• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تجربه میگه شعب جنوب شهر چون نقدینگی درشت کمتر واردشون میشه،نرخهای بهتریا حداقل دقیقتر نسبت به شعب بالای شهر که معمولا مشتریهای پولدار دارتد و افراد عادی را تحویل نمیگیرند میدهند

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان حواسشون باشه با توجه به خبر کاهش نرخ الان هر چی رو این صندوقا دارین باید وردورین
چون این صندوقا تضمین بالا 20 ندارن تازه اگه هم داشته باشن قانونا میتونن کم کنن
حواستون باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی صندوقی که الان 22 میده (به فرض با تضمین) میتونه از ماه بعدی 20 یا 19 اینا بده !!! چون هیچ ممانعت قانونی نداره!!!!!
حواستون جمع باشه!!!

دوستان بخواین انتخاب کنین بین قوامین و عسکریه کدومو انتخاب میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صورت های مالیشونو کسی میتونه پیدا کنه بررسی کنه و از روی سهامو .... اگه کسی میتونه یه بررسی کنه ببینیم اینا به کجا وصلن وضعشون چطوره و کدوم بهتره!!!!

الان فقط این دوتا خوبه

ضمنا دوستان توجه کنن بانک آینده که میگین حساب نیس صندوقه خود دانید!!!!!!!!!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان حواسشون باشه با توجه به خبر کاهش نرخ الان هر چی رو این صندوقا دارین باید وردورین
یعنی صندوقی که الان 22 میده (به فرض با تضمین) میتونه از ماه بعدی 20 یا 19 اینا بده !!! چون هیچ ممانعت قانونی نداره!!!!!
حواستون جمع باشه!!!

صورت های مالیشونو کسی میتونه پیدا کنه بررسی کنه و از روی سهامو .... اگه کسی میتونه یه بررسی کنه ببینیم اینا به کجا وصلن وضعشون چطوره و کدوم بهتره!!!!

الان فقط این دوتا خوبه

الان حدود ۱۰ صندوق هستند که علاوه بر ضمانت نقد شوندگی،ضمانت سودآوری با حداقل سود ۲۰ درصد رو دارن

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من در بانک مهر یک حساب 23 درصدی روزشمار دارم . الان چند ساله و هر وقت پرسیدم گفتن هیچ وقت تغییر نمی کنه به جز اینکه حساب رو کلا ببندید و تمایل به باز کردن حساب جدید داشته باشید.
البته در واقعیت 22.5% سود می گیرم که اون نیم درصد هم فکر می کنم کارمزد باشه ؟! سود خوبیه بانک مطمئنی هم هست توصیه می کنم اگر می تونید امتیاز حساب فردی رو با سود 23 درصد در این بانک خریداری کنید

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
حواستون جمع باشه!!!

الان فقط این دوتا خوبه

والا بنده و اغلب دوستان قوامین باز کردیم.
شعب زیاد و خلوت ولی خدمات بانکداری خیلی ضعیف و به عنوان حساب تجاری و کاری نمیشه ازش استفاده کرد ولی در کل با توجه به سودش خوبه...
عسگریه الان چقدر سود میده؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دوستان موسسه نور مشکلی نداره ؟
من رفتم یه شعبه ای که قبلا ریحانه گستر مشیز بوده حساب باز کردم گفتن 25 درصد روز شمار میدیم فکر نکنم بیشتر از اینجا جای دیگه ای سود بده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان موسسه نور مشکلی نداره ؟
من رفتم یه شعبه ای که قبلا ریحانه گستر مشیز بوده حساب باز کردم گفتن 25 درصد روز شمار میدیم فکر نکنم بیشتر از اینجا جای دیگه ای سود بده
چند روز هست که اگه خبر ها رو بخونی،مدیران بانک،علت مقاومت دربرابر کاهش سود رو عدم توانایی رقابت با سود سرمایه گذاری موسسات مجاز یا غیر مجاز عنوان میکردن.........الان که همه برای کاهش سود توافق کردن،احتمال داره بانک مرکزی برنامه سخت گیرانه ای برای کاهش سود موسسات هم داشته باشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
حالا وقتی نرخ سود رو کاهش میدن نرخ سود وام رو کاهش میدن؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
در خصوص کاهش نرخ سود بانکی به 18 درصد باید تصمیماتی بگیریم!
دوباره باید بریم دنبال فرم های افتتاح حساب.
یک حساب 19 درصدی در مهر اقتصاد (باتوجه به سابقه اش که نرخ سود را بدون اطلاع تا کنون کم نکرده)
یک حساب 20 درصدی هم در عسکریه ( برای خالی نبودن عریضه)
یک 20 درصدی در قوامین (در اواخر ماه تا بعد از سررسید 22 درصدی موجودی را بهش منتقل کنیم.)
یک 19 درصدی در آینده (نمیدونم آینده در آینده نرخ سود را کم کنه یا نه)
کوثر هم دو دلم بانک دی حساب 20 درصدی با کف یک میل در دفترچه عنوانش یک ساله هست یا روز شمار (دوستانی که دارند اعلام کنند):confused:
خب دوستان شما چیکار میکنید به نظرتون کدوم بانک حساب باز کنیم که نرخ بالای 18 روزشمار تا چند سالی بهمون بده.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
این برام سوال شده چرا تصمیم گیران اقتصادی بجای تعیین نرخ سود سپرده ها و نظارت دقیق بر اجرای اون توسط بانکها و موسسات نرخ سود تسهیلات رو تعیین و بر اون نظارت نمیکنن؟
اگر یه بانک یا موسسه یکی دو درصد از سود تعیین شده بیشتر بده تو پنجاه تا روزنامه و خبرگزاری و سایت جار میزنن ولی سود تسهیلات رو هر چی دلشون بخواد حساب میکنن و میگیرن و آب هم از آب تکون نمیخوره.
جوابش فقط قانون طلایی هست که همه دولتمردان وقتی کم میارن بکار میبندن : "بریم سراغ جیب مردم"

• Like
Reactions: 971

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
یک حساب 19 درصدی در مهر اقتصاد (باتوجه به سابقه اش که نرخ سود را بدون اطلاع تا کنون کم نکرده)
یک 20 درصدی در قوامین (در اواخر ماه تا بعد از سررسید 22 درصدی موجودی را بهش منتقل کنیم.)
کوثر هم دو دلم بانک دی حساب 20 درصدی با کف یک میل در دفترچه عنوانش یک ساله هست یا روز شمار (دوستانی که دارند اعلام کنند):confused:
خب دوستان شما چیکار میکنید به نظرتون کدوم بانک حساب باز کنیم که نرخ بالای 18 روزشمار تا چند سالی بهمون بده.

همون مهر تا 1 ماه پیش 20% میشد باز کرد من تا حالا ندیدم سود رو کاهش بده همون مهر باز کن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
چند وقتی هست که اغلب بانک ها مثل قوامین گواهی سپرده صادر نمیکنن و درصد سود یکساله تضمین نمیشه! یعنی الان هم برید فورا یکساله باز کنید اگر گواهی سپرده به شما ندهند سود سپرده یکساله 18 بشه سپرده شما هم 18 خواهد شد.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این برام سوال شده چرا تصمیم گیران اقتصادی بجای تعیین نرخ سود سپرده ها و نظارت دقیق بر اجرای اون توسط بانکها و موسسات نرخ سود تسهیلات رو تعیین و بر اون نظارت نمیکنن؟
اگر یه بانک یا موسسه یکی دو درصد از سود تعیین شده بیشتر بده تو پنجاه تا روزنامه و خبرگزاری و سایت جار میزنن ولی سود تسهیلات رو هر چی دلشون بخواد حساب میکنن و میگیرن و آب هم از آب تکون نمیخوره.
جوابش فقط قانون طلایی هست که همه دولتمردان وقتی کم میارن بکار میبندن : "بریم سراغ جیب مردم"

اگر سود بانک ها کاهش پیدا کنه که من بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته !! بازار مسکن رونق خیلی خوبی میگیره و مطمئنا هیچ کس پولش رو نمیبره در بازار کما رفته صعنت سرمایه گذاری کنه
مهمترین دلیلش هم گران بودن مواد اولیه است ( بی کیفیت بودن هم جای خودش رو طبق معمول حفظ کرده ) و صرفه اقتصادی واردات برای مردم بهتره و اینکه کلا خریدی انجام نمیشه چون خریداری وجود نداره.
اما پول ها همه به سمت بازار مسکن کشیده میشه ( رکود در این بخش با هدایت سرمایه به این سمت از بین میره ) که در هر صورت به نفع یک قشری از جامعه است . اینو یک بچه 12 ساله هم می تونه تشخیص بده و دولت باز هم درآمدی که نقشه داره تا از مالیات این سرمایه ها به دست بیاره ناکام میمونه و یا حداقل خیلی ناچیزه.
باز هم می گم سود بانک ها اسما ممکنه کاهش پیدا کنه ولی در عمل چنین نخواهد بود چون بانک ها کامل سرمایه ها رو از دست میدن و طبق گفته این دوستمون بانک ها یک سری بدهی به بانک مرکزی دارند که دیگه پرداخت این بدهی ها هم با این روال با کرام الکاتبین خواهد بود ( بانک مرکزی که نمیاد به خودش ضرر بزنه ) !

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اگر سود بانک ها کاهش پیدا کنه که من بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته !! بازار مسکن رونق خیلی خوبی میگیره و مطمئنا هیچ کس پولش رو نمیبره در بازار کما رفته صعنت سرمایه گذاری کنه
مهمترین دلیلش هم گران بودن مواد اولیه است ( بی کیفیت بودن هم جای خودش رو طبق معمول حفظ کرده ) و صرفه اقتصادی واردات برای مردم بهتره و اینکه کلا خریدی انجام نمیشه چون خریداری وجود نداره.
اما پول ها همه به سمت بازار مسکن کشیده میشه ( رکود در این بخش با هدایت سرمایه به این سمت از بین میره ) که در هر صورت به نفع یک قشری از جامعه است . اینو یک بچه 12 ساله هم می تونه تشخیص بده و دولت باز هم درآمدی که نقشه داره تا از مالیات این سرمایه ها به دست بیاره ناکام میمونه و یا حداقل خیلی ناچیزه.
باز هم می گم سود بانک ها اسما ممکنه کاهش پیدا کنه ولی در عمل چنین نخواهد بود چون بانک ها کامل سرمایه ها رو از دست میدن و طبق گفته این دوستمون بانک ها یک سری بدهی به بانک مرکزی دارند که دیگه پرداخت این بدهی ها هم با این روال با کرام الکاتبین خواهد بود ( بانک مرکزی که نمیاد به خودش ضرر بزنه ) !
اتفاقا بانک دوست داره رو سپرده شما سود کمتر بده،برای حفظ سپرده هم میگه نه کم نمیکنیم یا سود رو دو قسمت میدیم.......اما وقتی کار از کار گذشت و بجایی رسید که برای سرمایه گذاری در بازار هدف دیر شده باشه،سود رو،کم میکنن
کم این بلا سرمون نیامده.....چقدر پول از این بانک بردیم اون بانک.....اول گفتن ما مجوز داریم و صندوق داریم و....،اما بعدش سود کم کزدن و گفتن باید فلان تومن بدی تا ۲۰ درصد سود بهت بدیم

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من از اول سال
گردشگری ۱۹
عسکریه ۲۰
ثامن الحجج ۲۳
یکساله عسکریه ۲۳
آرمان یکساله ۲۶
دی ۲۰ رییس شعبه گفت تا یکسال تغییر نمی کنه.
باز کردم
از قبل هم
آرمان ۲۴
و مهر اقتصاد ۱۹
و یکساله مهر اقتصاد ۲۲/۷
داشتم که مهر اقتصاد یکساله قراره تمدید بشه
نور هم بالای ۵۰ میلیون روزشمار خوب میده بستگی به شعبش داره ،اونجایی که گفت ۲۵ چون تو تهران نبود دسترسی به حساب سخت میشد ،حساب باز نکردم.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
من که مهر قوامین 24 درصد باز کردیم دیگه شامل ما نمیشه منتها این کار تورم زا هست یعنی ارزش پولمون کم میشه ارزش نداره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من که مهر قوامین 24 درصد باز کردیم دیگه شامل ما نمیشه منتها این کار تورم زا هست یعنی ارزش پولمون کم میشه ارزش نداره
شرایطش چیه؟کف حساب چقدره؟
گواهی سپرده دادن؟
اگه نمیدن راحت میتونن کمش کنن

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

هم دولت ، هم بانکها و هم بیسواد ترین مردم میدونن با این کاهش دو درصدی هیچ اتفاقی نخواهد افتاد . نه پولی از بانکها خارج میشه ،نه بازار مسکن تکنون میخوره ، نه بورس نجات پیدا میکنه ، نه چرخ صنعت به چرخش در میاد و نه اقتصاد از رکود خارج میشه.
موضوع اینه که هم دولت و هم بانکها میدونن که حتی اگه سود رو از ۱۸ درصد هم پایینتر بیارن تو این اقتصاد تاریک و وانفسا کسی پولشو از بانک بیرون نمیاره پس چرا بیخودی سود بیشتری عاید مردم و به ضرر بانک و دولت بشه.وقتی با سود ۱۸ درصدی هیچ اتفاقی نمیافته چرا سود ۲۰ درصدی یا بالاتر بدن؟

درست مثل کاسبی که وقتی میبینه مشتری برای جنسش هست چرا جنسش رو ارزون کنه ؟

از زمانی هم که چند هفته پیش موضوع کاهش سود مطرح شد تا امروز فرصت داشتن که بازخوردهای جامعه و سپرده گذار ها رو بررسی کنن و برآورد درستی هم که کردن این بود :"هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و کاهش سود در نهایت به نفع بانک و دولت و به ضرر مردم و سپرده‌گذاران خواهد بود."

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
من از اول سال
گردشگری ۱۹
عسکریه ۲۰
ثامن الحجج ۲۳
یکساله عسکریه ۲۳
آرمان یکساله ۲۶
دی ۲۰ رییس شعبه گفت تا یکسال تغییر نمی کنه.
باز کردم
از قبل هم
آرمان ۲۴
و مهر اقتصاد ۱۹
و یکساله مهر اقتصاد ۲۲/۷
داشتم که مهر اقتصاد یکساله قراره تمدید بشه
نور هم بالای ۵۰ میلیون روزشمار خوب میده بستگی به شعبش داره ،اونجایی که گفت ۲۵ چون تو تهران نبود دسترسی به حساب سخت میشد ،حساب باز نکردم.
با آرمان الانم میشه 1 ساله 26 درصد باز کرد ؟
سود ماهانه ست ؟ یا مقطع

بالا