• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان این صندوق ها وقتی بخوای اصل پول بیرون بکشی به نرخ روز بهت میدن یعنی ممکنه اصل پولت کمتر بشه؟
شما باید سهم خریداری شده رو،باطل کنید،قیمت ابطال هم کمتر از خرید هست
اما این مقدار خیلی کمه،مثلا در ۱۰ میلیون شاید چند هزار تومان بشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
بانک آینده بدهکارترین بانک کشور با بیش از ۶۰۰۰ میلیارد تومن بدهی به بانک مرکزی است.سپرده گذاری توش خالی از ریسک نیست
دوستان کیا صندوق بانک آینده دارن؟
جدول زیر تو سایتش اومده.طبق جدول تو ۶ماه اول سال بالای ۱۴٪ سود داده.دوستان تایید میکنن؟
چرا اینقدر اختلاف بین ۳ماه اول و دوم است؟
اگه قبل یکسال ببندیم جریمش چطوره؟
b43a99b00f908ba67ac743b2c83622fd.jpg
اگه اشتباه نکنم تا چند وقت پیش بانک ملت یکی از پر بدهی ترین بانکا به بانک مرکزی بود ولی الان در صدر خوش حساباست. درحالی که آینده اون موقع یکی از خوشحساب ترینهای بود.
از نظر من اعتبار و پشتوانه بانکه که اهمیت داره چون این چیزا دوام نداره و هرساله هی میزان بدهیاشون تغییر میکنه. من اینطوری فکر میکنم که بانک مرکزی هم بدش نمیاد که یه بانکی موفق شه بدهیاشو کم کنه پس اینطور مواقع بهش اجازه میده زیر سیبیلی به هرشکلی ممکنه سپرده جمع کنه یا یه سری امتیازا میده تا بتونه منابع جمع کنه و اون بدهیاشو بده و سرپا شه. به هر حال هربانکی که به مشکل میخوره واسه دولت خوب نیست مگر اینکه خودشون بخوان زمینش بزنن که اون قضیش فرق میکنه واسه اینه که میگم پیشتوانه و اعتبارش مهمه.
یه چیز دیگه هم متوجه نشدم؟! 6 ماه اول بالای 14 درصد سود ؟! 14درصد که سود روزشمار بانکای دولتی هم کمتره !

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگه اشتباه نکنم تا چند وقت پیش بانک ملت یکی از پر بدهی ترین بانکا به بانک مرکزی بود ولی الان در صدر خوش حساباست. درحالی که آینده اون موقع یکی از خوشحساب ترینهای بود.
از نظر من اعتبار و پشتوانه بانکه که اهمیت داره چون این چیزا دوام نداره و هرساله هی میزان بدهیاشون تغییر میکنه. من اینطوری فکر میکنم که بانک مرکزی هم بدش نمیاد که یه بانکی موفق شه بدهیاشو کم کنه پس اینطور مواقع بهش اجازه میده زیر سیبیلی به هرشکلی ممکنه سپرده جمع کنه یا یه سری امتیازا میده تا بتونه منابع جمع کنه و اون بدهیاشو بده و سرپا شه. به هر حال هربانکی که به مشکل میخوره واسه دولت خوب نیست مگر اینکه خودشون بخوان زمینش بزنن که اون قضیش فرق میکنه واسه اینه که میگم پیشتوانه و اعتبارش مهمه.
یه چیز دیگه هم متوجه نشدم؟! 6 ماه اول بالای 14 درصد سود ؟! 14درصد که سود روزشمار بانکای دولتی هم کمتره !
بانک ملت هیچ وقت بدهکار نبوده و همواره برای سهامداراش پربازده و خوب بوده
ممکنه به هر طریقی بانکو سر پا نگه دارن اما فراموش نکنید قانونا بانک مرکزی فقط نسبت به ۱۰۰ میلیون تومن از سپرده شما در بانکها و موسسات مجاز تعهد دارد و بهتر است همواره نیم نگاهی به وضعیت و صورت های مالی بانک و موسسه داشته باشیم
طبق جدول بالا حدود ۶۰۰۰ تومن در ۳ماهه اول و ۸۰۰۰ تومن در ۳ماهه دوم به هر واحد ۱۰۰ تومنی سود داده.دوستانی که این صندوقو دارن تایید میکنن؟
آینده برای اون ۶۰۰۰ میلیارد بدهی داره جریمه ۳۴٪ به بانک مرکزی میده و ناچار به جذب منابع با سود بالاست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممکنه به هر طریقی بانکو سر پا نگه دارن اما فراموش نکنید قانونا بانک مرکزی فقط نسبت به ۱۰۰ میلیون تومن از سپرده شما در بانکها و موسسات مجاز تعهد دارد و بهتر است همواره نیم نگاهی به وضعیت و صورت های مالی بانک و موسسه داشته باشیم
طبق جدول بالا حدود ۶۰۰۰ تومن در ۳ماهه اول و ۸۰۰۰ تومن در ۳ماهه دوم به هر واحد ۱۰۰ تومنی سود داده.دوستانی که این صندوقو دارن تایید میکنن؟
آینده برای اون ۶۰۰۰ میلیارد بدهی داره جریمه ۳۴٪ به بانک مرکزی میده و ناچار به جذب منابع با سود بالاست
واقعا؟فقط صد میلیون؟
برای میزان هم همینه؟

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
این منبع مال 17 مهرماه همین امسال هست و چیزی که من دیده بودم و فکر میکردم الان ملت از خوش حساب ترینهاست ظاهرا قدیمی بوده. میخوام بگم که همیشه این بدهی ها به بانکها هست و خیلی زود اون بانک یه فکری به حال خودش میکنه و بانک مرکزی هم بدش نمیاد در این راه کمکش کنه. مثل الان دیگه که زیر سیبیلی بهش اجازه میدن سود بالا بده تا منابع جذب کنه. مشکلش که حل شه واسه اونم سخت گیری میکنن. حداقل واسه من این برداشت رو ایجاد میکنه که به نظر نمیاد دولت یا بانک مرکزی برنامه ای واسه زمین زدن بانک آینده داشته باشن چون درحال حاضر مجوز داره و داریم میبینیم که سود بالاتر میده و کسی کاریش نداره حتما پشتش به جایی گرمه و یکی از مهمترین علتاشم همونه که گفتم. البته اینم نمیدونم که حقیقت داره چند وقت پیش اسمش از بانک مرکزی خارج شد و دوباره اضافه شد یا نه !
image.ashx

http://jahannews.com/vdcdsn0o9yt0oz6.2a2y.html

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
خب دیگه صحبت مام سر سرپا بودن بانکه اگرنه قرار باشه بانکی کنار بره یا ورشکست بشه در هر صورت فقط 100میلیون رو دولت تعهد داره تازه آیا بده آیا نده ! واسه خیلی ها این صد میلیون نسبت به سپرده شون هیچه یعنی اینطوری بشه همه داراییشون از دست رفته. ولی من اینطوری برداشت کردم که دولت یا بانک مرکزی زیاد تمایلی به زمین زدن بانک سرمایه نداره.
من حتی حسابم تو این بانکه ندارم پس نمیخوام طرفداریشو کنم ولی اگر دلایلی هست که درستی برداشت منو نقض میکنه ازش استقبال میکنم.

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
منظور من کف افتتاح حساب بود نه کف سود
در بانک آینده هم برای دریافت سود ، باید حداقل 20 هزار تومان در حساب باشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
شما باید سهم خریداری شده رو،باطل کنید،قیمت ابطال هم کمتر از خرید هست
اما این مقدار خیلی کمه،مثلا در ۱۰ میلیون شاید چند هزار تومان بشه

این رو توی قرارداد مینویسن؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
واقعا دولت و بانک مرکزی فقط به 100 میلیون سپرده تعهد دارن؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
تو بازپرداخت میزان اومده اولویت با سرمایه گذاران خرد تا ده هزار تومان هست
صد ملیون رو از کجا آوردین
متن قانون ورشکستگی رو در مورد بانک ها رو یکی بزاره

Last edited:

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
خوب الان دیدم قانونا میتونن به سپرده گذاران عادی هیچی ندن و اولویت با قرض الحسنه با پنج هزار تومان هست
اگر موسسه ای عضو صندوق ضمانت سپرده باشه
و حق عضویت خودشو داده باشه یک و نیم تا دو درصد
گردش مالی سپرده ای روزانه!!!!!
تا سقف صد ملیون با قانون امسال
اگه اجرایی شده باشه
کلا این قانون صندوق ضمانت 92 تصویب شده
با مبلغ تضمین کمتر از صد ملیون
و امسال سقف رو کردن صد ملیون
حالا ببینین اصلا این قانون اجرایی شده
سقف قبلی اجرا شده یا جدید
موسسه تون بانکتون عضوش هست
آیا حق عضویت ماهانه رو واریز میکنه یا نه
این صندوق اصلا دولتی نیست دقت کنین

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تغییر نرخ سود قطعی است

باشگاه خبرنگاران جوان: عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: با توجه به اینکه شاکله اصلی بانک‌ها بر پایه سود بانکی شکل گرفته از این رو آنها تصمیم دولت برای کاهش نرخ سود بانکی مخالف هستند.

یحیی آل اسحاق عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: نرخ سود بانکی یکی از نشانه های رونق یا رکود اقتصادی است، بطوریکه تولید، بازار مصرف، سرمایه گذاری و ...همه از نرخ سود بانکی تاثیر می گیرند.

وی ادامه داد:هیچ فرمول مالی، سرمایه گذاری، پس انداز واقتصادی نداریم که در آن شاخص سود نقش جدی نداشته باشد.

آل اسحاق با بیان اینکه ارتباط تنگاتنگی با نرخ سود بانکی و تورم وجود دارد، افزود: نرخ تورم و نرخ سودبانکی درسایه یکدیگر حرکت می‌کنند و چنانچه نرخ سود باتورم هماهنگی نداشته باشد عدم تعادل اقتصادی نتیجه آن است.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران یادآور شد: زمانی که تورم عمومی کشور حدود ۳۵ تا ۳۶ درصد بود استدلال فعالان اقتصادی و مجموعه نظامات پولی و مالی این بود که باید متناسب با تورم نرخ سود بانکی افزایش یابد و حال که نرخ تورم کاهش داشته بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری در برابر نرخ سود بانکی مقاومت می‌کنند.

آل اسحاق تنها راه حل خروج از این وضعیت راتجدید نظر در نرخ سود بانکی دانست و افزود: تغییر نرخ سود بانکی قطعی است اما همزمان با این کار باید موسسه‌های مالی و اعتباری را ساماندهی کرد و یک انضباط قوی در رابطه با این موسسه ایجاد کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که عکس العمل بانک‌ها در برابر کاهش نرخ سود بانکی چه خواهد بود گفت: بانک‌ها به دو دلیل با کاهش نرخ سود بانکی مخالف هستند یکی این که دارای رقیب هستند و دوم اینکه شاکله اصلی بانک‌ها از طریق همین نرخ سود بانکی شکل گرفته است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران تاکید کرد: به همین دلایل بانک‌ها از کاهش نرخ سود بانکی خوشحال نیستند.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
http://www.etebarnews.com/News/80673/بانک-ها-توافق-کردند-نرخ-سود-سپرده-از-اول-آذر-18-درصد-می-شود
دست و جیغ و هورا!!!دلشون خوش شد دیگه،یک ضرری به مردم نمیرسید؛حالا میرسه،حوشحال شدند؟
سودهم شاید بشه18% حدس میزدم کوثر نامرد بخاطر همین هدف دست نگاه داشته بود،فعلا باید دید جلسه شورای پول و اعتبار سه شنبه ها چه خبره

آرش جان پس در مورد قوامین و پارسیان با این همه تعدیل منفی و شایعات چی میشه گفت؟در مورد اونا پس نظرت چیه؟
دکترجان سهم نیست،سهم برای سهام هست و و واحد برای صندوق هست
خبر100 میلیون را هم خودم قبلا اینجا گذاشته بودم

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
نرخ سود سپرده بانکی از اول آذرماه 94 کاهش می‌یابد
کدخبر:16973 شنبه، ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱:۵۶ 682 بازدید

در جلسه امروز صبح مدیران عامل بانک ها دولتی و خصوصی توافق شد، نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از 20 درصد به ...

در جلسه امروز صبح مدیران عامل بانک ها دولتی و خصوصی توافق شد، نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از 20 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کند.

مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی در جلسه صبح امروز خود تواق کردند نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از ابتدای آذر ماه به 18 درصد کاهش پیدا کند.

در این جلسه در مورد نرخ سایر سپرده ها (زیر یک سال) بحثی نشد و قاعدتا بانک ها مجازند در مورد نرخ سایر سپرده ها طبق تشخیص خود عمل کنند.مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی همچنین در این جلسه توافق کردند، نرخ تسهیلات در بازار بین بین بانکی به حداکثر 24 درصد کاهش پیدا کند.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
جایگزین و
http://www.etebarnews.com/News/80673/بانک-ها-توافق-کردند-نرخ-سود-سپرده-از-اول-آذر-18-درصد-می-شود
دست و جیغ و هورا!!!دلشون خوش شد دیگه،یک ضرری به مردم نمیرسید؛حالا میرسه،حوشحال شدند؟
سودهم شاید بشه18% حدس میزدم کوثر نامرد بخاطر همین هدف دست نگاه داشته بود،فعلا باید دید جلسه شورای پول و اعتبار سه شنبه ها چه خبره

آرش جان پس در مورد قوامین و پارسیان با این همه تعدیل منفی و شایعات چی میشه گفت؟در مورد اونا پس نظرت چیه؟
دکترجان سهم نیست،سهم برای سهام هست و و واحد برای صندوق هست
خبر100 میلیون را هم خودم قبلا اینجا گذاشته بودم
جایگزین واسه کوثر طلایی کجارا پیشنهاد میدید ؟؟؟؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خودم هنوز هیچ جا نرفتم ولی بنظرم موسسات کمتر معروف مثل عسکریه و نور و بانکهایی مثل قوامین +صندوقهایی مثل آرمان شهر گزینه بهتری نسبت به کوثر هست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نرخ سود سپرده بانکی از اول آذرماه 94 کاهش می‌یابد
کدخبر:16973 شنبه، ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱:۵۶ 682 بازدید

در جلسه امروز صبح مدیران عامل بانک ها دولتی و خصوصی توافق شد، نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از 20 درصد به ...

در جلسه امروز صبح مدیران عامل بانک ها دولتی و خصوصی توافق شد، نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از 20 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کند.

مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی در جلسه صبح امروز خود تواق کردند نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از ابتدای آذر ماه به 18 درصد کاهش پیدا کند.

در این جلسه در مورد نرخ سایر سپرده ها (زیر یک سال) بحثی نشد و قاعدتا بانک ها مجازند در مورد نرخ سایر سپرده ها طبق تشخیص خود عمل کنند.مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی همچنین در این جلسه توافق کردند، نرخ تسهیلات در بازار بین بین بانکی به حداکثر 24 درصد کاهش پیدا کند.

الان تکلیف روز شمار ها چی میشه؟ّاحتمالش هست سودش از ۱۸ هم کمتر بشه؟
چون قاعدتا سپرده یکساله منفعت بیشتری برای بانک داره تا روزشمار
نکنه نمیگن که پول های روزشمار رو مردم ببرن یکساله بزارن

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تصميم شوراي هماهنگي بانک ها ؛ نرخ سود سپرده يکساله 18 درصد شد
براساس توافق مديران عامل بانک هاي دولتي و خصوصي در جلسه صبح امروز شوراي هماهنگي بانک ها ، مقرر شد نرخ سود سپرده هاي يکساله از 20 درصد به 18 درصد کاهش پيدا کند
@akharinkhabar

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
اونایی که برگه سپرده دارن سودشون کم نمیشه
مثل همین کاهش سود ۲۰درصد

به نظرتون بانکها میتونن چند ماه بعد سود ۲۰درصد بدن؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
یه چند وقت زیاد تحقیق کردم
تقریبا اکثر بانکای خصوصی حضوری رفتم
آینده و قوامین سود بهتری برای یکساله میدادن
اگر رقم بالای ۵۰۰ میلیون باشه تو آینده وضعیت بهتره اما بالای ۱۰۰ میلیون قوامین ۲۴ بود که ۴ درصدشو‌همون اول میداد
اگه سود بیشتر ‌می خواین و پولو زیاد لازم ندارین آینده بهتره و به من گفتن اگه سه ماه از سپردت بگذره می تونه بدون جریمه سپردرو هروقت خواستی ببندی
ضمنا چند تا شعبه برین ممکنه شرایطی که بهتون میگن فرق داشته باشه برای من پیش اومد این مورد

بالا