• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اولین بار هست همچین اتفاقی برام افتاد جالبه وقتی تو فرم واریز به حساب جدول آخر شماره حساب یک رقم قرار میدم سایت باز میشه اما وقتی دو رقم مینویسم میگه مشتری گرامی سایت در حال بروز رسانی هست الان شما یه امتحان کن ببین برای شما واریز میشه یه هزار تومن واریز کن به حسابت ببین میشه یا نه؟
شما کارت بکارت کردین یا پایا؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
من یه شعبه بانک سپه رفتم گفتم در آینده نزدیک میخوام 700 تومن رو بدون اینکه دست به اصل مبلغ بزنم واریز کنم چند درصد سود به من میدید؟ رائیس بانکه گفت نمیتونیم درصد بیشتری بدیم ! گفتم یکی 7میلیون میاره یکساله یکی 700تا میاره شما سود برابر میدید ؟! خندید گفت همچین اجازه ای نداریم. شاید بانک خصوصی بری مثل قوانین چند سال پیش بهت سود بدن ولی ما نمیتونیم (با خنده) منم پرسیدم یعنی مثل دو سه سال پیش که تا 28 درصدم میدادن ؟! گفت خدارو چه دیدی خصوصین ممکنه بدن. ولی نشون بده که پوله رو داری !
واقعا همینطوره که ایشان میگفت یا طرف داشت مارو سر میدوئوند ؟! خنده هاش مشکوک بود یه کم حس کردم میخواد بگه تو ماموری یا داری خالی میبندی. چون هنوز اصل مبلغ دستم نیست نمیخوام یه شعبه رو دوبار برم. ممکنه جایی غیر از موسسه سود 26 تا 28 درصد بده ؟! رائیس شعبه هه مشکوک میزد آخه انگار که داشت الکی میگفت.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اگه اینترنت بانک داری که کد رهگیری هر تراکنش رو میتونی ببینی و یادداشت کنی

اگرم نداری به هرحال خود شعبه تراکنش ها و تاریخ رو داره....نگران نباش درست میش
پرداخت های شتابی معمولا خودشون برگشت میخوره

یه سوال دیگه حالا من که کد رهگیری ننوشتم برای پیگیری باید برم بانک مسکن ترکنش حساب بگیرم که معلوم یشه به حساب بانک مهراقتادم واریز داشتم یا نه اصلا اگه ترکنش از بانک مسکن بگیرم مشخص میشه؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
شما کارت بکارت کردین یا پایا؟

منظورت چیه من از سایت بانک مهر اقتصاد پول میریزم همون قسمت که نوشته انتقال وجه شتابی بعد از کلیک روی این گزینه اطلاعات حساب بانک مهر اقتصادم میدم بعد دکمه پراخت که میزم صفحه درگاه بانک ملت باز میشه که از اون جا با رمز دوم میتونی از حسابهای بانکیت به بانک مهر اقتصاد پول واریز کنی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منظورت چیه من از سایت بانک مهر اقتصاد پول میریزم همون قسمت که نوشته انتقال وجه شتابی بعد از کلیک روی این گزینه اطلاعات حساب بانک مهر اقتصادم میدم بعد دکمه پراخت که میزم صفحه درگاه بانک ملت باز میشه که از اون جا با رمز دوم میتونی از حسابهای بانکیت به بانک مهر اقتصاد پول واریز کنی
پس از طریق کارت منتقل میشه
نگران نباش،برگشت میخوره

بعدشم کاش اینجا نمیپرسیدی،تو تاپیک خدمات بانی میپرسیدی
الان یه عزیزانی میان من رو چون دارم جواب سوال شما رو میدم و مشکلتونو حل میکنم به اسپم کردن!!!! متهم میکنن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
الان مشکل رفیقمون رو حل کردی؟ :|
مشکلشو حل نکردم...راهنماییش کردم چیکار کنن
اللنم داره تو پیام خصوصی ازم سوال میکنه اگه اشکال نداشته باشه
شما لطفا اسپم نفرمایید

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
مشکلشو حل نکردم...راهنماییش کردم چیکار کنن
اللنم داره تو پیام خصوصی ازم سوال میکنه اگه اشکال نداشته باشه
شما لطفا اسپم نفرمایید

دوست عزیز منم میخواستم مثل دوستان در صفحه قبل یه چیزی را بگم.
البته قصدم این نیست که شما یه جوابی بدید و منم دوباره جواب بدم. من در این مورد مطلب دوباره ای نخواهم گذاشت.
شما مگه چقدر پول میخواهید سپرده کنید که روزی چند بار اینجا می پرسید کجا چقدر سود میده.
یه روز میای میگی بانک خوب نیست باید دولت سود ها را کم کنه و پولا بره در تولید. فرداش میگی میخوام فلان بانک بذارم یه درصدی بیشتر میده.
یه روز میگی موسسات خوب نیست فرداش میگی وسوسه شدم بذارم موسسه. دوباره فرداش میگی برا چند درصد ارزش ریسک را ندارند.
بیخیال. هر جا میتونی اطمینان کنی بذار پولتا و برو پی زندگیت. بیخیال اینجا شو لطفا. اینجا هر کسی بخواد هر جا به صلاحشه میذاره. چقدر حرفات را هر روز تکرار میکنی اینجا.
بیخیال چند درصد بیشتر یا کمتر بشو برو پولتا هر جا اطمینان داری بذار و خودتا و بچه های این انجمن را خلاص کن.
با عرض پوزش از همه. قصد بی ادبی نداشتم.

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شما مگه چقدر پول میخواهید سپرده کنید که روزی چند بار اینجا می پرسید کجا چقدر سود میده.
یه روز میای میگی بانک خوب نیست باید دولت سود ها را کم کنه و پولا بره در تولید. فرداش میگی میخوام فلان بانک بذارم یه درصدی بیشتر میده.
یه روز میگی موسسات خوب نیست فرداش میگی وسوسه شدم بذارم موسسه. دوباره فرداش میگی برا چند درصد ارزش ریسک را ندارند.
بیخیال. هر جا میتونی اطمینان کنی بذار پولتا و برو پی زندگیت. بیخیال اینجا شو لطفا. اینجا هر کسی بخواد هر جا به صلاحشه میذاره. چقدر حرفات را هر روز تکرار میکنی اینجا.
بیخیال چند درصد بیشتر یا کمتر بشو برو پولتا هر جا اطمینان داری بذار و خودتا و بچه های این انجمن را خلاص کن.
من هم مثل بقیا...حق پرسیدن دارم....ندارم
میخوام تحقیق کنم....میخوام نظر بقیه رو هم بدونم

منتها نمیدونم چرا مثلا وقتی دارم جواب پرسش کسی رو میدم،مثلا درباره صندوق بهش توضیح میدم یا در باره اشکال انتقال پول کمکش میکنم،بهم میگن داری اسپم میکنی
اما حرفای خودشون و حرفای شما،اسپم محسوب نمیشه......اصولا چه علاقه ای دارین یک تاپیک رو شلوغ کنین......خگب این تاپیک درباره سرمایه گذاری در بانک و سود بوده....اما شما دوست ندارین هرکسی صحبت کنه

من اگه بخوام بپرسم،ایراد داره؟
منتها بعضی دوستان فکر میکنن اختلاف عقیده،یعنی جنگ...میخوان مقابله کنن
چون ادبیات من هم مثل خودشون همراه با توهین نیست...بیشتر هم لج میکنن....هرجایی مخوان جبران کنن

ملت ما تا به کسی فحش ندن و توهین نکنن راحت نمیشه....خوب پیام خصوصی رو برای همین گذاشتن...چرا میخگاین تاپیک رو بهم بریزین

Last edited:

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
منم موافقم این آقا گند زده به کل انجمن ها!
به نظر میرسه یا حالش خوب نیست یا یه دفترچه صد برگ دادن دستش با حرف های ضد و نقیض آمار ملت دربیاره...
دوستان لطفا به مدیر انجمن گزارش بدن مسدود بشه...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منم موافقم این آقا گند زده به کل انجمن ها!
به نظر میرسه یا حالش خوب نیست یا یه دفترچه صد برگ دادن دستش با حرف های ضد و نقیض آمار ملت دربیاره...
دوستان لطفا به مدیر انجمن گزارش بدن مسدود بشه...

ممنونم از ادبیات خوبتون............شما چرا تاپیک رو منحرف میکنین
چرا با اظهار نظر بقیه مخالفین؟
تو کامنت های من مهم برخلاف شما،ادبیات چاله میدانی و توهین آمیز وجود نداره که مسدود بشم...مسدود هم شدم خوب با آیدی دیگه ای میام

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
تو کامنت های من مهم برخلاف شما،ادبیات چاله میدانی و توهین آمیز وجود نداره که مسدود بشم...مسدود هم شدم خوب با آیدی دیگه ای میام
حداقل 5 نفر فقط در همین تاپیک به نحوه فعالیت شما اعتراض کردن! قبل از عضویت مجدد بهتر فرهنگ استفاده و فعالیت در انجمن رو پیدا کنید!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حداقل 5 نفر فقط در همین تاپیک به نحوه فعالیت شما اعتراض کردن! قبل از عضویت مجدد بهتر فرهنگ استفاده و فعالیت در انجمن رو پیدا کنید!

بلی....مثلا توضیحی که من درباره صندوق سرمایه گذاری به یکی از کاربرا دادن رو اسپم حساب کردن....یا مثلا من هم مثل بقیه به دوستمون که در مورد انتقال وجه دچار مشکل شده یود توضیح دادم.......حتی ایشون بطور خصوصی با من هم گفت و گو کرد......اما بقیه تشکر دریافت کردن.....اما من رو به اسپم کردن متهم کردن
این هم از جمله فرهنگ صحیح استفاده از انجمن هست

در ضمن مشکل این دوستان،همنظر نبودن من با اونها و دوم نظرم در تاپیک دیگه ای هست(که اونجا حسابی مورد توهینم قرار دادن)
پس اگه کسی بخواد مسدود بشه توهین کنندگان و کسانی که مثل شما اسپم میزان هستند

chama

Registered User
لایک‌ها
241
اولین بار هست همچین اتفاقی برام افتاد جالبه وقتی تو فرم واریز به حساب جدول آخر شماره حساب یک رقم قرار میدم سایت باز میشه اما وقتی دو رقم مینویسم میگه مشتری گرامی سایت در حال بروز رسانی هست الان شما یه امتحان کن ببین برای شما واریز میشه یه هزار تومن واریز کن به حسابت ببین میشه یا نه؟

من هم قبلا دو بار این مشکل را داشتم،و البته کد پیگیری هم نداشتم.
یک بار بعد از پرداخت در انتقال از درگاه ملت به مهر خطا داد اما روز بعد پول به حساب مهرم واریز شد.
بار دیگر هم در 13 فروردین 94 بود که بعد از انتقال دو روز منتظر بودم و بعد با مسئول انتقال شتابی سایت تماس گرفتم 88568029 و گفتم در 13 فروردین انتقال ناموفق داشتم مسئول گفت در اون تاریخ سایتمون مشکل داشت و کل تراکنشها نا موفق بودن و تا 72 ساعت آینده واریز های سیزدهم انجام میشه و شد.
شما هم اگر اطمینان دارید که شماره حساب مقصد حساب خودتون بوده و اشتباه نکردید نگران نباشید فردا یا پس فردا به احتمال زیاد پول به مهرتون واریز میشه.

من وقتی این تاپیک را پیدا کردم بسیار ناراحت شدم که چرا زودتر پیدایش نکردم;)
چرا که بسیار عالی و مفید بوده،حداقل برای من،و من راضی هستم و از همه ی کسایی که اینجا اطلاعات مفید در اختیار بقیه قرار میدهند متشکرم و خودم هم اگر اطلاعاتی داشته باشم در اولین فرصت ارسال میکنم.
در کشور ما که بانک ها حتی روی سایت خودشون نرخ سود را قرار نمیدهند،وجود چنین تاپیکی بسیار ضروری و مفید هست.

Last edited:

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
من یه شعبه بانک سپه رفتم گفتم در آینده نزدیک میخوام 700 تومن رو بدون اینکه دست به اصل مبلغ بزنم واریز کنم چند درصد سود به من میدید؟ رائیس بانکه گفت نمیتونیم درصد بیشتری بدیم ! گفتم یکی 7میلیون میاره یکساله یکی 700تا میاره شما سود برابر میدید ؟! خندید گفت همچین اجازه ای نداریم. شاید بانک خصوصی بری مثل قوانین چند سال پیش بهت سود بدن ولی ما نمیتونیم (با خنده) منم پرسیدم یعنی مثل دو سه سال پیش که تا 28 درصدم میدادن ؟! گفت خدارو چه دیدی خصوصین ممکنه بدن. ولی نشون بده که پوله رو داری !
واقعا همینطوره که ایشان میگفت یا طرف داشت مارو سر میدوئوند ؟! خنده هاش مشکوک بود یه کم حس کردم میخواد بگه تو ماموری یا داری خالی میبندی. چون هنوز اصل مبلغ دستم نیست نمیخوام یه شعبه رو دوبار برم. ممکنه جایی غیر از موسسه سود 26 تا 28 درصد بده ؟! رائیس شعبه هه مشکوک میزد آخه انگار که داشت الکی میگفت.
کسی نظری نداره ؟! :/

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کسی نظری نداره ؟! :/
اگه،نظر دادن من به حساب اسپم کردن(؟) گذاشته نشه و دوستان تحمل حرف های منو داشته باشن:
خوب دادن سود روزشمار بالای ۱۰ درصد خلاف هست و اگه کشف بشه،برای شعبه سنگین تموم میشه...طبیعی هست که برای یک فرد شناخته نشده این ریسک رو نمیکنن
همین بانک سپه بمن گفت برای بالای ۲۰ تومن سود ۱۹ روزشمار داریم و گفت قراردادی هم هست و کم نمیشه و قراردادی بود(یه ۲۰ تومن گذاشتم چون تو یه سال از سپرده ۱ ساله بیشتر میشد و راحتم بدون جریمه میشه بستش؛خودم میخواستم یه قسمت رو از ترس کم شدن سود یکساله بزارم این شاریطش بهتر بود)

مطمئنا هر بانک و شعبه با توجه به این خطرات،مشتری که پول زیاد براش بیاره رو میپذیره......اما دور زدن بانک،مرکزی رو بانک های دولتی قبول نمیکنن.....حتی شاید خصوصی ها کمتر قبول کنن(مثل گردشگری که سود رو کم کرد و مجبور شدم سرمایه ام،رو جابجا کنم)

بنظرم این چونه زدن ها سر درصد سود رو بتونین با موسسات انجام بدین...در نهایت رو یه سود توافق میکنین......اما بازم تضمین صد درصد نیست....یعنی یه درصد احتمال بدین که از ترسشون چند درصدی سود رو کم کنن،مخصوصا که کم شدن سود مورد اصرار دولت هست(سرم اومده که میگم)

پس برین خصوصی یا موسسه...سمت دولتی نرین

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
داداش....از من میشنوی پولتو قسمت کن......
۲۵۰ تا ببر جاهای مختلف.......اینطوری یکیشون کم کرد فوقش میبری تو بقیه یا که میبری جای دیگه ای برای سرمایه گذاری بهتر بشه اون زمان

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

تنها کاری که باید بکنید اینه که :
1-ریپورت کنید که داره مخل انجمن میشه
2- تک تک دوستان ایشون بلاک کنند مطمئن باشید دیگه پستای ایشون ناپدید میشه !!!

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
اگه،نظر دادن من به حساب اسپم کردن(؟) گذاشته نشه و دوستان تحمل حرف های منو داشته باشن:
خوب دادن سود روزشمار بالای ۱۰ درصد خلاف هست و اگه کشف بشه،برای شعبه سنگین تموم میشه...طبیعی هست که برای یک فرد شناخته نشده این ریسک رو نمیکنن
همین بانک سپه بمن گفت برای بالای ۲۰ تومن سود ۱۹ روزشمار داریم و گفت قراردادی هم هست و کم نمیشه

مطمئنا هر بانک و شعبه با توجه به این خطرات،مشتری که پول زیاد براش بیاره رو میپذیره......اما دور زدن بانک،مرکزی رو بانک های دولتی قبول نمیکنن.....حتی شاید خصوصی ها کمتر قبول کنن(مثل گردشگری که سود رو کم کرد و مجبور شدم سرمایه ام،رو جابجا کنم)

بنظرم این چونه زدن ها سر درصد سود رو بتونین با موسسات انجام بدین...در نهایت رو یه سود توافق میکنین......اما بازم تضمین صد درصد نیست....یعنی یه درصد احتمال بدین که از ترسشون چند درصدی سود رو کم کنن،مخصوصا که کم شدن سود مورد اصرار دولت هست(سرم اومده که میگم)

پس برین خصوصی یا موسسه...سمت دولتی نرین

نه خب بانکها راه های زیادی واسه دور زدن بانک مرکزی بلدن. مثلا میتونن توی قرارداد همون 20 بزنن و 20هم ماهانه واریز کنن تا اینجاش مشکلی نیست. ولی ما به تفاوتش رو که مثلا توافق شده 28درصد یا مثلا 26 درصد بدن که میشه 6 یا 8درصد رو همون موقع واریز کنن.
آخه رائیس شعبه هه طوری صحبت کرد که نفهمیدم منظورش چی بود. میخواست بگه تو داری خالی میبندی یا میخواست بگه خصوصیا میتونن یا اصلا خودشم میخواست این کارو کنه ولی ریسک نمیکرداینارو نگرفتم !
خب منطقی هم هست یکی میاد 100میذاره بهش 24 درصد میدن حالا یکی هفت برابرشو بخواد بذاره نمیشه خورده سودو دو برابر کرد واسش ؟! :/ رائیس بانکه گیجم کرد نفهمیدم همچین چیزی اصلا غیرممکنه یا واسه بانک اونا ممکن نیست صرفا.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تنها کاری که باید بکنید اینه که :
1-ریپورت کنید که داره مخل انجمن میشه
2- تک تک دوستان ایشون بلاک کنند مطمئن باشید دیگه پستای ایشون ناپدید میشه !!!
۱.ریپورت کنین...بلاکم بشم با یه آیدی دیگه میام
۲ً.بلاکم کنین برام اهمیت نداره...کلا ۵-۶ نفرن که اینجا بمن توهین کردن و با من خصومت شخصی دارن
۳.الان نظری که من دربا،ه سوال این دوستان دادم مخل انجمن یا مخل شما که لجت گرفته....معلومه که از اون پست هام تو تاپیک وام خودرو ناراحتی که مثل اون یکی دوستمون از بی عرضه بودن که کاری عملی از دستت بر نمیاد،توهین و تهمت و اتهام و از این کارا میکنی

لطفا مخل انجمن نشین...این حرف های شما به این تاپیک ربطی نداره

بالا