• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
وقتی بانک به شما ۲۴٪ سود میده در واقع به ۸۷٪ پول شما ۲۴٪ میده(۱۳٪ مبلغ رو بانک مرکزی بلوکه میکنه) که بهای تمام شده پول برای بانک میشه حدود ۲۷٪ که تقریبا برابر سود بین بانکی است و خیلی از بانکها با همین نرخ تسهیلات میدن به مشتری
اینجوری نیست که هر چی مبلغ رو ببری بالا سود هم همش بره بالا.
اگه سیستم اینطوری باشه که صرفا با سود وامها و تسهیلات مردم به ما سود بدن بله ولی اینطوری نیست. اینا دارن توی پروژه های دیگه سرمایه میذارن چند صد درصد سود میکنن و انقدرشو میدن به ما. حالا کار نداریم اصلا اصول کار بانک این نیست که ما کار به نوع فعالیت اقتصادی اونا داشته باشیم. منظورم این نیست که یکی 5میلیون میذاره بهش 20 درصد بدن اگه شد 10 میلیون بشه 25 درصد شد 100 میلیون بشه 40درصد. یعنی نمیخوام بگم با دو برابر شدن پول ما سودش هم بشه دوبرابر اصلا منطقی هم نیست بحثی نداره. الان قوامین گفته 100 تومن بذاری 24% میدم. حالا کار نداریم که با خیلی کمتر از اینم داره 24درصد میده. حالا که یکی 100میلیون گذاشته بهش 24درصد میدن دیگه این انتظار منطقیه که یکی دیگه میاد مثلا هفت برابر یا هشت برابر یا اصلا ده برابر این پول(کف لازم برای 24درصد) رو سپرده میکنه اونا بیان خورده ی سود رو واسش دو برابر کنن یا نه اصلا دو درصد بیشتر بدن. مثلا 24 بشه 28 یا نه بشه 26 !! ضمن اینکه تا چند سال پیش 28درصدم میدادن به این معنیه به هیچ عنوان با دادن 28درصد سود ضرر نمیکنن. اینطوری بود موسساتی که 32درصدم میدن باید ضرر میکردن ولی مشخصه که اینطوری نیست.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیزم ؛

فرمایش شما کاملا منطقی و متینه. اما دو نکته رو نباید فراموش کرد و اونهم
1 وضعیت رقابت و
2 قدرت مانور مشتری هست.

وقتی بانک میبینه با حداقل سودی که در نظر گرفته مشتری مجبور به قبول شرایطش هست و جای دیگه ای این مقدار سود رو به مشتری نمیدن بنابراین پرداخت سود بیشتر رو به ضرر خودش میدونه و منطقی هم هست.

از طرفی مشتری میبینه قدرت مانورش خیلی محدوده و حداکثر سودی رو که در سیستم بانکی قابل پرداخت هست داره دریافت میکنه چاره ای جز قبول شرایط نداره.

موردی رو که شما فرمودین در صورتی مصداق پیدا میکنه که دست بانکها رو برای پرداخت سود باز بذارن و سقفی رو قایل نشن. در اونصورت قدرت مانور به عکس دست مشتری میفته و این بانکه که مجبوره برای جذب منابع سود بیشتری از رقبا ،به مشتری پرداخت کنه که میدونیم در شرایط فعلی اینگونه نیست و متاسفانه حالت اول حکمفرماست.

موفق و تندرست باشبد.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
قوامین هم الان داره 24درصد میده. واسه این مبلغ بانکها حاضر نشدن سود بیشتری به شما بدن ؟! به نظرم باید راه داشته باشه که فرقی بذارن بین 10 میلیون و یه میلیارد یا 5میلیون و 500 میلیون !

اکثرا میگفتن بانک مرکزی گفته ۲۰ تازه ۱۸ میشه به زودی و‌همین مثلا ۲۲ تا ۲۴ خیلیه
بانک توسعه بلوکه ۱ ساله رو ۲۵ هم گفت ولی معاون شعبه بود و گفت باید از رییسم بپرسه که نبود
ولی بالای یک ملیاردو می تونن حتی ۲۸ هم بدن ولی من به ۲۶ از بانک راضیم و ترجیحا بلوکه نشه که نیست

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
اگه سیستم اینطوری باشه که صرفا با سود وامها و تسهیلات مردم به ما سود بدن بله ولی اینطوری نیست. اینا دارن توی پروژه های دیگه سرمایه میذارن چند صد درصد سود میکنن و انقدرشو میدن به ما. حالا کار نداریم اصلا اصول کار بانک این نیست که ما کار به نوع فعالیت اقتصادی اونا داشته باشیم. منظورم این نیست که یکی 5میلیون میذاره بهش 20 درصد بدن اگه شد 10 میلیون بشه 25 درصد شد 100 میلیون بشه 40درصد. یعنی نمیخوام بگم با دو برابر شدن پول ما سودش هم بشه دوبرابر اصلا منطقی هم نیست بحثی نداره. الان قوامین گفته 100 تومن بذاری 24% میدم. حالا کار نداریم که با خیلی کمتر از اینم داره 24درصد میده. حالا که یکی 100میلیون گذاشته بهش 24درصد میدن دیگه این انتظار منطقیه که یکی دیگه میاد مثلا هفت برابر یا هشت برابر یا اصلا ده برابر این پول(کف لازم برای 24درصد) رو سپرده میکنه اونا بیان خورده ی سود رو واسش دو برابر کنن یا نه اصلا دو درصد بیشتر بدن. مثلا 24 بشه 28 یا نه بشه 26 !! ضمن اینکه تا چند سال پیش 28درصدم میدادن به این معنیه به هیچ عنوان با دادن 28درصد سود ضرر نمیکنن. اینطوری بود موسساتی که 32درصدم میدن باید ضرر میکردن ولی مشخصه که اینطوری نیست.
بحث سود و ضرر یک بانک نیست و میتونن خیلی راحت 32 درصد هم بدن ولی!
اگر سود بیشتر بخوان هم بدن طبق بانکداری اسلامی الان مجاز نیست.
به همین علت قوامین میاد برای صد میلیون 4 درصد اول میده و ماهانه 20% ... ضمن این که کل مبلغ 100 میلیون رو هم برای یکسال بلوکه میکنه و زودتر بردارید جریمه میخوره و میاد رو همون 20

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
دوست عزیزم ؛

فرمایش شما کاملا منطقی و متینه. اما دو نکته رو نباید فراموش کرد و اونهم
1 وضعیت رقابت و
2 قدرت مانور مشتری هست.

وقتی بانک میبینه با حداقل سودی که در نظر گرفته مشتری مجبور به قبول شرایطش هست و جای دیگه ای این مقدار سود رو به مشتری نمیدن بنابراین پرداخت سود بیشتر رو به ضرر خودش میدونه و منطقی هم هست.

از طرفی مشتری میبینه قدرت مانورش خیلی محدوده و حداکثر سودی رو که در سیستم بانکی قابل پرداخت هست داره دریافت میکنه چاره ای جز قبول شرایط نداره.

موردی رو که شما فرمودین در صورتی مصداق پیدا میکنه که دست بانکها رو برای پرداخت سود باز بذارن و سقفی رو قایل نشن. در اونصورت قدرت مانور به عکس دست مشتری میفته و این بانکه که مجبوره برای جذب منابع سود بیشتری از رقبا ،به مشتری پرداخت کنه که میدونیم در شرایط فعلی اینگونه نیست و متاسفانه حالت اول حکمفرماست.

موفق و تندرست باشبد.
در شرایطی که تعداد بانکها مثل سالهای گذشته کم باشه بله رقابت بی معنا میشه چون نهایتا یکی دوتا بانک خصوصی بیشتر نبود. ولی الان از اونجایی که سود بانکها کم شده همه دوست دارن با دادن سود بیشتر منابع بیشتری جذب کنن. مثل چند سال پیش که سودهارو کم کردن ولی واسه راضی کردن بانکها گفتن چراغ خاموش سود بدید منابع از دست نره.
الان من برم مثلا قوامین و اونا با این فکر به من سود مناسب ندن که بگن هیچ جا نمیده من فکر نکنم با شرایط فعلی بانکها جور در بیاد. همین الانشم این سودهای بالای 20 غیر قانونیه منتها قانون داره دور زده میشه. رائیس شعبه اونوقت باید فکر اینم بکنه که من ممکنه برم پولو بذارم تو یه موسسه مجاز. یا مثلا بانک آینده که سود بیشتری میده یا اصلا هر بانکی غیر از بانک اونا. من فکر میکنم همه تلاششون رو میکنن که مشتری رو راضی کنن با همون سود کم حساب رو باز کنه ولی اونطوری نیست که دستشون واسه سود بالا دادن بسته باشه. فقط باید بدونن که امکان پریدن مشتری و رفتنش به سمت موسسات مجاز و ... هست پس قاعدتا باید راه بیان.

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
اکثرا میگفتن بانک مرکزی گفته ۲۰ تازه ۱۸ میشه به زودی و‌همین مثلا ۲۲ تا ۲۴ خیلیه
بانک توسعه بلوکه ۱ ساله رو ۲۵ هم گفت ولی معاون شعبه بود و گفت باید از رییسم بپرسه که نبود
ولی بالای یک ملیاردو می تونن حتی ۲۸ هم بدن ولی من به ۲۶ از بانک راضیم و ترجیحا بلوکه نشه که نیست
پول شما زیر یک میلیارده ؟! حاضر نشدن 26درصد بدن ؟! 24 رو که قوامین با مبالغ 15 و 20 میلیونم میده !

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
بحث سود و ضرر یک بانک نیست و میتونن خیلی راحت 32 درصد هم بدن ولی!
اگر سود بیشتر بخوان هم بدن طبق بانکداری اسلامی الان مجاز نیست.
به همین علت قوامین میاد برای صد میلیون 4 درصد اول میده و ماهانه 20% ... ضمن این که کل مبلغ 100 میلیون رو هم برای یکسال بلوکه میکنه و زودتر بردارید جریمه میخوره و میاد رو همون 20
مجاز نیست بخوان توی قرارداد بالای 20درصد بزنن. ولی راه واسه دور زدن هست و اگه بخوان میتونن بدن و راهش همون روشی هست که قوامین داره پیاده میکنه که تو قرارداد 20میزنه و مابه تفاوت سالانه رو همون اول واریز میکنه. مساله اینه که به آقای x اگه با کف موجودی دارن 24 میدن انتظار میره به آقای y که چندین برابر اون رو داره واریز میکنه حداقل دو سه درصد بیشتر بدن. که البته میگن اجازه نداریم ولی میتونن.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

در شرایطی که تعداد بانکها مثل سالهای گذشته کم باشه بله رقابت بی معنا میشه چون نهایتا یکی دوتا بانک خصوصی بیشتر نبود. ولی الان از اونجایی که سود بانکها کم شده همه دوست دارن با دادن سود بیشتر منابع بیشتری جذب کنن. مثل چند سال پیش که سودهارو کم کردن ولی واسه راضی کردن بانکها گفتن چراغ خاموش سود بدید منابع از دست نره.
الان من برم مثلا قوامین و اونا با این فکر به من سود مناسب ندن که بگن هیچ جا نمیده من فکر نکنم با شرایط فعلی بانکها جور در بیاد. همین الانشم این سودهای بالای 20 غیر قانونیه منتها قانون داره دور زده میشه. رائیس شعبه اونوقت باید فکر اینم بکنه که من ممکنه برم پولو بذارم تو یه موسسه مجاز. یا مثلا بانک آینده که سود بیشتری میده یا اصلا هر بانکی غیر از بانک اونا. من فکر میکنم همه تلاششون رو میکنن که مشتری رو راضی کنن با همون سود کم حساب رو باز کنه ولی اونطوری نیست که دستشون واسه سود بالا دادن بسته باشه. فقط باید بدونن که امکان پریدن مشتری و رفتنش به سمت موسسات مجاز و ... هست پس قاعدتا باید راه بیان.

مجاز نیست بخوان توی قرارداد بالای 20درصد بزنن. ولی راه واسه دور زدن هست و اگه بخوان میتونن بدن و راهش همون روشی هست که قوامین داره پیاده میکنه که تو قرارداد 20میزنه و مابه تفاوت سالانه رو همون اول واریز میکنه. مساله اینه که به آقای x اگه با کف موجودی دارن 24 میدن انتظار میره به آقای y که چندین برابر اون رو داره واریز میکنه حداقل دو سه درصد بیشتر بدن. که البته میگن اجازه نداریم ولی میتونن.

فواد جان شاید من منظورم رو نتونستم خوب بیان کنم.
عرض من اینه :

فردا با یه میلیارد میرم قوامین و میگم میخوام سپرده افتتاح کنم ، چقدر میتونین سود بهم بدین ؟ طرفم میگه چهار درصد نقدی در ابتدا بهت میدیم و بیست درصد مابقی هم ماه به ماه. حالا ازش میپرسم بیشتر از این امکان نداره و طرف میگه نه مقررات اجازه نمیده. در واقع میدونه که هیچ بانک یا موسسه مجاز دیگه ای نمیتونه این سود رو در شرایط فعلی پرداخت کنه. در نهایت چون من هم این قضیه رو میدونم مجبور به پذیرش شرایط قوامین میشم.
حالا این مبلغ اگه ده میلیاردم باشه آیا بیشتر از این سود در قوامین قابل پرداخته؟ خیر چون قوانین نقض و بانکهای دیگه مدعی میشن.

حالا اگه مثلا بانک آینده سود 26 درصد برای این سپرده میتونست پرداخت کنه و بانک قوامین هم این رو میدونست اون موقع قطعا برای نگه داشتن من و نرفتنم به سمت بانک آینده پیشنهاد بهتری ارایه میکرد.

اما همونطور که گفتم میدونه رقیبی وجود نداره پس چرا سود بیشتری بده؟ در واقع من قدرت مانوری ندارم و تنها راه پیش روم قوامین هست و قدرت مانور کاملا دست قوامینه.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
تا جایی که ما هفته گذشته سوال کردیم برای دور زدن بانک مرکزی اینکار رو نمیکنن و بانک مرکزی هم در جریان و فقط به جهت شرعی بودن سود دریافتی اینکار میکنن الان تمام حساب ها نرم افزاری ثبت میشه و طرح های جدید حساب ها فقط در صورت پذیرش و تایید بانک مرکزی به سیستم اضافه میشه و برای مشتریان مجاز نیستن سود و حساب اختصاصی تعریف کنن...
رنج سودی که میدن:
از 100 میل تا 1 میلیارد 24 %
از 1 میلیارد به بالا 25 %
بصورت سپرده یکساله هست و کل مبلغ بلاک میشه

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
پول شما زیر یک میلیارده ؟! حاضر نشدن 26درصد بدن ؟! 24 رو که قوامین با مبالغ 15 و 20 میلیونم میده !

نه منظور من از اینکه می تونن تا ۲۸ بدن این بود که قبلنها بعضی از بانک ها میدادن و الان پولم بالای میلیارد تومنه و انتظار ۲۶ رو حداقل دارم که تا الان هیچکدوم بالای ۲۴ و ۲۵ نگفتن با این مبلغ
به نظر میاد وضعشون خوبه

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
1 میلیارد که الان دیگه با این وضعیت پولی نیست...

چه ارتباطی به شهر داره؟ پایین عکس پروفایل شهرو نوشته

شما آن 1 میلیارد را نشان من بده تا بهت بگم کمه یا زیاد
همچی میگی پولی نیست انگار 1 ملیونه ... بهرصورت برای خیلیا خیلی پوله ...
قربون هر چی مرفه بی درد برم:general105:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
امروز پارسیان بودم
حساب لوتوس دارن حالت سپرده بلند مدت بدون جریمه اگر بالای یک ماه نگه داری
کفش 1 میلیون تومن
با قابلیت کم و اضافه کردن پول
20% سود تضمین شده و فعلا تا 4% اضافه ( گفت بسته به سود بانکه از 1 تا 4% فعلا داشتن و سه ماهه گذشترو که سوال کردم گفت 3.5% بوده که کلا میشه 23.5 % و پول هم بلوکه نیست )
تنها ایرادش اینه که معلوم نیست همین سودو بگیریم ولی میشه امتحان کرد اگه دید کمه بعد یک یا چند ماه ببریم جای دیگه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
امروز پارسیان بودم
حساب لوتوس دارن حالت سپرده بلند مدت بدون جریمه اگر بالای یک ماه نگه داری
کفش 1 میلیون تومن
با قابلیت کم و اضافه کردن پول
20% سود تضمین شده و فعلا تا 4% اضافه ( گفت بسته به سود بانکه از 1 تا 4% فعلا داشتن و سه ماهه گذشترو که سوال کردم گفت 3.5% بوده که کلا میشه 23.5 % و پول هم بلوکه نیست )
تنها ایرادش اینه که معلوم نیست همین سودو بگیریم ولی میشه امتحان کرد اگه دید کمه بعد یک یا چند ماه ببریم جای دیگه
لوتوس؟
لوتوس که صندوق سرمایه گذاری مشترکش هست
مطمينی گفت حساب نه صندوق؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
گفت حساب ولی شاید اشتباه گفته باشه، گفت برگه سپرده داره

صندوق اگه باشه ایرادش چیه؟
لوتوس؟
لوتوس که صندوق سرمایه گذاری مشترکش هست
مطمينی گفت حساب نه صندوق؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
گفت حساب ولی شاید اشتباه گفته باشه، گفت برگه سپرده داره

صندوق اگه باشه ایرادش چیه؟
نه....صندوق ایرادی نداره،اما مکانسیمش با حساب سپرده روزشمار متفاوت هست،تضمین سود و سرمایه در هردو هست
۱.در سپرده روزشمار،سود به خود حساب واریز میشه و اگه برداشت نکنین،سود شما بیشتر میشه
اما در صندوق،سود به حساب شما واریز میشه و باعث رشد سرمایه نمیشه،مگر اینکه خودتون با سود پول،دوباره سهم بیشتری از صندوق بخرین
۲.در سپرده،در صورت نیاز میتونین وجه رو برداشت کنین،اما در صندوق،باید سهم های خریده شده اولیه رو بفروشین(همیشه قیمت خرید از قیمت فروش صندوق در هر روز بیشتر هست)
۳.سپرده،کف داره،بعضی ها ۱۰،بعضی ۲۰ تومن،بعضی هم مبلغی رو بلوکه میکنن؛اما صندوق اینطور نیست

در صندوق هم به شما گواهی سرمایه گذاری میدن

(امیدوارم از نظر دوستان انتقام جو و دیکتاتور، این پست مخل انجمن و یا اسپم محسوب نشده باشه!!!)

Last edited:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
فردا زنگ بزن و همینو بگو. نگران نباش شماره پیگیری هم که نداشته باشی شماره کارت و تایم انتقال رو داری. میتونی از به پرداخت ملت پیگیری کنی و شماره پیگیریتو بگیری. فردا مشکلت حل میشه. نگران نباش.
امروز زنگ زدم امد به حسابم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دکتر جان،اتفاقا بحث خوبی پیش کشیدین ولی فکر کنم همه صندوق ها تضمین سود نداره،لوتوس داره ولی بعضیا ندارند
http://parsianlotusfund.com/index.do
بلی....همه ندارن
بانک پارسیان....کارآفرین.....سامان....اقتصاد نوین.....ملت...... سرمایه.......ایران زمین
صندوق با تضمین سود دارن....همه هم سود ۲۰ پرصد تضمینه.........بازده ها رو باید ببینی....کارآفرین ماه مهر ۲۷ درصد سود داده بود که از همه بیشتر هست
http://www.seo.ir/Page/5MotLrRUZy1dI3h8Qt1DeA==/صندو-قهای-سرمایه-گذاری-در-حال-فعالیت

یه حسنش اینه که زمان نداره،اما سرعت نقدشوندگی اش برام سواله؛آیا همون روز میشه سهام صندوق رو تبدیل به پول کرد یا مدتی طول میکشه؟
مساله دوم اینه که شما با یه قیمتی سهم صندوق رو میخری و وارد میشی و برای نقد کردن،سهم رو میفروشی......پس ممکن هست شما با قیمت کمتری تز خرید،سهم رو نقد کنی.........پس ممکن هست وجه اولیه کمتر بشه....اما این اختلاف ناچیزه و برای ۱۰ میلیون حدود چند هزار تومن میشه

لطفا کسی که اطلاع داره پاسخ بده....آیا ممکن هست قیمت هر سهم صندوق از ۱۰۰ هزار تومن کمتر بشه؟چون در این صورت ضرر زیاد میشه

اما در مقابل اوراق مشارکت،نقد شوندگی خیلی سریع داره،نرخ سود ۲۰ هست و شما در صورت نیار میتونین با سود ۱۹.۵ اوراق رو به بانک بفروشید
همچنین قابلیت انتقال و وثیقه گذاری داره.......اگر سود اوراق مشارکت جدید بالای ۲۰ باشه،محل خوبی برای سرمایه گذاری هست

Last edited:
بالا