rezaz84
Registered User
- نوشتهها
- 185
- لایکها
- 466
دوست عزیز،به معایب این حساب باید مشمول کاهش سود شدن رو هم اضافه کنید؛کلا سپرده های روزشمار رو بانک میتونه بدون اطلاع کاهش یود بده،مثالش سپرده های خودم در گردشگری و مسکن که سودشون کم شد،همین که گواهی سپرده نداره،یعنی سودش تا یکسال تضمین نیست،به حرف کارمندا هم نمیشه اعتماد کرد،مثلا من حساب ۲۲ درصد مسکن داشتم که رئیس بانک بهم گفت ما مجوز از بانک مرکزی داریم،اما الان سود رو کرده ۲۰،مطمئنم کمترش هم میکنه.
همین که قوامین تو سایتش از این طرح نگفته یعنی حسابی روش نیست.
تنها راه تضمین،سپرده بلند مدت هست که همه ۲۰ درصد هستند،تنها بانکی که دیدم بیشتره سپه طرح سمن و موج ملت هست،که خود همین ها هم حساب اصلیش یک بلند مدته و مثلا در مورد سپه بصراحت گفته حساب دومی که بهش سود تعلق میگیره ممکنه سودش کم بشه.
سپرده گذاری امکان نداره کم بشه،اما خوب یکسال نمیشه بهش دست زد.
خیلی بانک دیگه هم هست که روزشمار ۲۰ یا ۱۹.۹یا ۱۹.۵ میدن،که پولت بلوکه نیست،البته سقف ۱۰ یا ۲۰ تومن دارن،اما این ها هم مثل قوامین ممکن هست شامل کاهش سود بشه.
من شخصا نظرم سپرده طولانی مدت قسمتی از پول،و بقیه روزشمار و صندوق هست.
صندوق ها بعضی تضمین ۲۰ درصد دارن،و راحت در صورت نیاز میتونی پول رو پس بگیری
نظر شما چی هست؟صندوق ها هم شامل کم شدن سود میشن؟
صندوق چطوری عمل میکنه؟موقع ابطال،مبلغ کمتر از سپرده اولی رو پس میدن؟
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
دوست خوبم
فرمایش شما کاملا متینه. در وضعیت فعلی به هیچکس و هیچ چیز نمیشه اعتماد کرد خصوصا بانکها.
اما چاره چیست؟ در حقیقت سپرده ای که عرض کردم "بهترین گزینه بد" بود.
فعلا اصل سرمایه ام در کوثر (24) و ثامن (26) هست و سود ماهیانه این دو در سپرده روزشمار (20) واریز میشه. وقتی حساب کتاب کردم دیدم قوامین یکساله 4 (20) به امتحانش می ارزه.
همونطور که گفتم دیروز با دو میل این حساب رو باز کردم . در خوشبینانه ترین حالت اگه به قولشون پایبند بودند ، سود حسابهای کوثر و ثامن رو به اینجا منتقل میکنم.به هر حال یکی دو ماه بعد از صدور بخشنامه کاهش سود مشخص میشه چند مرده حلاجند.
و در بدبینانه ترین حالت اگر سود این سپرده رو کم کردن حسابم رو میبندم.
تنها هزینه این کار پنج هزار تومن و صرف یکساعت وقت هست که نزد ایرانیها کم ارزشترین چیز وقته.
اما در مورد صندوقها :
دوستان عزیز در چندین صفحه قبل بطور کامل در موردشون توضیح دادند و میدونیم که محل سرمایه گذاری صندوقها بورسه و وضعیت بورس هم در کشور ما کاملا آشفته است.
هیچ نظم و قانون و شفافیتی در بورس تهران وجود نداره و از هیچ فرمول و قاعده و روالی پیروی نمیکنه. بنابراین بردن سرمایه در بورس اشتباه محضه. کافیه مثلا بر سر اختلافات باندها و جناههای سیاسی قانونی به نفع یک باند و به ضرر جناح دیگه وضع بشه تا ارزش سهام یک ساعته چند صد واحد سقوط کنه . نمونه اش رو در وضع قانون برای تعیین قیمت خوراک گاز پتروشیمی ها دیدیم که چه بر سر بورس آورد.
افراد زیادی رو دیدیم که وقتی شاخص بورس داشت حبابی بالا میرفت و به بالای 90000 میرسید دار و ندار و خونه و زندگی و ماشین و طلا و مغازه شون رو نقد کردن و بردن تو بورس و الان که شاخص به 63000 رسیده به خاک سیاه نشستن.
اگه فیلمهای هالیوودی و خصوصا فیلم "کازینو" اثر مارتین اسکورسیزی رو دیده باشین که در خصوص راه و روشهای کثیف در قمارخانه های شهر لاس وگاس برای کسب سود بیشتر قمارخانه دارها بحث میکنه ، متوجه میشین که گردانندگان قمارخانه ها در ظاهر تمام سعیشون اینه که شانس قمارباز رو در برد و باخت پنجاه پنجاه نشون بدن اما در واقع ،دستگاهها و وسایل قماربازی دستکاری شدن و جوری کار میکنن که بطور صوری فقط تعداد معدودی قمارباز که بعضا در استخدام صاحب قمارخانه اند برد میکنن و جیب اکثریت قماربازها با تقلب و نیرنگ همیشه خالی میشه و میبازن.
بورس ایران هم دقیقا همچین حالتی داره. در دوره هایی شرایط بورس خوب جلوه داده میشه و مردم از طریق صدا و سیما و مطبوعات و رسانه های مجازی به سرمایه گذاری در بورس تشویق میشن. شاخص هم به شدت در حال صعوده و همه باورشون میشه که یه خبری هست . اما بعد از اینکه مردم از همه جا بیخبر سرمایه و دار و ندارشون رو تو بورس بردن ناگهان شاخص سقوط میکنه و مردم (اون اکثریته در لاس وگاس) جیبشون خالی میشه و بدبخت میشن.بعد وقتی مسوولین اعتراض مردم رو میبینن یه مدتی چند ده واحد به شاخص اضافه میشه تا آبها از آسیاب بیفته و سرو صدای مردم بخوابه و سپس روز از نو روزی از نو.
بنابراین با صندوقها اونم به خاطر دو سه درصد سود بیشتر اصلا موافق نیستم.مضافا اینکه هیچ مدرک محکمه پسند و قابل پیگیری به دست سرمایه گذار در صندوق داده نمیشه و گواهی هم که میدن سرشار از ابهام و اشکال هست.
ببخشید از اینکه عرایضم طولانی شد.
پایدار و مانا باشید...
Last edited: