• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آرش در مورد تعدیل منفی و صورتهای پارسیان و قوامین نظری نداری؟مشکلی ندارند؟
قوامین امسال هنوز گزارش نداده ولی قیمت سهم در طول یکسال ۱/۳ شده و سهامداراش بدبخت شدن و کسایی که حق تقدم خریدن پولشون به معنی واقعی کلمه صفر شد
عمده پول رو در بنیاد تعاون ناجا هاپولی کردن و کار به جایی رسید که فرمانده سابق ناجا گفت منو تهدید میکنن!
پارسیان هم وضعیت جالبی نداره و در ۳ماهه فقط ۱ریال سود ساخته
با صورت سازی خواستن نشون ندن بانک زیان ده شده
بانک کلفت و سود ده که خطر ورشکستگیش صفره میخوای=ملت
۶ماهه بالای ۵۰٪ سودشو پوشش داده و نسبت به پارسال تعدیل +
همواره برای سهامداراش عالی بوده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
قوامین امسال هنوز گزارش نداده ولی قیمت سهم در طول یکسال ۱/۳ شده و سهامداراش بدبخت شدن و کسایی که حق تقدم خریدن پولشون به معنی واقعی کلمه صفر شد
عمده پول رو در بنیاد تعاون ناجا هاپولی کردن و کار به جایی رسید که فرمانده سابق ناجا گفت منو تهدید میکنن!
چرا پارسیان اینجوری شده
مجموعه به این بزرگی....این همه شرکت....شرکت بیمه مگه کم پول میسازه،اونم با سرمایه 110 میلیاردی

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سیاست بانک مرکزی نرخ تمام شده پول را به تدریج کاهش می دهد/تضعیف توان بانک ها در دولت های نهم و دهم

سیاست های غلط دولت نهم و دهم توان بانک ها را به شدت تحلیل برد. بنا بر این دولت یازدهم با سیاست های درست بانک مرکزی تلاش کرد ابتدا نرخ تمام شده پول را کاهش دهد. با تسریع درعملیاتی شدن بسته رونق اقتصادی، بازار فروش تحریک می شود و تولیدکنندگان قادر به بازپرداخت معوقات خود خواهند شد که منجر به آزاد شدن منابع قفل شده بانک ها می شود.

دکترغلامحسن تقی نتاج مدیرعامل بانک قوامین در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین گفت:« در طی 8 سال دولت ها نهم و دهم قیمت تمام شده پول به طور میانگین در حدود 20 درصد بود ولی به بانک ها ابلاغ می شد با سود 17 درصد و بعد هم با نرخ 14 الی 15 درصد تسهیلات بدهند. همین الزام غیر منطقی کم کم منابع انباشته قبلی بانک ها از بین رفت».

وی ادامه داد:« در دولت یازدهم سیاست های بانک مرکزی در کاهش نرخ سود بانکی خیلی موثر بود و قیمت تمام شده پول با مدیریت این نهاد به تدریج روند کاهشی به خود گرفته است و نرخ سود بانکی نیز در دو مرحله کاهش یافت؛ در مرحله اول نرخ سود سپرده ها به 22 درصد و در مرحله دوم به 20 درصد رسید که قیمت بهای تمام شده پول را 2.5 تا 3 درصد پایین آورد. اکنون نیز که طبق توافق بانکها قرار است در صورت موافقت بانک مرکزی نرخ سود از ابتدای آذر ماه به 18 درصد کاهش پیدا کند».

این کارشناس بانکی افزود:« مهمترین عامل اثر گذار بر نرخ سود بانکی، نرخ تورم است و این نرخ در دولت یازدهم حدود 15 است بنا بر این بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار نمی توانند به این کاهش که مهمترین عامل تعیین کننده نرخ سود بانکی است، بی توجه باشند و باید نرخ سود بانکی را کاهش دهند چنانچه تا به حال نیز چنین رویکردی داشته اند».

کاهش نرخ سود تسهیلات وابسته به کاهش نرخ بهای تمام شده پول است

مدیرعامل بانک قوامین گفت: « نکته ای که شاید کمتر به آن توجه می شود، این است که برای کاهش نرخ سود بانکی باید در درجه اول بهای تمام شده پول پایین بیاید و برای کاهش این بها نیز باید نرخ سود سپرده ها کاهش یابد و شبکه بانکی با جذب سپرده ها با سود های پایین تر بتواند نرخ تمام شده پول را پایین بیاورند. در مرحله بعد و در یک بازه شش ماه باید نسبت به کاهش نرخ تسهیلات بانکی اقدام کرد. عدم رعایت این ترتیب در برداشتن گام های لازم، مشکلات فراوانی بوجود می آورد».

تقی نتاج با انتقاد از همزمانی کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات گفت:« متاسفانه همیشه کاهش نرخ سود بانکی در سپرده ها و تسهیلات با هم صورت می گیرد که باعث می شود تا بانک ها ناگزیر شوند از راهکارهای دیگری برای جبران این خسارت استفاده کنند اما در حال حاضردر کشور شاهد کاهش نرخ بهای تمام شده پول هستیم که به تدریج نرخ سود تسهیلات را هم کاهش می دهد».

وی ادامه داد:« بانک مرکزی با عملکرد خوب در این دو سال، توانایی های خود را نشان داده و اگر قرار است تغییری در **** پولی و بانکی کشور اتفاق بیفتد قطعا باید با محوریت بانک مرکزی باشد. اگر به بانک مرکزی اجازه بدهند سیاست های خود را به صورت استخراجی با خود موسسات پولی ومالی هماهنگ کند، فضا را به گونه ای آماده می کند که خود بانک ها برای کاهش نرخ سود بانکی با شیب ملایم پیش قدم شوند جنانچه در سه مورد کاهش نرخ سود این اتفاق را شاهد بودیم».

فعالیت موسسات غیر مجازبانکی فریز شده است

تقی نتاج در جواب به این سوال که با توجه به ادامه فعالیت موسسات غیرمجاز به عنوان یکی از عوامل موثر در عدم کاهش نرخ سود بانکی است، چه تضمینی برای موفقیت کاهش نرخ سود وجود دارد، گفت:« در حال حاضر عملا فعالیت این موسسات متوقف شده است و حتی 15 درصد نقدینگی که عنوان می شد در اختیار موسسات غیر مجاز است تا به حال تبدیل به تسهیلات شده شده است و دیگر قابلیت نقد شوندگی ندارد. با کاری هم که اخیرا سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی با همکاری یکدیگر انجام داده اند و هزینه های مالیاتی سنگینی را بر دوش موسسات غیر مجاز انداخته اند، دیگر فعالیت این موسسات توجیه اقتصادی ندارد وخود به خود این موسسات مرده اند و فریز شده اند».

بسته رونق اقتصادی دولت در تحرک بازار و وصول مطالبات معوق نقش موثری دارد

این کارشناس بانکی در بخش دیگری از این گفت و گو به بررسی بسته تسریع خروج از رکود پرداخت و گفت:« در بسته سیاستی جدید، رویکرد اصلی تزریق نقدینگی جدید به اقتصاد است زیرا تولید کنندگان در بخش فروش با کاهش تقاضا که به علت کمبود نقدینگی در اقشار متوسط و رو به پایین بروز کرده است، روبرو هستند و این بسته با دادن تسهیلات با نرخ 14 الی 16 درصد به دنبال افزایش قدرت خرید مردم است البته چگونگی اجرای این بسته بسیار مهم است زیرا اگر تنها تزریق نقدینگی صورت بگیرد و این افزایش نقدینگی با کاهش نرخ سود سپرده ها همراه نشود، اثار تورمی شدیدی در پی خواهد داشت».

وی با اشاره به این نکته که درآمد خانوارها یا باید به سمت پس انداز میل کند یا مصرف ف گفت: اگر ما بتوانیم با راهکارهایی از جمله کاهش نرخ سود سپرده ها، میل به مصرف را در این بخش تقویت کنیم باعث تحریک بازار و فروش محصولات تولید کنندگان خواهیم شد و با رونق فروش، تولید کنندگان توان پرداخت مطالبات معوق خود را پیدا خواهند کرد و عملا یکسری از منابع قفل شده بانک ها به تدریج آزاد خواهد شد.

بسته رونق اقتصادی سریعترعملیاتی شود تا شاهد توقف تولید در لایه های اولیه نباشیم

وی در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نبود دولت به جای ارایه بسته رونق اقتصادی، بدهی خود را به بانک ها پرداخت می کرد، اظهار داشت:« بخش اعظم بدهی دولت به بانک های دولتی است و سهم بانک های خصوصی در این بخش بسیار کم است. پرداخت این بدهی نیارمند مصوبه در قالب بودجه های سنواتی است و می توان این کار را در بودجه سال 95 انجام داد».

تقی نتاج افزود:« در حال حاضر به علت مشکلاتی که در بخش مصرف کننده نهایی پیش آمده است، تولید متوقف شده و این توقف متاسفانه به لایه های بالای صنعت کشیده شده است و در شرایط فعلی تولید کننده فولاد دارد چرخ تولید خود را کند می کند که بسیار خطرناک است چرا که برای برگرداندن آنها به چرخه تولید، بیش از یک سال زمان لازم است بنا بر این زمان تزریق منابع طرح های عمرانی و دیگر وصولی های مالیاتی همین الان است و نباید بیش از این در این کار تعلل کرد».

وی افزود:« 80 درصد اقتصاد کشور ما دولتی و وابسته به دولت است واگر قرار است تحرکی در اقتصاد ایجاد شود باید خود دولت، عامل اصلی یا آغاز کننده آن باشد. به همین خاطر هم در بسته رونق اقتصادی، دولت وظیفه تامین منابع را به عهده گرفته است. این رویکرد کاملا درست و باید هرچه سریعتر و بدون تردید عملیاتی شود».

مدیرعامل بانک قوامین گفت:« سیاست دیگری که با اجرای این بسته دنبال می شود، کاهش ذخیره قانونی بانک ها از 13 درصد به 10 درصد است که منابع قابل توجهی را در اختیار بانک ها قرار می دهد و می تواند برای پرداخت تسهیلات جدید استفاده شود».

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

شما صندوق بانک ملت را میگید؟
سودش خیلی که زیاد نیست. منظورم نسبت به بقیه صندوقها رقم بالایی نداده.
بعد یک مورد هم هست که 86 درصد از دارایی هاش نقده. ایا این برای یک صندوق واقعا مزیت حساب میشه؟

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان الان نرخ سود روز شمار حساب طرح نوروزی بانک مسکن چقدر شده؟ اول 22.2 بود

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان الان نرخ سود روز شمار حساب طرح نوروزی بانک مسکن چقدر شده؟ اول 22.2 بود
چند وقتی هست ۲۰ شده با حداقل ۲۰ میلیون
حالا دوباره معلوم نیست کمش کنن،من خودمم مونده ام چیکار کنم

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
چند وقتی هست ۲۰ شده با حداقل ۲۰ میلیون
حالا دوباره معلوم نیست کمش کنن،من خودمم مونده ام چیکار کنم

یکی بهم گفت کمتر شده. البته من مطمئن نیستم. خبر دقیق ندارید؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان یه سوال دارم
شما یه حساب روز شمار 22 درصد کوتاره مدت روز شمار رو ترجیح می دین یا این حساب های صندوق ؟
الان هم که سود رو کم کنن فکر کنم سود صندوق هم باطبع کم میشه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یکی بهم گفت کمتر شده. البته من مطمئن نیستم. خبر دقیق ندارید؟
تا امروز که ۲۰ بوده،ماه قبل،همین دو هفته پیش،۲۰ گرفتم....اما با این وضع جدید بعید،نیست کمش کنن

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
تا امروز که ۲۰ بوده،ماه قبل،همین دو هفته پیش،۲۰ گرفتم....اما با این وضع جدید بعید،نیست کمش کنن

حساب ممتاز برای گرفتن سود شاید بهتر از این حساب باشه. روز شمار 11 درصد فکر میکنم بده و هر شش ما هم اوراق میده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حساب ممتاز برای گرفتن سود شاید بهتر از این حساب باشه. روز شمار 11 درصد فکر میکنم بده و هر شش ما هم اوراق میده
اوراق بدرد کسی میخوره که وام مسکن بخواد بگیره،هر برگه ۵۰۰ هزار تومان ارزش وام و ۷۰ هزار تومان ارزش در صورت فروش داره
دوستان یه سوال دارم
شما یه حساب روز شمار 22 درصد کوتاره مدت روز شمار رو ترجیح می دین یا این حساب های صندوق ؟
الان هم که سود رو کم کنن فکر کنم سود صندوق هم باطبع کم میشه
قطعا روز شمار،چون رشد پولت بیشتر نیشه اگه به سودت دست نزنی

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
اوراق بدرد کسی میخوره که وام مسکن بخواد بگیره،هر برگه ۵۰۰ هزار تومان ارزش وام و ۷۰ هزار تومان ارزش در صورت فروش داره

قطعا روز شمار،چون رشد پولت بیشتر نیشه اگه به سودت دست نزنی

خوب اوراق را میشه فروخت در بورس . سودش حدودا 24 درصد میشه ماهانه فکر می کنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خوب اوراق را میشه فروخت در بورس . سودش حدودا 24 درصد میشه ماهانه فکر می کنم
از فروختن تو بورسش اطلاع ندارم،من که پرسیدم میگفت ارزش نقدش ۷۰ تومانه
هر برگه رو تحت چه مدت و مبلغی میدن؟

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
امروز رفتم موسسه نور
گفتش کوتاه مدت (روز شمار/)مشریانی که افتتاح حسابشون قبل سال91 بوده همون25 درصده
گفتم پلکانی شده؟ گفت برای مشتریان قدیمی نه برای مشتریان جدید حسب موجودیشون از 20-24 درصد
منتها فراموش کردم سود یک ساله رو بپرسم دوستان کسی خبرداره؟

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
امروز رفتم موسسه نور
گفتش کوتاه مدت (روز شمار/)مشریانی که افتتاح حسابشون قبل سال91 بوده همون25 درصده
گفتم پلکانی شده؟ گفت برای مشتریان قدیمی نه برای مشتریان جدید حسب موجودیشون از 20-24 درصد
منتها فراموش کردم سود یک ساله رو بپرسم دوستان کسی خبرداره؟
امروز سوال کردم یکساله 28 درصد برای مشتریان قدیمی

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوستان حواسشون باشه با توجه به خبر کاهش نرخ الان هر چی رو این صندوقا دارین باید وردورین
چون این صندوقا تضمین بالا 20 ندارن تازه اگه هم داشته باشن قانونا میتونن کم کنن
حواستون باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی صندوقی که الان 22 میده (به فرض با تضمین) میتونه از ماه بعدی 20 یا 19 اینا بده !!! چون هیچ ممانعت قانونی نداره!!!!!
حواستون جمع باشه!!!

دوستان بخواین انتخاب کنین بین قوامین و عسکریه کدومو انتخاب میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صورت های مالیشونو کسی میتونه پیدا کنه بررسی کنه و از روی سهامو .... اگه کسی میتونه یه بررسی کنه ببینیم اینا به کجا وصلن وضعشون چطوره و کدوم بهتره!!!!

الان فقط این دوتا خوبه

ضمنا دوستان توجه کنن بانک آینده که میگین حساب نیس صندوقه خود دانید!!!!!!!!!!!

در مورد صندوق موافقم
برای آینده صندوق ۲۵درصد هست که ۳ ماه یکبار اما با مبالغ بالای ۸۰۰ میل تومن ۲۵.۵ درصد سپرده بانکی میدن.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
امروز سوال کردم یکساله 28 درصد برای مشتریان قدیمی
سلام دوستان .اقا به این موسسه نور میشه اعتماد کرد ؟؟؟با توجه به اینکه مجوز گرفته بخام حساب باز کنم جا ریسک نداره؟؟؟خیالم راحت باشه برم باز کنم واقعا راهنمایی کنید و سوال بعدی این کوثر طلایی کسی نرفته بپرسه میخان چه کار کنن

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
کف برای این سود چقدر هست
منظور از قدیمی فروردین 93 میشه یا لفظ دهن پرکن و مشتری جلب کن هست و برای همه با زبون بازی و التماسی باز میکنن

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
اوفــ چه بحث کاهش سود بالا گرفته یه روز نبودم 4 صفحه اضافه شد ! :general506:
من شک ندارم که با 18درصد شدن یکساله ها روزشمار ها زیر 18درصد نمیان. همونطور که با 20درصد شدن یکساله ها روزشمارها زیر 20 نیومدن. میان حساب یکساله ایجاد میکنن با سود 18درصد روزشمار دقیقا مشابه شرایط فعلی ولی با سود 18درصد. حسابهایی مثل قوامین و مسکن و ... هم به محض تغییر قانون روزشمارشون کم نمیشه چون یکساله ست ولی به شکل روزشمار و قابل برداشت و ... (اینم از امتیازاتیه که بانک مرکزی گفت میتونن باهاش رقابت کنن)
تازه واسه کسایی که پولاشون زیاده فکر نمیکنم زیاد فرق کنه چون بانکها اصلا از اینکه سود پایین میاد و یه عده حساب هاشونو میبندن خوشش نمیاد. بعضیا میبندن باهاش طلا و ارز و ... میگیرن بعضیا میبرن موسسات مجاز و ... خلاصه بانک اصلا از این حالت خوشش نمیاد. واسه همین مثل چند سال پیش که گفتن بخون 22درصد ولی بزن N درصد !!! الانم همین میشه. پولت زیاد باشه یا شایدم لازم نباشه خیلی هم پول زیاد باشه زیرسیبیلی سود بیشتر میدن که حساب باز کنی یا حداقل حسابو بر نداری. چند سال پیش همین شد دیگه سود اومد پایین به بانکها گفتن مجبوریم بیاریم پایین ولی شما هرطور که میتونید سوده رو بدید منابعتون به خطر نیوفته. بانک مرکزی هم اصلا بدش نمیاد از طریق بستن چشم و گوشش اجازه بده بانکها تو پرداخت بدهیاشون به بانک مرکزی کم نیارن...

بالا