• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
طرح 24%بانک ملت رو سوال نکردید که سپرده است یا صندوق؟
اگه پرسیدید لطفا اطلاع بدید.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/943537/
توقف رشد نقدینگی در 23 درصد
بانک مرکزی اعلام کرده است که در پایان مردادماه سال‌جاری، حجم نقدینگی به 80/ 850 هزار میلیارد تومان رسیده است که با توجه به آمارهای در دسترس این مقام پولی کشور، حجم نقدینگی در پایان مرداد سال‌جاری نسبت به پایان اسفند سال گذشته حدود 7/ 8 درصد افزایش یافته است و رشد سالانه نقدینگی از مرداد سال گذشته تا مرداد سال‌جاری نیز، حدود 1/ 23 درصد بوده است.
این در حالی است که بانک مرکزی در سال گذشته هدف پولی خود را رشد نقدینگی بین 23 تا 25 درصد اعلام کرده بود و انتظار می‌رفت برای ادامه کاهش تورم، این رشد در سال‌جاری نیز به مسیر کاهشی خود ادامه دهد، ولی طی 5 ماه نخست سال، چنین اتفاقی رخ نداده و این رشد نیز از سطح 3/ 22 درصدی خود در اسفندماه به 1/ 23 درصد در مردادماه افزایش یافته است. این موضوع تداوم کاهش تورم در ماه‌های اخیر، اتکای کمتری به عامل «پولی» داشته است و مسائل موجود در بازار پول، تداوم کاهش رشد نقدینگی را دشوارتر از قبل کرده است؛ به‌طوری‌که تنها عامل پولی موثر در کاهش تورم، انتقال نقدینگی از «اجزای نقدشونده» به «اجزای کمتر نقدشونده» (مثلا انتقال سپرده‌ها به حساب‌های بلندمدت) بوده است و معضل تامین مالی و چالش زنجیره بدهی‌ها، امکان اثرگذاری بانک مرکزی برای کاهش پایه پولی و ضریب فزاینده را کمرنگ کرده است.
.................
دولت با سود بالای بانکی در حالی که رشد نقدینگی بالای ۲۳٪ است به ضرب و زور تورم رو به ۱۵٪ رسونده
ولی مطمئن باشید این تفاضل رشد نقدینگی و تورم در نهایت مانند فنر فشرده شده تاثیرش رو روی تورم نشان خواهد داد

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
اطلاعیه بانک اقتصاد نوین که بصورت پیامک برام اومد :

هزینه سالانه ابونمان اعلام تراکنش از طریق پیامک 50000 ریال می باشد .

در ادامه اش نوشته برای لغوش چه کار کنید

• Like
Reactions: 971

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
معمولا این سودای هر 3 ماه یک بار واریزی برای صندوق هست.

Last edited:

971

Registered User
لایک‌ها
318
اطلاعیه بانک اقتصاد نوین که بصورت پیامک برام اومد :

هزینه سالانه ابونمان اعلام تراکنش از طریق پیامک 50000 ریال می باشد .

در ادامه اش نوشته برای لغوش چه کار کنید
بانک اقصاد نوین هم به جمع بانکهای گدایی مانند ملی و ملت پیوست. من بین بانک دی و اقتصاد نوین مانده بودم، الان انتخابم راحتتر شد.

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
بانک اقصاد نوین هم به جمع بانکهای گدایی مانند ملی و ملت پیوست. من بین بانک دی و اقتصاد نوین مانده بودم، الان انتخابم راحتتر شد.
منم تعجب کردم ولی با این حال چاره ای جز این بانک ندارم :(

• Like
Reactions: 971

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
چندی پیش عرض کردم. به زودی تمام بانکها این هزینه را خواهند گرفت.
ضمن اینکه به زودی برای حواله های ساتنا و پایا هم کارمزد اخذ خواهد شد.

mfpatc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه بگید که چرا صحبتی از بانک مسکن و سودی که میده ؛ نیست؟
نظرتون در مورد این بانک و معتبر بودنش چیه؟
با تشکر

mfpatc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می شه بگید چطور بانکیه؟

Last edited:

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
می شه بگید چطور بانکیه؟
بانک مسکن یک بانک دولتی و امن هست مثل بقیه بانکهای دولتی مانند ملی و ملت و تجارت و رفاه و ...
ولی سود بانک مسکن بصورت کوتاه مدت 11% است درحالی که بانکهای خصوصی دارن بالای 20% میدن

971

Registered User
لایک‌ها
318
می شه بگید چطور بانکیه؟
بانک دولتی است و اعتبارش از بانکهای خصوصی و موسسات بیشتر است، سودش معمولا از سایر بانکهای دولتی بیشتر است، اینترنت بانکش خوب است، هزینه اس ام اس نمیگیرد، امکان برداشت بدون کارت از خودپرداز وجود دارد، تا جاییکه یادم میاید برای حسابهای روزشمار با کف 5 میلیون تومان 20 درصد سود میدهد.

Last edited:

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
میشه بگید که چرا صحبتی از بانک مسکن و سودی که میده ؛ نیست؟
نظرتون در مورد این بانک و معتبر بودنش چیه؟
با تشکر
بانک مسکن هم روزشمار 20% میده با 4میلیون بلاک و امتیاز برداشت در هر زمان بعد از یکماه. ضمن اینکه به جز اون 4تومن همه ی مبلغ از طریق کارت در دسترسه. مثل بانکای خصوصی نظیر قوامین و ... .

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دقیقا به نظر من بدترین بانک خصوصی اقتصاد نوینه. یه چیزایی دیدم ازش و برام اتفاق افتاده که این مورد در مقابلشون بی ارزشه. حتی اگه سود 30 درصد هم بده من اونجا پول نمیذارم

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان من یک هفته ایران نبودم الان برگشتم مشکل پرداخت اینترنتی کارت کوثر برطرف نشده امروز تماس گرفتم گفتن از طرف بانک مرکزی سوییچ رو مسدود کردن! و ربطی به آپگرید اینترنت بانک نداره! کسی خبر داره جریان چیه؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
دیروز این پیامک از بانک گردشگری برای من اومد : " مشتری گرامی؛ به دلیل انجام تغییرات در نرخ سود سپرده های کوتاه مدت، لطفاً در اولین فرصت به شعبه خود مراجعه فرمایید. *بانک گردشگری* "
کسی میدونه موضوع چیه؟!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دیروز این پیامک از بانک گردشگری برای من اومد : " مشتری گرامی؛ به دلیل انجام تغییرات در نرخ سود سپرده های کوتاه مدت، لطفاً در اولین فرصت به شعبه خود مراجعه فرمایید. *بانک گردشگری* "
کسی میدونه موضوع چیه؟!
از اون قدیمیای ۲۳٪ داشتی یا جدیدای ۱۹٪ ؟
برای ۱۹٪ ها که نیومده
تا ۴ بازن شعب.تلفنی آمار بگیر و خبرشو بده

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
دقیقا به نظر من بدترین بانک خصوصی اقتصاد نوینه. یه چیزایی دیدم ازش و برام اتفاق افتاده که این مورد در مقابلشون بی ارزشه. حتی اگه سود 30 درصد هم بده من اونجا پول نمیذارم
بانک اقتصاد نوین اولین بانک خصوصی کشور هست و من سالیان سال هست که دارم باهاشون کار میکنم و همیشه هم راضی بودم . کارمنداشون خیلی برخوردشون خوبه ، و همه چیز منظم بوده .
این مبلغی که کم برای پیامک کسر میشه فکر کنم بانک صادرات و تجارت هم انجام میدن .
کسی اطلاعی داره ؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک اقتصاد نوین اولین بانک خصوصی کشور هست و من سالیان سال هست که دارم باهاشون کار میکنم و همیشه هم راضی بودم . کارمنداشون خیلی برخوردشون خوبه ، و همه چیز منظم بوده .
این مبلغی که کم برای پیامک کسر میشه فکر کنم بانک صادرات و تجارت هم انجام میدن .
کسی اطلاعی داره ؟
فقط ملی ملت و اقتصاد نوین این پول پیامک را میگیرند. صادرات که من دارم مجانیه.
اقتصاد نوین نگفتم پول را میخوره ولی در کل وقتی وارد میشیم حس بانک دولتی مثل تجارت به آدم دست میده. و یه مسایل دیگه که اینجا جاش نیست بگم

بالا