• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
در مورد صندوق میپرسین؟
منم سوالم همینه.....جوری که من استنباط کردم،صندوق سر رسید نداره،شما سهم صندوق رو میخرین به یه قیمتی،مثلا صد و یک هزار تومن.....سودش رو ماهانه میگیرین....برای پس گرفتن پولتون،دوباره سهم رو باید بفروشین،این فروش هم به قیمت فروش روز قبله،
شما میخواین 10 تومن بخرین،بستگی به اون قیمت،میشه 99 سهم و بقیه اش به حسابتون میره و سودم دریافت میکنن،حالا میخواین پولو پس بگیرین،این 99 تا رو باید بفروشین،اون قیمت هرچی باشه بهتون میده
پس ممکن هست مقداری کمتر از قیمتی که خریدین بگیرین
بعضی صندوق ها رو که نگاه کردم،این قیمت خرید و فروش تفاوت چندانی نداره.......اما همیشه قیمت خرید یک روز از قیمت فروشش کمتره

خوبیش.نقد شوندگی سریع هست،سودش هم خوبه،20 تضمینه
البته سهام هم نقد شوندگی سریع داره و در حال حاضر اینطوره که 20 درصد سود در سررسید داره و اگه بخواین قبل از موعد نقدش کنین،با سود 19.5 ازتون میخرن
قابل تبدیل یا تعویض به سهام هم هست که البته نمیدونم اینش به چه درد میخوره

دوستان لطف کنن اگه بهتر میدونن نظر بدن

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
پس یعنی اصل پول تضمین نمیشه ممکنه یه جورایی مث بورسه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تضمین میشه،شما ضمانت خرید دارید...اما قیمت خرید سهم از قیمت فروشش کمتره
اگرچه ناچیز....
نمیدونم تضمین میشه هر سهم نرخ اعلام شده اولی یعنی 100 تومن بازخرید بشه یا نه
اگه در این حد باشه اختلاف در حد چند هزار تومنه(البته بستگی به تعداد خریده شده داره)،اما اگه شرایط طوری بشه که از 100 پایین تر بیاد،ضرر هست

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان عزیز اگر در خصوص بانک یا موسسه "مهراقتصاد" اطلاعاتی دارند لطفا به اشتراک بذارن :

- سود سپرده های روز شمار و یکساله
- امکان واریز برداشت
- وضعیت شتاب
- امکان مذاکره برای پرداخت سود بیشتر از مصوب
- کف سپرده برای روزشمار و یکساله
- وضعیت موسسه یا بانک از نظر مجوز بانک مرکزی
- کلا سپرده گذاری در این بانک یا موسسه رو توصیه میکنید؟

(از فردی شنیدم که سود سپرده یکساله 23.33 درصده ولی تردید داشت.)

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان عزیز اگر در خصوص بانک یا موسسه "مهراقتصاد" اطلاعاتی دارند لطفا به اشتراک بذارن :

- سود سپرده های روز شمار و یکساله
- امکان واریز برداشت
- وضعیت شتاب
- امکان مذاکره برای پرداخت سود بیشتر از مصوب
- کف سپرده برای روزشمار و یکساله
- وضعیت موسسه یا بانک از نظر مجوز بانک مرکزی
- کلا سپرده گذاری در این بانک یا موسسه رو توصیه میکنید؟

(از فردی شنیدم که سود سپرده یکساله 23.33 درصده ولی تردید داشت.)
من دوساله سپرده بلند مدت دارم سال اول ۲۱ سال دوم که امساله ۲۲ درصد داره میده و قراره تمدید بشه .
تسهیلات خوب میده بهتر از هر بانک دیگه ای حتی ۴ درصدی بعضی مواقع سال مثل نزدیک عید یا دهه فجر حساب هایی با شرایط ویژه باز می کنن .
شتاب هم نیست فقط با بانک ملت درارتباطه خودپرداز کارت خوان درگاه اینترنتی.
روزشمارش هم ۱۹ درصده. با کف ۱۰۰ هزار تومن

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
تو جلسه امروز شورای پول سود بانکی تغییر نکرد فعلا ثابت موند. این جریان سود 24درصدی بانک ایران زمین رو کسی از شعبه نپرسید شرایطش چیه؟سپرده است یا صندوق؟

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
عزیزان دیدم الان دوستان نوشته بودن که در حساب 4 قوانین با سود 20 درصد به اون 2 میلیون بلاک شده دیگه سود تعلق نمیگیره...
حالا من چند هفته پیش یک حساب در بانک اقتصاد نوین باز کردم اونجا هم 2 میلیون بلاک کردن
خواستم ببینم به اون 2 میلیون اقتصاد نوین سود تعلق میگیره؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
عزیزان دیدم الان دوستان نوشته بودن که در حساب 4 قوانین با سود 20 درصد به اون 2 میلیون بلاک شده دیگه سود تعلق نمیگیره...
حالا من چند هفته پیش یک حساب در بانک اقتصاد نوین باز کردم اونجا هم 2 میلیون بلاک کردن
کی گفته؟ منبع؟ از کی؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

کی گفت؟؟؟بیخیال...مگه امکان داره همچین چیزی؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانک دی که به یک میلیون بلوکه شده سود میده.

Sent from my m2 note using Tapatalk

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
کی گفته؟ منبع؟ از کی؟
کی گفت؟؟؟بیخیال...مگه امکان داره همچین چیزی؟
بانک دی که به یک میلیون بلوکه شده سود میده.
Sent from my m2 note using Tapatalk
معذرت اشتباهی خونده شد درسته سود تعلق میگیره به مبالغ بلوک شده.
یکی از کاربران در صفحات قبلی نوشته بود که تو قسمت معایب اشتباه متوجه شدم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
بالاخره یه حساب یکساله 4 در قوامین با دو میل بلاک یکساله و سود روزشمار 20 درصد باز کردم .

اما مزایا و معایب این سپرده :

- مزایا

- سود این نوع سپرده برای یکسال از تاریخ افتتاح ثابت و بیست درصد روزشماره، بنابراین نگرانی بابت احتمال کاهش سود بنا به دستور بانک مرکزی یا شورای پول و اعتبار وجود نداره.
- امکان واریز و برداشت وجود داره.
- در صورت انصراف قبل از پایان قرارداد و بستن حساب از مشتری جریمه اخذ نمیشه.
-برای این سپرده کارت شتاب آنی صادر و اینترنت بانک و همراه بانک فورا فعال میشه.
- امکان افتتاح چندین حساب از این نوع وجود داره و میتونید فعلا یه حساب باز کنید و هر زمان کاهش سود در حال قطعی شدن بود یه حساب دیگه باز کنید تا در سال بعد دیرتر سررسید سپرده تون فرا برسه.

-معایب

-دو میل برای مدت یکسال در حسابتون بلاک میشه (به این دو میل سود تعلق میگیره)
- در صورت نیاز به این دو میل باید به شعبه افتتاح کننده مراجعه و با برداشتش ،حساب بسته و قرارداد فسخ میشه.
- مبلغ 4800 تومان بابت صدور کارت و ابطال تمبر دریافت میشه.
- اینترنت بانک ضعیفه و حواله پایا و ساتنا نداره و فقط بخش کارت به کارتش فعاله.البته واضحه که از سایر بانکها میشه حواله ساتنا و پایا بهش فرستاد.
- در قبال سپرده گذاری فقط یه دفترچه (کارتی) به مشتری داده میشه و خبری از برگ قرادداد سپرده یکساله نیست.البته کارمندها و رییس شعبه کاملا اطمینان دادند که سود این سپرده برای مدت یکسال ثابته.(در برگه پیشنویس قرارداد که توسط مشتری پر میشه عبارت دوازده ماهه و یکساله 4 وجود داره)

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
معذرت اشتباهی خونده شد درسته سود تعلق میگیره به مبالغ بلوک شده.
یکی از کاربران در صفحات قبلی نوشته بود که تو قسمت معایب اشتباه متوجه شدم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
بالاخره یه حساب یکساله 4 در قوامین با دو میل بلاک یکساله و سود روزشمار 20 درصد باز کردم .

اما مزایا و معایب این سپرده :

- مزایا

- سود این نوع سپرده برای یکسال از تاریخ افتتاح ثابت و بیست درصد روزشماره، بنابراین نگرانی بابت احتمال کاهش سود بنا به دستور بانک مرکزی یا شورای پول و اعتبار وجود نداره.
- امکان واریز و برداشت وجود داره.
- در صورت انصراف قبل از پایان قرارداد و بستن حساب از مشتری جریمه اخذ نمیشه.
-برای این سپرده کارت شتاب آنی صادر و اینترنت بانک و همراه بانک فورا فعال میشه.
- امکان افتتاح چندین حساب از این نوع وجود داره و میتونید فعلا یه حساب باز کنید و هر زمان کاهش سود در حال قطعی شدن بود یه حساب دیگه باز کنید تا در سال بعد دیرتر سررسید سپرده تون فرا برسه.

-معایب

-دو میل برای مدت یکسال در حسابتون بلاک میشه (به این دو میل سود تعلق میگیره)
- در صورت نیاز به این دو میل باید به شعبه افتتاح کننده مراجعه و با برداشتش ،حساب بسته و قرارداد فسخ میشه.
- مبلغ 4800 تومان بابت صدور کارت و ابطال تمبر دریافت میشه.
- اینترنت بانک ضعیفه و حواله پایا و ساتنا نداره و فقط بخش کارت به کارتش فعاله.البته واضحه که از سایر بانکها میشه حواله ساتنا و پایا بهش فرستاد.
- در قبال سپرده گذاری فقط یه دفترچه (کارتی) به مشتری داده میشه و خبری از برگ قرادداد سپرده یکساله نیست.البته کارمندها و رییس شعبه کاملا اطمینان دادند که سود این سپرده برای مدت یکسال ثابته.(در برگه پیشنویس قرارداد که توسط مشتری پر میشه عبارت دوازده ماهه و یکساله 4 وجود داره)

من هم این نوع حساب رو دارم و فقط دفترچه دادن و برگ قرار داد ندادن
اینترنت بانکش هم ضعیفه حتی قبض موبایل رو پرداخت نمیکنه

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
درود بر همه دوستان
الان بیشترین نرخ سود رو کدوم داره و احتمال داره سودها پایین بیاد ؟

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان روز شمار بیشترین سودش کدوم بانک چند در صده؟

alexjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی در مورد تمدید حساب طلایی کوثر اطلاعی داره؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
سلام، تا آخر آبان

دوست عزیز ؛

منبعتون موثقه ؟ چون امروز از رییس شعبه پرسیدم ، گفت معلوم نیست تا کی تمدید بشه !

حالا یا میدونن و نمیخوان بگن یا اینکه خودشون هم نمیدونن و تصمیمیه که در سطح هیات مدیره موسسه گرفته شده و محرمانه هست .

البته منطقیه که تاریخی رو مشخص نکنن چون در اون صورت سپرده گذارها برای خارج کردن سپرده هاشون (مثلا در اواخر آبان) به کوثر هجوم میبرن و این ممکنه باعث ایجاد مشکل برای کوثر بشه.

مگر اینکه موسسه حساب جدیدی بطور اتوماتیک مثلا با سود 23 درصد باز کنه و موجودی سپرده های طلایی رو به اون منتقل کنن.

البته میدونین که کوثر متخصص ، پیشرو و رکورد دار افتتاح حساب و صدور دفترچه ها و کارتهای متنوع برای مشتریان هست .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آقا....اینهمه از این موسسات گفتین،منم وسوسه شدم
حالا واقعا معتبرن؟میشه روشون حساب کرد؟
پولو نخورن.....ورشکسته نشن.....بانک مرکزیم بزن زیر تعهدش

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
آقا....اینهمه از این موسسات گفتین،منم وسوسه شدم
حالا واقعا معتبرن؟میشه روشون حساب کرد؟
پولو نخورن.....ورشکسته نشن.....بانک مرکزیم بزن زیر تعهدش

عزیز دل برادر ؛

متاسفانه روزگار بدی شده !

آدم موقع قرض دادن به نزدیکان و دوستان خودشم دیگه نمیتونه اطمینان کنه ؛ و از خودش میپرسه : معتبره؟ میشه روش حساب کرد ؟ پولمو نمیخوره ؟ ورشکست نشه! زیر قولش نزنه!

چه برسه به موسسات و بانک !

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آخه من هرچی حساب میکنم،میبینم نمیتونم به این موسسات اعتماد کنم،حتی شناخته شده هاش.....باز بانک های خصوصی که شرکت بیمه هم دارن قابل اعتماد ترن.....بدتر از اونم اینه که به سازمان ها و افراد گردن کلفت وابسته هستند
کسایی که سیاستشون رو تعیین میکنن هم معلوم نیست کار بلد هستن یا با پارتی و رانت سر کارن......یکدفعه سرمایه های مردم رو به باد ندن

نمیدونم چند درصد سود بیشتر ارزش ریسک رو داره یا اصلا ریسک محسوب میشه یا نگرانی بیخوده
این تکلیف سود ها رو هم مشخص نکردن که آدم تکلیف خودشو بدونه

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
عزیز دل برادر ؛

متاسفانه روزگار بدی شده !

آدم موقع قرض دادن به نزدیکان و دوستان خودشم دیگه نمیتونه اطمینان کنه ؛ و از خودش میپرسه : معتبره؟ میشه روش حساب کرد ؟ پولمو نمیخوره ؟ ورشکست نشه! زیر قولش نزنه!

چه برسه به موسسات و بانک !
موسسه های معتبر همشون دارن کار می کنن هیچ موردی من ازشون ندیدم .عسکریه و مهر اقتصاد که مشکلی ندارن .فرشتگان هم حساب کتابش درسته فقط امید جلین سود رو دو مرحله ای میریزه وگرنه اونم مشکلی نداره.

بالا