• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ببخشیدا ولی ما مال خودمونو به خطر بندازیم که اقتصاد درست شه ؟! والا اقتصادی که ما دیدم صد سال دیگم درست نمیشه و تا وقتی سیاست اینه اصلا میخوام نشه. شما باید مطلع باشی که اقتصاد مملکت ما مافیایی و آقا بازیه. شما تولیدی کفش میزنی یه کله گنده یا کله گنده زاده میاد واردات کفش چینی راه میندازه کسیم جلودارش نیست و اونکه میخواست اقتصاد کشور به رونق بیوفته و اصطلاحا سود خوری نکنه میشنه رو زمین گرم! این جریان حدود 6...7 سال پیش اتفاق افتاده بود !! ما نمیتونیم بیایم سرمایه مونو بذاریم رو مزرعه سیب زمینی به این نیت که سهمی داشته باشیم توی بهبود این اقتصاد دم مرگ و در نتیجش محصول مفت شه پول کارگرشم در نیاد اونوقت ما بمونیم و هزار استرس و کلی پول که دادیم پای مالیات و بروکراسی های دولتی!
اونا همه یه مثالن شما با پولای زیاد تقریبا هرکاری کنی یکی که دمش به جایی وصله میاد چوب لای چرخت میکنه این توی سالهای اخیر ثابت شده.
ضمن اینکه اینطور پولهارو کسی که با کارش توی شرایط قدیم به دست آورده احتمالا راه به کار گرفتنشم بلد باشه. ولی معمولا اینطور پولا با کار به دست نمیان. یه زمین که 20سال پیش 5 میلیون قیمتش بود الان شده 2میلیارد! خیلی وقتا اینطور پولا اینطوری به دست میان و منم خوشحال میشم اگه بفرمایید اون کارایی که تضمین سود دارن و هنوزم هستن (غیر بانک) دقیقا چه کارایین ؟! البته که خود شما میفرمائید به خاطر بانک کنار رفتن. حالا که کنار رفتن من نوعی بیام زندگیمو بذارم رو اون تا جون بگیره ؟! والا اگه میخواد جون بگیره من ترجیح میدم با پولای دیگه ای جون بگیره نه با پول من. این جملات آخر اعتقاد همست.
ببین برادر من،مشکل اینه شما فقط جلوی دگپات و امروزتو میبینی،به فکر آینده،یعنی حتی بچه هامون هم نیستین
شما پول رو با این شرایط بزاری تو بانک،یعنی ۲۰ تومنت،به جوری بشه که ارزش ۲۰ تومن سال بعد رو داشته باشه، در واقع سرمایه ات حفظ بشه
حالا میخواین برای آیندگانتون همینقدر بزارین،بزاریت

بازم به شما میگم،من پدرم زمین کشاورزی داشت،اینقدر روش کار کرد و کج دار و مریض با سود کم این زمین رو توسعه داد،چاه بنزینی رو کرد برقی،قطره ای کرد،تا آخرش به سود خوب رسید،هیچ کله گنده و دلالی هم وسط کارش نیامدن

اما من باز میپرسم،خوب الان شما جای دولت بودین،در این شرایط چه روشی برای بهبود اقتصاد پیش میگرفتین؟یک راه حل درست با دلیل و عملی بدین
دوما این تصمیم دولت هست،چه بخواین چه نخواین اجرا بشه شما پولتون رو خواهید برد در جاهای دیگه سرمایه گذاری میکنین

به امید روزی که بانک های کشور صرفا جابجایی پول گ امور مالی و وام دهی انجام بدن و سرمایه گذاری در محل خودش انجام بشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ببین برادر من،مشکل اینه شما فقط جلوی دگپات و امروزتو میبینی،به فکر آینده،یعنی حتی بچه هامون هم نیستین
شما پول رو با این شرایط بزاری تو بانک،یعنی ۲۰ تومنت،به جوری بشه که ارزش ۲۰ تومن سال بعد رو داشته باشه، در واقع سرمایه ات حفظ بشه

بازم به شما میگم،من پدرم زمین کشاورزی داشت،اینقدر روش کار کرد و کج دار و مریض با سود کم این زمین رو توسعه داد،چاه بنزینی رو کرد برقی،قطره ای کرد،تا آخرش به سود خوب رسید،هیچ کله گنده و دلالی هم وسط کارش نیامدن

اما من باز میپرسم،خوب الان شما جای دولت بودین،در این شرایط چه روشی برای بهبود اقتصاد پیش میگرفتین؟یک راه حل درست با دلیل و عملی بدین
دوما این تصمیم دولت هست،چه بخواین چه نخواین اجرا بشه شما پولتون رو خواهید برد در جاهای دیگه سرمایه گذاری میکنین

به امید روزی که بانک های کشور صرفا جابجایی پول گ امور مالی و وام دهی انجام بدن و سرمایه گذاری در محل خودش انجام بشه

داداش اینجا تاپیک سرمایه گذاری در بانکه .اگه موسسه یا بانکی می شناسی که شرایطش خوبه معرفی کن در غیر اینصورت یه تاپیک ایجاد کن با عنوان سیاست های اقتصادی راهکارها و چالش ها [emoji28] از همین عناوین دهن پرکن.
نظریه های اقتصادیتو اونجا مطرح کن.
لطفا تاپیک رو به انحراف نکش.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127

خلاصه صحبت من واسه کسی که شاید حوصلش نباد بخونه چند تا جملست.
[1- تو کشور ما هیچوقت سود بانکی جمع نمیشه و حتی مدت زیادی هم کم باقی نمیمونه. 2- بانک فقط برای پولای زیاد خوبه که با سودش هم بشه کارای اقتصادی کم ریسک تر کرد و بشه به اصلش دست نزد. 3- هر مبلغی توی بانک باشه باید تا زمانی که کار تقریبا بدون ریسکی موجود شد بیرون آورده بشه در غیر این صورت بهتره همون تو بمونه تا از دست افراد بی تجربه مثل عموم هم سن و سالهای ما جاش امن باشه...]
صد البته که هیچکس پول رو تا جایی که راه بهتری باشه تو بانک نمیذاره ولی الان راه بهتری نیست. یه زمان پول رفته بود تو طلا و دلار و ملک باعث شد اونطوری تورم بزنه بالا و دولتم راه گذاشت بانکا سود بدن تا 28درصد !! بانک در و پیکر دار ها نه این موسسات بدون مجوز. فقطم برای اینکه پول از این بازارا بیرون بره چون ملت ما به چیزی گیر بدن نخ نماش میکنن. بگذریم.
واسه پولای زیاد بهترین کار بانکه تا زمانی که اتفاق جدیدی بیوفته و سود دهی چیزی بیشتر از بانک باشه. تازه پول زیاد رو لزوما نیاز نیست به اصلش دست بزنی. الان بین 700 میلیون تا یه میلیارد تومن پول یه آپارتمانه خیلی هم زیاد نیست ولی بانک باشه متوسط ماهی بین 14 تا 16 و 17 میلیون تومن سود در ماه میده. یه سال میمونه میشه 180 میلیون یا 200 میلیون یا بیشتر.
شما خرجتم از توش برداری سالی 150 تا 180 راحت واست میمونه با اون سود بعد یک سال یا اصلا نه ماهیانه میشه خیلی کارای دیگه به طور موازی واسه حفظ ارزش حداقل سودش کرد.
میشه یه تومن نگه داشت کل اون 15 تومن یا بیشتر رو کرد طلا. ماه بعد کردش ارز، ماه بعد بذاری تو بورس و سهام چشمتو روش ببندی تا آینده! چند ماهشم یا اصلا کل سالو اگه لازم شد بدی ویلا تو شمال... حتی اگه دیدی هرکدوم دیگه خیلی تو رکود رفتن دوباره میذاری یه جای پر سود بهره بره روش.
اینطوری واسه آیندگانمون هم انقدری میمونه که شاید مغزشون نکشه این مبلغو تحلیل کنن. ولی چون زیاده با سودش نه با اصلش. حالا بخوای اصل مبلغ رو یه باره بریزی تو بازار کار با این سن و تجربه ای که امثال من و شما داریم عاقبتی غیر خاک سیاه و زمین گرم و ... نداریم. اون کار پدر شمارم منکر نمیشم ولی نه من، نه شما و شاید بگم اکثر هم سن و سالهای ما تجربه و دنیا دیدگی ایشان رو نداریم. ضمن اینکه با سود همین پولام میشه چنین کارایی کرد. صحبت من رو پولای این چنینیه نه 20 و 30 میلیون.
از همه مهمتر اینکه توی کشور ما هیچوقت این اتفاقی که شما میفرمائید نمی افته چون سیستم همینطوریه. بانکا سود ندن منابع از کجا بیارن که به دیگران وام بدن ؟!

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اینجا تایپیک بیشترین سود بانکیه.خواهشا بحث رو منحرف نکنید این همه از معایب بانک و سپرده گذاری گفتید و از مزایای کشاورزی وتولید.کار امر به معروف ونهی از منکر رو انجام دادید.ممنون.
من خودم از اطلاعات دوستان عزیزی که تو این تایپیک لطف کردند و راهنمایی کردن خیلی استفاده کردم الانم هیچ جا مثل بانک بازدهی نداره بورس و تولید خودرو طلا هیچ بازدهی مثبتی نداره.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
فقط یکی به من بگه تو این شرایط،سیاست اقتصادی بهتر کدومه؟
صرفا هم اقتصادی و مالی،نزنین به کل مدیریت و سیستم حکومتی و .....
با همین شرایط حال،اگه جای رئیس جمهور بودین

راه و روش گفته شده ولی وقتی کسی عمل نمیکنه بدرد چی میخوره،دولت نمیخاد از حاشیه سودش بزنه به ما چه ربطی داره؟
بنظرت دولت چند تا کارخانه جدید و با تکتنولوژی وارداتی روز با هدف بازار داخل و صادراتی را توی همین دوسال با این پولها نمیتونست راه بندازه که حالا شروع به سود سازی بکنه و همزمان دولت به این پولها همون سود بانک را بده؟یعنی یک کارخانه با تشویق و معافیتهای مالیاتی نمیتونست توی این دوسال سود 2-3 برابر بانک بسازه؟چرا خوبم میتونست ولی کسی نمیخاد!!!
یعنی هیچ اقتصاد دانی نمیدونست و این کار را نکرد؟نه بابا خودشون تمایلی نداشتند!!!!بانکها که از فضا نمیاد از بدنه دولت و اطرافیانش هست
اینقدر هم از آینده روشن نگو،پدرامون هم به فکر آینده روشن ما بودند که یک عده شون توی جنگ رفتند و یک عده هم حالا توی جنگ اقتصادی زندگی درگیر هستند واون آینده روشن هم توی خوابشونم ندیدند ولی خودشون همیشه میگن گذشته شون خیلی روشنتر از آینده خیالی شون بوده!!!

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
دوستان کسی می‌دونه موسسه آرمان (فرشتگان/فردوسی) برای سپرده یکساله برا حدود ۱۲ میلیون چند درصد سود میده؟، ممنون!
روزشمار23% اما سالانه حضورن بپرسین

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
سازمان هدفمندسازی یارانه ها اعلام کرد: پنجاه و ششمین مرحله از واریز یارانه نقدی مربوط به مهر ماه سال جاری ساعت 24 روز یکشنبه هفته آینده انجام می شود.

به گزارش ایرنا، مبلغ یارانه این مرحله نیز همانند پنجاه و پنج مرحله قبلی 45 هزار و 500 تومان است که به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود که همزمان قابل برداشت است.

یادآور می شود، علی ربیعی وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی در مورد شاخص حذف افراد از یارانه و اینکه تاکنون چند نفر از دریافت یارانه حذف شده اند، گفته بود: مسکن، خودرو، درآمد و حتی سفر می تواند دارایی محسوب شود.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 2.1 میلیون نفر را حذف قطعی کردیم که 80 درصد شکایت نکردند. در ارتباط با آن 20 درصد هم زمانی که مدارک ارایه شد 10 درصد شان پذیرفتند اما 10 درصد مشکلاتی را بیان می کردند.

ربیعی گفت: طبق قانون مجلس حدود 6 میلیون نفر باید از دریافت یارانه باید حذف شوند.

منبع : سایت تابناک ، دیروز

-----------------------

باعثِ تأسفه ، وزیر و وزارتخونه‌ای که وظیفشون ایجاد رفاه اجتماعی ، اشتغال و صیانت از حقوق کارگرانه ، در حال سرک کشدن به زندگی مردمن تا ببینن کیا ماشین و خونه و درآمد دارن !!! تا یارانشونو حذف کنن !!!

این مورد آخر یعنی سفر دیگه اِندِ اِندِشه .

اگه کسی سفر بره یارانه‌اش توسط وزارت رفاه حذف میشه ! خدایا شکرت با این دولتمردانی که به ما ارزانی داشنی.

همینجوری پیش بره به جایی میرسیم که اگه ببینن کسی جوراب خریده یارانه اش رو حذف میکنن.

Last edited:

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
برای مبابغ بالا
بیشترین روزشمارو کدام بانک میده الان ؟
قوامین
برای بالای 100 م 24 که 4 درصد اول میده
برای بالای 1 میلیارد 25 که 5 درصد اول میده
جفتش روزشمار و یکساله هست و کل مبلغ بلوکه میشه

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
ممنونم رفیق

روز شمار واقعی میخام
که پول بلوک نشه
مثل گردشگری

الان گردشگری دارم 22 درصد روز شمار داره میده
سقفش 50 میلیونه
و هر موقعم بخوای میتونی برداشت کنی
واریز سودش هم ماهانه باشه که سود رو سود بیاد

حالا طرح سه ماهه هم با سود بالا خوبه اگر هنوز بانکی اجرا میکنه

این مدلی سراغ دارید فقط بانکا ؟

ممنونم

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
ممنونم رفیق

روز شمار واقعی میخام
که پول بلوک نشه
مثل گردشگری

الان گردشگری دارم 22 درصد روز شمار داره میده
سقفش 50 میلیونه
و هر موقعم بخوای میتونی برداشت کنی
واریز سودش هم ماهانه باشه که سود رو سود بیاد

حالا طرح سه ماهه هم با سود بالا خوبه اگر هنوز بانکی اجرا میکنه

این مدلی سراغ دارید فقط بانکا ؟

ممنونم
طرح های عادی که واریز و برداشت آزاد سود 20 درصد
گردشگری که میگید فک کنم صندوق باید بشه که بیشتر بانک ها الان اخیرا باز نمی کنن...

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
موسسه آرمان برای سپرده یکساله برای مبلغ حدود ۱۳ میل، ۲۷ درصد سود میدهد...خودم پرسیدم.

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان کسی می‌دونه موسسه آرمان (فرشتگان/فردوسی) برای سپرده یکساله برا حدود ۱۲ میلیون چند درصد سود میده؟، ممنون!
حدودا برای کوتاه مدت بین 23 تا 27درصد و برای یک ساله بین 25 تا 32 درصد شعبه ها با هم فرق داره و به رئیس شعبه بستگی داره. در ضمن حتما دقت کن که موسسه آرمان(فرشتگان با فردوسی )باشه شاخه های دیگش نباشه در شرایط فعلی.
(تو بدر توس امید جبین و الزهرا سپرده گذاری نکن)

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
قوامین
برای بالای 100 م 24 که 4 درصد اول میده
برای بالای 1 میلیارد 25 که 5 درصد اول میده
جفتش روزشمار و یکساله هست و کل مبلغ بلوکه میشه
البته من فکرمیکنم اینا سودهایی هست که آشکار و در ملاء عام اعلام میکنن. شما بری شعبه مبلغت بالای 100 باشه مثلا 300 باشه شاید بیشتر از 24درصد بدن یا اگه مثلا خیلی بالای صد و زیر یک میلیارد باشه حتی بالای27درصد هم ممکنه بدن. بالاخره تو این اوضاع کاهش سودهای بانکی بانکام دوست دارن منابعشون اضافه شه نمیتونن کسی که 100 میلیون آورده رو بهش 24 بدن بعد بذارن اونی که 500 میلیون آورده ناراضی از شعبه بره. سعی میکنن به هر ترفندی منابع رو نگهدارن یا جذب کنن. تازه قبلا آشکارا سود 28درصد میدادن این به این معنیه که از دادن اینطور سودها ضرر نمیکنن. پس پول طرف خوب باشه حاضرن طبق گذشته هم شده سود بدن تا طرف با پول قلمبه نذاره بره. من اینطوری متوجه شدم حالا اگر کسی میتونه تائید کنه یا رد کنه بگه ممنون میشم.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
البته من فکرمیکنم اینا سودهایی هست که آشکار و در ملاء عام اعلام میکنن. شما بری شعبه مبلغت بالای 100 باشه مثلا 300 باشه شاید بیشتر از 24درصد بدن یا اگه مثلا خیلی بالای صد و زیر یک میلیارد باشه حتی بالای27درصد هم ممکنه بدن. بالاخره تو این اوضاع کاهش سودهای بانکی بانکام دوست دارن منابعشون اضافه شه نمیتونن کسی که 100 میلیون آورده رو بهش 24 بدن بعد بذارن اونی که 500 میلیون آورده ناراضی از شعبه بره. سعی میکنن به هر ترفندی منابع رو نگهدارن یا جذب کنن. تازه قبلا آشکارا سود 28درصد میدادن این به این معنیه که از دادن اینطور سودها ضرر نمیکنن. پس پول طرف خوب باشه حاضرن طبق گذشته هم شده سود بدن تا طرف با پول قلمبه نذاره بره. من اینطوری متوجه شدم حالا اگر کسی میتونه تائید کنه یا رد کنه بگه ممنون میشم.
ما هفته گذشته با مدیر چند شعبه بانک صحبت کردیم خارج از قوانین و سودهای تعریف شده در سیستم حساب ایجاد نمی کنن! شاید قبلا میشد ولی الان همه حساب ها بصورت آنلاین به بانک مرکزی متصل... همین قوامین هم سود مازاد رو اول میریزه برای همین طبق بانکداری اسلامی هست و مشکلی نداره...

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
ما هفته گذشته با مدیر چند شعبه بانک صحبت کردیم خارج از قوانین و سودهای تعریف شده در سیستم حساب ایجاد نمی کنن! شاید قبلا میشد ولی الان همه حساب ها بصورت آنلاین به بانک مرکزی متصل... همین قوامین هم سود مازاد رو اول میریزه برای همین طبق بانکداری اسلامی هست و مشکلی نداره...
منظورم به همین روش فعلی هست که یواش یواش همه بانکا یاد میگیرن.
شما به چه مبلغی با مدیرها صحبت کردید ؟! منظور من مبالغی مثل 20 و 30 و 50 و حتی 150 میلیون هم نیست. بالای اینهاست. البته که شعبه به شعبه و بر اساس اینکه رائیس شعبه چقدر معتقد به افزایش سرمایه بانک باشه یا نباشه و ریسک پذیریش و تجربه و ... اون شخص هم بستگی داره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این سود هایی که مدیر شعبه میده فقط تو موسسات پیدا میشه؛اونم نه موسسه ای که تحت نظارت کامل باشه،وگرنه خلاف مصوبه نمیتونن عمل کنن
با اینکه سرمایه گذاری تو بانک و موسسات،کم ریسک هست،اما با این چیزایی که این مدت دیدیم،موسسات چندان کن ریسک نیستن،اون هم موسسه ای که اینقدر راحت بانک مرکزی رو دور میزنه.
سودش به جهنم،اصل پول رو نبرن خوبه
به هر بانکی هم نمیشه اعتماد کرد،با اینکه از تضمین کوچک ترین بانک هم مطمئن هستیم،اما یکوقت دیدین برای دادن پولتون با مبالغ بالا امروز فردا کردن،حداقل موسسات مالی با سیستم بانک-بیمه بهتر میتونن مبالغ هنگفت رو تامین کنن

سود بانک ها که میخواد بیاد پایین،ممکن هست همین قرض الحسنه های روزشمار مثل گردشگری و مسکن،سودشونو کم کنن
پس اگه میخواین تو بانک سرمایه گذاری کنین و با پولتون کار ندارین،یکساله باز کنین که سودش بزا یک سال تضمین بشه.
اما بکوقت دیدین دولت برای جذب سرمایه طرحی بده،مثلا اوراق مشارکت که شاید ضرر کنین
البته فوقش فرقش حداکثر ۵ تا ۷ درصد بشه که شاید به ریسکش نیارزه

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
نور روزشمار بالای ۵۰ میلیون ۲۵٪ میده.کسی حساب داره؟
بین نور و عسکریه میخوام انتخاب کنم.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
منظورم به همین روش فعلی هست که یواش یواش همه بانکا یاد میگیرن.
شما به چه مبلغی با مدیرها صحبت کردید ؟! منظور من مبالغی مثل 20 و 30 و 50 و حتی 150 میلیون هم نیست. بالای اینهاست. البته که شعبه به شعبه و بر اساس اینکه رائیس شعبه چقدر معتقد به افزایش سرمایه بانک باشه یا نباشه و ریسک پذیریش و تجربه و ... اون شخص هم بستگی داره.
بله بحث ما برای مبلغ بالای 1 میلیارد تومن
کلا اگر هم سیاست جدیدی اعمال بشه برای یک بانک کلا در تمام شعب مشترک

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یک میلیارد تو موسسه گذاشتن یکم ریسکی نیست؟
شاید تضمین برگشت پول باشه،امامیتونن هروقت خواستی بدن؟
تا سود کمتر نشده،یه بانک پیدا کنین که سود بده،گرچه بانک اگه سود کم بشه در نهایت باید سود رو کم کنه
یا میتونین قسمتی از پول رو سرمایه گذاری بلند مدت بکساله بزارین،یک قست رو هم نگه دارین ببینین آینده سرمایه گذاری کجا میره،اونور بزارین
صندوق با سود تضمینی مثل سامان،کارآفرین و پارسیان هم هست

بالا