرق میریزه ) کارمنداشونم که...
جالبه در این بانکا میری کارمنداش نمیدونم چرا بعضیاشون (بعضیاشون ) انگار طلب خاصی دارن از آدم!!!

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
منم هفته پیش 10 تا شعبه آرمان فردوسی و فرشتگان نرخ سود پرسیدم هیچ کدوم روزشمار 10% سالیانه 20% نگفتند.
شما از کجا پرسیدید واقعا؟!!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
البته بگم ها من بانک انصار حساب داشتم واسه فعال سازی موبایل رفتم 2000تون کارمزد کم کرد + قبلا اس ام اس و اینترنت فعال بود فقط برا برنامه موبایل کم کرد
صادرات خیلی بانک بیخودیه + ملی و از همه بالاتر ملت راه میری کارمزد الکی ازت میگیرن (انگار اون کارمنده خیلی عرق میریزه ) کارمنداشونم که...
جالبه در این بانکا میری کارمنداش نمیدونم چرا بعضیاشون (بعضیاشون ) انگار طلب خاصی دارن از آدم!!!
داداش سود کوتاه مدت انصار چنده؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
داداش سود کوتاه مدت انصار چنده؟

یه حساب کوتاه مدت من دارم 10 درصد میده منم خالیش کردم
اون صندوق هم پرسیدم گفت حداقل یه ملیارد تومن کلا بیخیالش شدم اومدم بیرون

کوثر هم مابه التفاوت2%حساب ارکیده را دیروز واریز کرد که ندیدم کسی اطلاع رسانی کنه البته شامل ارکیده های قدیمی نمیشد وفقط شامل همون 21.5%هایی شده که در یک بازه زمانی خاص افتتاح شده...قابل توجه دوستی که میگفت شامل همه ارکیده های 42 میشه!!!

شما مطمئنی؟؟ دقیقا واسه همون ارکیده بوده؟؟
من میرم اونجا!! مسخره که نیستم الکی پول بذارم اونجا من 19.5 بده همون 19 جاهای دیگه رو بذارم خیلی بهتره تا اینکه اینا بخوان مسخره کنن منو!
اون 2درصد اضافه ذینفع هم که ندادن
اگه نخواد بده کلا همه حسابارو میبندم
مسخره کردن منو!!

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
تمام نوشته هام ماله همین هفته اس..هر چی هم نوشته چیزایی بوده که از خود شعبه ها پرسیدم حتی بعضی بانک ها هم چند تا شعبه رفتم..در مورده میزان هم من چیزی ننوشتم چون اصلا تو شهر ما(کرمانشاه)شعبه نداره..یه چیزی حدود 40لیتر بنزین خرج این اطلاعات شد..ولی خوب بعضی بانک واسه این که راغب شم پولم رو تو اون بانک بذارم بهم یه اشانتیون هایی مثه تقویم و سررسید و دفترچه و اینجور چیزا دادن..:D:D:p

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
منم هفته پیش 10 تا شعبه آرمان فردوسی و فرشتگان نرخ سود پرسیدم هیچ کدوم روزشمار 10% سالیانه 20% نگفتند.
شما از کجا پرسیدید واقعا؟!!
دوست عزیز توی شهر ما کلا موسسه آرمان دو شعبه داره هر 2تارو سوال کردم به هیچ عنوان 20% به بالا ندارن میگفتن قبلا هم نداشتیم..حالا نمیدونم شاید آرمان دیگه هم داریم..ولی اینجا کلا یه آرمان داریم که اونم خدمتتون عرض کردم..من خودم به هوای حرف بچه های فروم رفتم حتی با رییس شعبه شون هم حرف شدم ولی قاطع میگفت نداریم..
توی این لینک هم آدرس شعبشون رفتم اونجا نبودن به جاش بانک مهر اقتصاد جایگزین شده بود
http://www.ferdowsifinance.ir/porta...ge&op=openPage&title=جستجوی+شعب+-+دفاتر+مرکزی

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوست عزیز توی شهر ما کلا موسسه آرمان دو شعبه داره هر 2تارو سوال کردم به هیچ عنوان 20% به بالا ندارن میگفتن قبلا هم نداشتیم..حالا نمیدونم شاید آرمان دیگه هم داریم..ولی اینجا کلا یه آرمان داریم که اونم خدمتتون عرض کردم..من خودم به هوای حرف بچه های فروم رفتم حتی با رییس شعبه شون هم حرف شدم ولی قاطع میگفت نداریم..
توی این لینک هم آدرس شعبشون رفتم اونجا نبودن به جاش بانک مهر اقتصاد جایگزین شده بود
http://www.ferdowsifinance.ir/porta...ge&op=openPage&title=جستجوی+شعب+-+دفاتر+مرکزی
فرشتگان بهتر از فردوسی سود میده بالای ۵۰۰ میلیون سودش قابل توجه هست .

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
آقا یکی مارو روشن کنه چند تا آرمان داریم؟!!
1-http://www.ferdowsifinance.ir/#slider1
2-http://www.armanmz.com/
3-http://fereshtegan-fci.ir/
4-http://www.febank.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=139
چی به چیه؟!!!کدومش آرمان اصلیس؟!!
موسسه اعتباری آرمان (فردوسی) با کسب مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از ادغام ۸ تعاونی اعتبار فعال در اسفند ماه سال ۸۹ تاسیس شد. این تعاونی ها عبارت بودند از “تعاونی اعتبار امید جلین، تعاونی اعتبار الزهرا مشهد، تعاونی اعتبار بدر توس مشهد، تعاونی اعتبار پیوند مشهد، تعاونی اعتبار حسنات اصفهان، تعاونی اعتبار دامداران و کشاورزان کرمانشاه، تعاونی اعتبار عام کشاورزان مازندران و تعاونی اعتبار وحدت مشهد” و موسسه اعتباری فرشتگان که با ادغام، حضور تازه ای را در عرصه فعالیتهای مالی و اعتباری کشور رقم زدند.

ادغام دو مؤسسه مالی و اعتباری فردوسی و فرشتگان برای تشکیل مؤسسه اعتباری آرمان در اسفند ۱۳۹۱ و در ادامه برنامه ساماندهی بانک مرکزی صورت گرفت، که پس از ادغام در حال حاضر با حدود ۷۵۰ شعبه و ۶۰۰۰ کارمند در ۲۸ استان کشور مشغول به خدمت رسانی به هم میهنان عزیز می باشد.

سرمایه اولیه موسسه اعتباری آرمان(فردوسی) واریزی نزد بانک مرکزی در بدو تاسیس ۷۵۰ میلیارد ریال بوده که با توجه به ادغام با موسسه فرشتگان به مبلغ ۱۶۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت و این موسسه مفتخر است ۲۶ هزار سهامدار به طور عمده در راستای تشکیل موسسه اقدام به گردآوری سهام نموده و در تشکیل این موسسه سهیم و بهره مند هستند و انشاا… با انجام پذیره نویسی سرمایه موسسه به سه هزار میلیارد ریال می رسد.

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
موسسه اعتباری آرمان (فردوسی) با کسب مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از ادغام ۸ تعاونی اعتبار فعال در اسفند ماه سال ۸۹ تاسیس شد. این تعاونی ها عبارت بودند از “تعاونی اعتبار امید جلین، تعاونی اعتبار الزهرا مشهد، تعاونی اعتبار بدر توس مشهد، تعاونی اعتبار پیوند مشهد، تعاونی اعتبار حسنات اصفهان، تعاونی اعتبار دامداران و کشاورزان کرمانشاه، تعاونی اعتبار عام کشاورزان مازندران و تعاونی اعتبار وحدت مشهد” و موسسه اعتباری فرشتگان که با ادغام، حضور تازه ای را در عرصه فعالیتهای مالی و اعتباری کشور رقم زدند.

ادغام دو مؤسسه مالی و اعتباری فردوسی و فرشتگان برای تشکیل مؤسسه اعتباری آرمان در اسفند ۱۳۹۱ و در ادامه برنامه ساماندهی بانک مرکزی صورت گرفت، که پس از ادغام در حال حاضر با حدود ۷۵۰ شعبه و ۶۰۰۰ کارمند در ۲۸ استان کشور مشغول به خدمت رسانی به هم میهنان عزیز می باشد.

سرمایه اولیه موسسه اعتباری آرمان(فردوسی) واریزی نزد بانک مرکزی در بدو تاسیس ۷۵۰ میلیارد ریال بوده که با توجه به ادغام با موسسه فرشتگان به مبلغ ۱۶۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت و این موسسه مفتخر است ۲۶ هزار سهامدار به طور عمده در راستای تشکیل موسسه اقدام به گردآوری سهام نموده و در تشکیل این موسسه سهیم و بهره مند هستند و انشاا… با انجام پذیره نویسی سرمایه موسسه به سه هزار میلیارد ریال می رسد.
بازم نفهمیدم!!:D:D..الان یعنی دو تا آرمان داریم؟؟!!مگه میشه دو تا موسسه هم نام و هم لوگو؟؟!!

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
از شما ممنونم برای اطلاعاتی که جمع کردید.شعب آرمان در تهران همه تابلوی واحد دارن ولی وقتی میری تو شعبه میگن ما فردوسی یا فرشتگان هستیم.
در جواب سوال منم که میپرسیدم مگه فرق دارید گفتند بله هنوز سیستم یکپارچه نشده درضمن فرشتگان سود خیلی بیشتری نسبت به بقیه میده مخصوصا یرای مبالغ بالا.

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
از شما ممنونم برای اطلاعاتی که جمع کردید.شعب آرمان در تهران همه تابلوی واحد دارن ولی وقتی میری تو شعبه میگن ما فردوسی یا فرشتگان هستیم.
در جواب سوال منم که میپرسیدم مگه فرق دارید گفتند بله هنوز سیستم یکپارچه نشده درضمن فرشتگان سود خیلی بیشتری نسبت به بقیه میده مخصوصا یرای مبالغ بالا.
پس احتمالا من فردوسیشو پرسیدم چون بحث 28% سود سالیانه رو با رییس شعبه مطرح کردم رفته بود توی یکی از فایل ها قایم شده بود نزدیکش میشدی جیغ میزد..:general711::general711:

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان دوباره بحث این صندوق ها شده من چند وقت پیش خیلی در موردش توضیح دادم الان اطلاعات کاملتر که دارم رو میگم بقیه هم استفاده کنن
اول اینکه بعضی از دوستان رفتن رئیس شعبه بشون گفته فلان درصد و اینا ولی خودشون نرفتن دقیق بررسی و محاسبه کنن
دوستان حواستون باشه تو این زمینه اگه میخواین تو این صندوقا مبلغی رو بزارین دقیق حساب کتاب باید بکنین

اول اینکه اون 24 و 25 و 27 که میگن باید ببینین به چه صورته مثلا صندوق یکی از بانکای معروف (اسم نمیبرم) به ازای هر 100 تومن واحد به فرض 500 اضاف میگرفت بعنوان ارزش وز یعنی در ابتدای ماه فرض کنین قیمت صفر صندوق میکرد 1005.000
خوب در آخر ماه هم 20000ریال سود بعنوان سود 24 درصد میداد مردم هم نگاه نمیکردن که نسبت به اون 500 تومن اضافه این سود 24 نیس کمتره
این موضوع چون تعداد واحدا بالاس بیشتر مهم میشه چون کسی نمیره که یه واحد بگیره معمولا 5 تومئ 10 تومن به بالاس دیگه

دوم داری به این که میگن 22 تا 24 ولی بیشتر میدن واینا نداشته باشید
من یه بار مبلغی که صندوقا دادن رو کنار هم مقایسه میکنم ببینین که حواستون نباشه اشتباه زیادی میکنین
البته اینم بگم در هر حالت شما سودی که میگیرین بالاتر از سود 20 درصد بانکه این صد درصدیه

باتشکر

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما مطمئنی؟؟ دقیقا واسه همون ارکیده بوده؟؟
من میرم اونجا!! مسخره که نیستم الکی پول بذارم اونجا من 19.5 بده همون 19 جاهای دیگه رو بذارم خیلی بهتره تا اینکه اینا بخوان مسخره کنن منو!
اون 2درصد اضافه ذینفع هم که ندادن
اگه نخواد بده کلا همه حسابارو میبندم
مسخره کردن منو!!
؟
ارکیده هم گفتم فقط برای کسانی که از اواخر تیر تا اوسط مرداد توی یک بازه خاص زمانی باز کردند21.5%حساب میکنند که البته بنظرمن زیاد بدرد نمیخوره...من هم19.5% ارکیده دارم هم 21.5% ....
ذینفع که حدودیکی 2ماه هست که فقط 22%میده و از اون2%اضافیش خبری نیست

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
یکی از دوستان گفتن که حساب کلید طلایی تا آبان تمدید شده
کسی اطلاع دقیق داره پرسیده باشه از شعبه؟؟
یا آخر این ماه حساب منقضی میشه؟

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
دوستان دوباره بحث این صندوق ها شده من چند وقت پیش خیلی در موردش توضیح دادم الان اطلاعات کاملتر که دارم رو میگم بقیه هم استفاده کنن
......................

اول اینکه اون 24 و 25 و 27 که میگن باید ببینین به چه صورته مثلا صندوق یکی از بانکای معروف (اسم نمیبرم) به ازای هر 100 تومن واحد به فرض ......................

باتشکر
سلام
دوست خوبم
دوستانه عرض میکنم به دل نگیر
اینجا سایت خبرگزاری نیست که شما اسم نمیبری
اینجا جایی که همه به هم کمک میکنن
در جایی از صحبتتون گفتین میگم بقیه هم استفاده کنن
اما در جای دیگه گفتین (اسم نمیبرم)
مثل این میمونه که دوستان سوال کنن کجا بیشتر از 22 درصد سود میده
بگم یکی از بانک ها بالاتر میده!!!!!!!!!

بالا