ببین برادر من،مشکل اینه شما فقط جلوی دگپات و امروزتو میبینی،به فکر آینده،یعنی حتی بچه هامون هم نیستینببخشیدا ولی ما مال خودمونو به خطر بندازیم که اقتصاد درست شه ؟! والا اقتصادی که ما دیدم صد سال دیگم درست نمیشه و تا وقتی سیاست اینه اصلا میخوام نشه. شما باید مطلع باشی که اقتصاد مملکت ما مافیایی و آقا بازیه. شما تولیدی کفش میزنی یه کله گنده یا کله گنده زاده میاد واردات کفش چینی راه میندازه کسیم جلودارش نیست و اونکه میخواست اقتصاد کشور به رونق بیوفته و اصطلاحا سود خوری نکنه میشنه رو زمین گرم! این جریان حدود 6...7 سال پیش اتفاق افتاده بود !! ما نمیتونیم بیایم سرمایه مونو بذاریم رو مزرعه سیب زمینی به این نیت که سهمی داشته باشیم توی بهبود این اقتصاد دم مرگ و در نتیجش محصول مفت شه پول کارگرشم در نیاد اونوقت ما بمونیم و هزار استرس و کلی پول که دادیم پای مالیات و بروکراسی های دولتی!
اونا همه یه مثالن شما با پولای زیاد تقریبا هرکاری کنی یکی که دمش به جایی وصله میاد چوب لای چرخت میکنه این توی سالهای اخیر ثابت شده.
ضمن اینکه اینطور پولهارو کسی که با کارش توی شرایط قدیم به دست آورده احتمالا راه به کار گرفتنشم بلد باشه. ولی معمولا اینطور پولا با کار به دست نمیان. یه زمین که 20سال پیش 5 میلیون قیمتش بود الان شده 2میلیارد! خیلی وقتا اینطور پولا اینطوری به دست میان و منم خوشحال میشم اگه بفرمایید اون کارایی که تضمین سود دارن و هنوزم هستن (غیر بانک) دقیقا چه کارایین ؟! البته که خود شما میفرمائید به خاطر بانک کنار رفتن. حالا که کنار رفتن من نوعی بیام زندگیمو بذارم رو اون تا جون بگیره ؟! والا اگه میخواد جون بگیره من ترجیح میدم با پولای دیگه ای جون بگیره نه با پول من. این جملات آخر اعتقاد همست.
شما پول رو با این شرایط بزاری تو بانک،یعنی ۲۰ تومنت،به جوری بشه که ارزش ۲۰ تومن سال بعد رو داشته باشه، در واقع سرمایه ات حفظ بشه
حالا میخواین برای آیندگانتون همینقدر بزارین،بزاریت
بازم به شما میگم،من پدرم زمین کشاورزی داشت،اینقدر روش کار کرد و کج دار و مریض با سود کم این زمین رو توسعه داد،چاه بنزینی رو کرد برقی،قطره ای کرد،تا آخرش به سود خوب رسید،هیچ کله گنده و دلالی هم وسط کارش نیامدن
اما من باز میپرسم،خوب الان شما جای دولت بودین،در این شرایط چه روشی برای بهبود اقتصاد پیش میگرفتین؟یک راه حل درست با دلیل و عملی بدین
دوما این تصمیم دولت هست،چه بخواین چه نخواین اجرا بشه شما پولتون رو خواهید برد در جاهای دیگه سرمایه گذاری میکنین
به امید روزی که بانک های کشور صرفا جابجایی پول گ امور مالی و وام دهی انجام بدن و سرمایه گذاری در محل خودش انجام بشه
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk