• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
حدودا برای کوتاه مدت بین 23 تا 27درصد و برای یک ساله بین 25 تا 32 درصد شعبه ها با هم فرق داره و به رئیس شعبه بستگی داره. در ضمن حتما دقت کن که موسسه آرمان(فرشتگان با فردوسی )باشه شاخه های دیگش نباشه در شرایط فعلی.
(تو بدر توس امید جبین و الزهرا سپرده گذاری نکن)
بله صحبت شما در این مورد که تذکر دادین درسته، من از شعبه فرشتگان تو تهران پرسیدم.

ضمنا دوستان بدونن در این موسسه از 12 میل به بالا هم روزشمار 23 درصد می دهند.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بله صحبت شما در این مورد که تذکر دادین درسته، من از شعبه فرشتگان تو تهران پرسیدم.

ضمنا دوستان بدونن در این موسسه از 12 میل به بالا هم روزشمار 23 درصد می دهند.
فرشتگان برای زیر 20 میلیون یکساله 25 درصد میده. کدوم شعبه زیر 20 میلیون را 27 گفته میده؟
البته فرشتگان پر ریسک ترین موسسه است. ثامن و ثامن الحجج خیلی مطمئن ترند

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
نور روزشمار بالای ۵۰ میلیون ۲۵٪ میده.کسی حساب داره؟
بین نور و عسکریه میخوام انتخاب کنم.
من 4 شنبه از رئیس یکی از شعبات نور سوال کردم گفت اگه حساب قدیمی دارین 25 درصد ولی برای حسابهای جدید 20 درصد برای مبالغ بالا هم صحبت کردم گفت فعلا راهی نداره.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
بانک ملت الان طرح چی داره؟سود روزشمارش چقدره؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
فرشتگان برای زیر 20 میلیون یکساله 25 درصد میده. کدوم شعبه زیر 20 میلیون را 27 گفته میده؟
البته فرشتگان پر ریسک ترین موسسه است. ثامن و ثامن الحجج خیلی مطمئن ترند

طرفای شهدا بود

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
من امروز کوثر بودم

رئیس شعبه داشت به من و چند تا مشتری دیگه می گفت که کلید طلایی تا آخر آبان واریز 24درصد می شه و بعد هم به احتمال 99.5درصد, اتوماتیک همه پول انتقال پیدا می کنه به حساب 22.5 درصد افرا با قابلیت واریز و برداشت. آخر آبان ماه خبرشو اعلام می کنند. (الان 22.5درصد حساب افرا رو نمیشه بهش واریز داشت و از اردیبهشت قفلش کردن)

همچنین بعد رفتم قوامین 5میل قوامین 20درصد حساب یکساله روزشمار 4 , با مسدودی 2میل بازکردم.
رئیس شعبه گفت چه 2میل چه 2میلیارد. فرق نمی کنه . 20درصد.

منم کلید طلایی رو فعلا دست نزدم
(راستی مشکل سویچ شتاب کوثر هم حل شده. من پول از عابربانک صادرات کارت به کارت کردم و هم اینکه داخل بانک قوامین کارتشونو کشیدم)

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کوثر شتابش مشکلی نداشت،برای خرید از درگاه اینترنتی مشکل داشت،آیا اون حل شده؟
یعنی حالا میشه به کلید طلایی 24%واریز کرد؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان عزیز ؛ وقت بخیر

اینطور که معلومه رئیس جمهور قراره برای خروج از رکود اقتصادی در چند روز آینده یه بسته ارائه کنه . حدس حقیر اینه که شاید یکی از مواد این بسته کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی و بدنبال اون کاهش نرخ سود سپرده ها باشه .

بر پایه این احتمال ، منطقی هست که در این چند روز باقیمانده دنبال افتتاح سپرده ای باشیم که حداقل به مدت یک سال بعد از افتتاح ، سودش ثابت باشه و با بخشنامه و دستورات بانک مرکزی و اوامر علمای اقتصادی !!! کاهش پیدا نکنه. (بر خلاف سپرده های روزشمار که هر لحظه امکان کاهش سودشون هست)

به نظر میرسه سپرده با سود بیست درصد قوامین (با دو میل بلاک و امکان واریز برداشت) همچین شرایطی رو داره و بعد از افتتاح حساب و قرارداد سپرده گذاری ، سودش به مدت یکسال ثابت و بیست درصده . با اینحال اگر عزیزان اطلاعات کاملتری در مورد این نوع سپرده قوامین دارند یا احیاناً من در این مورد اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنن.

یا اگر موسسه یا بانکی رو میشناسین که سپرده ای با قابلیت واریز و برداشت و سود حداقل بیست درصد ثابت و تضمین شده برای یکسال از زمان عقد قرارداد داره لطف بفرمایید و معرفی کنید.

سپاس از محبتتان

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نگرانی من هم همینه
دولت که تاکید به کاهش نرخ سود داره که البته صحیح هست.همین الان من حساب روزشمار ۲۲ درصد داشتم که امروز فهمیدم ۲۰ درصد شده.
یا بانک گردشگری اس ام اس داد و سود رو کم کرده.
فکر میکنم همین سود ۱۰ درصد رو هم کمتر کنن.
حالا سوال پیش میاد که برای داشتن سود ۲۰ درصد،سپرده سرمایه گذاری یک ساله ایجاد کنیم که مطمئنا تا یک سال سودش تضمین باشه،یا صبر کنیم ببینیم بعد از کاهش نرخ سود،چه راه های سرمایه گذاری پیدا میشه.مثل اوراق مشارکت،صندوق سرمایه گذاری
در هر نوع سپرده روزشمار،بانک میتونه مقدار سود رو کاهش بده.مثل اون حساب قوامین که شما گفتین،باز هم امکان کاهش سودش هست.
حالا نظر بقیه دوستان چی هست و چی پیشنهاد میدن؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اطلاعیه بانک اقتصاد نوین که بصورت پیامک برام اومد :

هزینه سالانه ابونمان اعلام تراکنش از طریق پیامک 50000 ریال می باشد .

در ادامه اش نوشته برای لغوش چه کار کنید
همه بانکها توافق کردن ١٠ هزار تومان سالانه کار مزد و هزینه بگیرن

http://www.akhbarbank.com/vdcc0iq1.2bq4e8laa2.html

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
آیا قوامین هم از این صندوق ها داره؟اگه داره چه سودی میدن؟از این 22 و 24 درصدی که برای بالای 10 و 100 میلیون میدن بیشتره؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
کوثر شتابش مشکلی نداشت،برای خرید از درگاه اینترنتی مشکل داشت،آیا اون حل شده؟
یعنی حالا میشه به کلید طلایی 24%واریز کرد؟
فعلا نه بانک مرکزی بسته درگاه
نه، چه ربطی به کلید طلایی داره؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
همه بانکها توافق کردن ١٠ هزار تومان سالانه کار مزد و هزینه بگیرن

http://www.akhbarbank.com/vdcc0iq1.2bq4e8laa2.html

هزینه اس ام اسی که یک بانک برای من میفرستد درسال کمتر از هزار تومان است، بانکها اگر قرار بود کارمزد بگیرند باید نسبت به تعداد اس ام اس ارسالی کارمزد بگیرند و کارمزد همه مشتری ها را یکی حساب نکنند. اگر هر بانکی بخواهد از من کارمزد کسر کند سرویس اس ام اسش را غیرفعال میکنم و از طریق اینترنت بانک حسابم را کنترل میکنم و در صورت امکان پولم را به بانکی که کارمزد نمیگیرد منتقل میکنم.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اهم بسته اقتصادی دولت برای عوام :
1- وام 25 میل برای خرید خودرو وطنی بازپرداخت هفت ساله .
2- کارت خرید کالا ده میل برای کارمندها .
3- در مورد سود بانکی گفت کاهش نرخ سود به صورت دستوری فایده نداره و چنین چیزی فعلا در دستور کار نیست ( احتمالا باز فروردین دو درصد کم میکنن )

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
با عرض سلام

دوستان عزیز ؛ از اونجا که به حرفهای دولتمردان نمیشه اعتماد کرد و با نوجه به خبر انتشار شانزده هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت، احتمالا همزمان با انتشار این اوراق سود بانکی بصورت دستوری کاهش داده خواهد شد تا نقدینگی به سمت خرید اوراق سوق داده بشه.

به هر حال منطق حکم میکنه فعلا با بالاترین و مطمءن ترین سود موجود حساب سپرده ای افتتاح کرد تا در صورت کاهش سود کمتر ضرر کنیم.
امروز به چند تا بانک سر زدم.بین همه شرایط دی و قوامین مناسبتر بود.(البته منظور سپرده هست و نه صندوق)

بالاخره یه حساب یکساله 4 در قوامین با دو میل بلاک یکساله و سود روزشمار 20 درصد باز کردم .

اما مزایا و معایب این سپرده :

- مزایا

- سود این نوع سپرده برای یکسال از تاریخ افتتاح ثابت و بیست درصد روزشماره، بنابراین نگرانی بابت احتمال کاهش سود بنا به دستور بانک مرکزی یا شورای پول و اعتبار وجود نداره.
- امکان واریز و برداشت وجود داره.
- در صورت انصراف قبل از پایان قرارداد و بستن حساب از مشتری جریمه اخذ نمیشه.
-برای این سپرده کارت شتاب آنی صادر و اینترنت بانک و همراه بانک فورا فعال میشه.
- امکان افتتاح چندین حساب از این نوع وجود داره و میتونید فعلا یه حساب باز کنید و هر زمان کاهش سود در حال قطعی شدن بود یه حساب دیگه باز کنید تا در سال بعد دیرتر سررسید سپرده تون فرا برسه.

-معایب

-دو میل برای مدت یکسال در حسابتون بلاک میشه (به این دو میل سود تعلق میگیره)
- در صورت نیاز به این دو میل باید به شعبه افتتاح کننده مراجعه و با برداشتش ،حساب بسته و قرارداد فسخ میشه.
- مبلغ 4800 تومان بابت صدور کارت و ابطال تمبر دریافت میشه.
- اینترنت بانک ضعیفه و حواله پایا و ساتنا نداره و فقط بخش کارت به کارتش فعاله.البته واضحه که از سایر بانکها میشه حواله ساتنا و پایا بهش فرستاد.
- در قبال سپرده گذاری فقط یه دفترچه (کارتی) به مشتری داده میشه و خبری از برگ قرادداد سپرده یکساله نیست.البته کارمندها و رییس شعبه کاملا اطمینان دادند که سود این سپرده برای مدت یکسال ثابته.(در برگه پیشنویس قرارداد که توسط مشتری پر میشه عبارت دوازده ماهه و یکساله 4 وجود داره)

موفق و کامروا باشید.

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با عرض سلام

دوستان عزیز ؛ از اونجا که به حرفهای دولتمردان نمیشه اعتماد کرد و با نوجه به خبر انتشار شانزده هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت، احتمالا همزمان با انتشار این اوراق سود بانکی بصورت دستوری کاهش داده خواهد شد تا نقدینگی به سمت خرید اوراق سوق داده بشه.

به هر حال منطق حکم میکنه فعلا با بالاترین و مطمءن ترین سود موجود حساب سپرده ای افتتاح کرد تا در صورت کاهش سود کمتر ضرر کنیم.
امروز به چند تا بانک سر زدم.بین همه شرایط دی و قوامین مناسبتر بود.(البته منظور سپرده هست و نه صندوق)

بالاخره یه حساب یکساله 4 در قوامین با دو میل بلاک یکساله و سود روزشمار 20 درصد باز کردم .

اما مزایا و معایب این سپرده :

- مزایا

- سود این نوع سپرده برای یکسال از تاریخ افتتاح ثابت و بیست درصد روزشماره، بنابراین نگرانی بابت احتمال کاهش سود بنا به دستور بانک مرکزی یا شورای پول و اعتبار وجود نداره.
- امکان واریز و برداشت وجود داره.
- در صورت انصراف قبل از پایان قرارداد و بستن حساب از مشتری جریمه اخذ نمیشه.
-برای این سپرده کارت شتاب آنی صادر و اینترنت بانک و همراه بانک فورا فعال میشه.
- امکان افتتاح چندین حساب از این نوع وجود داره و میتونید فعلا یه حساب باز کنید و هر زمان کاهش سود در حال قطعی شدن بود یه حساب دیگه باز کنید تا در سال بعد دیرتر سررسید سپرده تون فرا برسه.

-معایب

-دو میل برای مدت یکسال در حسابتون بلاک میشه (به این دو میل سود تعلق میگیره)
- در صورت نیاز به این دو میل باید به شعبه افتتاح کننده مراجعه و با برداشتش ،حساب بسته و قرارداد فسخ میشه.
- مبلغ 4800 تومان بابت صدور کارت و ابطال تمبر دریافت میشه.
- اینترنت بانک ضعیفه و حواله پایا و ساتنا نداره و فقط بخش کارت به کارتش فعاله.البته واضحه که از سایر بانکها میشه حواله ساتنا و پایا بهش فرستاد.
- در قبال سپرده گذاری فقط یه دفترچه (کارتی) به مشتری داده میشه و خبری از برگ قرادداد سپرده یکساله نیست.البته کارمندها و رییس شعبه کاملا اطمینان دادند که سود این سپرده برای مدت یکسال ثابته.(در برگه پیشنویس قرارداد که توسط مشتری پر میشه عبارت دوازده ماهه و یکساله 4 وجود داره)

موفق و کامروا باشید.
دوست عزیز،به معایب این حساب باید مشمول کاهش سود شدن رو هم اضافه کنید؛کلا سپرده های روزشمار رو بانک میتونه بدون اطلاع کاهش یود بده،مثالش سپرده های خودم در گردشگری و مسکن که سودشون کم شد،همین که گواهی سپرده نداره،یعنی سودش تا یکسال تضمین نیست،به حرف کارمندا هم نمیشه اعتماد کرد،مثلا من حساب ۲۲ درصد مسکن داشتم که رئیس بانک بهم گفت ما مجوز از بانک مرکزی داریم،اما الان سود رو کرده ۲۰،مطمئنم کمترش هم میکنه.
همین که قوامین تو سایتش از این طرح نگفته یعنی حسابی روش نیست.
تنها راه تضمین،سپرده بلند مدت هست که همه ۲۰ درصد هستند،تنها بانکی که دیدم بیشتره سپه طرح سمن و موج ملت هست،که خود همین ها هم حساب اصلیش یک بلند مدته و مثلا در مورد سپه بصراحت گفته حساب دومی که بهش سود تعلق میگیره ممکنه سودش کم بشه.
سپرده گذاری امکان نداره کم بشه،اما خوب یکسال نمیشه بهش دست زد.
خیلی بانک دیگه هم هست که روزشمار ۲۰ یا ۱۹.۹یا ۱۹.۵ میدن،که پولت بلوکه نیست،البته سقف ۱۰ یا ۲۰ تومن دارن،اما این ها هم مثل قوامین ممکن هست شامل کاهش سود بشه.

من شخصا نظرم سپرده طولانی مدت قسمتی از پول،و بقیه روزشمار و صندوق هست.
صندوق ها بعضی تضمین ۲۰ درصد دارن،و راحت در صورت نیاز میتونی پول رو پس بگیری
نظر شما چی هست؟صندوق ها هم شامل کم شدن سود میشن؟
صندوق چطوری عمل میکنه؟موقع ابطال،مبلغ کمتر از سپرده اولی رو پس میدن؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستانی که میخوان برای ۲/۵ سال سود روزشمار ۲۱/۵٪ شون حفظ بشه اوراق شهرداری مشهد رو بخرن
۹۳ تومن میخری و هر ۳ماه ۵تومن سود میگیری و آخر سال ۹۶ هم اوراق را ازت ۱۰۰ تومن میخرن(۸-۹٪ سود هم آخرشه)

بالا