• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
درشرایط فعلی کدوم "موسسه معتبر" یا کدوم "بانک "رو پیشنهاد میکنید برای سپرده ی یکساله که سود خوب بده ولی ترجیحا پول بلوکه نشه ؟؟؟

1-اگه موسسه معرفی میکنید موسسه ای معتبر باشه که سراسر کشور شعبه داشته باشه
2- حداقل سقف پول برای افتتاح حساب هم بگید ( فقط افتتاح ! نه سود گرفتن ! چون میخوام چند تا حساب از چندجا باز کنم هرجا دیدم شرایطش بهتره و سود بهتری میده انتقال بدم اونجاپ ولی برای افتتاح باید بدونم سقفشون چقدره برای افتتاح)؟؟
3- قابلیت اضافه کردن مبلغ به حساب سپرده در هر زمانی هم وجود داشته باشه برای سوددهی هم محسوب بشه

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
کسی اینجا صندوق ارمان بانک شهر داره ؟
این ماه چند درصد سود واریز کردن ؟
برای من از 22 درصد کمتر ریختن . حدود 21.5 ریختن

درسته
من سومین ماهی هست که داره واسم واریز میشه
ولی هر ماه داره کمتر میشه
فردا زنگ می زنم هر چی از دهنم درمیاد نثارشون می کنم :general312:

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان کسی سراغ داره جایی بهتر سود بده

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
درسته
تعداد روزهای ماه رو در نظر گرفتین ؟ تو توبستان 31 روز سود بود تو پاییز 30 روز
اگه مبلغ بالای پانصد میلیون تومان باشه آینده 23% روزشمار 25% بلوکه یکساله اگه کمتر بود باید باهاشون صحبت کنی

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
خودتون قضاوت کنین

عزیزان ما حتی تبادل نظر من با اعضای قدیمی رو حتی زمانی که هر پاسخ تشکر هم دریافت کرده برنمی تابند.
آیا صحبت من خلاف قانون بود؟پس چرا به بقیه شرکت کنندگان توهین نشد؟
آیا پست های من اسپم( ! ) بود؟پس چطور پست ایشون اسپم نیست؟
آیا توهین خلاف قوانین نیست؟پس چرا به اون اعتراض نمیکنید؟

این صحبت ها در واقع مجموع احساس تنفری که
"هر" فرد با دیدن اینکه یوزر mersa1989 در
"هر"
"هر" تاپیک جواب میده است ...
و به اینگونه اشخاص "نخود هر آش گویند" ....
و من الله توفیق

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
تعداد روزهای ماه رو در نظر گرفتین ؟ تو توبستان 31 روز سود بود تو پاییز 30 روز
اگه مبلغ بالای پانصد میلیون تومان باشه آینده 23% روزشمار 25% بلوکه یکساله اگه کمتر بود باید باهاشون صحبت کنی

کل پول 1 سال بلوکه میشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این صحبت ها در واقع مجموع احساس تنفری که
"هر" فرد با دیدن اینکه یوزر mersa1989 در
"هر"
"هر" تاپیک جواب میده است ...
و به اینگونه اشخاص "نخود هر آش گویند" ....
و من الله توفیق
کلا چهار،پنج تاپیک هست از مجموعه وسیع این انجمن،پس دروغ نفرمایید
ضمنا،حق عضویت محدودیت شرکت در گفت و گو تعیین نکرده
نکنه قبل از ارسال هر پست باید از شما اجازه گرفت؟
شما نظر دهی که امکان اصلی این انجمن هست رو به نخود هر آش بودن تفسیر میکنید؟آیا خودتان هیچ نظری ارائه نمیدهید؟آیا مرغ همسایه غاز هست؟و یا حسادت است؟

تشکر ها رو هم مشاهده بفرمایید
منجمله تشکل پای همان پست اعتراض به توهین
۷۴ تشکر در طی دو هفته

آیا تشکر هم از حس نفرت هست؟

مساله عدم تحمل و نداشتن فرهنگ دموکراسی هست؛مساله ندانستن زبانی غیر از فحاشی هست
۷۴ تشکر در طی دو هفته

آیا گفت و گوی روز گذشته و امروز،متضاد با قوانین انجمن و موضگع تاپیک بوده؟
آیا شما به قوانین انجمن احترام میگذارید یا مبنای رعایت قوانین فقط منفعت شخصی است
و صد البته کسی که زبان به توهین باز میکند و همراهان اونها،در واقع ندانستن فرهنگ گفت و گو رو نشان میدهند
دیکتاتوری تا چه حد؟
برخی دیکتاتور ها سانسور میکنن:برخی که عرضه ندارن توهین میکنن
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
درسته
من اگه تونستم فردا میرم بانک ببینم جریان چیه
شما هم اگه میتونی یک حسابی بکن ببین از 22 درصد کمتر ریختن یا که خیر و اعلام کن

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
دوستان کوثری خبری ازکوثر طلایی ندارین میخان چه بلای سرش بیارن؟؟؟؟؟کاهش سود میدن آیا؟؟؟بهترین گزینه در صورت کاهش نرخ سود از این موسسه کجارا پیشنهادمیدید واسه جایگزینش رو 24 در صد واسه 100میلیون که قفلم نشه 1سال
فعلا هیچ چیز مشخص نیست. خبر قطعی اینه که تا آخر آبانماه سود 24درصد را واریز می کنند و بعدش مشخص نیست چه تصمیمی گرفته بشه.
هر مدیر شعبه ای یک حرفی می زنه که مشتریهاشون پولشونو در نیارن.

هفته پیش که کوثر شعبه مرکزی استان بودم مدیر شعبه به من و چند تا دیگه گفت که به احتمال 99.5 درصد کل پول انتقال پیدا می کنه به حساب افرا 22.5درصد با قابلیت واریز و برداشت و تا یک سال روزشمار بهتون می دهند... اواخر آبان اطلاع رسانی می کنیم.

درصورتیکه حساب افرا از اواخر اردیبهشت قفل شد (فکر کنم دقیق 10روز بعد از 15 اردیبهشت اینکه سود حسابهای روزشمار همه بانکها شد 20درصد و حساب کلید طلاییشون قفل شد) اون موقع با اطمینان همین مدیر شعبه می گفت که کلید طلایی قفله اما حساب افرا تا یکسال قابلیت واریز و برداشت داره با سود 22.5....خیالتون راحت.... اما زور بانک مرکزی بیشتر بود و حساب قفل شد.

الان هم معلوم نیست چه اتفاقی می افته...
حسابی که واریز بهش قفله رو چه جوری میخوان حالا بازش کنن؟

با این مسخره بازی هاشون ....

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان کسی از حکمت ایرانیان خبر داره
سود به چه صورت میده؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بابا اینجا اومدیم به همدیگه منفعتی برسونیم!!میخاد خرید جنس به قیمت باشه یا نرخ سود،دعوا که نداریم،حالا یکی یکبار مطلبی خلاف مذاقمون زد دیگه قرار نیست هر مطلب به حقی زد رابهش برخورد کنیم(خود ایشون هم شاهده چند بار سر یک موضوع باهم بحث داشتیم)
دوستان خصوصا جناب آرش در مورد خرید صکوک و...سودهاش اگه لطف کنند راهنمایی کنند،سودش تضمینی هست؟چند ساله؟ماهانه پرداخت میشه؟چند مورد را اگه میشه بگین..
نحوه خرید و فروش اوراق اجاره صکوک در تفاوت با اوراق مشهد و خزانه و کارمزدش هم لطف کنید،تفاوتش هم با اون اوراق دقیق بفرمایید
در مورد کوثر24%هم از دوستان که حواب دادند سری قبل پرسیدم ولی جواب نگرفتم؟
آیا تا پایان آبان برای همه محاسبه میشه یا برای من که 10 هر ماه سود میگیرم فقط تا 10 ابان این حساب اعتبار دارد؟
درضمن حساب افرا هم 22%بوده که فقط برای کسانی که کلید طلایی داشتند در اردیبهشت افتتاح شده

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان عسکریه روزشمار ۲۰ درصدی کف نداره.با ۱۰ هزار تومن حساب باز می کنن.

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دوستان عزیز با سلام و با سپاس از همه عزیزانی که تجربیات و اطلاعاتشون رو با دیگران به اشتراک میگذارند.
من امروز در بانک قوامین یک حساب سپرده یکساله عادی (22%) افتتاح کردم که 2 درصد سود سالیانه را هنگام افتتاح حساب به بنده دادند.
مشکلی که دارم گواهی سپرده است که متاسفانه در آن نرخ سود علی الحساب سپرده درج نشده است و فقط مبلغ سرمایه گذاری و تاریخ افتتاح و تاریخ سررسید و... درج شده است.
دوستانی که در این بانک سپرده یکساله دارند و گواهی سپرده دریافت کرده اند لطفا اگر نرخ سود در گواهی مذکور درج شده است به من اطلاع دهند. همچنین اگر نظری در رابطه با این حساب و همچنین اعتبار بانک قوامین و پایبندی این بانک به تعهدات دارید لطفا دانسته های خود را به اشتراک بگذارید. با تشکر

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بابا اینجا اومدیم به همدیگه منفعتی برسونیم!!میخاد خرید جنس به قیمت باشه یا نرخ سود،دعوا که نداریم،حالا یکی یکبار مطلبی خلاف مذاقمون زد دیگه قرار نیست هر مطلب به حقی زد رابهش برخورد کنیم(خود ایشون هم شاهده چند بار سر یک موضوع باهم بحث داشتیم)
دوستان خصوصا جناب آرش در مورد خرید صکوک و...سودهاش اگه لطف کنند راهنمایی کنند،سودش تضمینی هست؟چند ساله؟ماهانه پرداخت میشه؟چند مورد را اگه میشه بگین..
نحوه خرید و فروش اوراق اجاره صکوک در تفاوت با اوراق مشهد و خزانه و کارمزدش هم لطف کنید،تفاوتش هم با اون اوراق دقیق بفرمایید
در مورد کوثر24%هم از دوستان که حواب دادند سری قبل پرسیدم ولی جواب نگرفتم؟
آیا تا پایان آبان برای همه محاسبه میشه یا برای من که 10 هر ماه سود میگیرم فقط تا 10 ابان این حساب اعتبار دارد؟
درضمن حساب افرا هم 22%بوده که فقط برای کسانی که کلید طلایی داشتند در اردیبهشت افتتاح شده
لطفا اگه کسی درباره اوراق مشارکت هم تجربه ای داره بگه....میشه بهش اعتماد کرد؟به تعهدشون عمل میکنن؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان عزیز با سلام و با سپاس از همه عزیزانی که تجربیات و اطلاعاتشون رو با دیگران به اشتراک میگذارند.
من امروز در بانک قوامین یک حساب سپرده یکساله عادی (22%) افتتاح کردم که 2 درصد سود سالیانه را هنگام افتتاح حساب به بنده دادند.
مشکلی که دارم گواهی سپرده است که متاسفانه در آن نرخ سود علی الحساب سپرده درج نشده است و فقط مبلغ سرمایه گذاری و تاریخ افتتاح و تاریخ سررسید و... درج شده است.
دوستانی که در این بانک سپرده یکساله دارند و گواهی سپرده دریافت کرده اند لطفا اگر نرخ سود در گواهی مذکور درج شده است به من اطلاع دهند. همچنین اگر نظری در رابطه با این حساب و همچنین اعتبار بانک قوامین و پایبندی این بانک به تعهدات دارید لطفا دانسته های خود را به اشتراک بگذارید. با تشکر
بله اخیرا دیگه قوامین گواهی سپرده صادر نمیکنه و فقط دفترچه حساب میده، اینطور که میگن تحت هر شراطی تا پایان سال همون سود واریز میشه ولی طبیعتا این امکان هست چون در قرارداد شرایط سود به شما تضمین نشده اگر سود بانکی کم بشه تحت تاثیر قرار بگیره

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
کلید طلایی سرکاری ترین سپرده ای بود که باز کردند.امروز رفتم حساب رو ببندم کارمند و رییس گفتن عجله نکنید شاید تمدید شه اگرم 24 نباشه 22 میشه.حتما منظورشون حساب خودساخته افراست.دوستان اگر حساب جایگزین پیدا کردند اطلاع بدن لطفا.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
روی گواهی سپرده چیزی درج نمیشه و من یک سال و نیم هست که در این بانک حساب دارم و مرتب هم بودن
ولی اشکال خیلی بزرگی دارن و اون هم اینترنت بانک مضخرفشون هست . قبض موبایل نمیتونی پرداخت کنی ، الان هم میبینم تراکنش ها رو از اول مهر نشون نمیده . رفتم بهشون جریان رو میگم ولی میگن مشکلی نداره !!!
اگه با این موضوع کنار میای بانک بدی نیست

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
خیالت راحت
هیچ مشکلی نداره
کارشون درسته درسته. خیلی خوش حسابن.

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110

این بانک محوزداره و هیچ مشکلی هم نداره .
در مورد اون حساب 22 درصدی هم امروز اولین سود ماهانه رو برام رو واریز کردن ( 20 درصد ) . تو برگه گواهی قوامین نرخ سود نوشته نمیشه .

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
اگه فرق بانک قوامین و هم رده هاش یا موسسات با بانک های قدیمی تر و اسمی فقط در 1الی 2 درصد سودبیشتره خب چه کاریه که ریسک بکنی؟ الان همه بانک ها 20 درصد یکساله رو میدن
حالا یه بانک یا یه موسسه با هزار زور 22 میده زیاد تفاوتی نداره مگه اینکه انقدر رقم سپرده ات بالا باشه که 1/2درصد برات حیاتی باشه مثلا در حد 10 میلیارد
ولی زیر 1 میلیارد به نظر من بردارین توی بانک صادرات سپرده بزارین همون 20 درصد رو میده و خیالتونم راحته هیچ اختلال یا خطری برای حسابتون وجود نداره

بالا