دوست عزیز منم میخواستم مثل دوستان در صفحه قبل یه چیزی را بگم.
شما مگه چقدر پول میخواهید سپرده کنید که روزی چند بار اینجا می پرسید کجا چقدر سود میده.
یه روز میای میگی بانک خوب نیست باید دولت سود ها را کم کنه و پولا بره در تولید. فرداش میگی میخوام فلان بانک بذارم یه درصدی بیشتر میده.
یه روز میگی موسسات خوب نیست فرداش میگی وسوسه شدم بذارم موسسه. دوباره فرداش میگی برا چند درصد ارزش ریسک را ندارند.
بیخیال. هر جا میتونی اطمینان کنی بذار پولتا و برو پی زندگیت. بیخیال اینجا شو لطفا. اینجا هر کسی بخواد هر جا به صلاحشه میذاره. چقدر حرفات را هر روز تکرار میکنی اینجا.
بیخیال چند درصد بیشتر یا کمتر بشو برو پولتا هر جا اطمینان داری بذار و خودتا و بچه های این انجمن را خلاص کن.
با عرض پوزش از همه. قصد بی ادبی نداشتم.
من هم مثل بقیا...حق پرسیدن دارم....ندارم
میخوام تحقیق کنم....میخوام نظر بقیه رو هم بدونم
منتها نمیدونم چرا مثلا وقتی دارم جواب پرسش کسی رو میدم،مثلا درباره صندوق بهش توضیح میدم یا در باره اشکال انتقال پول کمکش میکنم،بهم میگن داری اسپم میکنی
اما حرفای خودشون و حرفای شما،اسپم محسوب نمیشه......اصولا چه علاقه ای دارین یک تاپیک رو شلوغ کنین......خگب این تاپیک درباره سرمایه گذاری در بانک و سود بوده....اما شما دوست ندارین هرکسی صحبت کنه
من اگه بخوام بپرسم،ایراد داره؟
منتها بعضی دوستان فکر میکنن اختلاف عقیده،یعنی جنگ...میخوان مقابله کنن
چون ادبیات من هم مثل خودشون همراه با توهین نیست...بیشتر هم لج میکنن....هرجایی مخوان جبران کنن
ملت ما تا به کسی فحش ندن و توهین نکنن راحت نمیشه....خوب پیام خصوصی رو برای همین گذاشتن...چرا میخگاین تاپیک رو بهم بریزین
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk