• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سلام
كوثر باز اين ٢٪ مابه التفاوت رو نداد! فك كنم بازم نميخاد بده! اينم يه شگرد جديد شده واسه اين موسسه! اولش ميگه ٢١/٥٪ ميديم يه ماه كه دادن از ماه بعد ديگه نميدن! خبر هم نميدن!
تمام سودش رو داده، من همین دیشب گرفتم
منتها چون 6 ماهه دوم سالیم 30 روزه حساب میشه سودش

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
برای من هم هنوز 2%مابه االتفاوت را نریختن!!
تکلیف24%کلید طلایی مشخص نشد؟
با این21.5%واریز کردنشون احتمال تمدید کردنشون خیلی کمه

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام

دوستانی که کلید طلایی دارن به نظرم باید یک جایگزین براش پیدا کنیم به امید این موسسه نشستن امید واهیه.

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
یفنی دوست دارم آخر این ماه برسه همه این کلید قهوه ای شده رو ببندن که اعصاب همه رو بهم ریخته منایعشون که قرمز شد میفهمن بلاتکلیف گذاشتن مشتری چیه.
هر شعبه ای میری میگن ما خودمون هم نمیدونیم چی میشه.بیایید چندروز یه بار سر بزنید ببینید چی شده.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
محدودیت صدور چک بالای 100 میلیون برای موسسه اعتباری توسعه

ه گزارش اخبار بانک، بنابر آنچه که مدیران بانک مرکزی پیش تر اعلام کردند تخلفات انضباطی موجب شد تا با ایجاد برخی ممنوعیت‌ها بانک‌ها و موسسات خاطی از طریق ممنوع شدن وصول چک برای مدتی تنبیه و جریمه شوند.

به گزارش ایسنا،در ادامه این جریان در اواخر مردادماه سال جاری بانک مرکزی به بانک‌ها اعلام کرد که چک‌های رمزدار بانک انصار را وصول نکند. جریمه‌ای که البته چندان طول نکشید و مدتی بعد حذف شد.

بر این اساس در حال حاضر هیچ بانک خصوصی و یا دولتی دچار ممنوعیت وصول چک حتی در سقف خاصی نیست، ولی هنوز ممنوعیت وصول چک‌های موسسه اعتباری توسعه از سقف ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر برداشته نشده است.

جرایم بانک مرکزی در رابطه با ممنوعیت وصول چک در شبکه بانکی برای بانک‌ها و موسسات اعتباری در حالی حدود یک سالی است به دلیل تخلف انضباطی صورت می‌گیرد که از سویی دیگر آنطور که معاون اقتصادی بانک مرکزی اعلام کرده این قبیل برخوردهایی که الزاما باید برای اصلاح رویه انجام شود در افزایش بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی بی تاثیر نبوده است.

بنابر توضیحات قربانی، سال گذشته برخی بانک‌های خصوصی دچار تخلفاتی بودند که بانک مرکزی نیز برای اصلاح رویه آنها محدودیت‌هایی را در وصول چک‌ها برایشان ایجاد کرد که موجب خروج بخشی از سپرده‌های آنها و در نهایت حرکت این بانک‌ها به سمت اضافه برداشت از بانک مرکزی شد.

معاون اقتصادی بانک مرکزی این را هم گفته که بعد از اصلاح رویه بانک‌های خصوصی و برداشته شدن محدودیت آنها مجدد وضعیت به حالت قبل برگشته و اکنون در سال جاری شاهد کاهش بدهی بانک‌های خصوصی به بانک مرکزی هستیم. اما اگر در آینده هم قرار باشد تنبیه انضباطی انجام شود ممکن است بدهی بانک‌ها را افزایش دهد.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

yekta

Registered User
لایک‌ها
51

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
حساب 30 میلیونی رو 1 سال لازم ندارم .
چه سپرده و چه بانکی بذارم ؟
روزشمار
آرمان ۲۴
ثامن الحجج ۲۳
دی ۲۰ کف یک میلیون
قوامین ۲۰ کف دو‌ میلیون
عسکریه ۲۰
یکساله‌
عسکریه ۲۳
قوامین با کف مشخص ۲۲ و ۲۴
موسسات اغلب به میزان سپرده متفاوتن.
هر کدوم از اینها و بقیه که ممکنه فراموش شده باشه شرایط خاص خودشون رو دارن که مراجعه به شعب مفید و لازمه.
اینا چرا اینجوریه ؟ آرمان روز شمار 24 درصده . بعد بیشترین یکساله هم 24 درصده ؟
حسابی نیست 1 سال پول فرد بلوک بشه و سودشم بعد یه سال بدن ولی در عوض درصدش بیشتر باشه ؟
پارسال یه همچین حسابی تو گردشگری باز کردم با سود 27.8 درصد . بعد کاهش سودا دیگه آمار ندارم چقدر شده سود 1 ساله اش .

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518

حسابی نیست 1 سال پول فرد بلوک بشه و سودشم بعد یه سال بدن ولی در عوض درصدش بیشتر باشه ؟
پارسال یه همچین حسابی تو گردشگری باز کردم با سود 27.8 درصد . بعد کاهش سودا دیگه آمار ندارم چقدر شده سود 1 ساله اش .
فعلا عسکریه و آرمان و نور در بعضی شعبه ها بالاترین سود یکساله رو دارن.

• Like
Reactions: poq

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127

گردشگری 27.8% واسه یکساله ؟! ماهانه واریز میکردن یا سر رسیدی بود ؟! بعد از قانون محدودیت 22 درصدی بود ؟!

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بنده فعلا کماکان دارم از کلید طلایی کوثر 24% استفاده میکنم.
ولی خسته شدم چون امکان واریز وجه نداره از بعد عید...
یه حساب جایگزین میخوام با همین مقدار سود و روزشمار
و مهم تر از همه اینکه معتبر و مطمئن باشه

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
بنده فعلا کماکان دارم از کلید طلایی کوثر 24% استفاده میکنم.
ولی خسته شدم چون امکان واریز وجه نداره از بعد عید...
یه حساب جایگزین میخوام با همین مقدار سود و روزشمار
و مهم تر از همه اینکه معتبر و مطمئن باشه
موسساتی مثل آرمان که دوستان گفتن خوبه ولی مثل کوثر کمی بعد مجوز گرفتن و بزرگ شدن سود کاهش میدن و میشن کوثر 2 امکانات اینترنت بانک و ... در حد صفر هستن و هر روز بیکار باید باشید برید شعبه... به نظر من صبر کنید اگر کلید طلایی به حساب با سود 21.5 تبدیل بشه خوبه وگرنه باید برد جای دیگه چون درگاه پرداختش هم کلا قطع شده و ادامه با کوثر توجیح عقلانی نداره...

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
حساب جدید بانک ملت
سپرده یکساله 20%
حداقل مبلغ موجودی 5 میلیون تومن
مزیت ویژه : بعد از یک ماه بدون جریمه قابل بستن هست.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
موسساتی مثل آرمان که دوستان گفتن خوبه ولی مثل کوثر کمی بعد مجوز گرفتن و بزرگ شدن سود کاهش میدن و میشن کوثر 2 امکانات اینترنت بانک و ... در حد صفر هستن و هر روز بیکار باید باشید برید شعبه... به نظر من صبر کنید اگر کلید طلایی به حساب با سود 21.5 تبدیل بشه خوبه وگرنه باید برد جای دیگه چون درگاه پرداختش هم کلا قطع شده و ادامه با کوثر توجیح عقلانی نداره...
چیزی توی سایت آرمان ندیدم متاسفانه، شهرمون فقط عسکریه، کوثر، رسالت و ثامن رو داره

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من قبلا. هم عرض. کردم بانک شهر بالای ده تومن روزانه ۲۲ درصد میده.. پشت شیشه بیشتر شعبه ها شم زده..

• Like
Reactions: poq

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من قبلا. هم عرض. کردم بانک شهر بالای ده تومن روزانه ۲۲ درصد میده.. پشت شیشه بیشتر شعبه ها شم زده..
چندتا شعبه دیدم بزرگ زده روزشمار ۲۲٪ بعد با فونت کوچیک زیرش نوشته صندوق سرمایه گذاری آرمان شهر.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بالا