• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
اخه یک بانک میری همه کت شلوار پوشیدن و مرتب و شیک ادم لذت میبره ولی یک بانک دیگه مثل قوامین میری زنه چادری و مردها هم ته ریش دارن و پیراهن های گل من گولی پوشیدن
این خیلی توی روحیه مشتریان تاثیر داره
مگه میخوای بری خواستگاریشون یا بیان خواستگاریت؟
سودتو بگیر
چکار این حرفا داری؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
از وقتی که در اواسط مرداد ماه معاون بانک مرکزی بر ضد موسسه ثامن الحجج مصاحبه کرد(و اخبار ۲۰:۳۰ پخش کرد) مردم ریختن و شروع به گرفتن پولها کردن
تا جایی که من فهمیدم سه شعبه سعادت آباد-شهرک غرب(اریکه)-قلهک محدودیت برداشت روزانه یک میلیون تومان گذاشتند(و نه ماهی یک میلیون)
بنده مرداد با مشاهده جو تمام موجودی روزشمار رو خالی کردم ولی سپرده ۵ساله با نرخ ۳۰٪ داشتم(حدود ۱۹۰) که به علت جریمه سنگین بیخیال شدم
هفته پیش دوستم از شعبه تهرانپارس ۸۰۰ میلیون بدون مشکل برداشت کرد
نکته مثبت موسسه اینه که تمام ۵۵۰ شعبه موسسه ملکیتش برای خودش است و الان فقط نیاز به یه مصاحبه مثبت از سوی مسولین بانک مرکزی داره تا کلا جو عوض شه.با اون مصاحبه میخواستن تحت فشار قرار بگیره و زیره بار حرفشون بره.این موسسه به هیچ وجه در پدیده شاندیز و... سرمایه گذاری نکرده
الان شعبه به شعبه در حال حسابرسی اموال و سپرده ها از سوی موسسه حسابرس بانک مرکزی هستند

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
از وقتی که در اواسط مرداد ماه معاون بانک مرکزی بر ضد موسسه ثامن الحجج مصاحبه کرد(و اخبار ۲۰:۳۰ پخش کرد) مردم ریختن و شروع به گرفتن پولها کردن
تا جایی که من فهمیدم سه شعبه سعادت آباد-شهرک غرب(اریکه)-قلهک محدودیت برداشت روزانه یک میلیون تومان گذاشتند(و نه ماهی یک میلیون)
بنده مرداد با مشاهده جو تمام موجودی روزشمار رو خالی کردم ولی سپرده ۵ساله با نرخ ۳۰٪ داشتم(حدود ۱۹۰) که به علت جریمه سنگین بیخیال شدم
نکته مثبت موسسه اینه که تمام ۵۵۰ شعبه موسسه ملکیتش برای خودش است و الان فقط نیاز به یه مصاحبه مثبت از سوی مسولین بانک مرکزی داره تا کلا جو عوض شه.با اون مصاحبه میخواستن تحت فشار قرار بگیره و زیره بار حرفشون بره.این موسسه به هیچ وجه در پدیده شاندیز و... سرمایه گذاری نکرده
الان شعبه به شعبه در حال حسابرسی اموال و سپرده ها از سوی موسسه حسابرس بانک مرکزی هستند
به نظرمن بهتره ریسک نکی و پولتو برداری..... چون دعوای سیاسی بالا گرفته و نزدیک انتخابات مجلس هم هستیم ....این موسسه وابسته به کساییه که فعلا رای نیاوردن و الان تحت فشاره.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

دوست عزیز :

آیا این واقعیت داره که شعبات ثامن الحجج بصورت جزیره ای و سنتی اداره میشن و به همدیگه و سیستم مرکزی وصل نیستن (کلا سیستم آنلاین نداره) و به فرض اگه بخوای از یک شعبه دیگه غیر از شعبه ای که توش حساب داری به حسابت واریز یا ازش برداشت کنی با فکس و ارسال رونوشت امضاء اینکارو انجام میدن ؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

دوست عزیز :

آیا این واقعیت داره که شعبات ثامن الحجج بصورت جزیره ای و سنتی اداره میشن و به همدیگه و سیستم مرکزی وصل نیستن (کلا سیستم آنلاین نداره) و به فرض اگه بخوای از یک شعبه دیگه غیر از شعبه ای که توش حساب داری به حسابت واریز یا ازش برداشت کنی کمی مشکله و با فکس و ارسال رونوشت امضاء اینکارو انجام میدن ؟

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
به نظرمن بهتره ریسک نکی و پولتو برداری..... چون دعوای سیاسی بالا گرفته و نزدیک انتخابات مجلس هم هستیم ....این موسسه وابسته به کساییه که فعلا رای نیاوردن و الان تحت فشاره.
حرف منطقی نیست ولی درست هست.
چون خودم تبلیغات منفی این ثامن رو خیلی جاها میبینم و این باعث میشه مشتری هاش از ترس همین صحبت ها و پس نگرفتن اصل پول خودشون فورا برن و پول هاشون رو بیارن بیرون و همین عمل کافیه یک بانک رو به سمت تعطیلی پیش ببره حتی همین مورد برای بانک های قوی هم میتونه صادق باشه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوست عزیز :

آیا این واقعیت داره که شعبات ثامن الحجج بصورت جزیره ای و سنتی اداره میشن و به همدیگه و سیستم مرکزی وصل نیستن (کلا سیستم آنلاین نداره) و به فرض اگه بخوای از یک شعبه دیگه غیر از شعبه ای که توش حساب داری به حسابت واریز یا ازش برداشت کنی کمی مشکله و با فکس و ارسال رونوشت امضاء اینکارو انجام میدن ؟
تا قبل از مشکل میشد تا ۳ تومن از همه شعب برداشت کرد ولی برای برداشت سنگین باید شعبه خودت بری.موسسه آنلاین نیست
من ۱۹۰ تومن اواخر سال ۹۰ با سود ۳۰٪ گذاشتم که اگه الان برمیداشتم ۴*۵٪ ازم جریمه کم میکرد(سپرده ۵ساله بود)این بود که بیخیال شدم
الان هر کی شعبه خودش
منوچهرمتکی(وزیر خارجه قبلی)از مدیران ارشد موسسه است
این موسسه محل س... به بانک مرکزی نگذاشت تا اونها دست به مصاحبه تلویزیونی زدند برای زمین زدنش و الان داره کاملا همکاری میکنه
البته سپرده گذاران اصلا نگران نباشند.پول کسی از بین نمیره
سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیاردی موسسه میزان در پدیده زمینش زد ولی ثامن از این قبیل سرمایه گذاری ها نداره

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
تا قبل از مشکل میشد تا ۳ تومن از همه شعب برداشت کرد ولی برای برداشت سنگین باید شعبه خودت بری.موسسه آنلاین نیست
من ۱۹۰ تومن اواخر سال ۹۰ با سود ۳۰٪ گذاشتم که اگه الان برمیداشتم ۴*۵٪ ازم جریمه کم میکرد(سپرده ۵ساله بود)این بود که بیخیال شدم
الان هر کی شعبه خودش
منوچهرمتکی(وزیر خارجه قبلی)از مدیران ارشد موسسه است
این موسسه محل س... به بانک مرکزی نگذاشت تا اونها دست به مصاحبه تلویزیونی زدند برای زمین زدنش و الان داره کاملا همکاری میکنه
البته سپرده گذاران اصلا نگران نباشند.پول کسی از بین نمیره
سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیاردی موسسه میزان در پدیده زمینش زد ولی ثامن از این قبیل سرمایه گذاری ها نداره
سلام.شما که خودتون تو این موسسه حساب داشتید و همه چیو میدونید چرا چند صفحه قبل درباره سپرده گزاری تو این موسسه سوال میکردید؟

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
درباره ثامن الحجج بگم که منم چند ساله توش حساب دارم ...تا حالا مشکلی نداشتم ...انصافا سودش رو هر ماه سر وقت میده ...برخورد درستی با مشتری دارن ...
منم نظرم اینه نباید نگران بود.
از وقتی میزان سقوط کرد همه مردم از ریسمان سیاه سفید میترسن.
کافی یه شایعه درست بشه که فلان بانک یا موسسه پول منو نداده یا طرف نگاه چپ به من کرده ...همین کافی هستش برای ایجاد جو منفی.
منم حسابرس های بانک مرکزی رو داخل شعبه دیدم و دیدم که مشغول کار هستن ...اگر که قرار به سرکشی موسسه بود که هیچ وقت اجازه ورود حسابرس رو نمیدادن ...
بانک مرکزی یه اشتباه کرد و اون این بود که تو تابستون با تبلیغات سو علیه موسسات فکر میکرد که ملت پولاشونو از اونجا درمیارن و میبرن بانک سپرده میکنن....ولی دید که در عمل این اتفاق نیوفتاد ....و الان میبینید که چندین ماهه بیخیال تبلیغات سو شده و داره باهاشون همکاری میکنه برای مجوز گرفتن..
پس الکی جو ندیم که واااای فلان موسسه پول منو یه جا نداده ...یا هر چیزه دیگه ...
اون مقاله هم فقط برای خود اون سایت بوده و تراوشات ذهنی نویسنده هستش...جای دیکه ندیدم منتشر شده باشه .
یه سوالم از بقیه دوستان دارم ...از کدوم منبع فهمیدن که منوچهر متکی یا کلا پایداری ها جزو این موسسه هستن؟؟!!!

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
بگذاریم صادرات تا این سری بجای 3000 تا 6000 میلیارد بزنن به جیب

برای ۶۰۰ میلیون ۲درصد ، در یک ماه میشه چیزی حدود ۱ میلیون تومان تفاوت ! .. فک نمیکنم پول کمی باشه
بانک صادرات ک خودش دزد بزرگه .. بعد اون حساب گنجینه طلا ک سر کلی آدم رو کلاه گذاشت معلوم شد ک واقعا بانک معتبریه!!!!!!!!

تعجب میکنم بعضی از دوستان هنوز حکایت تاسیس بانک رو نمیدونن! بانک جماعت یعنی دزدی ! اصلا ایده ی بانک از روز اول در کشورهای دنیا به این دلیل ارائه شده و سیستمی به نام بانک تاسیس شده که پول رو از کالای کاغذی به پول دیجیتال تغییر بدن و به همین واسطه پول مفت منتشر کنن برای خودشون..

نه تنها ایران تمام سیستم بانکی جهان به این دلیل اختراع شده که وقتی پول کاغذی وارد بانک میشه تبدیل به پول دیجیتال بشه و بعد بانک های مرکزی دقیقا شبیه سود وام بابت هر سپرده ای که وارد گردش بانکی و خزانه بشه یه درصدی رو به عنوان انتشار پول ( کپی کردن اون درصد بدون کم کردن از حساب مشتری ها) وارد حساب مجزای بانک میشه.
بانک های مرکزی هم درسته میگن مرکزی و متعلق به کشوره ولی بلاخره پشت پرده یک صاحب امتیاز و یک کله خر داره
هربانکی یک رودخانه است و هر بانک مرکزی یک دریا و در نهایت اون بانک مرکزی که در جهان بین الملل از همه قدرتمند تر باشه اقیانوس این بانکهاست.
تمام پول های جهان تو جیب یک نفر( یا شاید یک طایفه ) بره اونم بدون زحمت ! دست غیبی که جهانو کنترل میکنه چه از نظر سیاسی و چه اجتماعی کسیه که اقتصاد جهان دستشه بعضیا اونو به اسم یک خانواده یا طایفه میشناسن بعضی ها اونو به اسم یک سازمان

همه بانکها میدزدن ولی هربانکی طمع بیشتری داشته باشه و بخواد همدست هاشو دور بزنه لوش میدن و رو میفته.مطمئن باشید تا جایی که کسی تک خوری نکنه هیچی بروز پیدا نمیکنه ولی وقتی جایی دیدین یه چیزی رو شد بدونید بینشون اختلاف افتاده و قصد توده کشی از مردم برای دفع و حذف کامل رقیبشون رو دارن.
تو ایرانم به همین دلیل دزدی و اختلاس بیشتره چون هماهنگی بین اعضاش نیست و باهم خوب نیستند زیرآب همدیگه رو میزنن حتی تو دزدی هم نامردن

اما به هرصورت چون چراش در روند مسئله تاثیری نداره لپ موضوع اینه بانک یعنی =مافیا !

بشر دو پا همون حیوانه فقط ربات و ماشین اومده توی زندگیش و اسمشو گذاشته تمدن .ذات انسان برتری جوه حالا این برتری گرفتن یا به واسطه قدرت یا زور یا پول ..هرچیزی که انسانو بالا بکشه به انسان احساس رضایت میده

اما کلا نه میشه بیخیال بود نه میشه زیاد پیگیر شد باید در جریان مسائل روز و اتفاقاتی که دور و برت میفته باشی ولی....

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
در مورد قوامین یه سری صحبتارو قبول ندارم. از همون اوایل تشکیل قوامین من اونجا رفت و آمد داشتم حتی موقعی که هنوز به سن قانونی برای داشتن حساب نرسیده بودم و صاحب حسابم کس دیگه ای بود. حداقل توی اون چند تا شعبه ای که من میرم کارمندای خیلی خوبی داره رفتارشونم خوبه! منکر این نمیشم که شعبه به شعبه فرق میکنه همونطور که آدم با آدم فرق میکنه ولی فکر میکنم قوامین برای رفتار درست کارمنداش با مراجعین تلاشهایی میکنه. شاید قوانینشونه یا تذکر میدن یا اصلا توی استخدام افراد معاشرتی و مودب رو انتخاب میکنن ! حتی پاسارگاد که بارها شنیدم رفتارشون با مراجعین خوبه خود من توی اولین شعبه ای که رفتم اصلا اینطوری نبود و چند تا کارمند از خود راضی و یه رائیس شعبه گوشت تلخ داشت. اگرچه که وقتی گفتم فلان بانک (خصوصی بود) همون موقع کارمو راه انداخت دیگه اونام کوتاه اومدن. ولی همین پاسارگاد رو یه شعبه دیگه کارم افتاد اصلا زمین تا آسمون فرق میکرد آدم فکر میکنه ایران زندگی نمیکنه از بس منظم و مخصوصا مودب بودن.
شخصا (ظاهرا مثل خیلیا) بیشتر از همه از صادرات بدم میاد چون هم خیلی اذیت کردن منو که یه بارش حتی کارشون غیر قانونیم بود منتها میخواست کلاس الکی بذاره چند بارشم که کارمندش بی ادب بود خیلی جاهام نگهبان شعبه که با یکیشون نزدیک بود زد و خوردم بشه. حالا کار نداریم زیاد. شعبه به شعبه فرق میکنه ولی بعضی جاها مثل صادرات اصلا به نظر میاد ملاکی که واسه استخدام در نظر میگیرن چیزیه که بیشتر آدمای این مدلی رو قبول و جذب میکنه. ولی خب همین صادرات اگه از بقیه جاها سود بهتر بده حاضرم پول بذارم ولی برابر با یه بانک خصوصی مثل آینده و ... بده نه !

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان :

حساب یکساله با سود 25 درصد بانک آینده ، سپرده هست یا صندوق سرمایه گذاری ؟
اگر صندوق هست و دوستان این حساب رو دارند ،سود سه ماه آخر چقدر بوده ؟
کف این حساب چقدره؟
سود سپرده پشتیبانش چقدره ؟
از نظر اینترنت بانک در چه سطحیه ؟ ساتنا پایا و کارت به کارت داره؟

سپاس ...

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
اساسنامه موسسه اعتباری آرمان به تصویب شورای پول و اعتبار رسید

چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۱

اخبار بانک: گام مهم و حساس دیگر برای اخذ مجوز رسمی و نهایی برای موسسه اعتباری آرمان ایرانیان برداشته شد و اساسنامه این موسسه در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید.

علی طالب زاده- پایگاه خبری «اخبار بانک»، طبق قانون هر موسسه و بانکی که قصد تاسیس دارد باید اساسنامه خود را در مجمع عمومی به تصویب سهامداران برساند و سپس آن را به بانک مرکزی برای بررسی در شورای پول و اعتبار ارسال کند.

این مهم در سال جاری برای موسسه اعتباری در شرف تاسیس " آرمان ایرانیان " صورت گرفت و حالا اساسنامه این موسسه به تصویب شورای پول و اعتبار رسیده است.

با انجام این کار مهم، تنها کار باقی مانده برای اخذ مجوز رسمی و نهایی ثبت موسسه در اداره ثبت شرکت ها است که براساس اطلاعات رسیده این کار نیز در طی روزها یا هفته های آینده انجام می شود.

با این کار می توان گفت که موسسه اعتباری آرمان ایرانیان کار اصلی برای اخذ مجوز رسمی را انجام داده است.

http://akhbarbank.com/vdciqwap.t1avy2bcct.html

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آرش جان در مورد اوراق صکوک و سودش اطلاعی نداری؟

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
معاون نظارتی بانک مرکزی خبر اخبار بانک را رسما تائید کرد
اساسنامه موسسه آرمان تصویب شد

چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۳
کد مطلب: ۳۸۵۹۰

امروز سایت اخبار بانک از تصویب اساسنامه موسسه اعتباری آرمان خبر داد که امروز و بطور رسمی معاون نظارتی بانک مرکزی این موضوع را تائید و اعلام کرد؛ اساسنامه این موسسه در جلسه شب گذشته شورا به تصویب رسید.

به گزارش اخبار بانک به نقل از ایسنا، حمید تهرانفر با اشاره به اخبار متناقض در رابطه با تصمیم‌گیری شورای پول و اعتبار در مورد موسسه اعتباری آرمان اظهار کرد: اساسنامه این موسسه در جلسه شب گذشته – سه‌شنبه – شورای پول و اعتبار به تصویب اعضاء رسید، اما برای این موسسه تکالیفی نیز تعیین شده است.

وی درباره‌ شرایط تعیین شده برای موسسه آرمان نیز گفت که بانک مرکزی تکالیفی را برای موسسه آرمان تعیین کرده و باید به آنها در چارچوب قوانین بانک مرکزی عمل کند.

به گفته تهرانفر به موسسه آرمان پیشنهاد شده که نام موسسه تغییر کند که احتمالا در ادامه چنین اتفاقی خواهد افتاد.

http://akhbarbank.com/vdce7n8x.jh8voi9bbj.html

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان بیشترین سود سپرده رو کدوم بانک میده
به صورت روزشمار بدون گواهی سپرده

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
معاون نظارتی بانک مرکزی خبر اخبار بانک را رسما تائید کرد
اساسنامه موسسه آرمان تصویب شد

چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۳
کد مطلب: ۳۸۵۹۰

امروز سایت اخبار بانک از تصویب اساسنامه موسسه اعتباری آرمان خبر داد که امروز و بطور رسمی معاون نظارتی بانک مرکزی این موضوع را تائید و اعلام کرد؛ اساسنامه این موسسه در جلسه شب گذشته شورا به تصویب رسید.

به گزارش اخبار بانک به نقل از ایسنا، حمید تهرانفر با اشاره به اخبار متناقض در رابطه با تصمیم‌گیری شورای پول و اعتبار در مورد موسسه اعتباری آرمان اظهار کرد: اساسنامه این موسسه در جلسه شب گذشته – سه‌شنبه – شورای پول و اعتبار به تصویب اعضاء رسید، اما برای این موسسه تکالیفی نیز تعیین شده است.

وی درباره‌ شرایط تعیین شده برای موسسه آرمان نیز گفت که بانک مرکزی تکالیفی را برای موسسه آرمان تعیین کرده و باید به آنها در چارچوب قوانین بانک مرکزی عمل کند.

به گفته تهرانفر به موسسه آرمان پیشنهاد شده که نام موسسه تغییر کند که احتمالا در ادامه چنین اتفاقی خواهد افتاد.

http://akhbarbank.com/vdce7n8x.jh8voi9bbj.html
آرمانی ها.خیالشون راحت شد.
احتمالا دیگه از اون سودهای بالا خبری نخواهد بود.
یعنی دیگه روزشمار28سود نمیده؟

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
تعجب میکنم بعضی از دوستان هنوز حکایت تاسیس بانک رو نمیدونن! بانک جماعت یعنی دزدی ! اصلا ایده ی بانک از روز اول در کشورهای دنیا به این دلیل ارائه شده و سیستمی به نام بانک تاسیس شده که پول رو از کالای کاغذی به پول دیجیتال تغییر بدن و به همین واسطه پول مفت منتشر کنن برای خودشون..

نه تنها ایران تمام سیستم بانکی جهان به این دلیل اختراع شده که وقتی پول کاغذی وارد بانک میشه تبدیل به پول دیجیتال بشه و بعد بانک های مرکزی دقیقا شبیه سود وام بابت هر سپرده ای که وارد گردش بانکی و خزانه بشه یه درصدی رو به عنوان انتشار پول ( کپی کردن اون درصد بدون کم کردن از حساب مشتری ها) وارد حساب مجزای بانک میشه.
بانک های مرکزی هم درسته میگن مرکزی و متعلق به کشوره ولی بلاخره پشت پرده یک صاحب امتیاز و یک کله خر داره
هربانکی یک رودخانه است و هر بانک مرکزی یک دریا و در نهایت اون بانک مرکزی که در جهان بین الملل از همه قدرتمند تر باشه اقیانوس این بانکهاست.
تمام پول های جهان تو جیب یک نفر( یا شاید یک طایفه ) بره اونم بدون زحمت ! دست غیبی که جهانو کنترل میکنه چه از نظر سیاسی و چه اجتماعی کسیه که اقتصاد جهان دستشه بعضیا اونو به اسم یک خانواده یا طایفه میشناسن بعضی ها اونو به اسم یک سازمان

همه بانکها میدزدن ولی هربانکی طمع بیشتری داشته باشه و بخواد همدست هاشو دور بزنه لوش میدن و رو میفته.مطمئن باشید تا جایی که کسی تک خوری نکنه هیچی بروز پیدا نمیکنه ولی وقتی جایی دیدین یه چیزی رو شد بدونید بینشون اختلاف افتاده و قصد توده کشی از مردم برای دفع و حذف کامل رقیبشون رو دارن.
تو ایرانم به همین دلیل دزدی و اختلاس بیشتره چون هماهنگی بین اعضاش نیست و باهم خوب نیستند زیرآب همدیگه رو میزنن حتی تو دزدی هم نامردن

اما به هرصورت چون چراش در روند مسئله تاثیری نداره لپ موضوع اینه بانک یعنی =مافیا !

بشر دو پا همون حیوانه فقط ربات و ماشین اومده توی زندگیش و اسمشو گذاشته تمدن .ذات انسان برتری جوه حالا این برتری گرفتن یا به واسطه قدرت یا زور یا پول ..هرچیزی که انسانو بالا بکشه به انسان احساس رضایت میده

اما کلا نه میشه بیخیال بود نه میشه زیاد پیگیر شد باید در جریان مسائل روز و اتفاقاتی که دور و برت میفته باشی ولی....
شما مطمئنی تعریف دقیق پولو میدونی؟ پول میتونه هم کالا باشه و هم کاغذ بشه و هم سکه یا اینکه به صورت بانکی یا همون دیجیتال باشه. پول کاغذی یا دیجیتال یا اعتبار یا هرچی که اسمشو بذاری رو بانک بهش ارزش میده. اون عددی که شما توی کارت یا حسابت میبینی خیلی راحت میتونه به پول کاغذی تبدیل شه و میبینی که برعکسش هم ممکنه. در واقع ارزش تمام کارها و اشیا با پول مشخص میشه. شما بهترین شغل ممکن رو هم داشته باشه با بهترین شرایط بازهم پوله که طبقه شما رو مشخص میکنه. اینکه به صورت پول امروزی در اومده اتفاقا ارزشش رو برده بالا. شما مثلا بخوای خونه بخری یا ماشین پول کاغذی که نمیبری؟ یا چک میبری یا کارت.
به مافیا و اینها کاری ندارم. ولی روابط بین بانک و مردم دوطرفه هست. و چیزی که مشخص هست اینه که بانک منفعت بیشتری رو از این رابطه میبره.

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
pix.gif

اساسنامة موسسه اعتباری «آرمان ایرانیان» تصویب شد
۶ آبان ۱۳۹۴
شورای پول و اعتبار در یک‌هـــزار و دویست و نهمیـــن جلســه خود که در روز سه‌شنبه مورخ 5 آبان ماه 94 برگزار شد اساسنامة موسسه اعتباری «آرمان ایرانیان» را مورد تایید و تصویب قرار داد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک مرکزی، با توجه به مطابقت اساسنامه موسسه یاد شده با اساسنامه نمونه موسسات اعتباری غیربانکی این موضوع تصویب شد و بر همین اساس مقدمات ثبت رسمی موسسه اعتباری با نام «آرمان ایرانیان» فراهم شد.

لینک در سایت بانک مرکزی :
http://www.cbi.ir/showitem/13851.aspx

بالا