• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من که با شما دشمنی ندارم.حرف بنده اینه که شما بحث رو چالشی میکنی و به جای عدد و رقم سود بانکها میای با تک تک بچه ها بحث میکنید.بنده حدود 3ساله میام تو این تاپیک لذت میبرم ولی شما تاپیک رو به انحراف کشیدید

یکنفر درباره سازوکار صندوق سوال کرده بود و من با توجه به اطلاعاتم پاسخ دادم
این کار چالشی کردن بحث هست؟
پست شما و پست بعدی دوستتون به انحراف کشیدن تاپیک بود یا پاسخ من به ایشون؟
یکبار دیگه پست و پیام های دو سه روز گذشته من رو بخونین

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
شما مطمئنی 5 ساله باز میکنن؟ برای من نکردن جناب بهنود.کدام شعبه رفتید شما؟
۵ ساله نیست ولی اگه مبلغ بالا باشه بگید میخوام بیشتر از یک سال سپرده گذاری کنم یه پیشنهاد خوب میدن با سود مرکب عالی برای دو سال.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان ؛ تمایل بعضی از عزیزان برای سپرده های پنج ساله یه مقدار متعجبم کرده . راستش تا حالا تجربه سپرده بیش از یکسال رو نداشتم. ولی بنظر شما حتی اگه یه بانک معتبر مثل بانک ملی سپرده پنح ساله با سود مثلا 26 درصد باز کنه میارزه؟
چون با نامشخص بودن اوضاع اقتصادی در چند سال آینده بنظر من سپرده گذاری بیش از یکسال منطقی نیست.
تا اونجا که یادم میاد چند سال پیش بانکهای معتبر دولتی هم حسابهای سپرده بیش از یکسال باز میکردن اما سودشون مثلا در سال چهارم از سود یکساله بانک دیگه در همون سال کمتر بود !
خوشحال میشم دوستانی که در این زمینه تجربه ای دارند راهنماییم کنند. شاید من هم تو ثامن ح این حساب رو باز کردم!

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
دوستان ؛ تمایل بعضی از عزیزان برای سپرده های پنج ساله یه مقدار متعجبم کرده . راستش تا حالا تجربه سپرده بیش از یکسال رو نداشتم. ولی بنظر شما حتی اگه یه بانک معتبر مثل بانک ملی سپرده پنح ساله با سود مثلا 26 درصد باز کنه میارزه؟
چون با نامشخص بودن اوضاع اقتصادی در چند سال آینده بنظر من سپرده گذاری بیش از یکسال منطقی نیست.
تا اونجا که یادم میاد چند سال پیش بانکهای معتبر دولتی هم حسابهای سپرده بیش از یکسال باز میکردن اما سودشون مثلا در سال چهارم از سود یکساله بانک دیگه در همون سال کمتر بود !
خوشحال میشم دوستانی که در این زمینه تجربه ای دارند راهنماییم کنند. شاید من هم تو ثامن ح این حساب رو باز کردم!
وضعیت الان با چند سال قبل قابل مقایسه نیست چند برابر شدن مسکن و ...

اگر یه نفر حساب 27درصد 5ساله باز کنه کل پولش میشه 3.3 برابر!
بعد 5سال مثلا مسکن با این رکود همچین چیزی ممکنه؟!
قیمت دلار و سکه هم قطعا دیگه 3برابر نمیشه!

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
شرایط و موقعیت افراد معمولا خیلی فرق میکنه و ما هایی که دستمون از همه چیز کوتاهه منطقی که فکر میکنیم میبینم که این کار ضرره ولی خیلی ها از همین روزنه ها برای خودشون یک سرمایه میسازن.
مثلا یک نمونه :
خیلی از افراد هستن میرن با پارتی و رابطه وام بهره پایین بین 10 تا 14 درصد چند ساله از جایی برای خودشون جور میکنن و همون روز میرن همین مبلغ رو تو یک بانک با سود 25% 5 ساله سپرده گذاری میکنن و از سود همین پول برای بازپرداخت اقساط استفاده میکنن و بعد تسویه در نهایت پول اصلی سپرده گذاری شده رو هم بدون هیچ زحمتی صاحب میشن.

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
گردشگری حسابهای روزشمار قدیمی که ۲۳٪ بود رو کرده ۲۲٪
صندوق هم نداره فعلا
جدید هم فقط روزشمار ۱۹٪ باز میکنه
فعلا مزیت نداره[emoji3]
همون 23% های بالای 100 میلیون دیگه؟ بقیه شرایطشم تغییر کرده؟
شما از کدوم شعبه پرسیدین؟
هنوز به بانک زنگ نزدم. میخوام اگه احیانا کمتر از 22% گفتن بگم شعبه ی... که چیز دیگه ای گفته.
ممنون

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام یکی جواب منو خواهشا بده من الان از حسابم بانک مسکن خودم به حساب بانک مهر اقتصادم از طریق پرداخت شتابی بانک مهراقتصاد پول واریز کردم پول از حساب بانک مسکن من کم شده اما تو حساب بانک مهراقتادم واریز نشده کسی میدونه چرا چون همیشه بلافاصله وقتی میریختم به حساب واریز میشد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام یکی جواب منو خواهشا بده من الان از حسابم بانک مسکن خودم به حساب بانک مهر اقتصادم از طریق پرداخت شتابی بانک مهراقتصاد پول واریز کردم پول از حساب بانک مسکن من کم شده اما تو حساب بانک مهراقتادم واریز نشده کسی میدونه چرا چون همیشه بلافاصله وقتی میریختم به حساب واریز میشد
اختلالات شبکه میتونه باعثش باشه
اولا نترسین.....ممکن هست یا برگشت بخوره یا واریز بشه.......بعد هم اگه کد رهگیری دارین میتونین راحت پیگیری کنین
من خودم پایا انتقال داده بودم....نرفته بود،به شعبه گفتم،برام درست کرد

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
منتظر باشید تا 48 ساعت آینده برگشت میخوره، حتی المقدور چنین روزهایی که تعطیلات و آخر ماه انتقال و پرداخت انجام ندید بهتر...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اختلالات شبکه میتونه باعثش باشه
اولا نترسین.....ممکن هست یا برگشت بخوره یا واریز بشه.......بعد هم اگه کد رهگیری دارین میتونین راحت پیگیری کنین
من خودم پایا انتقال داده بودم....نرفته بود،به شعبه گفتم،برام درست کرد

آخه من دوتا ریختم یدونش کد رهگیریش نوشتم اما یدونه دیگه یاداشت نکردم البته آدرس ایمیل رو هم داده بود اما ایمیل برام نیومده حالا چیطوری پیگیری کنم؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
منتظر باشید تا 48 ساعت آینده برگشت میخوره، حتی المقدور چنین روزهایی که تعطیلات و آخر ماه انتقال و پرداخت انجام ندید بهتر...
برای چی مگه سیستم بانک تعطیل میشه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آخه من دوتا ریختم یدونش کد رهگیریش نوشتم اما یدونه دیگه یاداشت نکردم البته آدرس ایمیل رو هم داده بود اما ایمیل برام نیومده حالا چیطوری پیگیری کنم؟
اگه اینترنت بانک داری که کد رهگیری هر تراکنش رو میتونی ببینی و یادداشت کنی

اگرم نداری به هرحال خود شعبه تراکنش ها و تاریخ رو داره....نگران نباش درست میش
پرداخت های شتابی معمولا خودشون برگشت میخوره

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اگه اینترنت بانک داری که کد رهگیری هر تراکنش رو میتونی ببینی و یادداشت کنی

اگرم نداری به هرحال خود شعبه تراکنش ها و تاریخ رو داره....نگران نباش درست میش
پرداخت های شتابی معمولا خودشون برگشت میخوره

اولین بار هست همچین اتفاقی برام افتاد جالبه وقتی تو فرم واریز به حساب جدول آخر شماره حساب یک رقم قرار میدم سایت باز میشه اما وقتی دو رقم مینویسم میگه مشتری گرامی سایت در حال بروز رسانی هست الان شما یه امتحان کن ببین برای شما واریز میشه یه هزار تومن واریز کن به حسابت ببین میشه یا نه؟

بالا