sare bayat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 47
- لایکها
- 60
طرح 24%بانک ملت رو سوال نکردید که سپرده است یا صندوق؟
اگه پرسیدید لطفا اطلاع بدید.
اگه پرسیدید لطفا اطلاع بدید.
بانک اقصاد نوین هم به جمع بانکهای گدایی مانند ملی و ملت پیوست. من بین بانک دی و اقتصاد نوین مانده بودم، الان انتخابم راحتتر شد.اطلاعیه بانک اقتصاد نوین که بصورت پیامک برام اومد :
هزینه سالانه ابونمان اعلام تراکنش از طریق پیامک 50000 ریال می باشد .
در ادامه اش نوشته برای لغوش چه کار کنید
منم تعجب کردم ولی با این حال چاره ای جز این بانک ندارمبانک اقصاد نوین هم به جمع بانکهای گدایی مانند ملی و ملت پیوست. من بین بانک دی و اقتصاد نوین مانده بودم، الان انتخابم راحتتر شد.
چندی پیش عرض کردم. به زودی تمام بانکها این هزینه را خواهند گرفت.بانک اقصاد نوین هم به جمع بانکهای گدایی مانند ملی و ملت پیوست. من بین بانک دی و اقتصاد نوین مانده بودم، الان انتخابم راحتتر شد.
بیشتر از ۲۰ مگه داره؟میشه بگید که چرا صحبتی از بانک مسکن و سودی که میده ؛ نیست؟
نظرتون در مورد این بانک و معتبر بودنش چیه؟
با تشکر
بانک مسکن یک بانک دولتی و امن هست مثل بقیه بانکهای دولتی مانند ملی و ملت و تجارت و رفاه و ...می شه بگید چطور بانکیه؟
بانک دولتی است و اعتبارش از بانکهای خصوصی و موسسات بیشتر است، سودش معمولا از سایر بانکهای دولتی بیشتر است، اینترنت بانکش خوب است، هزینه اس ام اس نمیگیرد، امکان برداشت بدون کارت از خودپرداز وجود دارد، تا جاییکه یادم میاید برای حسابهای روزشمار با کف 5 میلیون تومان 20 درصد سود میدهد.می شه بگید چطور بانکیه؟
بانک مسکن هم روزشمار 20% میده با 4میلیون بلاک و امتیاز برداشت در هر زمان بعد از یکماه. ضمن اینکه به جز اون 4تومن همه ی مبلغ از طریق کارت در دسترسه. مثل بانکای خصوصی نظیر قوامین و ... .میشه بگید که چرا صحبتی از بانک مسکن و سودی که میده ؛ نیست؟
نظرتون در مورد این بانک و معتبر بودنش چیه؟
با تشکر
دقیقا به نظر من بدترین بانک خصوصی اقتصاد نوینه. یه چیزایی دیدم ازش و برام اتفاق افتاده که این مورد در مقابلشون بی ارزشه. حتی اگه سود 30 درصد هم بده من اونجا پول نمیذارمبانک اقصاد نوین هم به جمع بانکهای گدایی مانند ملی و ملت پیوست. من بین بانک دی و اقتصاد نوین مانده بودم، الان انتخابم راحتتر شد.
از اون قدیمیای ۲۳٪ داشتی یا جدیدای ۱۹٪ ؟دیروز این پیامک از بانک گردشگری برای من اومد : " مشتری گرامی؛ به دلیل انجام تغییرات در نرخ سود سپرده های کوتاه مدت، لطفاً در اولین فرصت به شعبه خود مراجعه فرمایید. *بانک گردشگری* "
کسی میدونه موضوع چیه؟!
بانک اقتصاد نوین اولین بانک خصوصی کشور هست و من سالیان سال هست که دارم باهاشون کار میکنم و همیشه هم راضی بودم . کارمنداشون خیلی برخوردشون خوبه ، و همه چیز منظم بوده .دقیقا به نظر من بدترین بانک خصوصی اقتصاد نوینه. یه چیزایی دیدم ازش و برام اتفاق افتاده که این مورد در مقابلشون بی ارزشه. حتی اگه سود 30 درصد هم بده من اونجا پول نمیذارم
فقط ملی ملت و اقتصاد نوین این پول پیامک را میگیرند. صادرات که من دارم مجانیه.بانک اقتصاد نوین اولین بانک خصوصی کشور هست و من سالیان سال هست که دارم باهاشون کار میکنم و همیشه هم راضی بودم . کارمنداشون خیلی برخوردشون خوبه ، و همه چیز منظم بوده .
این مبلغی که کم برای پیامک کسر میشه فکر کنم بانک صادرات و تجارت هم انجام میدن .
کسی اطلاعی داره ؟