Mina.4
Registered User
- نوشتهها
- 183
- لایکها
- 30
ایا واقعا این گزارش جدیده و شما شخصا و حضورا به موسسات و بانکها مراجعه و از اونها این گزارش رو تهیه کردید یا کلا کپی پیست و قدیمیه؟ مثلا بعضی از قسمتهای گزارش شما از جمله در مورد سودهای موسسه میزان یه خورده عجیب و تردید برانگیزه، اگه گزارش شما جدید و نتیجه پرسش و کار خودتون و موثق باشه دست مریزاد دارید و منم بهتون خسته نباشید می گم!.a-shafiei گزارش میده ادامه گزارشات این خبرنگار محلی :
انصار روزشمار 19% سالیانه 20% صندوق حداقل 22%
موسسه آرمان روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب نیست
صادرات روزشمار 19/75% سالیانه 20% عضو شتاب
سامان روزشمار 19%(حداقل 10میلیون) سالیانه 20%
ایران زمین روشمار 19/5% سالیانه 20% عضو شتاب
توسعه تعاون روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
سینا روزشمار 10% سالیانه 20% عضو شتاب
حالا بریم سراغ موسسه جذاب نور..موسسه ای که به تازگی مجوز از بانک مرکزی گرفته..نرخ سود روزشمار موسسه رقم باورنکردنی 25% و سالیانه 28%..:general707::general707:ولی معایب بزرگی داره اول اینکه عضو شتاب نیستن..بعد اینکه عضو شتاب نیستن به کنار کلا اصن کارت ندارن..یعنی نه اینترنت بانک نه تلفن بانک..هیچی..دفترچه بت میدن برا هر کاری باید بری شعبه..ولی البته شعبه هاش خلوته..توی شهر ما دو تا شعبه داره که هر دو شعبه فک کنم ملکش واسه خودشون باشه چون چن ساله همون جا هستن:general703::general703:..
دوستان اگه با موسسات مشکل دارین و بهشون اعتماد ندارین و عضو شتاب بودن براتون مهمه به نظرم بین سه تا بانک گردشگری ..کارآفرین ..آینده یکی رو انتخاب کنین
آنچنان هم تفاوتی باهم ندارن صندوق کارآفرین و گردشگری سود حداقل 24% رو واستون تضمین میکنن که همشون میگن 24%کف هستش اکثرا بیشتر میده فقط هرموقع کل پول رو بخواین بگیرین باید از 3روز قبل با بانک هماهنگ کنین ..ولی بانک آینده صندوقش سود 25%میده منتهی سود پول رو هر 3ماه یکبار واریز میکنه..هر سه بانک بانکهای معتبری هستن..همشون اینترنت بانک تلفن بانک دارن..می تونین از تسهیلاتشون استفاده کنین..اما من توی شهر خودمون خوشم از برخورد کارکنان گردشگری و کارآفرین اومد..البته آینده هم خدایی خوب بود ولی این دو تا پرستیژ بالاتری داشتن..راستی آینده یه حساب داره بهش میگن ایران کارت وقتی باهاش خرید میکنی سر ماه یه مقداری از پولتون رو برمیگردونه..
ولی اگه به موسسات اطمینان دارین چون همه موسسات عضو شتاب نیستن به نظرم نور بهتره..چون تقریبا هر 1میلیون 23.500 سود میده ولی بانک های شتاب حداکثر 21.000 و این موضوع مثلا واسه منی که میخوام 50تومن سپرده گذاری کنم ماهی تقریبا 125000 تومان تفاوت داره اگه اشتباه نکنم..
Last edited: