• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
الان کجا یسشترین سود روزشمار میده خبر دارید؟ موسسه کوثر 19.5 درصد روزشمار میده بیشتر از این آیا هست جایی؟
موسسات نذارید به لحاظ خدمات بانکداری و پشتیبانی صفر هستن... همین کوثر یک ماه که خرید اینترنتی رو درگاه های شاپرک از طرف بانک مرکزی مسدود شده...
بله که هست بانک قوامین و دی 20% میده

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
عزیزان ؛

ضمن قدردانی از محبت savoj گرامی ، سود 27 درصدی 5 ساله ثامن ح از دو نظر جای بحث داره :

1) با توجه به اینکه یکی از اهداف این دولت از زمان روی کار آمدن ، کاهش سود بانکی بوده و موسسات هم خواه ناخواه تحت تاثیر این کاهش قرار میگیرن (با نرخ کاهشی کمتر) ، برای تصمیم گیران ، مدیران و سیاستگذاران این موسسه چه منطقی پشت پرداخت سود 27 درصدی ثابت برای 5 سال هست با اینکه میدونن در سالهای آینده برای رقابت با سایر بانکها و موسسات باید نرخ سود تسهیلات و بالطبع سپرده هاشون رو کاهش بدن؟!!! شاید بگین دلیل این تصمیم جذب منابع بوده ولی به چه قیمتی؟ به قیمت ضرر موسسه؟

2) فرض دیگه ای که میشه کرد اینه که موسسه ثامن ح در عمل به تعهداتش دچار مشکل شده و به هر ریسمانی چنگ میزنه تا فعلا از این بحران خارج بشه ، وعده پرداخت سود بالا به سپرده ها و از جمله سود 27 درصدی 5 ساله یکی از اون ریسمانهاست ، تا بعد هم که خدا کریمه. اگه این فرض به واقعیت نزدیک باشه دو حالت پیش میاد : یا ثامن ح در عبور از بحران موفق میشه که این حالت هم به نفع موسسه و هم مشتریان خواهد بود و یا بحران بر اون غلبه میکنه و بلایی مثل میزان سرش میآد که در اون حالت باید سپرده گذارها فاتحه سرمایشون رو بخونن.

میدونم بعضی از دوستان (از جمله خودم) وسوسه شدن سراغ این موسسه برن ولی پیش از اون بیاین فکرامون رو روی هم بذاریم و درباره موارد بالا فکر و بحث کنیم و راه درست رو انتخاب کنیم.

سپاس از توجه شما
به نظر من تو مملکت ما سپرده گذاری 1 ساله هم اشتباه هست چه برسه به 5 ساله. پول باید طوری باشه که هر لحظه خواستی بتونی بیاریش بیرون با کمترین جریمه. این تجربه منه. حال باز ممکنه دوستان نطرات دیگه ای داشته باشن.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به نظر من تو مملکت ما سپرده گذاری 1 ساله هم اشتباه هست چه برسه به 5 ساله. پول باید طوری باشه که هر لحظه خواستی بتونی بیاریش بیرون با کمترین جریمه. این تجربه منه. حال باز ممکنه دوستان نطرات دیگه ای داشته باشن.
دوستان گردشگری 1حساب داشت 23 کرد22؟؟؟ایا یکساله کرده یا نه طبق سابق فقط 50باید ثابت باشه؟؟و سوال دوم کلید طلایی کوثر چیشد کاهش میدن تمدید میشه اخر چی شد ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان گردشگری 1حساب داشت 23 کرد22؟؟؟ایا یکساله کرده یا نه طبق سابق فقط 50باید ثابت باشه؟؟و سوال دوم کلید طلایی کوثر چیشد کاهش میدن تمدید میشه اخر چی شد ؟
۲۳ درصدی رو سودش رو کم کرد
یک اس ام اس هم فرستاد برای همین قضیه
یکساله نیست...روزشماره

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
وضعیت الان با چند سال قبل قابل مقایسه نیست چند برابر شدن مسکن و ...

اگر یه نفر حساب 27درصد 5ساله باز کنه کل پولش میشه 3.3 برابر!
بعد 5سال مثلا مسکن با این رکود همچین چیزی ممکنه؟!
قیمت دلار و سکه هم قطعا دیگه 3برابر نمیشه!
به هر حال وقتی بانکها دارن سود 25-20 درصد میدن نقدینگی هم دست کم داره به همین نسبت بالا میره و رشد نقدینگی در نهایت این بازارها رو هم حرکت خواهد داد ممکنه چند سال راکد باشن ولی در بلند مدت جبران کنن
اگر غیر این بود که قیمتها ثابت میموند و مردم 20 درصد سود میگرفتن که عالی بود الان هممون پولدارترین مردمان دنیا بودیم و مثلا کشورهای دیگه مثل آمریکا که سود بانکیشون صفره فقیرترین!

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
متشکر سقفش همون 50 هست که سود بده یا کرده 100؟؟؟
خواهش میکنم....هدف من فقط کمک به دوستان و اشتراک اطلاعات هست
۵۰ تا ۱۰۰ میلیون،۲۰ درصد...بالای ۱۰۰ میلیون،۲۲ درصد
گفت زیر ۵۰ تو یه حساب دیگه میبریم که ۱۹.۵ میده هروقت زیاد شد میبریمش تو اون یکی که ۲۰ بدن...اما دقیق نفهمیدم قضیه اون حسابه چیه....من که اینکارو نکردم

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ممنون از راهنماییت این کارا واسه حسابا قدیم انجام میده یا کسی خاست جدید باز کنه هم میتونه ؟؟هر روز دارن کاهش میدن من این حسابا 23 باز کردم سقفش 10میل بود الان شده 22 سقفش 100 اگه پولم بالا 100باشه تازه ..ولی با این اوضاع فکر میکنم ارجح باشه چون پول قفل نمیشه 1سال...تنها حسنش اینه....فعلا منتظرم کوثر طلایی چکار میکنه اگه کاهش بده بریزم گردشگری

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون از راهنماییت این کارا واسه حسابا قدیم انجام میده یا کسی خاست جدید باز کنه هم میتونه ؟؟هر روز دارن کاهش میدن من این حسابا 23 باز کردم سقفش 10میل بود الان شده 22 سقفش 100 اگه پولم بالا 100باشه تازه ..ولی با این اوضاع فکر میکنم ارجح باشه چون پول قفل نمیشه 1سال...تنها حسنش اینه....فعلا منتظرم کوثر طلایی چکار میکنه اگه کاهش بده بریزم گردشگری
گردشگری نبرین خوب.....من میدونم مسکن بالای ۲۰تومن،۲۰ درصد ..... پولت هم بلوک نیست
بانک های دیگه هم تقریبا همینطور هستن
روزشمار دارن....
من با اینکه مشتری گردشگری بودم....اما بهش اعتماد ندارم....بانک کوچیکی هست.....خیلی راخت زیر بار کم کردن سود رفت....خیلی زود......اما خدماتش خوب هست

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
گردشگری نبرین خوب.....من میدونم مسکن بالای ۲۰تومن،۲۰ درصد
بانک های دیگه هم تقریبا همینطور هستن
روزشمار دارن....
من با اینکه مشتری گردشگری بودم....اما بهش اعتماد ندارم....بانک کوچیکی هست.....خیلی راخت زیر بار کم کردن سود رفت....خیلی زود......اما خدماتش خوب هست

قوامین هم با 2میلیون 20در صد میده منتها منظورم این بود تو بانکها 22 درصد که قفل نشه پول فعلا گردشگری هست جای دیگه سراغ دارید با این شرط که یکساله نباشه و هر وقت خاستی پولتا برداری

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
ایران اصلا ثبات اقتصادی نداره هرکسی هرجا داره سرمایه گذاری میکنه مدام باید اخبارو دنبال کنه گوش بزنگ باشه وتحلیل کنه که تو کدوم بازار باید سرمایه گذاری کنه و کی ازکدوم بازار خارج شه.نظر شخصی من اینه که فعلا سود بانکی داره جواب میده فقط به خاطر رکود انتظاری بعد از توافقه.و الان یه تقاضای انباشته شده وجود داره به خاطر دست نگهداشتن مردم از خریده که اگه بیان خرید کنن هر سمتی که برن چه خودرو چه مسکن چه دلار همشون جهش قیمت میگیرن و کسانی که رو سود بانکی هستن برن سمت اون بازارها.رو همین حساب یکساله و چندساله سپرده گذاشتن سرعت و دقت تصمیم رو پایین میاره.
تو کشوری که سیاست گذارهای کلان اقتصادیش دشمن تولید هستن و تمامی تولید کننده های خرد و خصوصی ورشکسته شدن هیچگونه مشوقی ندارن همون بهتر که هر کسی مواظب سرمایه و سودش باشه
نظر من اینه که حواستون به بقیه جاها هم باشه که اگه اتفاقی مثل دوران احمدی افتاد فقط ریال و سود بانکی دستتون نباشه که.سرمایه اتون نصف بشه..

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
قوامین هم با 2میلیون 20در صد میده منتها منظورم این بود تو بانکها 22 درصد که قفل نشه پول فعلا گردشگری هست جای دیگه سراغ دارید با این شرط که یکساله نباشه و هر وقت خاستی پولتا برداری
برای بانک حساب عادی که سود بیشتر از 20% بده تخلف هست. اگر میشنوید سود بیشتر میدن برای مبالغ بالا هست و یکسال کامل بلوکه میکنه

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
انتخاب نوشت: یکی از بزرگترین بدهکاران موسسه اعتباری میزان در شب تاسوعا بازداشت شد.

م.ج.ف که دارای معوقه بانکی 1000 میلیارد ریالی به موسسه منحله میزان از سالیان گذشته است و اقدامات متعدد قضایی در چند سال گذشته علیه او در دست اجرا قرار گرفته ، شب گذشته بازداشت شد.میرزایی مسئول امور حقوقی موسسه میزان خبر مذکور را تایید کرد.

این بدهکار بزرگ با پوشش امور خیریه و سوء استفاده از مجالس سیدالشهدا در شهرهای مختلف بخصوص در شهر اصفهان (مثل وقف یکی از حسینه های مطرح اصفهان) در پی کسب وجهه بود و با رانت حاصله موفق به کسب تسهیلات کلان و تاخیر چندین ساله شده است .

با این حال به نظر می رسد این فرد، ساعت 11 شب قبل از تاسوعای حسینی و در پایان مراسمی که پیش از ده ها هزار نفر در حسینیه اصفهان برپا کرده بود، دستگیر شده است.

شنیده ها حاکی از آن است که تلاش زیادی از سوی این فرد برای تحت فشار قرار دادن مسئولان کشور و حتی مدیران موسسه «میزان» جهت آزادی و مهلت گرفتن مجدد، شروع شده است.

قابل ذکر است، این فرد بزرگترین بدهکار موسسه منحله میزان (پس از پدیده) است.

این درحالی است که پیش تر برخی اخبار در مورد واگذاری فوری «پدیده شاندیز» در رسانه ها منتشر شده بود که به نظر می رسد، بازداشت این فرد نیز در راستای پرداخت فوری مطالبات مردم باشد.

----------------------------------------------------------

باید فقط گریست به حال این ملت ....

خداوند سایه این آغازاده ها و نورچشمیها رو هر چه سریعتر از سر ملت کم کنه.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام این اتفاق دقیقا برای منم افتاد روز 5 شنبه. صبح اول وقت روز یک شنبه با شماره 8989 تماس بگیر. ربطی به بانک مبدا نداره. باید از خود مهر اقتصاد پیگیری کنی.
من دیروز دوتا واریز داشتم شماره پیگیری یکیش نوشتم اما یکی دیگه ننوشتم شما زنگ زدی 8989 ازت شماره پیگیری خواست؟ من یکیشو ندارم باید چیکار کنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
هیجان کاهش سود بانکی فروکش کرد

در حالی در حدود یک ماه گذشته پافشاری برای کاهش نرخ سود بانکی از سوی مدیران اقتصادی دولت به اوج رسید و قرار بود در اولین جلسه پیش روی شورای پول و اعتبار در این رابطه تصمیم گیری شود که این جلسه برگزار شد ولی خبری از کاهش نرخ سود نبود؛ موضوعی که البته با توجه به آخرین اظهارات رییس کل بانک مرکزی دور از انتظار هم نبود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، حدود سه هفته پیش بود که به فاصله کمتر از شش ماه از بازنگری در نرخ سود بانکی و به دنبال انتقادات از نرخ‌های بالای موجود، وزیر اقتصاد اعلام کرد که در اولین جلسه شورای پول و اعتبار کاهش نرخ سود مورد بررسی قرار خواهد گرفت موضوعی که البته رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز مدتی بعد به آن تاکید کرد ولی در مجموع واکنش و یا اظهار نظری از سوی مدیران بانک مرکزی مبنی بر تغییر نرخ سود در زمان فعلی به همراه نداشت.

از سویی دیگر در حالی اخیرا دولت از بسته اقتصادی خود برای رونق و خروج از رکود آن هم با محوریت بانکها در تامین مالی رونمایی کرد که با وجود تعیین چندین موقعیت برای تحریک تقاضا و افزایش فروش کالا در قالب تسهیلات دهی بانکها، کاهش نرخ سود بانکی که همواره بر آن به عنوان مانعی در رونق تولید یاد می شد، مطرح نبود و تنها بانک مرکزی به کاهش نرخ سود بین بانکی یعنی سود اعتباردهی به بانکها اکتفا کرد.

البته مطرح شدن موضوع برای کاهش نرخ سود با اظهارات معنادار رییس کل هم همراه بود. وی توضیح داد که در شرایطی که بانک‌ها در تنگنای مالی به سر می‌برند و باید سود بین بانکی به سمت تعادل پیش رفته و با تورم متناسب شود، عواملی همچون حرکت مخرب موسسات اعتباری غیرمجاز، کمبود نقدینگی بانک‌ها و همچنین مطالبات معوق موجب شده نرخ سود به میزان واقعی و متناسب خود با اقتصاد نرسد.

اظهارات سیف در حالی مطرح می شود که کارشناسان اقتصادی و بانکی نیز بارها نسبت به تغییر نرخ سود با توجه به فراهم نبودن شرایط کاهش آن با وجود الزام این موضوع هشدار داده بودند.

رییس کل بانک مرکزی البته به صراحت اعلام کرده که سیاست دستوری در رابطه با کاهش نرخ سود جوابگو و پذیرفته شده نیست و باید به تدریج فضا به سمتی برود که نرخ متعادل و قابل قبول شود.

به هر حال به نظر می رسد با آخرین موضع رییس کل در رابطه با کاهش نرخ سود بانکی همانطور که کارشناسان همواره تاکید دارند تا اجرایی شدن شروط این تغییر یعنی عواملی همچون افزایش منابع مالی بانکها، ساماندهی موسسات غیر مجاز در رقابت برای سود اقدام فوری در این رابطه شکل نگیرد و بانک مرکزی ترجیح دهد فرا از فشارها برای کاهش نرخ سود و الزامی که نسبت به آن وجود دارد، متناسب با شرایط در این رابطه اقدام کند. هر چند که تغییر سود تا قبل از پایان سال بعید هم به نظر نمی رسد.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
منم گردشگرب ۲۳ درصد دارم که از ۱۵ مهر که ۲۲ درصد شده و چون رقم نسبتا بالاست یک درصد کسری سودش ماهی نزدیک یک میلیون تومن کم میشه
کسی بانک ایران زمین حساب ۲۴ درصد داره؟
اون ۴ درصد که دوستان گفتن سه ماه یکبار واریز میشه ممکنه کمتر واریز بشه؟ یعنی تضمین شده هست؟
تو بانک هایی که سر زدم آینده البته با بلوک یکساله ۲۴ درصد تقریبا بهتر بود.
بانک های شهر و توسعه و قوامین هم باید سر بزنم کسی اطلاعاتی راجب سودشون داره؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
من دیروز دوتا واریز داشتم شماره پیگیری یکیش نوشتم اما یکی دیگه ننوشتم شما زنگ زدی 8989 ازت شماره پیگیری خواست؟ من یکیشو ندارم باید چیکار کنم
فردا زنگ بزن و همینو بگو. نگران نباش شماره پیگیری هم که نداشته باشی شماره کارت و تایم انتقال رو داری. میتونی از به پرداخت ملت پیگیری کنی و شماره پیگیریتو بگیری. فردا مشکلت حل میشه. نگران نباش.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
فردا زنگ بزن و همینو بگو. نگران نباش شماره پیگیری هم که نداشته باشی شماره کارت و تایم انتقال رو داری. میتونی از به پرداخت ملت پیگیری کنی و شماره پیگیریتو بگیری. فردا مشکلت حل میشه. نگران نباش.
راستش تایم دقیقا یادم نیست بین 1 تا 2 بعدظهر بود به پرداخت ملت دیگه چیه ؟

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
منم گردشگرب ۲۳ درصد دارم که از ۱۵ مهر که ۲۲ درصد شده و چون رقم نسبتا بالاست یک درصد کسری سودش ماهی نزدیک یک میلیون تومن کم میشه
کسی بانک ایران زمین حساب ۲۴ درصد داره؟
اون ۴ درصد که دوستان گفتن سه ماه یکبار واریز میشه ممکنه کمتر واریز بشه؟ یعنی تضمین شده هست؟
تو بانک هایی که سر زدم آینده البته با بلوک یکساله ۲۴ درصد تقریبا بهتر بود.
بانک های شهر و توسعه و قوامین هم باید سر بزنم کسی اطلاعاتی راجب سودشون داره؟
قوامین هم الان داره 24درصد میده. واسه این مبلغ بانکها حاضر نشدن سود بیشتری به شما بدن ؟! به نظرم باید راه داشته باشه که فرقی بذارن بین 10 میلیون و یه میلیارد یا 5میلیون و 500 میلیون !

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
قوامین هم الان داره 24درصد میده. واسه این مبلغ بانکها حاضر نشدن سود بیشتری به شما بدن ؟! به نظرم باید راه داشته باشه که فرقی بذارن بین 10 میلیون و یه میلیارد یا 5میلیون و 500 میلیون !
وقتی بانک به شما ۲۴٪ سود میده در واقع به ۸۷٪ پول شما ۲۴٪ میده(۱۳٪ مبلغ رو بانک مرکزی بلوکه میکنه) که بهای تمام شده پول برای بانک میشه حدود ۲۷٪ که تقریبا برابر سود بین بانکی است و خیلی از بانکها با همین نرخ تسهیلات میدن به مشتری
اینجوری نیست که هر چی مبلغ رو ببری بالا سود هم همش بره بالا.

بالا