• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان ثامن الحجج کیا حساب دارن؟چطوره؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ببین...سود مساله نیست...
اصل پول رو بدن.....بهانه نیارن...نگن نداریم
بحث ۵ تومن و ۱۰ تومن که نیست

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
مهر اقتصاد و آرمان چون خیلی باهاشون کار کردم میدونم هیچ مشکلی بابت جابجایی مبلغ سنگین ندارن

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

دوستان محترم ؛

امروز شخصاً به چند شعبه سرزدم و اطلاعات زیر رو بدست آوردم :

1) موسسه کوثر

همونطور که گفتم رئیس شعبه تاریخی رو برای پایان سپرده کلید طلایی مشخص نکرد .

2) بانک ایران زمین
بانک با کلاس و با سرمایه ای بنظر نمیاد و شنیده ها حاکی از اینه که این بانک از تجمیع چند موسسه ورشکسته بوجود اومده. البته بخشی از سهامش رو صندوق بازنشستگی شرکت نفت و صندوق سرمایه گذاری پتروشیمی خریدن.

سپرده روزشمار :
تا 5 میل ده درصد - 5 تا 20 میل 18 درصد - 20 تا صد میل 20 درصد - صد میل به بالا 22 درصد

سپرده یکساله
20 درصد

صندوق سرمایه گذاری
20 درصد سود تضمین شده و حداکثر 4 درصد (جمعا 24 درصد) بسته به سود سرمایه گذاری بهش اضافه میشه.

3) موسسه عسکریه (در شرف تبدیل به بانک)

سپرده روزشمار عادی :
10 درصد

سپرده روزشمار ویژه :
20 درصد

سپرده یکساله :
23 درصد بدون امکان واریز برداشت . سود این سپرده به حساب روزشمار ده درصدی واریز میشه.

4) موسسه ثامن الحجج
اونطور که شایعه این موسسه متعلق به جبهه پایداری هست و همین موضوع ممکنه مشکلاتی رو خصوصا بعد از پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس و خبرگان براش ایجاد کنه.
رئیس شعبه گفت در حال آماده سازی مقدمات برای پذیره نویسی در بورس هستن.

سپرده روزشمار :
23 درصد

سپرده شش ماهه :
24 درصد

سپرده یکساله تا چهار ساله :
25 درصد

سپرده پنج ساله :
27 درصد

در انتها باید بگم که اینها اطلاعاتی بودن که مسئولین شعب بطور شفاهی به بنده دادن و مسئولیتی در قبالش ندارن. بنابراین اگه بعضی موارد اشکال دارن یا با اطلاعات شما تناقض دارن لطفا اصلاحشون کنین که خوانندگان دچار اشتباه نشن.

موفق و سرفراز باشین ...

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوستان محترم ؛

امروز شخصاً به چند شعبه سرزدم و اطلاعات زیر رو بدست آوردم :

1) موسسه کوثر

همونطور که گفتم رئیس شعبه تاریخی رو برای پایان سپرده کلید طلایی مشخص نکرد .

2) بانک ایران زمین
بانک با کلاس و با سرمایه ای بنظر نمیاد و شنیده ها حاکی از اینه که این بانک از تجمیع چند موسسه ورشکسته بوجود اومده. البته بخشی از سهامش رو صندوق بازنشستگی شرکت نفت و صندوق سرمایه گذاری پتروشیمی خریدن.

سپرده روزشمار :
تا 5 میل ده درصد - 5 تا 20 میل 18 درصد - 20 تا صد میل 20 درصد - صد میل به بالا 22 درصد

سپرده یکساله
20 درصد

صندوق سرمایه گذاری
20 درصد سود تضمین شده و حداکثر 4 درصد (جمعا 24 درصد) بسته به سود سرمایه گذاری بهش اضافه میشه.

3) موسسه عسکریه (در شرف تبدیل به بانک)

سپرده روزشمار عادی :
10 درصد

سپرده روزشمار ویژه :
20 درصد

سپرده یکساله :
23 درصد بدون امکان واریز برداشت . سود این سپرده به حساب روزشمار ده درصدی واریز میشه.

4) موسسه ثامن الحجج
اونطور که شایعه این موسسه متعلق به جبهه پایداری هست و همین موضوع ممکنه مشکلاتی رو خصوصا بعد از پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس و خبرگان براش ایجاد کنه.
رئیس شعبه گفت در حال آماده سازی مقدمات برای پذیره نویسی در بورس هستن.

سپرده روزشمار :
23 درصد

سپرده شش ماهه :
24 درصد

سپرده یکساله تا چهار ساله :
25 درصد

سپرده پنج ساله :
27 درصد

در انتها باید بگم که اینها اطلاعاتی بودن که مسئولین شعب بطور شفاهی به بنده دادن و مسئولیتی در قبالش ندارن. بنابراین اگه بعضی موارد اشکال دارن یا با اطلاعات شما تناقض دارن لطفا اصلاحشون کنین که خوانندگان دچار اشتباه نشن.

موفق و سرفراز باشین ...
مگر پنج ساله هنوز باز میکنند ؟ فرشتگان که باز نمیکنه

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوست عزیز ؛

منبعتون موثقه ؟ چون امروز از رییس شعبه پرسیدم ، گفت معلوم نیست تا کی تمدید بشه !

حالا یا میدونن و نمیخوان بگن یا اینکه خودشون هم نمیدونن و تصمیمیه که در سطح هیات مدیره موسسه گرفته شده و محرمانه هست .

البته منطقیه که تاریخی رو مشخص نکنن چون در اون صورت سپرده گذارها برای خارج کردن سپرده هاشون (مثلا در اواخر آبان) به کوثر هجوم میبرن و این ممکنه باعث ایجاد مشکل برای کوثر بشه.

مگر اینکه موسسه حساب جدیدی بطور اتوماتیک مثلا با سود 23 درصد باز کنه و موجودی سپرده های طلایی رو به اون منتقل کنن.

البته میدونین که کوثر متخصص ، پیشرو و رکورد دار افتتاح حساب و صدور دفترچه ها و کارتهای متنوع برای مشتریان هست .
2 تن از دوستان در پست های قبلی گفتن
و احتمالا درست باشه، اگر آشنا نداشته باشید طبیعی که در این موارد به شما اطلاعی ندن!
من سعی میکنم از طرف رابط که داریم بازم خبر بگیرم...
ضمنا همچنان قابلیت خرید اینترنتی با کارت شتاب کوثر از طرف بانک مرکزی مسدود هست!

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
آقا....اینهمه از این موسسات گفتین،منم وسوسه شدم
حالا واقعا معتبرن؟میشه روشون حساب کرد؟
پولو نخورن.....ورشکسته نشن.....بانک مرکزیم بزن زیر تعهدش

آخه من هرچی حساب میکنم،میبینم نمیتونم به این موسسات اعتماد کنم،حتی شناخته شده هاش.....باز بانک های خصوصی که شرکت بیمه هم دارن قابل اعتماد ترن.....بدتر از اونم اینه که به سازمان ها و افراد گردن کلفت وابسته هستند
کسایی که سیاستشون رو تعیین میکنن هم معلوم نیست کار بلد هستن یا با پارتی و رانت سر کارن......یکدفعه سرمایه های مردم رو به باد ندن

نمیدونم چند درصد سود بیشتر ارزش ریسک رو داره یا اصلا ریسک محسوب میشه یا نگرانی بیخوده
این تکلیف سود ها رو هم مشخص نکردن که آدم تکلیف خودشو بدونه

"ارزش ریسک"

میخواهیم ببینیم انتقال سرمایه از موسسه یا بانکی با سود کمتر به موسسه یا بانکی با سود بیشتر ارزش ریسک رو داره یا نه ؟

مثلا فرض کنید که شما یک میلیون در بانکی با سود 24 درصد سپرده گذاری کردین . با دیدن سود 25 درصدی یک موسسه ، وسوسه میشین که سپرده تون رو به اونجا منتقل کنین . آیا این ریسک ارزشش رو داره ؟

باید سودی رو که از این انتقال عایدتون میشه حساب کنید :

1000000x0.01/365x30

که برابر میشه با 822 تومن در ماه یا 9863 تومن در سال (تقریباً 10000 تومن در سال)

پس برای هر یک میلیون تومن ، افزایش یک درصد سود ، 822 تومن در ماه ، یا 9863 تومن و یا تقریباً 10000 تومن در سال عاید شما خواهد کرد.

حالا تصمیم گیری خیلی راحتتر میشه .

مثال دیگه ای میزنم . میخواهیم 100 میل از بانک الف به موسسه ب که دو درصد سود بیشتر میده منتقل کنیم .در این حالت ماهانه 164400 تومن (100x822x2) و سالانه 2000000 تومن (10000x100x2) بیشتر عایدمون میشه .

حالا باید پارامترهای دیگه ای مثل : اوضاع اقتصادی ، اعتبار موسسه یا بانک ، اوضاع سیاسی ، وضعیت بازار ، خوشنامی و خوشحسابی موسسه ، حاشیه هایی که موسسه داره و ... رو در نظر بگیریم و ببینیم دو میلیون تومن سود بیشتر در یک سال آیا ارزش این ریسک رو داره یا نه ؟ که فقط و فقط خودتون میتونین به این سوال جواب بدین .

ممکنه 100 میل سپرده برای یک نفر تمام سرمایه و پس اندازش باشه و دو میل بیشتر براش خیلی ارزش داشته باشه که به ریسک انتقال سرمایه اش بیارزه و برای یه نفر دیگه صد میل سپرده یک صدم داراییش باشه و اصلا براش رقمی به حساب نیاد چه برسه به دو میل افزایش سود حاصل از انتقال سرمایه اش که بخواد به خاطرش ریسک کنه.

971

Registered User
لایک‌ها
318
"ارزش ریسک"

میخواهیم ببینیم انتقال سرمایه از موسسه یا بانکی با سود کمتر به موسسه یا بانکی با سود بیشتر ارزش ریسک رو داره یا نه ؟

مثلا فرض کنید که شما یک میلیون در بانکی با سود 24 درصد سپرده گذاری کردین . با دیدن سود 25 درصدی یک موسسه ، وسوسه میشین که سپرده تون رو به اونجا منتقل کنین . آیا این ریسک ارزشش رو داره ؟

باید سودی رو که از این انتقال عایدتون میشه حساب کنید :

1000000x0.01/365x30

که برابر میشه با 822 تومن در ماه یا 9863 تومن در سال (تقریباً 10000 تومن در سال)

پس برای هر یک میلیون تومن ، افزایش یک درصد سود ، 822 تومن در ماه ، یا 9863 تومن و یا تقریباً 10000 تومن در سال عاید شما خواهد کرد.

حالا تصمیم گیری خیلی راحتتر میشه .

مثال دیگه ای میزنم . میخواهیم 100 میل از بانک الف به موسسه ب که دو درصد سود بیشتر میده منتقل کنیم .در این حالت ماهانه 164400 تومن (100x822x2) و سالانه 2000000 تومن (10000x100x2) بیشتر عایدمون میشه .

حالا باید پارامترهای دیگه ای مثل : اوضاع اقتصادی ، اعتبار موسسه یا بانک ، اوضاع سیاسی ، وضعیت بازار ، خوشنامی و خوشحسابی موسسه ، حاشیه هایی که موسسه داره و ... رو در نظر بگیریم و ببینیم دو میلیون تومن سود بیشتر در یک سال آیا ارزش این ریسک رو داره یا نه ؟ که فقط و فقط خودتون میتونین به این سوال جواب بدین .

ممکنه 100 میل سپرده برای یک نفر تمام سرمایه و پس اندازش باشه و دو میل بیشتر براش خیلی ارزش داشته باشه که به ریسک انتقال سرمایه اش بیارزه و برای یه نفر دیگه صد میل سپرده یک صدم داراییش باشه و اصلا براش رقمی به حساب نیاد چه برسه به دو میل افزایش سود حاصل از انتقال سرمایه اش که بخواد به خاطرش ریسک کنه.
یک مورد دیگر را هم باید در نظر گرفت که در حسابهای روزشمار به روزی که میلغ را از یک بانک به بانک دیگر منتقل میکنیم نه بانک مبدا سود میدهد و نه بانک مقصد، یعنی مثلا اگر بانک مقصد یک درصد سود بیشتر از بانک مبدا بدهد تقریبا 20 روز طول میکشد تا سود آن روز جبران شود. البته در سپرده های بلند مدت به روز افتتاح سپرده هم سود تعلق میگیرد و این مشکل را ندارد.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
یک مورد دیگر را هم باید در نظر گرفت که در حسابهای روزشمار به روزی که میلغ را از یک بانک به بانک دیگر منتقل میکنیم نه بانک مبدا سود میدهد و نه بانک مقصد، یعنی مثلا اگر بانک مقصد یک درصد سود بیشتر از بانک مبدا بدهد تقریبا 20 روز طول میکشد تا سود آن روز جبران شود. البته در سپرده های بلند مدت به روز افتتاح سپرده هم سود تعلق میگیرد و این مشکل را ندارد.

البته منظور انتقال سپرده های بلند مدت بود . اما اگه بخواهید میزان ضرر رو برای انتقال سپرده های روزشمار (در روز انتقال) محاسبه کنین ، برای هر میلیون انتقال ، از فرمول زیر بدست میاد ،البته با فرض اینکه انتقال در یک روز انجام بشه :

2740 X(سود مبدا +سود مقصد)

مثلا فرض کنین 50 میلیون سپرده روز شمار رو از بانک مبدا با سود 23 درصد (0.23) به بانک مقصد با سود 26 درصد (0.26) منتقل کنیم . میزان ضرر برابر میشه با :

(50X2740X(0.23+0.26

که میشه : 67130 تومن

و طبق فرمول پست قبلی سودی که از این انتقال در یک ماه عاید میشه برابره با :

50X822X3

که میشه : 123300 تومن

اون ضرر رو که از این سود کم کنیم میشه : 56170 تومن

یعنی در ماه اول این مبلغ عایدمون میشه. و با این شرایط دو روز طول میکشه تا ضرر در بانک مقصد جبران بشه .

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام، تا آخر آبان
تا آخر آبان برای همه هست یا منظورتون اینه که برای کسی که سودش مثلا 10 هر ماه واریز بشه فقط تا 9 آبان سود واریز میشه؟
دوستی هم گه گفتی قابلیت واریز برای کلید طلایی گذاشتن،اصلا پیداش نشد،من که هرکاری کردم از طریق اینترنت بانک نتونستم به کلید طلایی واریز کنم و هیچ فرقی نکرده
آخه من هرچی حساب میکنم،میبینم نمیتونم به این موسسات اعتماد کنم،حتی شناخته شده هاش.....باز بانک های خصوصی که شرکت بیمه هم دارن قابل اعتماد ترن.....بدتر از اونم اینه که به سازمان ها و افراد گردن کلفت وابسته هستند
کسایی که سیاستشون رو تعیین میکنن هم معلوم نیست کار بلد هستن یا با پارتی و رانت سر کارن......یکدفعه سرمایه های مردم رو به باد ندن

نمیدونم چند درصد سود بیشتر ارزش ریسک رو داره یا اصلا ریسک محسوب میشه یا نگرانی بیخوده
این تکلیف سود ها رو هم مشخص نکردن که آدم تکلیف خودشو بدونه

اگه ملاک اعتبار برات بیمه داشته که موسسه توسعه هم بیمه داشت و کوثر هم بیمه داره!!ّبیمه آرمان هم هست نمیدونم وابسته به آرمانه یا نه..ولی این ملاک درستی نیست مثلا بیشتر بیمه ها که وابسته به بانکهای خصوصی هست وضع خوبی ندارند،مثل نوین و...

تو که با فرشتگان کار میکنی،ثامن الحجج برای چی؟اتوخدمت چی شد؟
مگر پنج ساله هنوز باز میکنند ؟ فرشتگان که باز نمیکنه
جناب امیرونک!!!یعنی هیچ جا بغیر از ثامن الحجج 5ساله باز نمیکنه؟کسی اطلاع نداره؟

Last edited:

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
با ۵ تومان کدوم صندوق درامد ثابت میتونم سهم بخرم??
سودش چند درصد ?
شرایطی چطوره?
میشه یکی راهنمایی کنه ???

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
چند نمونه از این صندوق ها که دوستان افتتاح کردن میشه معرفی کنید ??

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
بلی که میشه،هر سهم صندوق حدود 100هزار تومان هست و شما میتونین 50 سهم بخرین
البته بستگی به قیمت خرید داره که معمولا چند تومان بیشتر از 100هزار تومان هست
چند صندوق ها تضمین سود،در حال حاضر هستند که همه سود 20 درصد دارن اما بازده از 23 تا 27 ممکنه باشه که با توجه به اینها میتونین صندوق رو انتخاب کنید
پرداخت سود،ماهانه یا سه ماهه هست که به حسابتون ریخته میشه.
مدت نداره و شما هروقت خواستید میتونین پولتون رو با فروختن این سهم ها پس بگیرین.
معمولا قیمت فروش از قیمت خرید اون رو کمتر هست،اون هم در حد چند تومن)
اقا جان هرکی دوس داری پاتو از تاپیک بزار بیرون.اخه مرد مومن روزی چند تا پست مگه باید گذاشت.بیا سود بانک بگو و خداحافظ. دعوا که نداریم

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
اقا جان هرکی دوس داری پاتو از تاپیک بزار بیرون.اخه مرد مومن روزی چند تا پست مگه باید گذاشت.بیا سود بانک بگو و خداحافظ. دعوا که نداریم

این بابا روز مزده حقوق بگیر دولته هر روز از صبح زود تا شب پست میزاره تو این انجمن که :

1-پولتون تو بانک نزارید کار راه بندازید با 20 ملیون ورشکست بشید من هواتون دارم
2-پولتون بدید وام بگیرید برا خرید ماشین پراید 4 ملیونی بخرید 42 ملیون ناقابل ورشکست بشید من هواتون دارم

بهترین کاری میکنی اصلن هم کلامش نشی ... من که ایگنورش کردم پوست مارد کنده بابا

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این بابا روز مزده حقوق بگیر دولته هر روز از صبح زود تا شب پست میزاره تو این انجمن که :

2-پولتون بدید وام بگیرید برا خرید ماشین پراید 4 ملیونی بخرید 42 ملیون ناقابل ورشکست بشید من هواتون دارم

من احتیاحی به مزد گرفتن از دولت ندارم
حقوقم همراه با کار آزاد اونقدری هست که چند تای شما رو بخرم و بفروشم

فقط کشته مرده ادبیات و منطقتونم که کارتون شده اتهام زدن و برچسب چسبوندن
درست مثل مبارزین شیره ای لس آنجلسی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من جواب sunflower رو دادم،اشکالی داره؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیزrezaz84 خیلی ممنون که زحمت میکشید شعبه بانکها میرید و اطلاعات خیلی خوبی بهمون میدید.
من خودم میخواستم برم ایران زمین و ثامن که شعبه هاشون خیلی دور بودن.که شما لطف کردید پرسیدید اطلاع دادید .بازم سپاس.

خواهش میکنم دوست عزیز. خوشحالم که اطلاعات مفید واقع شدند .

فقط یه مورد رو تو اون پست یادم رفت وارد کنم :

5) بانک قوامین

همونطور که قبلا گفتم هفته پیش یه حساب سپرده از نوع یکساله 4 با دو میل بلاک باز کردم . متصدی در نهایت یه دفترچه کارتی بهم داد که روش عبارت " نوع سپرده : یکساله 4 " پرینت شده اما چون قبلا توی این انجمن خونده بودم که باید یه گواهی سپرده پرینت شده با مهر و امضا و مبلغ و نرخ سود بهم بدن ، ازشون درخواست کردم که گفت فقط همین دفترچه رو به مشتری تحویل میدیم و از دادن برگه گواهی سپرده امتناع کرد. بعدا ضمن تماس با یکی از دوستان این انجمن متوجه شدم که ایشون مدتی پیش این حساب رو باز کردن و گواهی سپرده هم تحویل گرفتن.
خلاصه امروز مجددا رفتم شعبه و موضوع رو به رئیس شعبه گفتم و درخواست کردم گواهی سپرده رو بهم بدن. رئیس هم گفت طی جلسه ای که دو ماه پیش داشتن قرار شده از اون به بعد گواهی سپرده به کسی ندن و به همون دفترچه کارتی اکتفا کنن. وقتی بهش گفتم دلیل درخواست من اینه که میخوام مطمئن بشم سود 20 درصد این سپرده برای یکسال ثابته و با بخشنامه کاهش سود کم نمیشه ، گفت من اسفند پارسال این حساب رو برای خودم باز کردم البته با سود 22 درصد و اگه قرار بود سودش با بخشنامه کم بشه باید اردیبهشت امسال کم میشد که اینطور نشد و هنوز همون 22 درصد رو دارم میگیرم و اطمینان داد که سود این سپرده ثابته و کم نمیشه.
اینو جهت اطلاع دوستانی گفتم که در چند پست گفته بودن حساب رو باز کردن ولی گواهی سپرده بهشون ندادن. اگر واقعا سود این سپرده برای یکسال ثابت بمونه ، فکر میکنم بهترین گزینه برای برای دوستانی باشه که تمایل دارن حتما در بانک (و نه در موسسات) و با قابلیت واریز برداشت سپرده ای یکساله و با سود ثابت داشته باشن. گر چه این شرایط از شرایط بعضی موسسات هم خیلی بهتره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خواهش میکنم دوست عزیز. خوشحالم که اطلاعات مفید واقع شدند .

فقط یه مورد رو تو اون پست یادم رفت وارد کنم :

5) بانک قوامین

همونطور که قبلا گفتم هفته پیش یه حساب سپرده از نوع یکساله 4 با دو میل بلاک باز کردم . متصدی در نهایت یه دفترچه کارتی بهم داد که روش عبارت " نوع سپرده : یکساله 4 " پرینت شده اما چون قبلا توی این انجمن خونده بودم که باید یه گواهی سپرده پرینت شده با مهر و امضا و مبلغ و نرخ سود بهم بدن ، ازشون درخواست کردم که گفت فقط همین دفترچه رو به مشتری تحویل میدیم و از دادن برگه گواهی سپرده امتناع کرد. بعدا ضمن تماس با یکی از دوستان این انجمن متوجه شدم که ایشون مدتی پیش این حساب رو باز کردن و گواهی سپرده هم تحویل گرفتن.
خلاصه امروز مجددا رفتم شعبه و موضوع رو به رئیس شعبه گفتم و درخواست کردم گواهی سپرده رو بهم بدن. رئیس هم گفت طی جلسه ای که دو ماه پیش داشتن قرار شده از اون به بعد گواهی سپرده به کسی ندن و به همون دفترچه کارتی اکتفا کنن. وقتی بهش گفتم دلیل درخواست من اینه که میخوام مطمئن بشم سود 20 درصد این سپرده برای یکسال ثابته و با بخشنامه کاهش سود کم نمیشه ، گفت من اسفند پارسال این حساب رو برای خودم باز کردم البته با سود 22 درصد و اگه قرار بود سودش با بخشنامه کم بشه باید اردیبهشت امسال کم میشد که اینطور نشد و هنوز همون 22 درصد رو دارم میگیرم و اطمینان داد که سود این سپرده ثابته و کم نمیشه.
اینو جهت اطلاع دوستانی گفتم که در چند پست گفته بودن حساب رو باز کردن ولی گواهی سپرده بهشون ندادن. اگر واقعا سود این سپرده برای یکسال ثابت بمونه ، فکر میکنم بهترین گزینه برای برای دوستانی باشه که تمایل دارن حتما در بانک (و نه در موسسات) و با قابلیت واریز برداشت سپرده ای یکساله و با سود ثابت داشته باشن. گر چه این شرایط از شرایط بعضی موسسات هم خیلی بهتره.
خیلی ممنون از شما که با علاقه اطلاعاتتون رو منتقل میکنین و مثل سایر دوستان جبهه نمیگیرین و پرخاش و فحاشی نمیکنین

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
من جواب sunflower رو دادم،اشکالی داره؟

من که با شما دشمنی ندارم.حرف بنده اینه که شما بحث رو چالشی میکنی و به جای عدد و رقم سود بانکها میای با تک تک بچه ها بحث میکنید.بنده حدود 3ساله میام تو این تاپیک لذت میبرم ولی شما تاپیک رو به انحراف کشیدید

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106

باهاتون موافقم. والا اینجوریش رو دیگه نداشتیم

بالا