من نمیخوام باشما بحث کنم و وقت دوستان دیگه رو که با هدف دنبال کردن سود بانکی اینجا میان بگیرم.
فقط یه خواهش دارم خلاف جهت جریان حرکت نکنید .چرا میرید تو تایپیک وام خودرو که به نظر من اکثرا از اعضا کمپین تحریم خودرو هستند از آشغال سازها دفاع میکنید؟برید برای خودتون یه تایپیک شروع کنید با عنون کمپین حمایت از ایران خوردو کارگراش و کشاورزی و.....سعی در قانع کردن دیگران تو زمینه های مختلف نداشته باشید.
اگه الان نسبت به پست های عادی شما هم جبهه گرفته میشه دلیلش فقط حرفایی که هفته های پیش زدید.
این صد دفعه....من از خودروساز حمایت نکردم و نمیکنم....فقط گفتم اگه کسی با توجه به نیازش اگه وام گرفت و خودرو خرید،نباید مورد توهین و بی احترامی قرار بگیره و بهش اتهام خیانت زده بشه
اما دوستان ما،دستشون به اونها نمیرسه...به بقیه توهین میکنن
اون تاپیک هم قصدش صحبت درباره وام بود...اما میبینین....چون یکی با شما هم نظر نیست...مورد تهمت و توهینش قرار میدن
دیدین توی اون تاپیک از لفظ گاو و بیشعور و نفهم و بز درباره مردم استفاده شده؟درباره اگن نظری ندارین؟
حتی توی اون تاپیک،عدهی دیگه نه فقط طرفدار وام بودن،بلکه گفتن مسخوان بگیرن....اما لطف دوستان شامل من هست و بعلت ادبیاتم که بزبان توهین خودشون نیست،بلکه با احترانم و تظلم خواهی و حفظ حق انتخابه،با من خصومت شخصی پیدا کرده اند
به نظر من اگر به حرفایی که در مورد تولید و کشاورزی میزنید اعتقاد دارید اون سرمایه تون رو که الان تو بانک ها به امید سود بیشتر گذاشتید حتی ترس از این دارید که نکنه سوداش کم بشه ببرید سیب زمینی پیاز بکارید یا یدونه پراید صفر بگیرید امیدوارم از اونایی که از کارخونه میاد لاستیک هاش پوسیده و ترمز درست درمون نداره و از کارخونه که میاد دستت حداقل 5میلیون میخواد تا راه بیفته بگیر.که به اقتصاد و تولید ملی و کارگرهای فرغون سازی کمک کرده باشی و به خودت افتخار کن.
انصافا خودت همچین کاری میکنی که برای دیگران نسخه میپیچی؟چرا میخواهی با راهنمایی اشتباهت باعث از بین رفتن سرمایه یه عمر دیگران باشی.؟؟؟
گفتم که ما کشاورزی هم داریم و گوجه و پیاز و بادمجان میکاریم....البته زمین مشاع هشت و نوبتی که این دوره نوبت بنده نیست که اینکار رو بکنم
از کنار همین زمین هم چند خانواده کشاورز دارن نون میخورن.......
یکبار دیگه هم گفتم....من پراید یا چیز دیگه ای نمیخرم.....الان هم اگه بخوام میتونم یک خودرو وارداتی بگیرم....اما چون نیاز ندارم فعلا بفکر ذخیره هستم.....ممکن هست برای کمک به تولید،سرمایه ام رو بسمت اوراق مشارکت یا بازار مسکن ببرم....اما فعلا که اتفاقی نیافتاده که بخوام چنین کاری بکنم....اگر شد و نکردم اونوقت بازخواست کنین...منطق داشته باشین
ضمنا من نسخه نپیچیدم...از سیاست های اقتصادی دولت حمایت کردم که از کسایی که از اون ناراحت هستند بجای دولت من رو توبیخ میکنن
آیا در یک دموکراسی، با اندیشه های مختلف باید برخورد با توهین و توبیخ باشه یا با تحمل برخورد بشه؟
شما بفرماید...مخالفت با نظر من در یک موضوع باسد منجر به خفه کردن من و عدم اجازه دادن به پاسخ به سایز موضوعات و سوالات باشه؟
این دیکتاتوری نیست؟
میخوام به علامت سوال های من پاسخ بدین...
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk