• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیز،به معایب این حساب باید مشمول کاهش سود شدن رو هم اضافه کنید؛کلا سپرده های روزشمار رو بانک میتونه بدون اطلاع کاهش یود بده،مثالش سپرده های خودم در گردشگری و مسکن که سودشون کم شد،همین که گواهی سپرده نداره،یعنی سودش تا یکسال تضمین نیست،به حرف کارمندا هم نمیشه اعتماد کرد،مثلا من حساب ۲۲ درصد مسکن داشتم که رئیس بانک بهم گفت ما مجوز از بانک مرکزی داریم،اما الان سود رو کرده ۲۰،مطمئنم کمترش هم میکنه.
همین که قوامین تو سایتش از این طرح نگفته یعنی حسابی روش نیست.
تنها راه تضمین،سپرده بلند مدت هست که همه ۲۰ درصد هستند،تنها بانکی که دیدم بیشتره سپه طرح سمن و موج ملت هست،که خود همین ها هم حساب اصلیش یک بلند مدته و مثلا در مورد سپه بصراحت گفته حساب دومی که بهش سود تعلق میگیره ممکنه سودش کم بشه.
سپرده گذاری امکان نداره کم بشه،اما خوب یکسال نمیشه بهش دست زد.
خیلی بانک دیگه هم هست که روزشمار ۲۰ یا ۱۹.۹یا ۱۹.۵ میدن،که پولت بلوکه نیست،البته سقف ۱۰ یا ۲۰ تومن دارن،اما این ها هم مثل قوامین ممکن هست شامل کاهش سود بشه.

من شخصا نظرم سپرده طولانی مدت قسمتی از پول،و بقیه روزشمار و صندوق هست.
صندوق ها بعضی تضمین ۲۰ درصد دارن،و راحت در صورت نیاز میتونی پول رو پس بگیری
نظر شما چی هست؟صندوق ها هم شامل کم شدن سود میشن؟
صندوق چطوری عمل میکنه؟موقع ابطال،مبلغ کمتر از سپرده اولی رو پس میدن؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

دوست خوبم

فرمایش شما کاملا متینه. در وضعیت فعلی به هیچکس و هیچ چیز نمیشه اعتماد کرد خصوصا بانکها.
اما چاره چیست؟ در حقیقت سپرده ای که عرض کردم "بهترین گزینه بد" بود.
فعلا اصل سرمایه ام در کوثر (24) و ثامن (26) هست و سود ماهیانه این دو در سپرده روزشمار (20) واریز میشه. وقتی حساب کتاب کردم دیدم قوامین یکساله 4 (20) به امتحانش می ارزه.

همونطور که گفتم دیروز با دو میل این حساب رو باز کردم . در خوشبینانه ترین حالت اگه به قولشون پایبند بودند ، سود حسابهای کوثر و ثامن رو به اینجا منتقل میکنم.به هر حال یکی دو ماه بعد از صدور بخشنامه کاهش سود مشخص میشه چند مرده حلاجند.
و در بدبینانه ترین حالت اگر سود این سپرده رو کم کردن حسابم رو میبندم.

تنها هزینه این کار پنج هزار تومن و صرف یکساعت وقت هست که نزد ایرانیها کم ارزشترین چیز وقته.

اما در مورد صندوقها :
دوستان عزیز در چندین صفحه قبل بطور کامل در موردشون توضیح دادند و میدونیم که محل سرمایه گذاری صندوقها بورسه و وضعیت بورس هم در کشور ما کاملا آشفته است.
هیچ نظم و قانون و شفافیتی در بورس تهران وجود نداره و از هیچ فرمول و قاعده و روالی پیروی نمیکنه. بنابراین بردن سرمایه در بورس اشتباه محضه. کافیه مثلا بر سر اختلافات باندها و جناههای سیاسی قانونی به نفع یک باند و به ضرر جناح دیگه وضع بشه تا ارزش سهام یک ساعته چند صد واحد سقوط کنه . نمونه اش رو در وضع قانون برای تعیین قیمت خوراک گاز پتروشیمی ها دیدیم که چه بر سر بورس آورد.
افراد زیادی رو دیدیم که وقتی شاخص بورس داشت حبابی بالا میرفت و به بالای 90000 میرسید دار و ندار و خونه و زندگی و ماشین و طلا و مغازه شون رو نقد کردن و بردن تو بورس و الان که شاخص به 63000 رسیده به خاک سیاه نشستن.

اگه فیلمهای هالیوودی و خصوصا فیلم "کازینو" اثر مارتین اسکورسیزی رو دیده باشین که در خصوص راه و روشهای کثیف در قمارخانه های شهر لاس وگاس برای کسب سود بیشتر قمارخانه دارها بحث میکنه ، متوجه میشین که گردانندگان قمارخانه ها در ظاهر تمام سعیشون اینه که شانس قمارباز رو در برد و باخت پنجاه پنجاه نشون بدن اما در واقع ،دستگاهها و وسایل قماربازی دستکاری شدن و جوری کار میکنن که بطور صوری فقط تعداد معدودی قمارباز که بعضا در استخدام صاحب قمارخانه اند برد میکنن و جیب اکثریت قماربازها با تقلب و نیرنگ همیشه خالی میشه و میبازن.

بورس ایران هم دقیقا همچین حالتی داره. در دوره هایی شرایط بورس خوب جلوه داده میشه و مردم از طریق صدا و سیما و مطبوعات و رسانه های مجازی به سرمایه گذاری در بورس تشویق میشن. شاخص هم به شدت در حال صعوده و همه باورشون میشه که یه خبری هست . اما بعد از اینکه مردم از همه جا بیخبر سرمایه و دار و ندارشون رو تو بورس بردن ناگهان شاخص سقوط میکنه و مردم (اون اکثریته در لاس وگاس) جیبشون خالی میشه و بدبخت میشن.بعد وقتی مسوولین اعتراض مردم رو میبینن یه مدتی چند ده واحد به شاخص اضافه میشه تا آبها از آسیاب بیفته و سرو صدای مردم بخوابه و سپس روز از نو روزی از نو.

بنابراین با صندوقها اونم به خاطر دو سه درصد سود بیشتر اصلا موافق نیستم.مضافا اینکه هیچ مدرک محکمه پسند و قابل پیگیری به دست سرمایه گذار در صندوق داده نمیشه و گواهی هم که میدن سرشار از ابهام و اشکال هست.

ببخشید از اینکه عرایضم طولانی شد.
پایدار و مانا باشید...

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ن خودم امروز رفتم برای پیگیری
هم در مورد سهام پرسیدم و هم سود بانک ها؛خودش ون میگفتن که سود کم نمیشه،اما بعید میدونم چون تنها راه کشوندن سرمایه با به سمتی که دولت میخواد همینه و میتونن این کارو انجام بدن،البته با زور و در حد چند درصد
در مورد اوراق مشارکت پرسیدم،گفتن با سود بیشتر از ۲۰ درصد هست

صندوق رو هم پرسیدم،همین صندوق ها با تضمین سود و یا نقد شوندگی،تضمین قیمت ابطال رو ندارن
یعنی ممکن هست وجه اولیه شما کمتر از مقداری که گذاشتین پس داده بشه(خودم حساب کردم،چندان زیاد نبود د حد 9-10 تومن برای 10میلیون اما معلوم نیست که تکلیف صندوق چند ماه بعد چی باشه)،البته تضمین سودآوری سر جاش هست.

با توجه به اینها،اگه سود روز شمار کمتر از این بشه،بنظرم جایگزینش اوراق مشارکت میتونه باشه نه صندوق،که حداقلش اصل پول تضمینه و در مورد باز خرید زودترشم،میدونی تکلیفت چی هست.

من که فعلا روزشمار 20 درصد دارم و بنظرم منتظر بمونم بهتره

دوستان اگه نظری درباره اوراق مشارکت و همینطور برداشت من از صندوق سرمایه گذاری دارن،بفرمایند خوشحال میشم

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

خیلی جالبه . اگر خبر رو بخونین کلی تعجب خواهید کرد :

- معلوم نیست منظور از کاهش نرخ سود بانکی ، کاهش سود تسهیلات و سپرده ها ، کاهش سود تسهیلات یا فقط کاهش سود سپرده هاست؟ که البته طبق روال گذشته به احتمال زیاد منظور فقط کاهش سود سپرده هاست!برای کمک به خروج از رکود اقتصادی!!!

- بخش دیگه خبر واقعا محشره :

"رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی افزود: دولت در بسته جدید اقتصادی خود با علم به اینکه بخشی از منابع **** بانکی کشور در قالب مطالبات معوق درگیر است، با انجام اقداماتی سعی می کند بانک‌ها را برای اجرای سیاست‌های پولی دولت توانمند کند."

به عبارت ساده تر، طبق معمول مردم باید جور نورچشمیهایی که میلیاردها تومان وام بلاعوض! از بانکها گرفتن و قادر به عودت حتی اصل وامشون هم نیستن !!! رو بکشن و ضرر بانکها رو جبران کنن.

خداییش تو همه چیز الگو هستیم.

Last edited:

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سود روز شمار ۲۵ درصد به بالا الان کدوم بانک نه موسسه برای مبلغ بالای یک میلیارد تومن میده

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
یاران عزیز ؛

اینطور که شواهد نشان میدهند ،( سخنرانی تلویزیونی آقای روحانی و اخبار اقتصادی منتشر شده در چند روز اخیر ) نظر طیفی از اعضای هیئت دولت که بر "خروج از رکود اقتصادی" به قیمت "افزایش تورم" اصرار دارند بر نظر گروه دیگر (از جمله رئیس جمهور) که "کاهش تورم" را اولویت سیاستهای اقتصادی میدانند غالب شده است.

بنابراین سیاستهای اقتصادی بر پایه نظریات گروه اول تدوین خواهد شد که فعلا ً با زمزمه کاهش سود سپرده های بانکی و اعطای وام ۲۵ میلیونی خرید خودرو آغاز شده و ظرف چند ماه آینده به افزایش تورم خواهد انجامید.

سیاستگذاران طیف غالب ،رونق بازار مسکن و خودرو را هدفگذاری کرده‌اند که بدیهی است این دو بازار جز در سایه تورم رونق نخواهند یافت.

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سود روز شمار ۲۵ درصد به بالا الان کدوم بانک نه موسسه برای مبلغ بالای یک میلیارد تومن میده
هیچ بانکی این کارو نمیکنه؛تازه پایین تر هم میاد،
پیشبینی من این هست که کاهش سود،تو همین سال ظرف چند هفته آینده،انجام میشه
همه هم موظف میشن سود فعلیشونو کم کنن
پیشنهاد من اینه که این همه سرمایه رو به موسسات نسپارید،مخصوصا اون هایی که دارن سود بالا و گوناگون میدن که مشخص هست نظارتی روشون نیست
یک قسمت رو پیشبینی میکنین تا یکسال بهش احتیاج ندارین،یک ساله بزارین که سودش برای یک سال تضمین بشه؛چون احتمالا سود این سپرده ها حداقل 18 بشه
باقی رو هم روزشمار های الان که 20 و 19 هستن بزارین،ترجیحا بانک؛منتظر باشین چه اتفاقی میافته؛با کم شدن سود و پیدا شدن راه های دیگه سرمایه گذاری،پولتون رو به اون سمت ببرین

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کاهش نرخ سود بانکی قطعی شد
وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان مدیریت به عنوان سه عضو اصلی شورای پول و اعتبار برای کاهش قطعی نرخ سود بانکی هم نظر شدند.
به گزراش مهر، اعضای شورای پول واعتبار عصر روز سه شنبه هفته جاری در ساختمان لاجوردی میرداماد دور هم خواهند آمد تا بالاخره برای نرخ سود بانکی تصمیم گیری کنند، این در حالی است که قرار بود این موضوع در جلسه دو هفته پیش شورا مورد بررسی و تصویب قرار گیرد که البته این جلسه لغو شد. علی طیب نیا وزیر اقتصاد دلیل لغو این جلسه را رسیدگی به لایحه احکام دائمی برنامه ششم اعلام کرد.
روز گذشته نیز جزئیات بسته اقتصادی ۶ ماهه دوم سال توسط سه عضو کابینه دولت یازدهم رونمایی شد و یکی از بندهای مهم آن مربوط به کاهش نرخ سود بانکی است؛ بررسی میزان و چگونگی کاهش نرخ سود بانکی قرار بود که روز گذشته در جلسه ای ویژه توسط معاونین سیف مورد بررسی و تصویب قرار گیرد که البته به دلیل چگونگی و تدوین جزئیات ابلاغ شرایط جدید وام خودرو منتفی شد.
البته دستور کار جلسه شورای پول و اعتبار در هفته جاری همان ۷ محوری است که پیش از این قرار بود مورد بررسی قرار گیرد که شامل ضوابط ناظر بر حداقل استاندارد شفافیت و انتشار عمومی اطلاعات توسط موسسات اعتباری، ساختار سهامداری بانک‌ها، آئین نامه تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط و اعطای تسهیلات اشتغال به مددجویان می شود.
همچنین شورای پول و اعتبار بررسی دستورالعمل نحوه محاسبه ذخیره مطالبات موسسات اعتباری، زمان لازم الاجرا شدن فرم‌های یکنواخت عقود اسلامی(مضاربه) و اعطای تسهیلات ساخت و احداث انفرادی مسکن از محل حساب صندوق پس انداز مسکن یکم را در دستور کار خواهد داشت.
اما شواهد حاکی است که به دلیل اهمیت موضوع نرخ سود بانکی که به شدت مورد تاکید وزیر اقتصاد است و برای ابلاغ هر چه زودتر بسته اقتصادی دولت، این موضوع یعنی کاهش نرخ سود بانکی خارج از نوبت در جلسه هفته جاری شورا مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
حسن روحانی رئیس جمهور چند روز پیش در گفتگوی تلویزیونی با مردم نسبت به بالا بودن نرخ سود بانکی انتقاد کرد و گفت: سود بانکی باید از کاهش تورم تبعیت کند ولی با توجه به کاهش تورم در کشور هنوز این اتفاق نیافتاده است.
وی افزود: اگر بر فرض تورم ما ۱۵ درصد باشد، اما سود تسهیلات خیلی بالاست و سود بانک‌هایی که به بخش‌های تولیدی تسهیلات ارائه می‌دهند را باید کاهش دهیم؛ اگر هزینه بانک‌ها کاهش پیدا کند، اینها می‌توانند سود تسهیلات را پایین بیاورند و این برای تولیدکنندگان یک قدم بزرگ است.
علی طیب نیا وزیر اقتصاد هم روز گذشته در نشست بسته اقتصادی نیمه دوم سال در این زمینه گفت: هدف‌گیری دولت، کاهش سود بانکی است و نرخ سود در حال حاضر نه با شرایط واقعی اقتصاد و نه تولید هماهنگ است و در عین حال، شرایط بازار سرمایه را نیز در نظر نگرفته، این در حالی است که نرخ تورم کاهش یافته ولی نرخ سود به دلیل چسبندگی‌ها کاهش نیافته است.
طیب‌نیا تصریح کرد: دلیل بالا بودن نرخ سود هم توان کم تسهیلات‌دهی بانک‌ها و هم نیاز بالای فعالان اقتصادی به نقدینگی است، بنابراین هر دو باید اصلاح شود و این دو موضوع در بسته دولت دیده شده است.
وی پیش از این هم در این باره گفته بود: به ‌رغم اینکه نرخ تورم کاهش پیدا کرده، نرخ سود بانکی در حد بالایی است که نه با شرایط بازار سرمایه سازگاری دارد و نه با بازدهی بخش واقعی اقتصاد. اگر صرفا نرخ سود را به طور دستوری کاهش دهیم بدون اینکه نیاز بنگاه ها به نقدینگی تامین شود، طبیعی است که سیاستی ناموفق خواهد بود.
ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی هم دیروز در این باره با بیان اینکه نرخ سود بانکی متناسب با تورم کاهش نیافته و این اشکال بزرگی است، گفت: بخشی از این امر به فعالیت موسسات غیر مجاز بازمی گردد و بخشی نیز مربوط به مطالبات بانک‌ها از دولت است.
سیف خاطرنشان کرد: مجموعه این عوامل باعث شده است که برعکس این قاعده قابل قبول که نرخ سود باید متناسب با تورم کاهش یابد، محقق نشده است اما بانک مرکزی زمینه ای ایجاد می کند که در بازار بین بانکی تنگنای مالی برطرف شود و این امر به کاهش نرخ رایج عملیات بانکی برای رفع عدم تعادل موجود کمک خواهد کرد.
وی در مورد بانک‌هایی که نرخ سود ابلاغی را اجرا نکرده اند، گفت: در روزهای آینده اقداماتی که در این زمینه اجرایی خواهد شد، اعلام می‌شود و در این زمینه بانک‌های پیشتاز معرفی خواهند شد، همچنین پرونده هایی در مورد بانک‌هایی که دامنه قابل قبول نرخ را اجرا نکرده اند، تشکیل شده است.
البته وعده بازنگری در نرخ های سود بانکی هر سه ماه یکبار پیش از این توسط سیف داده شده است.
محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت هم چند روز پیش در این زمینه با تاکید بر اینکه دولت معتقد به تقلیل سود بانکی است، گفت: نرخ سود بانکی بیش از نرخ تورم است، آن موقع که تورم ۴۰ درصد بود، سود بانکی هم همین مقدار فعلی بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور افزود: من در اولین جلسه این موضوع را مطرح خواهم کرد. البته اینکه رقم سود بانکی باید تقلیل کند هر سه دستگاه (بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی) متفق‌النظر بودند اما اختلاف هایی در میزان این کاهش وجود داشت. بانک مرکزی اعتقاد داشت که این تقلیل باید به تدریج صورت گیرد و رقمی در نظر گرفته شود که انگیزه برای سرمایه‌گذاری ایجاد کند.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
کسی حساب 20 درصد بانک دی داره؟که 1 م بلاک میشه و سودش 20 درصده
واقعا این سود 20 درصده؟؟؟درسته
من میخوام تازه باز کنم
چون الان سود عادی همه بانکها شده 10 درصد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
من میخوام تازه باز کنم

الان خیلی بانک ها سرمایه گذاری کوتاه مدت روزشمار دارن که سقف داره
بالای 20 میلیون 20 تا 19.5 درصد سود میدن
حتی دولتی ها،مسکن و سپه رو اطلاع دارم
گردشگری،بالای 100 تومن 22 میده

اما احتمالا همه اینها با نهایی شدن کاهش سود،سودشون کم بشه
چون روزشمار هستند،تضمینی وجود نداره؛مثال،من خودم گردشگری داشتم،اول بالای 10،22 بود،بعد بدون هیچ اطلاعی،بالای 50 رو کرد 20،زیر 10 رو 11
یا حساب روزشمار مسکن داشتم،22 درصد روزشمار بالای 10،الان کردتش 20 درصد بالای 20
که اونم میدونم کمش میکنن و دنبال یه راه میگردم که کجا ببرمش

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بانک ایران زمین هم ۲۴ میده
۲۰ اول و ۴٪ ما به تفاوت هم ۳ماه یکبار
کاهش دستوری سود بی فایده است و نهایتا میشه سود مصوب+مابه تفاوت!
یادتون نره قانون بر اساس بانکداری اسلامی است و بانکی که به دنبال جذب منابع باشه راحت میتونه سود مصوب رو بده و در آخر دوره مثلا یکساله سود قطعی و مابه تفاوت رو پرداخت کنه و به هیچ عنوان نمیشه جلوی پرداخت اضافه رو گرفت
اگر واقعا بخواد سود بانکی رو کم کنه باید
نرخ سپرده قانونی رو کم کنه(۱۳ به ۱۰٪ قراره بشه)در واقع هر پولی در بانک سپرده میکنی ۱۳٪ بانک مرکزی میگیره
بدهی دولت به بانکها پرداخت بشه(رقم بالای ۱۰۰هزار میلیارد تومان است)
نرخ سود اضافه برداشت بانک از حساب بانک مرکزی محسوس کم بشه(الان ۳۴٪است)
وقتی شما پولو میزاری بانک ۲۴٪ میگیری با در نظر گرفتن سپرده قانونی سود واقعی حدود ۲۶٪-۲۷٪ برای بانک درمیاد که تفاوت محسوسی با ۳۴٪ بانک مرکزی داره
اگه اون ۳۴٪ رو بیاره روی مثلا ۲۵٪ مطمئن باشید دیگه هیچ بانکی سود بالای ۲۰٪ نخواهد داد

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
من میخوام تازه باز کنم
بله 20 ولی قوامین باز کنید بهتر علاوه بر دفترچه حساب سپرده مهر و امضا شده میدن و سود و شرایط درج شده

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
"اگر سود بانکی رو کاهش ندن اشتباه بزرگی مرتکب شدن"

توجه : داستان تخیلی زیر هیچ ارتباطی با هیچ کشوری ندارد.

بانکی رو در یک شهر خیالی در نظر بگیرید.

مثل هر بانک دیگه‌ای مردم پولهاشون رو به این بانک میسپرن و بانک بهشون سود میده و از محل سپرده‌ها به عده‌ای دیگه وام میده و ازشون سود میگیره .تفاوت سود داده شده به سپرده گذار از سود گرفته شده از وام گیرنده درآمد بانک رو تشکیل میده و واضحه هر چقدر این تفاوت رو بشه بیشتر کرد درآمد بانک بیشتر میشه.

در این شهر مردم سالهاست که علاقه‌ای به تولید و بورس و خرید و فروش ملک و دلار و طلا و خودرو ندارند چون این بازارها چند ساله که راکد هستن.همین باعث شده سپرده گذاری مردم در بانک بیشتر بشه و مردم هم از اینکه هر ماه سود پولهاشون رو دریافت میکنن راضی هستن.از طرف دیگه چون مردم بدون کار و فعالیت ماه به ماه از بانک حقوق! (سود) دریافت میکنن یه جورایی تنبل و تن پرور شدن و رخوت و سستی وجودشونو فرا گرفته . البته خودشون مقصر نیستن و سیستمی که درش قرار گرفتن .... بــــــــــوق.... بــــــــــوق....

بگذریم.

اینجاس که شیطان درِ گوش بانکدار نجوا میکنه که :

چرا اینقدر به سپرده گذارها سود میدی؟ اینا که غیر از بانک تو و سودی که از تو میگیرن امید دیگه‌ای و درآمد دیگه‌ای ندارن!

بانکدار از شیطان میپرسه :

اما اگه مردم سپرده هاشون رو از بانک خارج کنن؟

و شیطان جواب میده :

فرزندم نگران نباش .مردم سپرده هاشون رو کجا میخوان ببرن ؟ کجا اینقدر که تو بهشون میدی سود میدن ؟ اونم با این ریسک کم!
مطمئن باش اگه آروم آروم و با شیب ملایم ! سودها رو کاهش بدی هیچ اتفاقی نمی‌افته و مردم چون جای دیگه‌ای ندارن پولشون رو همینجا توی بانک تو میذارن.
فکر کن اگه هر شش ماه دو درصد از سودشون کم کنی چقدر سود عاید بانکت میشه.

و بانکدار با خودش فکر میکنه که حق کاملا با شیطانه.

بانکدار همونطور که شیطان پشت سرش وایساده و دستش روی شونه اونه شروع میکنه به نوشتن یادداشت روی کاغذ!

شیطان ازش میپرسه داری چی مینویسی پسرم ؟

بانکدار یادداشت رو به شیطان نشون میده :

"مزایای کاهش سود سپرده‌های بانکی :

-کمک به رونق اقتصادی
-رشد و شکوفایی تولید
-کاهش تورم
-کاهش بیکاری و فقر
و ..."

و به شیطان میگه : باید اول ذهن مردم رو با چند تا دلیل دهن پرکن آماده کرد !

شیطان در حالیکه اشک تو چشماش جمع شده میگه :

آفرین پسرم، آفرین.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
من قبلا از بانک پاسارگاد اوراق مشارکت روز شمار 20% گرفتم، آیا این اوراق هنوز توسط بانکی ارائه می شه؟
خوبیش این بود هر موقع اراده می کردم اوراق رو می دادم اصل پولم رو می گرفتم، برای سودش هم هر ماه یه برگ از اوراق می کندم می دادم و سودم رو می گرفتم.

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
بانک ایران زمین هم ۲۴ میده
۲۰ اول و ۴٪ ما به تفاوت هم ۳ماه یکبار

شرایطش چیه؟؟؟؟ بالای چند تومنو میده؟؟؟ یه سالس یا روزشماره؟؟؟

دوستان توجه داشته باشن:
الان بین مجوز دارا و معتبرا اینان برا حساب یه ساله::
1-عسکریه :: موسسه (درحال تبدیل به بانک) مجوز دار + عضوشتاب => یک ساله 23 + روزشمار و کارت شتابی 20(بدون بلاک)
2-قوامین::بانک مجوزدار عضو شتاب=>یک ساله 22 تا 24(بالا100)+روزشمار 20(2تومن بلاک)
ایران زمین هم آرش جان گفتن باید بررسی کنیم ببینیم اول میشه یا نه!!!
بقیه هم صندوقن که بین اونا اول گردشگری و بعد پارسیان و آخرم شهره(این ماه پارسیان به من 23 داده که اگه کمتر بشه ورمیدورم)!!!!!

دوستان خودتون کدومو انتخاب میکنین برا مبالغ حدود 20 تومن ؟؟؟!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من قبلا از بانک پاسارگاد اوراق مشارکت روز شمار 20% گرفتم، آیا این اوراق هنوز توسط بانکی ارائه می شه؟
خوبیش این بود هر موقع اراده می کردم اوراق رو می دادم اصل پولم رو می گرفتم، برای سودش هم هر ماه یه برگ از اوراق می کندم می دادم و سودم رو می گرفتم.

من از بانک سپه اطلاع دارم که ارائه میده،حتی خرید و فروشش هم اینترنتی هست؛از اینجا میتونین ببینید
البته من خودم منتظرم ببینم اوراق مشارکتی که دولت قصد داره برای این بسته اقتضادی بیاد رو خریداری کنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شرایطش چیه؟؟؟؟ بالای چند تومنو میده؟؟؟ یه سالس یا روزشماره؟؟؟

دوستان توجه داشته باشن:
الان بین مجوز دارا و معتبرا اینان برا حساب یه ساله::
1-عسکریه :: موسسه (درحال تبدیل به بانک) مجوز دار + عضوشتاب => یک ساله 23 + روزشمار و کارت شتابی 20(بدون بلاک)
2-قوامین::بانک مجوزدار عضو شتاب=>یک ساله 22 تا 24(بالا100)+روزشمار 20(2تومن بلاک)
ایران زمین هم آرش جان گفتن باید بررسی کنیم ببینیم اول میشه یا نه!!!
بقیه هم صندوقن که بین اونا اول گردشگری و بعد پارسیان و آخرم شهره(این ماه پارسیان به من 23 داده که اگه کمتر بشه ورمیدورم)!!!!!

دوستان خودتون کدومو انتخاب میکنین برا مبالغ حدود 20 تومن ؟؟؟!!!

1-دوست عزیز،این حسابایی که شما میگی،امکان تغییر سودش نیست؟چون سپرده سرمایه گذاری یک ساله نیستن

2-در مورد صندوقی که دارین میشه توضیح بدین؟برداشت من این هست که اصل وجهی که گذاشتی با توجه به قیمت خرید اوراق،میتونه موقع پس گرفتن کمتر بشه درسته؟

3-بنظر شما صحیح هست قسمتی از پولم رو ببرم یک ساله باز کنم که خیالم از 20 درصد برای یک سال راحت باشه؟
طرح سمن سپه رو دیدم که 21.71 درصد میده سالانه با قابلیت وام گرفتن

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
1-دوست عزیز،این حسابایی که شما میگی،امکان تغییر سودش نیست؟چون سپرده سرمایه گذاری یک ساله نیستن

2-در مورد صندوقی که دارین میشه توضیح بدین؟برداشت من این هست که اصل وجهی که گذاشتی با توجه به قیمت خرید اوراق،میتونه موقع پس گرفتن کمتر بشه درسته؟

3-بنظر شما صحیح هست قسمتی از پولم رو ببرم یک ساله باز کنم که خیالم از 20 درصد برای یک سال راحت باشه؟
طرح سمن سپه رو دیدم که 21.71 درصد میده سالانه با قابلیت وام گرفتن

1-اون یه ساله ها نه!!! یهنی اون دوتا که من نوشتم 23 و 22 تا یه سال صد درصدیه (ایران زمینو حتما بپرسید)
2-نه مبلغ سرمایه گذاری صندوقا همون مبلغ اولیه رومیتونین پس بگیرید چند صفحه قبل من داستان اینا رو توضیح داده بودم کامل خلاصش اینه که اونایی که به شما گفتن ممکنه کم بشه نسبت به مبلغ اوله اونا صندوقای درسهام و مختلطه نه درامد ثابت اینا رو حتی تو بورسم نمیتونن بذارن (اگه دوستان خواستن میتونم دوباره داستانشو بگم ولی بهتره یه تاپیک جدا زده بشه تا همیشه اونجا بمونه و صفحه ها که جلو رفت مجبور نباشن هی صفحه های قبلو بخونن)
3-به نظر من (منم میخوام همین کارو کنم) شما میبینی فلان قدرو تا آخر سال دیگه به فرض نیاز نداری اونو یه ساله باز میکنی بعد بقیه رو اگه بالا یه تومن بود صندوق به فرض پارسیان یا گردش میذاری
(اون یه ساله هم فعلا عسگریه بهترین بوده(23درصد) تا ببینیم بعد چی میشه) اون هفته آخرم که میگن فلان روز نرخ سود به فرض میشه 18 یا 17 سریع میری یه 20درصد قوامین باز میکنی
اون قوامین 20 درصد روز شمارش تا آخر سال همونه صد درصد!!!!(اونایی که پارسال 22 باز کرده بودن گویا هنوزم روزشمار 22ه براشون)
*** ضمنا اون طرح سمن سپه هم سودو آخر کار بتون میدن یهنی الان باز میکنی هر ماه سودو نمیده آخر سال یهو با اهل پول بتون میده که به صرفه نیس اصلا (خودتون حساب کنین دیگه سود هرماهو تو حساب روزشمار 20 درصد بذارین بیشتر از این حالت گیرتون میاد یعنی یه جور کلاه گذاشتنه )

این بهترین راهه
دنبال اوراق مشارکت و... نباشین!!! (البته شنیدم که بعضیاش گویا پاس نشده آخر کار حواستون باشه به اسم اینکه تضمینیه و... توجه نکنین البته شنیدم نمیدونم درسته یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!)

دوستان بین عسکریه قوامین و ایران زمین به نظرتون کدوم بهتره بذارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
1-اون یه ساله ها نه!!! یهنی اون دوتا که من نوشتم 23 و 22 تا یه سال صد درصدیه (ایران زمینو حتما بپرسید)
2-نه مبلغ سرمایه گذاری صندوقا همون مبلغ اولیه رومیتونین پس بگیرید چند صفحه قبل من داستان اینا رو توضیح داده بودم کامل خلاصش اینه که اونایی که به شما گفتن ممکنه کم بشه نسبت به مبلغ اوله اونا صندوقای درسهام و مختلطه نه درامد ثابت اینا رو حتی تو بورسم نمیتونن بذارن (اگه دوستان خواستن میتونم دوباره داستانشو بگم ولی بهتره یه تاپیک جدا زده بشه تا همیشه اونجا بمونه و صفحه ها که جلو رفت مجبور نباشن هی صفحه های قبلو بخونن)
3-به نظر من (منم میخوام همین کارو کنم) شما میبینی فلان قدرو تا آخر سال دیگه به فرض نیاز نداری اونو یه ساله باز میکنی بعد بقیه رو اگه بالا یه تومن بود صندوق به فرض پارسیان یا گردش میذاری
(اون یه ساله هم فعلا عسگریه بهترین بوده(23درصد) تا ببینیم بعد چی میشه) اون هفته آخرم که میگن فلان روز نرخ سود به فرض میشه 18 یا 17 سریع میری یه 20درصد قوامین باز میکنی
اون قوامین 20 درصد روز شمارش تا آخر سال همونه صد درصد!!!!(اونایی که پارسال 22 باز کرده بودن گویا هنوزم روزشمار 22ه براشون)
*** ضمنا اون طرح سمن سپه هم سودو آخر کار بتون میدن یهنی الان باز میکنی هر ماه سودو نمیده آخر سال یهو با اهل پول بتون میده که به صرفه نیس اصلا (خودتون حساب کنین دیگه سود هرماهو تو حساب روزشمار 20 درصد بذارین بیشتر از این حالت گیرتون میاد یعنی یه جور کلاه گذاشتنه )

این بهترین راهه
دنبال اوراق مشارکت و... نباشین!!! (البته شنیدم که بعضیاش گویا پاس نشده آخر کار حواستون باشه به اسم اینکه تضمینیه و... توجه نکنین البته شنیدم نمیدونم درسته یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!)

دوستان بین عسکریه قوامین و ایران زمین به نظرتون کدوم بهتره بذارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نور دیده ;

اینجا سه حالت پیش میاد :

1) اگه گردش پولتون زیاده و واریز و برداشت دارین بهتره سپرده یکساله ۴ قوامین (۲۰) با دو میل بلوکه باز کنین.

۲) اگه پولتون رو تا یکسال لازم ندارین و صرفا سودش براتون مهمه بین ایران زمین و عسکریه قاعدتا ایران زمین که بانکه و سودشم بیشتره اولویت داره .

۳) حالت ترکیبی ،
میتونین ۱۸ میل ایران زمین(۲۴) باز کنین و ۲ میل یکساله ۴ قوامین (۲۰) و سودهای ایران زمین رو انتقال بدین به قوامین. چون سود سپرده روزشمار ایران زمین که برای واریز سود باید بازکنین حتماً چند روز دیگه کاهش پیدا خواهد کرد.

موارد بالا با این فرضه که سپرده یکساله ایران زمین واقعا اونطور که دوستان گفتن (۲۴) باشه و قوامین یکساله ۴ (۲۰) تا یکسال بدون تغییر بمونه.چون بعضی دوستان فرمودند این نوع سپرده قوامین سودش ممکنه کم بشه.
پس باید اول از این دو مورد مطمئن بشید.

اینها نظر حقیر بود .بهتره دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن.

موفق باشید ...

بالا