• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
برای اینکه خودمون حاضر به اصلاح نیستیم،در برابرش صبر نداریم
واقعا شما فکر میکنین با سرمایه گذاری در بانک وضع اقتصاد درست میشه؟پس تا عملی نشده هر چی دارین رو برین ۵ ساله سرمایه گذاری کنین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
برای اینکه خودمون حاضر به اصلاح نیستیم،در برابرش صبر نداریم
واقعا شما فکر میکنین با سرمایه گذاری در بانک وضع اقتصاد درست میشه؟پس تا عملی نشده هر چی دارین رو برین ۵ ساله سرمایه گذاری کنین

میگم توی ایران زندگی نمیکنی باور نمیکنین!!!الناس علی دین ملوکهم!!!وقتی اعتمادی وجود نداره کسی هم حاضر به اصلاح نیست و الگوش را بالادستیش قرار میده
خوب توی بانک سرمایه گذاری نکنه،بیاد بورس!!!!(نه سهام!!!)بخره و توی اوج در اذر 92 دعوتش کنیم به بورس بعد با کله سهمش را بزنن زمین،این واضحترین الگو برای انجام کار غیر اخلاقی با هدف کاهش تورم!!!!
بیاد کشاورزی بکنه توی کشوری که آب نیست و یا محصولی مثل هندوانه و پیاز و...بکاره،بعد کسی ازش نخره و سودش را کسی دیگه ببره
بیاد جنسی تولید کنه که نه بازار فروش در برابر رقبای خارجی داره نه میشه به جنس ایرانی اعتماد کرد!!!دیگه تولید کننده قویتر از فرقونساز بوده؟؟؟داره تولید را کم میکنه تا اینجوری تقاضا را تحریک کنه!!!کاری به کیفیت و رضایت مشتری نداره!!!
بانک فقط برای این دوران خوبه و حالا زیاد نمیشه اعتماد کرد و100%گفت بهترین جا برای سرمایه گذاریه،بعدش را باید به مرور حدس زد!!!شاید ملک شاید سهم شاید ارز!!!!که هیچکدامش هم به هدف تولید نیست...درصورتیکه همون پول بانک را هم دولت میتوانست از سال 92 بصورت اوراق مشارکت واقعی(نه این مسخره بازیا) از مردم با سود خوب بگیره و درساخت کارخانه های بروز و توسعه کشور و زیرساختها به کار بگیره ولی خود دولت مسیر بانک را پیشنهاد داد،وقتی عزمی وجود نداره،دیگه چرا میخاییم خودمون را گول بزنیم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
میخوای کد پستی و شماره شناسنامه بدم باور کنی
اتفاقا ما خودمون زمین داریم و تو کار کشاورزی هستیم،دو سال پیش صیفی جات فوق العاده سود داد،امسال درآمد نداشت،خیلی ها ضرر کردن،ما خوب کاشتیم،سود هم بردیم،هرچند مثل سال قبلش نبود
آب هم هست،مساله کشاورزی سنتیه؛سرمایه گذاری طولانی کردیم،قطره ایش کردیم،الان داریم سودش رو میبریم

پول باید بره وارد چرخه اقتصاد بشه،بیزنس های شخصی،شرکت های بزرگ،وام بانک برای راه اندازی تولید،نه خوابوندن پول و راکد گذاشتن
فکر میکنین اقتصاد های بزرگ از کجا شروع کردن،وقتی طرف نزول پول رو میخوره،چرخ صنعت نمیچرخه
برنامه های دولت خیلی خوبه،اول باید بلاهای دولت قبلی رو درست کنه،همین کم کردن سود و انتشار اوراق مشارکتش نشون میده که برنامه اصولی داره
حالا ما روش مقاومت کنیم و بریم پولمونو تگ بانک نگه داریم که نمیشه
البته هرکی اختیار خودش رو داره
منم میگم شما اگه از این ترس دارین،خیلی راحت میتونین سرمایه گذاری بلند مدت کنین ببینین کی سود میکنه،کی ضرر
پول بزارینذتو بانک بدون چرخیدن تولید و صنعت،که بانک بهت سود بده،ریال بدون پشتوانه،که تورم بره بالا،ارزش پول کم بشه
دیگه این سرمایه گذاری فقط هدفش حفظ قدرت خرید هست،نه افزایش سرمایه

Last edited:

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
در اینکه پول باید توی اقتصاد بچرخه و کار مفید کنه شکی نیست. غیر از این بود کشورای دیگه که عقلشون به کارشون میرسه هم همینکارو میکردن. ولی کجای دنیا بانکاش سود میده ؟!
ولی تکاتی هست. اینکه چند تا کارخونه اخیرا ورشکست شدن ؟! چند تا تولیدی جمع شدن ؟! چند تا کشاورز زمیناشونو واگذار کردن چون محصول زمین میخوره ؟! نمونش سیب زمینی چند سال پیش که خیلیا پول کارگرشونم در نیاوردن کلیم ضرر دادن. همه پشتوانه های غیر اقتصادی دولتی و مافیایی ندارن مثل آشنا و ... ! من نمیگم هرکی موفق شده اینطوری موفق شده میخوام بگم تعداد خیلی زیادی تو این آشفته بازار از گردش پول تو کشور ضرر کردن. طرف کلی مالیات و هزینه های جانبی زمین رو داده به دولتی که میگه این داره میلیاردی سود میکنه پس باید 50 میلیون بده به ما واسه راه اندازی این کار یا زمین یا هرچیز دیگه. شما یه سند مغازه میخوای تغییر بدی 20میلیون دولت میگیره. حالا کار نداریم.
الان همه چی ریسک سخت داره حتی ساختمون سازی. خیلیا مجبور شدن فعلا دست از ساختن بکشن چون فروش نمیره بعضیام نصف قیمت دادن که حداقل اصل سرمایه دستشونو بگیره.
حرف ما سر پولای زیاد و در عین حال نچندان زیاده. اگرنه با 15 میلیون که نباید بانک بذاریش اگرچه که هیچ شغل محکمی هم نمیشه راه بندازی ولی باز ماهی 250تومن تو بانک میده از هیچی بهتره تا زمانی که ایده ای به فکر آدم برسه.
الان یکی 600..700 میلیون پول داره واقعا باید چه کارش کنه ؟! کارخونه میشه بزنی ؟! تولیدی بزنی شبم راحت بخوابی ؟! مغازه بزنی باید چقدر استرس و سر و کله زدن تحمل کنی تا ماهی 12..13 میلیون ازش در بیاد درحالی که بانک بیشتر از این مقدار میده و باقیشم میتونی پس انداز کنی و ارز و طلا و زمین و ... بخری ؟!
تئوری های روی کاغذ رو بخوایم برسی کنیم خیلی کارا با پول میشه کرد که از بانک بهتره. اصلا در تئوری بانک یه ضرر اساسیه. ولی در عمل وقتی کار دیگه ای نمیشه بدون ریسک انجام بدی گزینه آخر که جام زهر به نظر میاد همون بانکه. تازه اگه بانکا به نیابت از مردم کار درست و حسابی میکردن که غمی نبود...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خوب خوبه حداقل روی تئوریش توافق داری
اما یه جایی باید درست کرد،نمیشه همه اش بگی بخاطر من اقتصاد درست نشه،مگه میشه دولتی سیاست اقتصادی اش رو اجرا نکنه،نمیشه بخاطر اینکه کسی مثل شما جرات سرمایه گذاری با ریسک رو نداره بگین اقتصاد به همون روال قبلی ادامه پیدا کنه.
در ضمن همه راه های سرمایه گذاری غیر بانک با ریسک نیستند،راه های دیگه ای برای تضمسن سود وجود دارن که الانم هستند،اما وقتی بانک شده رقیب همه سرمایه گذاری ها،خوب اون ها هم رونق نمیگیرن
منم بشخصه اهل سرمایه گذاری با ریسک نیستم،راه کم خطر و خوب با شود کمتر رو انتخاب میکنم
اما مردم ما میخوان یک شبه پولدار بشن،بدون ریسک
همچنین موسسات سرمایه گذاری برای جمع کردن پول های خرد و تبدیل اون به سرمایه هست،وگرنه پول های هنگفت رو خوابوندن و وارد تولید نکردن نتیجه اش همین تورم میشه دیگه
اونی که ۶۰۰،۷۰۰ جمع کرده سرمایه گذاری رو بلده که تونسته به اینجا برسه و بعدشم میدونه چیکار کنه،
تو بانک گذاشتن این پول مال اونایی که پول ددی رو به ارث بردن

الانم دولت پول های خوابیده و راکد رو ببره وارد بازار کنه،هم تولید کننده ایجاد میشه هم مصرف کننده،که تصمیم صحیحی هست
من موندم برنامه شما برای اقتصاد چیه؟روند الان؟،سود بانک،بهره تسهیلات بالا،تورم،ار بین رفتن تولید،واردات گرون،کاهش قدرت خرید؟
کی این روند باید بشکنه

صنایع و کشاورزی و تولید هم ضرر بودن ،بخاطر همین وضع،نباید اصلاحش کرد؟
میخوای بجایی برسیم که به دلار سیب زمینی وارداتی بخریم یا سیب زمین با قیمت پایین(که نتیجه تولید بالا و خرید بالا هست)

Last edited:

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
همیشه موسسه ای هست که سود خوب بده اصلا سود بانکو بکنن ۱٪ غمی نیست.
تولید هم یعنی کشک کسی سرمایه اشو بی جهت به خطر نمی اندازه تا به اصطلاح اقتصاد بخواد درست بشه .می خوام صد سال سیاه درست نشه.

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
تولید هم یعنی کشک کسی سرمایه اشو بی جهت به خطر نمی اندازه تا به اصطلاح اقتصاد بخواد درست بشه .می خوام صد سال سیاه درست نشه.
کاشکی میفهمیدن که تو این مملکت چی جای خودشه که به 10 20 ملیون پول من و شما تو بانک بخاد چیزی درست بشه ... اون تکه صد سال سیاه درست نشه رو باید طلا گرفت معذرت میخام ... *** خارشون که میخان با 4 قرون پول من و شما چرخ صنعتو بچرخونن ... هر وقت من نوعی رو آدم حساب کردن بیان رو پول منم برنامه بریزن ... اون روزی که من گیر یه قرون باشم کدوم بانکی میاد کار منرو راه بندازه بدون اذیت کردن و سودای نجومی خوردن که من بخام چرخاشون را بیفته ... صد سال سیاه ... امیدوارم تکه تکه بشه و ویران بشه اگه قراره با پولای بدبختی من و دوستان و اونم به زور راه بیفته .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چند روز پیش مقاله ای از دنیای اقتصاد اینجا گذاشتم
در مقاله ذکر شده بود که رشد نقدینگی نسبت به پارسال این موقع بالای ۲۳٪ است!و گفته بود اصلی ترین دلیل کاهش تورم همون سود بانکی بالاست وگرنه بقیه پارامترها خیلی تغییری نکردند
اگر سود بانکی بالا نبود با توجه به کاهش قیمت نفت و درآمد کشور شما مطمئن باشید تورم بالای ۲۳٪ بود
الان تورم نمادین ۱۵٪ است و نرخ سود ۲۰٪ یعنی سود واقعی حدود ۵٪ است.
جدیدا بانک مرکزی خیلی به بانکها گیر نمیده و گفتن به نرخ سود دستوری اعتقاد ندارن
خود رئیس جمهور هم گفت خط قرمز ما تورم ماهانه بالای ۱٪ است(یعنی به این عدد برسه سیاست نسبی انبساطی سرش گرده)

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
کاشکی میفهمیدن که تو این مملکت چی جای خودشه که به 10 20 ملیون پول من و شما تو بانک بخاد چیزی درست بشه ... اون تکه صد سال سیاه درست نشه رو باید طلا گرفت معذرت میخام ... *** خارشون که میخان با 4 قرون پول من و شما چرخ صنعتو بچرخونن ... هر وقت من نوعی رو آدم حساب کردن بیان رو پول منم برنامه بریزن ... اون روزی که من گیر یه قرون باشم کدوم بانکی میاد کار منرو راه بندازه بدون اذیت کردن و سودای نجومی خوردن که من بخام چرخاشون را بیفته ... صد سال سیاه ... امیدوارم تکه تکه بشه و ویران بشه اگه قراره با پولای بدبختی من و دوستان و اونم به زور راه بیفته .
یعنی حرف دل کلی جوون رو زدی شما .هر وقت برای من نوعی که فوق لیسانس دارم کار ایجاد کردن منم همین سرمایه اندک رو می برم تو کار .نه اینکه این سرمایه رو که با جون کندن جمع کردم ببرم بورس که دود بشه .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یعنی حرف دل کلی جوون رو زدی شما .هر وقت برای من نوعی که فوق لیسانس دارم کار ایجاد کردن منم همین سرمایه اندک رو می برم تو کار .نه اینکه این سرمایه رو که با جون کندن جمع کردم ببرم بورس که دود بشه .
خوب کار باید حقیقی باشه،رو کاغذ که نمیتونن کار درست کنن،اقتصاد خراب،کار هم نداره
ما نمیخوایم برای آینده هزینه بدیم
میخوایم همه چی رو یکدفعه داشته باشیم
سرمایه گذاری لازم نیست تو بورس باشه اونم باریسک
میتونین تو کارگذاری های با تضمین سرمایه گذاری کنین،یا بهتر از اون،با توجه به تخصصتون یک کاری راه بیاندازین،
چرا این تحقق پیدا نمیکنه ؟چون به خوردن سود و زندگی در حال عادت کردیم
اقتصادی که نمیچرخه،بانک هم تسهیلات کم بهره نمیده
اگه این ها درست بشه،شما با این وام ها میتونین کار کنین،هم سود کنین،هم شعل داشته باشیم
اما ما میخوایم بدون زحممت سود پول رو بعنوان معیشت استفاده کنین،از اونورم سرمایه دار بشیم،تو اقتصاد خراب،

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
همیشه موسسه ای هست که سود خوب بده اصلا سود بانکو بکنن ۱٪ غمی نیست.
حرف خیلی جالبیه
خوب وقتی اقتصاد بازدهی نداره،همون موسسه از کجا پول تولید کنه
پول بدون سختی درست نمیشه
یا باید یه مدتی صبر کنین،یا خطر سرمایه گذاری با ریسک رو قبول کنین

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
خوب کار باید حقیقی باشه،رو کاغذ که نمیتونن کار درست کنن،اقتصاد خراب،کار هم نداره
ما نمیخوایم برای آینده هزینه بدیم
میخوایم همه چی رو یکدفعه داشته باشیم
سرمایه گذاری لازم نیست تو بورس باشه اونم باریسک
میتونین تو کارگذاری های با تضمین سرمایه گذاری کنین،یا بهتر از اون،با توجه به تخصصتون یک کاری راه بیاندازین،
چرا این تحقق پیدا نمیکنه ؟چون به خوردن سود و زندگی در حال عادت کردیم
اقتصادی که نمیچرخه،بانک هم تسهیلات کم بهره نمیده
اگه این ها درست بشه،شما با این وام ها میتونین کار کنین،هم سود کنین،هم شعل داشته باشیم
اما ما میخوایم بدون زحممت سود پول رو بعنوان معیشت استفاده کنین،از اونورم سرمایه دار بشیم،تو اقتصاد خراب،

عزیزه دل برادر ما کار داشتیم و هنوز یه گوشه کوچیکشو داریم به لطف مسکن مهر و رکود اخیر صنعت ساختمون خوابیده.متاهل که باشی فکر و ذکرت اهداف کلان اقتصاد نیست خونه و زندگی و همسرت هست.
اگه همین سود بانک نبود زندگی هم نبود.
شغلمون هم پدر پولداری و ارث خوری نبوده زحمت کشی تو کارگاه ساختمونی بوده و هست.
با پس انداز و وام تونستیم یه مبلغی جمع کنیم که شده پشتوانه زندگیمون که هیچ وقت اونو به خطر نمی اندازیم.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
فقط یکی به من بگه تو این شرایط،سیاست اقتصادی بهتر کدومه؟
صرفا هم اقتصادی و مالی،نزنین به کل مدیریت و سیستم حکومتی و .....
با همین شرایط حال،اگه جای رئیس جمهور بودین

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
حرف خیلی جالبیه
خوب وقتی اقتصاد بازدهی نداره،همون موسسه از کجا پول تولید کنه
پول بدون سختی درست نمیشه
یا باید یه مدتی صبر کنین،یا خطر سرمایه گذاری با ریسک رو قبول کنین

کلا در کشور ما چیزی بنام مشقت برای تولید سرمایه وجود نداره علل خصوص برای موسسات!
جهت نمونه دیار خودرو متعلق به موسسه کوثر هست و موسسه کوثر متعلق به وزرات دفاع! موسسات با چرخه کثیف ورود خودروهای لوکس و ... و هزاران تخلف سرپا هستن و تحت هر شرایطی بیشترین منفعت مالی رو کسب می کنن...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کلا در کشور ما چیزی بنام مشقت برای تولید سرمایه وجود نداره علل خصوص برای موسسات!
جهت نمونه دیار خودرو متعلق به موسسه کوثر هست و موسسه کوثر متعلق به وزرات دفاع! موسسات با چرخه کثیف ورود خودروهای لوکس و ... و هزاران تخلف سرپا هستن و تحت هر شرایطی بیشترین منفعت مالی رو کسب می کنن...

و ما هم پولمون رو دو دستی تقدیم اونها میکنیم تا مقداری از سودی که از پولمون بدست میاد رو بهمون بدن(نه سود مشارکت رو)،و بعد فحش میدیم به اون هایی که خودرو لوکس وارد میکنن و اون هایی که میخرن،در حالی که خودمون مقصریم

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
و ما هم پولمون رو دو دستی تقدیم اونها میکنیم تا مقداری از سودی که از پولمون بدست میاد رو بهمون بدن(نه سود مشارکت رو)،و بعد فحش میدیم به اون هایی که خودرو لوکس وارد میکنن و اون هایی که میخرن،در حالی که خودمون مقصریم
مردم با تورم و قیمت های کاذب کالا بالاجبار وارد این زنجیره شدن و نمیشه گفت ما مقصریم! بنده هفته پیش ترکیه بودم وشنیدم که حقوق 5 سال ثابت و افزایش پیدا نکرده و کالای مصرفی هم گرون نشده!
اقتصاد مدیریت می خواد. در کشور ما به دلیل اینکه قدرت دست خواص هست و نمی خوان منفعت آقازاده ها کم بشه تحت هیچ شرایطی عملا تغییر چندانی در سیاست اقتصادی کشور انجام نمیشه...

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
ی روز اینجا از بانک ملت حمایت کردم. این لینکو ببینید. این فقط نطر من نبود.
http://bankmellat.ir/2/OnePane/162/1/News/2/174/1/11760.aspx
البته به لحاظ سوددهی خودم توی آینده و قوامین سرمایه گذاری کردم. ولی به لحاظ خدمات واقعا ملت عالی هست. بگذریم. فقط خواستم بگم حمابت جانبدارانه نکردم.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
ی روز اینجا از بانک ملت حمایت کردم. این لینکو ببینید. این فقط نطر من نبود.
http://bankmellat.ir/2/OnePane/162/1/News/2/174/1/11760.aspx
البته به لحاظ سوددهی خودم توی آینده و قوامین سرمایه گذاری کردم. ولی به لحاظ خدمات واقعا ملت عالی هست. بگذریم. فقط خواستم بگم حمابت جانبدارانه نکردم.
بانک ملت از نظر خدمات اینترنت بانک و بانکداری الکترونیک خیلی خوبه . شاید برای افراد عادی اهمیت نداشته باشه ولی برای اونهایی که فروشگاه و ... دارن مهمه .

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
خوب خوبه حداقل روی تئوریش توافق داری
اما یه جایی باید درست کرد،نمیشه همه اش بگی بخاطر من اقتصاد درست نشه،مگه میشه دولتی سیاست اقتصادی اش رو اجرا نکنه،نمیشه بخاطر اینکه کسی مثل شما جرات سرمایه گذاری با ریسک رو نداره بگین اقتصاد به همون روال قبلی ادامه پیدا کنه.
در ضمن همه راه های سرمایه گذاری غیر بانک با ریسک نیستند،راه های دیگه ای برای تضمسن سود وجود دارن که الانم هستند،اما وقتی بانک شده رقیب همه سرمایه گذاری ها،خوب اون ها هم رونق نمیگیرن
منم بشخصه اهل سرمایه گذاری با ریسک نیستم،راه کم خطر و خوب با شود کمتر رو انتخاب میکنم
اما مردم ما میخوان یک شبه پولدار بشن،بدون ریسک
همچنین موسسات سرمایه گذاری برای جمع کردن پول های خرد و تبدیل اون به سرمایه هست،وگرنه پول های هنگفت رو خوابوندن و وارد تولید نکردن نتیجه اش همین تورم میشه دیگه
اونی که ۶۰۰،۷۰۰ جمع کرده سرمایه گذاری رو بلده که تونسته به اینجا برسه و بعدشم میدونه چیکار کنه،
تو بانک گذاشتن این پول مال اونایی که پول ددی رو به ارث بردن

الانم دولت پول های خوابیده و راکد رو ببره وارد بازار کنه،هم تولید کننده ایجاد میشه هم مصرف کننده،که تصمیم صحیحی هست
من موندم برنامه شما برای اقتصاد چیه؟روند الان؟،سود بانک،بهره تسهیلات بالا،تورم،ار بین رفتن تولید،واردات گرون،کاهش قدرت خرید؟
کی این روند باید بشکنه

صنایع و کشاورزی و تولید هم ضرر بودن ،بخاطر همین وضع،نباید اصلاحش کرد؟
میخوای بجایی برسیم که به دلار سیب زمینی وارداتی بخریم یا سیب زمین با قیمت پایین(که نتیجه تولید بالا و خرید بالا هست)

ببخشیدا ولی ما مال خودمونو به خطر بندازیم که اقتصاد درست شه ؟! والا اقتصادی که ما دیدم صد سال دیگم درست نمیشه و تا وقتی سیاست اینه اصلا میخوام نشه. شما باید مطلع باشی که اقتصاد مملکت ما مافیایی و آقا بازیه. شما تولیدی کفش میزنی یه کله گنده یا کله گنده زاده میاد واردات کفش چینی راه میندازه کسیم جلودارش نیست و اونکه میخواست اقتصاد کشور به رونق بیوفته و اصطلاحا سود خوری نکنه میشنه رو زمین گرم! این جریان حدود 6...7 سال پیش اتفاق افتاده بود !! ما نمیتونیم بیایم سرمایه مونو بذاریم رو مزرعه سیب زمینی به این نیت که سهمی داشته باشیم توی بهبود این اقتصاد دم مرگ و در نتیجش محصول مفت شه پول کارگرشم در نیاد اونوقت ما بمونیم و هزار استرس و کلی پول که دادیم پای مالیات و بروکراسی های دولتی!
اونا همه یه مثالن شما با پولای زیاد تقریبا هرکاری کنی یکی که دمش به جایی وصله میاد چوب لای چرخت میکنه این توی سالهای اخیر ثابت شده.
ضمن اینکه اینطور پولهارو کسی که با کارش توی شرایط قدیم به دست آورده احتمالا راه به کار گرفتنشم بلد باشه. ولی معمولا اینطور پولا با کار به دست نمیان. یه زمین که 20سال پیش 5 میلیون قیمتش بود الان شده 2میلیارد! خیلی وقتا اینطور پولا اینطوری به دست میان و منم خوشحال میشم اگه بفرمایید اون کارایی که تضمین سود دارن و هنوزم هستن (غیر بانک) دقیقا چه کارایین ؟! البته که خود شما میفرمائید به خاطر بانک کنار رفتن. حالا که کنار رفتن من نوعی بیام زندگیمو بذارم رو اون تا جون بگیره ؟! والا اگه میخواد جون بگیره من ترجیح میدم با پولای دیگه ای جون بگیره نه با پول من. این جملات آخر اعتقاد همست.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کسی می‌دونه موسسه آرمان (فرشتگان/فردوسی) برای سپرده یکساله برا حدود ۱۲ میلیون چند درصد سود میده؟، ممنون!

بالا