• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
mersa1989:
میدونید مشکل کجاست.اینکه میایید تو تایپیک سود بانکی از کشت سیب زمینی پیاز و تولید ملی میگید از اونطرف ماشالا خودتون تو همه بانکها و موسسات این مملکت انواع سپرده و صندوق دارید.پس چی شد اون حمایت از تولید ملی تون؟؟؟؟
چرا حرفاتون با هم نمیخونه؟مشکل چند شخصیتی بودن دارید یا از یک آیدی چند نفر استفاده میکنید.
لطفا برای کسی تعیین تکلیف نکید که تولید ملی داشته باشیم یا بانک بذاریم.
قبول کنید که با حرفای ضدو نقیضی که زدید اینهمه واکنش نشون داده شده بهتون.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
mersa1989:
میدونید مشکل کجاست.اینکه میایید تو تایپیک سود بانکی از کشت سیب زمینی پیاز و تولید ملی میگید از اونطرف ماشالا خودتون تو همه بانکها و موسسات این مملکت انواع سپرده و صندوق دارید.پس چی شد اون حمایت از تولید ملی تون؟؟؟؟
چرا حرفاتون با هم نمیخونه؟مشکل چند شخصیتی بودن دارید یا از یک آیدی چند نفر استفاده میکنید.
لطفا برای کسی تعیین تکلیف نکید که تولید ملی داشته باشیم یا بانک بذاریم.
قبول کنید که با حرفای ضدو نقیضی که زدید اینهمه واکنش نشون داده شده بهتون.
اولا چند تا حساب و صندوق ندارم. دو بانک هست نه هیچ موسسه ای...کلا دو قسمت کرد که ببینم شرایط به چه سمتی میره تا همونور سرمایه گذاری کنم...چون فعلا نه سود کم شده نه اوراق مشارکت منتشر شده نه بازار های دیگه راه افتادن

دوما....حالا برفرض هم حرفم و عمل نخونه(که میخونه) چرا پاسخ دادن من به یک نفر دیگه درباره سازوکار صندوق یا راهنمایی کردن یک نفر درباره مشکل پیش اومده راجع به انتقال وجه باید اسپم درنظر گرفته بشه؟
اصلا این ها چه ربطی به حرف های قبلی من داره؟
شما پاسخ این رو بدید تا من متوجه بشم
چرا میان اینجا بمن اتهام میزنن؟چرا میگن از این شرکت و اون شرکت پول میگیرم؟این ها درست هست؟
مساله اینجاست چون من موافق سیاست های اقتصادی دولت هستم،ملتی که دستش به اونها نمیرسه،دارن انتقامشون رو از من میگیرن

خودتون ببینید زیر کدوم پست ها بمن گفتن اسپم میکنی در حالی که پاسخ به دوستان دیگه درباره صندوق و یکی درباره مشکل انتقال وجه بود.....شما بگین این حرف های من ایراد داشته که مورد توبیخ قرار گرفتم؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
من نمیخوام باشما بحث کنم و وقت دوستان دیگه رو که با هدف دنبال کردن سود بانکی اینجا میان بگیرم.
فقط یه خواهش دارم خلاف جهت جریان حرکت نکنید .چرا میرید تو تایپیک وام خودرو که به نظر من اکثرا از اعضا کمپین تحریم خودرو هستند از آشغال سازها دفاع میکنید؟برید برای خودتون یه تایپیک شروع کنید با عنون کمپین حمایت از ایران خوردو کارگراش و کشاورزی و.....سعی در قانع کردن دیگران تو زمینه های مختلف نداشته باشید.
اگه الان نسبت به پست های عادی شما هم جبهه گرفته میشه دلیلش فقط حرفایی که هفته های پیش زدید.

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
به نظر من اگر به حرفایی که در مورد تولید و کشاورزی میزنید اعتقاد دارید اون سرمایه تون رو که الان تو بانک ها به امید سود بیشتر گذاشتید حتی ترس از این دارید که نکنه سوداش کم بشه ببرید سیب زمینی پیاز بکارید یا یدونه پراید صفر بگیرید امیدوارم از اونایی که از کارخونه میاد لاستیک هاش پوسیده و ترمز درست درمون نداره و از کارخونه که میاد دستت حداقل 5میلیون میخواد تا راه بیفته بگیر.که به اقتصاد و تولید ملی و کارگرهای فرغون سازی کمک کرده باشی و به خودت افتخار کن.
انصافا خودت همچین کاری میکنی که برای دیگران نسخه میپیچی؟چرا میخواهی با راهنمایی اشتباهت باعث از بین رفتن سرمایه یه عمر دیگران باشی.؟؟؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من نمیخوام باشما بحث کنم و وقت دوستان دیگه رو که با هدف دنبال کردن سود بانکی اینجا میان بگیرم.
فقط یه خواهش دارم خلاف جهت جریان حرکت نکنید .چرا میرید تو تایپیک وام خودرو که به نظر من اکثرا از اعضا کمپین تحریم خودرو هستند از آشغال سازها دفاع میکنید؟برید برای خودتون یه تایپیک شروع کنید با عنون کمپین حمایت از ایران خوردو کارگراش و کشاورزی و.....سعی در قانع کردن دیگران تو زمینه های مختلف نداشته باشید.
اگه الان نسبت به پست های عادی شما هم جبهه گرفته میشه دلیلش فقط حرفایی که هفته های پیش زدید.
این صد دفعه....من از خودروساز حمایت نکردم و نمیکنم....فقط گفتم اگه کسی با توجه به نیازش اگه وام گرفت و خودرو خرید،نباید مورد توهین و بی احترامی قرار بگیره و بهش اتهام خیانت زده بشه
اما دوستان ما،دستشون به اونها نمیرسه...به بقیه توهین میکنن

اون تاپیک هم قصدش صحبت درباره وام بود...اما میبینین....چون یکی با شما هم نظر نیست...مورد تهمت و توهینش قرار میدن

دیدین توی اون تاپیک از لفظ گاو و بیشعور و نفهم و بز درباره مردم استفاده شده؟درباره اگن نظری ندارین؟
حتی توی اون تاپیک،عدهی دیگه نه فقط طرفدار وام بودن،بلکه گفتن مسخوان بگیرن....اما لطف دوستان شامل من هست و بعلت ادبیاتم که بزبان توهین خودشون نیست،بلکه با احترانم و تظلم خواهی و حفظ حق انتخابه،با من خصومت شخصی پیدا کرده اند
به نظر من اگر به حرفایی که در مورد تولید و کشاورزی میزنید اعتقاد دارید اون سرمایه تون رو که الان تو بانک ها به امید سود بیشتر گذاشتید حتی ترس از این دارید که نکنه سوداش کم بشه ببرید سیب زمینی پیاز بکارید یا یدونه پراید صفر بگیرید امیدوارم از اونایی که از کارخونه میاد لاستیک هاش پوسیده و ترمز درست درمون نداره و از کارخونه که میاد دستت حداقل 5میلیون میخواد تا راه بیفته بگیر.که به اقتصاد و تولید ملی و کارگرهای فرغون سازی کمک کرده باشی و به خودت افتخار کن.
انصافا خودت همچین کاری میکنی که برای دیگران نسخه میپیچی؟چرا میخواهی با راهنمایی اشتباهت باعث از بین رفتن سرمایه یه عمر دیگران باشی.؟؟؟
گفتم که ما کشاورزی هم داریم و گوجه و پیاز و بادمجان میکاریم....البته زمین مشاع هشت و نوبتی که این دوره نوبت بنده نیست که اینکار رو بکنم
از کنار همین زمین هم چند خانواده کشاورز دارن نون میخورن.......
یکبار دیگه هم گفتم....من پراید یا چیز دیگه ای نمیخرم.....الان هم اگه بخوام میتونم یک خودرو وارداتی بگیرم....اما چون نیاز ندارم فعلا بفکر ذخیره هستم.....ممکن هست برای کمک به تولید،سرمایه ام رو بسمت اوراق مشارکت یا بازار مسکن ببرم....اما فعلا که اتفاقی نیافتاده که بخوام چنین کاری بکنم....اگر شد و نکردم اونوقت بازخواست کنین...منطق داشته باشین

ضمنا من نسخه نپیچیدم...از سیاست های اقتصادی دولت حمایت کردم که از کسایی که از اون ناراحت هستند بجای دولت من رو توبیخ میکنن

آیا در یک دموکراسی، با اندیشه های مختلف باید برخورد با توهین و توبیخ باشه یا با تحمل برخورد بشه؟

شما بفرماید...مخالفت با نظر من در یک موضوع باسد منجر به خفه کردن من و عدم اجازه دادن به پاسخ به سایز موضوعات و سوالات باشه؟
این دیکتاتوری نیست؟

میخوام به علامت سوال های من پاسخ بدین...

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
جالبه که ایشون چند بار در روز میگه فلان بانک یا صندوق اینقدر درصد سود میده و میگه خوبه یا نه.
دوباره فردا همون حرفا را طور دیگه ای میگه. و میگه خ به یا نه... هر کی بود یه حساب باز کرده بود و خودش را اینقدر معطل نمیکرد. من تا حالا کسی را اینطوری ندیدم. ولی اینطوری داره انجمن را به هم میریزه.
باور کن قبل از شما اینجا همه به جوابشون میرسیدند. کسی نیاز نداره شما از اون پاسخهای تخصصیتون بهشون بدید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جالبه که ایشون چند بار در روز میگه فلان بانک یا صندوق اینقدر درصد سود میده و میگه خوبه یا نه.
دوباره فردا همون حرفا را طور دیگه ای میگه. و میگه خ به یا نه... هر کی بود یه حساب باز کرده بود و خودش را اینقدر معطل نمیکرد. من تا حالا کسی را اینطوری ندیدم. ولی اینطوری داره انجمن را به هم میریزه.
باور کن قبل از شما اینجا همه به جوابشون میرسیدند. کسی نیاز نداره شما از اون پاسخهای تخصصیتون بهشون بدید
شما تعیین نمیکنین من به کسی پاسخی بدم یا نه
اونایی که من باهاشون گفت و گو کردم ،راضی هم بودن...حتی خصوصی هم گفت و گو میکنیم
دیکتاتور نباشین

شما که قصدتون برهم نزدن تاپیک هست چرا اینقدر اصرار دارید که اینجا من رو توبیخ کنید و درباره یک کاربر بد بگین،،،،،درحالی که خلاف قوانین انجمن هست.......مشکل جای دیگری هست...مشکل خصومت هست....

Last edited:

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
این صد دفعه....من از خودروساز حمایت نکردم و نمیکنم....فقط گفتم اگه کسی با توجه به نیازش اگه وام گرفت و خودرو خرید،نباید مورد توهین و بی احترامی قرار بگیره و بهش اتهام خیانت زده بشه
اما دوستان ما،دستشون به اونها نمیرسه...به بقیه توهین میکنن

اون تاپیک هم قصدش صحبت درباره وام بود...اما میبینین....چون یکی با شما هم نظر نیست...مورد تهمت و توهینش قرار میدن

دیدین توی اون تاپیک از لفظ گاو و بیشعور و نفهم و بز درباره مردم استفاده شده؟درباره اگن نظری ندارین؟
حتی توی اون تاپیک،عدهی دیگه نه فقط طرفدار وام بودن،بلکه گفتن مسخوان بگیرن....اما لطف دوستان شامل من هست و بعلت ادبیاتم که بزبان توهین خودشون نیست،بلکه با احترانم و تظلم خواهی و حفظ حق انتخابه،با من خصومت شخصی پیدا کرده اند

گفتم که ما کشاورزی هم داریم و گوجه و پیاز و بادمجان میکاریم....البته زمین مشاع هشت و نوبتی که این دوره نوبت بنده نیست که اینکار رو بکنم
یکبار دیگه هم گفتم....من پراید یا چیز دیگه ای نمیخرم.....الان هم اگه بخوام میتونم یک خودرو وارداتی بگیرم....اما چون نیاز ندارم فعلا بفکر ذخیره هستم.....ممکن هست برای کمک به تولید،سرمایه ام رو بسمت اوراق مشارکت یا بازار مسکن ببرم....اما فعلا که اتفاقی نیافتاده که بخوام چنین کاری بکنم....اگر شد و نکردم اونوقت بازخواست کنین...منطق داشته باشین

ضمنا من نسخه نپیچیدم...از سیاست های اقتصادی دولت حمایت کردم که از کسایی که از اون ناراحت هستند بجای دولت من رو توبیخ میکنن

آیا در یک دموکراسی، با اندیشه های مختلف باید برخورد با توهین و توبیخ باشه یا با تحمل برخورد بشه؟

شما بفرماید...مخالفت با نظر من در یک موضوع باسد منجر به خفه کردن من و عدم اجازه دادن به پاسخ به سایز موضوعات و سوالات باشه؟
این دیکتاتوری نیست؟

وقتی پست میزارید یا باید با ذکر منبع باشد یا منطق
اینجا تاپیک سود بانکی! تاپیک قصه حسین کرد شبستری نیست!
دموکراسی هم یعنی وقتی 10 نفر به شما میگن ... خودت رو بیشتر از این زیر سوال نبری!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
وقتی پست میزارید یا باید با ذکر منبع باشد یا منطق
اینجا تاپیک سود بانکی! تاپیک قصه حسین کرد شبستری نیست!
دموکراسی هم یعنی وقتی 10 نفر به شما میگن ... خودت رو بیشتر از این زیر سوال نبری!
چطور گاو و بز خواندن مردم یا اتهام مزدوری زدن مدرک و منطق نمیخواد
بعد من درباره سازوکار صندوق به یکی توضیح میدم یا درباره مشکل انتقال وجهش،میشم بی منطق و منبع؟

دموکراسی همرنگ بقیه شدن نیست...اجازه بیان داشتن هست

البته برین تشکر های شده از من رو هم مطالعه کنید....همه با من مخالف نیستن

شما چه اصراری به ادامه و راه انداختن دعوا دارسد....جالب هست من با شما کاری ندارم اما شما من رو مستقیم مورد خطاب قرار دادین

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
وضعیت الان با چند سال قبل قابل مقایسه نیست چند برابر شدن مسکن و ...

اگر یه نفر حساب 27درصد 5ساله باز کنه کل پولش میشه 3.3 برابر!
بعد 5سال مثلا مسکن با این رکود همچین چیزی ممکنه؟!
قیمت دلار و سکه هم قطعا دیگه 3برابر نمیشه!
خیلی با قطعیت میگین قرار نیست دلار یا مسکن تا 5 سال دیگه مشکلی براش پیش نیاد!!!سال 90 کی فکر میکرد دلار 2سال بعدش راحت3-3.5 برابر بشه....خطر جنگ و فروپاشی اقتصادی هم که اصلا وجود نداره
3.3 برابر هم درصورتی میشه که شما سال اول سودش را روی اصل پول بگذارین وگرنه کمتر میشه والبته سود کوتاه مدت هم کمتر میشه

آخی چه آدم خوبی!!!فقط برای کمک به تولید میزنه توی کار مسکن،اصلا فکر نکنید که دنبال گین بالای100% هست!!!وبخاد بسازه و بندازه!!فقط میخاد استغال ایجاد کنه
همین حمایتهای شما از سیاستهای پوچ اقتصادی داره روی مخ خیلی ها راه میره،البته حق دارین وقتی با همین سیاستهای مسخره اگه درامد من هم زیاد میشد،مسلما منم دفاع میکردم

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
وضعیت الان با چند سال قبل قابل مقایسه نیست چند برابر شدن مسکن و ...

اگر یه نفر حساب 27درصد 5ساله باز کنه کل پولش میشه 3.3 برابر!
بعد 5سال مثلا مسکن با این رکود همچین چیزی ممکنه؟!
قیمت دلار و سکه هم قطعا دیگه 3برابر نمیشه!

خیلی با قطعیت میگین قرار نیست دلار یا مسکن تا 5 سال دیگه مشکلی براش پیش نیاد!!!سال 90 کی فکر میکرد دلار 2سال بعدش راحت3-3.5 برابر بشه....خطر جنگ و فروپاشی اقتصادی هم که اصلا وجود نداره
3.3 برابر هم درصورتی میشه که شما سال اول سودش را روی اصل پول بگذارین وگرنه کمتر میشه والبته سود کوتاه مدت هم کمتر میشه

دوستان عزیز ؛

3.3 برابری که دوستمون گفتن تقریبا درسته . البته من دقیق محاسبه کردم شد : 3.141 ( با احتساب اصل سپرده ) و محاسبه هم با این فرض انجام دادم که سود روزشمار سپرده ای که سود حساب 5 ساله توش ریخته میشه امسال 23 درصد باشه و هر سال دو درصد ازش کم بشه ، یعنی در سال پنجم به 15 درصد برسه . بدیهیه در صورتی به این عدد میرسیم که به موجودی سپرده روزشمار طی این 5 سال دست نزنیم.

اما برای تصمیم گیری بهتر نباید از نرخ تورم غافل شد! با نرخ تورم واقعی 30 درصد (غیر رسمی) و صوری 15 درصد (رسمی) ، 3.141 برابر شدن سرمایه بعد از 5 سال ،باعث 3.141 شدن توان خرید مثلاً ملک یا طلا در پنج سال بعد هم میشه ؟ به عبارتی من الان با یک میل میتونم یه سکه طلا بخرم آیا پنج سال بعد با 3.141 میل میتونم 3.141 سکه طلا بخرم؟ یا قیمت یک هفتم متر آپارتمان الان یک میله ، آیا پنج سال دیگه قیمت همون متراژ 3.141 میله ؟ جواب به این سوالات خیلی مشکله چون اقتصاد ما قابلیت تحلیل در بلند مدت رو نداره.

اینم باید گفت که اگه بتونم پنج سال بعد اون مقدار طلا یا اون متراژ آپارتمان رو بخرم تازه ارزش پولم رو حفظ کردم و در واقع سودی عایدم نشده . دلیلش هم میدونیم : همون تورم لعنتی ، و با این اوصاف تازه مثل کسی میشیم که مثلا در اروپا یا کشورهای پیشرفته با تورم بسیار پایین زندگی میکنه .

البته مثالی که یکی از دوستان زدن در مورد اینکه بعضیها وام میگیرن و باهاش سپرده 5 ساله باز میکنن جالب بود و در این حالت قضیه دیگه حالت ریسک نداره و برد کامله.

یه ضرب المثل اقتصادی هم نباید از نظر دور داشت : " در شرایط تورمی هر چقدر بیشتر بدهکار باشی به نفع و هر چقدر بیشتر بستانکار باشی به ضررته"

موفق و پیروز باشید ...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

آخی چه آدم خوبی!!!فقط برای کمک به تولید میزنه توی کار مسکن،اصلا فکر نکنید که دنبال گین بالای100% هست!!!وبخاد بسازه و بندازه!!فقط میخاد استغال ایجاد کنه
همین حمایتهای شما از سیاستهای پوچ اقتصادی داره روی مخ خیلی ها راه میره،البته حق دارین وقتی با همین سیاستهای مسخره اگه درامد من هم زیاد میشد،مسلما منم دفاع میکردم
اولا من تو کار مسکن نزدم.....چون بازارش راکد هست......دوما هنوز سرمایه ام اونقدر نیست که بخوام ریسک چنین کاری رو بکنم یا تو کار بساز بفروشی برم...فکر میکنی یه جوون ۲۶ ساله از صرفه جویی حقوقش چقدر میتونه ذخیره کنه؟.....سوما ساخت یک واحد هم برای استادکارها،کارگرها و ..... اشتغال ایجاد میکنه
شما توانایی استدلال ندارین و مسخره کردن شیوه برخوردتون هست...که همونطور که دیدین باعث ضایع شدنتون میشه.....وقتی از حرف یکنفر برداشت شخصی میکنین

ضمنا،خودمون به این دولت رای دادیم....نکنه شماها جزو کسانی هستین که مثل تحریم خودرو....۳۰ سال هم هست دارین میگین در انتخابات شرکت نکنین

اگه دموکراسی هست....یک نفر حق داره طرفدار چیزی باشه....نباید بهش توهین کرد

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان عزیز همراه این تاپیک.بهتره پست های این آقای دکتر خود خوانده رو نقل قول نکنید و اگه مورد خطاب قرار گرفتید جواب ندید. چه بسا شاهد بودید خود ما هم اختلاف نظر داشتیم اما دوستان سعه صدر هم داشتن و تاپیک را محل مجادله نکردن این نشان از پختگی دوستان هست.
کاملا مشخص شده که با شخصی طرف هستیم که یا در حال عقده گشایی هست یا انجام وظیفه و ماموریت پس ایگنور و ریپورت کنید تا به هدفش نرسه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان عزیز همراه این تاپیک.بهتره پست های این آقای دکتر خود خوانده رو نقل قول نکنید و اگه مورد خطاب قرار گرفتید جواب ندید. چه بسا شاهد بودید خود ما هم اختلاف نظر داشتیم اما دوستان سعه صدر هم داشتن و تاپیک را محل مجادله نکردن این نشان از پختگی دوستان هست.
کاملا مشخص شده که با شخصی طرف هستیم که یا در حال عقده گشایی هست یا انجام وظیفه و ماموریت پس ایگنور کنید تا به هدفش نرسه.
چرا داری بمن تهمت میزنی؟ زبان شما با اتهام زدن و برچسب چسبان هست متاسفانه
چرا اسپم میکنی؟اصلا این پست شما چه ارتباطی با موضوع داره؟
سعه صدر ندارن،چون دستشون به اونی که باهاش مخالفن نمیرسه،عقده گشاییشون روی من هست
به این میگن بی عرضه بودن
ایگنور کردن هم نشاندهنده بی عرضه گی هست،چیزی نگین،اگرم گفتین،جواب رو بشنوین،
جالب هست خودشون تاپیک رو شلوغ میکنن اما من رو مقصر میدونن
خود دوستان مشاهده کردین که به صراحت گفتن علت خصومتشون با من دفاع از سیاست های دولت هست،همون دولتی که خود مردم بهش رای دادن
به اون هایی هم که رای دادن فحش بدین تا دلتون خنک بشه،عرضه عمل که ندارین

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
سلام یکی جواب منو خواهشا بده من الان از حسابم بانک مسکن خودم به حساب بانک مهر اقتصادم از طریق پرداخت شتابی بانک مهراقتصاد پول واریز کردم پول از حساب بانک مسکن من کم شده اما تو حساب بانک مهراقتادم واریز نشده کسی میدونه چرا چون همیشه بلافاصله وقتی میریختم به حساب واریز میشد
سلام این اتفاق دقیقا برای منم افتاد روز 5 شنبه. صبح اول وقت روز یک شنبه با شماره 8989 تماس بگیر. ربطی به بانک مبدا نداره. باید از خود مهر اقتصاد پیگیری کنی.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
توهینی نکردم،واقعیتی بود که گفتم،دیگه خودمون را که نمیتونیم گول بزنیم،میسازیم که گرونتر بفروشیم نه اینکه برای اشتغال جوانان!!!چون نه تخصص ساخت وساز حرفه ای داریم نه ساخت وساز در حالت عادی حاشیه سود زیادی نداره مگر اینکه جهش قیمتی ناشی از سفته بازی در بازار ملک باشه که همه به همین خاطر عاشقش هستند حالا شما میخاید خیریه و قرض الحسنه اشتغال ایجاد کنید بحث دیگه ای هست که از عقل منطقی واستدلالگر شما بعیده
خوشبختانه خوشحالم که به ایشون رای ندادم که مستحق تحقیر خودم بشم..شما هم نظرتون را فرمودین و ما مستفیض شدیم و اتفاقا خوشحال میشیم نظرات مخالف هم باشه ولی با بحث و جواب منطقی

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
از دوستمون rezaz84 تشکر میکنم. صحبتهای مفیدی انجام داد. در مورد قوامین هم به شما اظمینان بدم که بسیار متعهد هست. و به تموم قرار داد با شما پایبند هست. و با تغییر شرایط زیرش نمیزنه. بنده اسفند 93 هم در کوثر هم قوامین دو حساب باز کردم. هنوز قوامینو دارم. اما کوثر بعد از چند ماه حسابو یک طرفه کرد و دو درصد سودش رو کاهش داد. و من هم حسابو بستم.

اما راجع به بحثی که پیش اومده با اینکه خیلی ربطی به مبحثمون نداره باید بگم چیزی که عیان و مشخص هست اینه که سالیان زیادی سایپا و ایران خودرو هربلایی که خواستن سر مردم آوردن. و خیلی خوبه که الان این وضعیت پیش اومده. به نطر من خودروهای درستو حسابی باید بیان اینجا و نمایندگی بزنن و کارگرای این دو شرکت هم برن اونجا کار کنن.
وقتی ما نمیتونیم خودروی درست و حسابی تحویل مردم بدیم بهتره تعطیلش کنیم و با جون مردم بازی نکنیم. اینو فقط در مورد ماشین گفتم. وگرنه در خیلی ازموارد تولید داخلی ما خوب بود و نیاز به حمایت هم داره.
و در مورد سرمایه گذاری الان تقریبا نزدیک دو سال هست که بهترین و بیشترین بازدهی با سود بانکی بوده و نکته قابل تامل و کلیدی ماجرا این هست که هرکس به موقع دل از سود بانکی بکنه و خرید کنه برنده واقعی هست. این دقیقا به پیگیری نیاز داره. چون اگه زود بیاری بیرون ضرره و دیر بجنبی هم واویلاست. چیزی که خودم اعتقاد دارم اینکه که تا این دولت رای دومش رو نگرفته انفجاری توی قیمتها رخ نمیده. یعنی تا نیمه سال 96. ولی بعدش اوضاع بسیار پیچیده میشه. پولایی که توی بانک هست اگه به هر قسمتی سرازیر شه به صورتی وحشتناکی جهش قیمت خواهیم داشت. چه مسکن چه طلا و چه ارز و ... فعلا دولت با سیاست هوشمندانه و به قول معروف کژدارو مریض ملتو به سود 20% راضی کرده ولی این علاج کار نیست. بالاخره این سرمایه ها از بانکها بیرون خواهد آمد.
در کل برای عقب نموندن بهتره همیشه پیگیر باشید. خیلیها به من گفتن الان وقت خرید هست. خلاف جهت حرکت کردن یکی از دلایل پیروزی های بزرگ هست ولی اینکه سربزنگاه باشد خیلی مهم هست.
به هرصورت از اینکه با هم به تبادل نطر میپردازیم لذت میبرم.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
عزیزان ؛

ضمن قدردانی از محبت savoj گرامی ، سود 27 درصدی 5 ساله ثامن ح از دو نظر جای بحث داره :

1) با توجه به اینکه یکی از اهداف این دولت از زمان روی کار آمدن ، کاهش سود بانکی بوده و موسسات هم خواه ناخواه تحت تاثیر این کاهش قرار میگیرن (با نرخ کاهشی کمتر) ، برای تصمیم گیران ، مدیران و سیاستگذاران این موسسه چه منطقی پشت پرداخت سود 27 درصدی ثابت برای 5 سال هست با اینکه میدونن در سالهای آینده برای رقابت با سایر بانکها و موسسات باید نرخ سود تسهیلات و بالطبع سپرده هاشون رو کاهش بدن؟!!! شاید بگین دلیل این تصمیم جذب منابع بوده ولی به چه قیمتی؟ به قیمت ضرر موسسه؟

2) فرض دیگه ای که میشه کرد اینه که موسسه ثامن ح در عمل به تعهداتش دچار مشکل شده و به هر ریسمانی چنگ میزنه تا فعلا از این بحران خارج بشه ، وعده پرداخت سود بالا به سپرده ها و از جمله سود 27 درصدی 5 ساله یکی از اون ریسمانهاست ، تا بعد هم که خدا کریمه. اگه این فرض به واقعیت نزدیک باشه دو حالت پیش میاد : یا ثامن ح در عبور از بحران موفق میشه که این حالت هم به نفع موسسه و هم مشتریان خواهد بود و یا بحران بر اون غلبه میکنه و بلایی مثل میزان سرش میآد که در اون حالت باید سپرده گذارها فاتحه سرمایشون رو بخونن.

میدونم بعضی از دوستان (از جمله خودم) وسوسه شدن سراغ این موسسه برن ولی پیش از اون بیاین فکرامون رو روی هم بذاریم و درباره موارد بالا فکر و بحث کنیم و راه درست رو انتخاب کنیم.

سپاس از توجه شما

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
الان کجا یسشترین سود روزشمار میده خبر دارید؟ موسسه کوثر 19.5 درصد روزشمار میده بیشتر از این آیا هست جایی؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
الان کجا یسشترین سود روزشمار میده خبر دارید؟ موسسه کوثر 19.5 درصد روزشمار میده بیشتر از این آیا هست جایی؟
مسکن 20 بالای 20 تومن
گردشگری 22 بالای 100. بگمونم20 بالای 50

بالا