• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

chama

Registered User
لایک‌ها
241
همون مهر تا 1 ماه پیش 20% میشد باز کرد من تا حالا ندیدم سود رو کاهش بده همون مهر باز کن
درسته اما من تلفنی پرسیدم روزشمار 19 بود شما منظورتون یک ساله هست،یا حساب دیگه که من ازش خبر ندارم؟
من از اول سال
گردشگری ۱۹
عسکریه ۲۰
ثامن الحجج ۲۳
یکساله عسکریه ۲۳
آرمان یکساله ۲۶
دی ۲۰ رییس شعبه گفت تا یکسال تغییر نمی کنه.
باز کردم
از قبل هم
آرمان ۲۴
و مهر اقتصاد ۱۹
و یکساله مهر اقتصاد ۲۲/۷
داشتم که مهر اقتصاد یکساله قراره تمدید بشه
نور هم بالای ۵۰ میلیون روزشمار خوب میده بستگی به شعبش داره ،اونجایی که گفت ۲۵ چون تو تهران نبود دسترسی به حساب سخت میشد ،حساب باز نکردم.
اول حساب مدنظر حساب روزشمار هست
دوم بانکی که سود را کاهش نده یعنی تا چند سالی 19 یا 20 پرداخت کنه.
حالا دی عنوان حساب در دفترچه شما چیست؟
روزشمار
کوتاه مدت
یا یک ساله؟

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
بیشترین سود رو کدوم بانک میده
یک ساله باشه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
جالبه تا تورم اسمی رسید به 15-16 درصد سودا رو کم کردن ولی طبق پیش بینی های صندوق بین المللی پول کم کم روند صعودی تورم در ایران با افزایش دلار شروع شده....اما آیا دوباره سودا رو بالا میبرن؟تورم باز 45 درصد هم بشه سودا همینه.البته اسفند باز هم بانک ها مجبورن یکم طرح های جدید و سود بالاتر بذارن برای جبران کمبود نقدینگی و...

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
با آرمان الانم میشه 1 ساله 26 درصد باز کرد ؟
سود ماهانه ست ؟ یا مقطع
بله میشه من زیر مجموعه فردوسی حساب دارم.
ماهیانه واریز میشه به حساب روزشمار ۲۴ درصدی
درسته اما من تلفنی پرسیدم روزشمار 19 بود شما منظورتون یک ساله هست،یا حساب دیگه که من ازش خبر ندارم؟

اول حساب مدنظر حساب روزشمار هست
دوم بانکی که سود را کاهش نده یعنی تا چند سالی 19 یا 20 پرداخت کنه.
حالا دی عنوان حساب در دفترچه شما چیست؟
روزشمار
کوتاه مدت
یا یک ساله؟
دی روزشمار هست .سپرده سرمایه گذاری اشتیاق.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان اين واقعي هست ؟ يا عطف ما سبق نميشه ؟
خیر.....این مربوط به سپرده های سرمایه گذاری یکساله هست که در حال حاضر ۲۰ درصد هستند و از آذر،۱۸ درصد میشن
مهم روزشمار ها هست که مهمترین حساب هاست؛اما برای اون ها میزان کاهش سود مشخص نشده.....اما به هر حال هر بانک با توجه به کاهش یکساله ها،سود روزشمار رو هم کم خواهند کرد

احتمالا روزشمار ها رو طوری کم کنن که همه،روزشمارشون رو ببرند یکساله ۱۸ درصد،چون بازار جایگزینی برای سرمایه گذاری هنوز ایجاد نشده

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

این خبر نوشته سود سپرده یکساله از 20 به 18 درصد کم میشه نه روشمار.آیا سپرده روز شمار هم سودشون کم میشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام

این خبر نوشته سود سپرده یکساله از 20 به 18 درصد کم میشه نه روشمار.آیا سپرده روز شمار هم سودشون کم میشه؟
گفته در مورد روزشمار خود بانک ها تصمیم بگیرن
اما منطق حکم میکنه روز شمار رو کمتر هم کنن که سرمایه ها به سمت یکساله بره،چون اینطوری یکساله اشون بیکار میمونه و سود یکساله هم نسبت به روزشمار برای بانک بیشتره

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
با این حساب قطعا موسسه ها هم به همین میزان از سوداشون کم میکنند.چون بازم برای عده ای جذابه...دیوانه نیستن که وقتی بانک 18 درصد میده اینا بیان 10 درصد بیشتر بدن.اکثرا هم یه جورایی به همین سیستم وصلند و هماهنگ...البته اینکه اینبار بجای شورای پول و اعتبار کاری کردن که اینگار خود بانک ها همچین تصمیمی گرفتن و بانک مرکزی دستوری نداده میتونه باعث شه بعضی بانک ها راحتتر سودای مورد نظر خودشون رو بدن.

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان حساب های روزشمار بعد از یکسال چی میشن؟فرضا من که قوامین 22 درصد داشتم یک ماه دیگه حسابم کلا مثل سپرده یکساله بسته میشه یا خودش تبدیل میشه به 18 درصد؟10 درصد؟20 درصد؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
گفته در مورد روزشمار خود بانک ها تصمیم بگیرن
اما منطق حکم میکنه روز شمار رو کمتر هم کنن که سرمایه ها به سمت یکساله بره،چون اینطوری یکساله اشون بیکار میمونه و سود یکساله هم نسبت به روزشمار برای بانک بیشتره

سلام.بنده خودم بشخصه پولم یکساله سپرده نمیکنم عادت به روز شمار دارم الان هم کلید طلایی دارم و یک حساب روز شمار رفاه که سال 92 باز کردم و هنوز برام 20 درصد واریز میکن.

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان قوامین یک حساب داشت با دو میلیون بلوک , سودش 22 درصد بود یا 20 درصد ؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان هنوز موسسه ای هست که 5 ساله باز کنه؟
فکر کنم دوستان میگفتند ثامن الحجج باز میکنه
لطفا اگر کسی خبر داره به ما هم بگه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
با این حساب قطعا موسسه ها هم به همین میزان از سوداشون کم میکنند.چون بازم برای عده ای جذابه...دیوانه نیستن که وقتی بانک 18 درصد میده اینا بیان 10 درصد بیشتر بدن.اکثرا هم یه جورایی به همین سیستم وصلند و هماهنگ...البته اینکه اینبار بجای شورای پول و اعتبار کاری کردن که اینگار خود بانک ها همچین تصمیمی گرفتن و بانک مرکزی دستوری نداده میتونه باعث شه بعضی بانک ها راحتتر سودای مورد نظر خودشون رو بدن.
ابزار فشار به موسسات هم دارن‌.نمونه موسسه ثامن الحجج.اینقدر اومدن تو تلویزیون گفتن مجوز نداره و معلوم نیست با پولا چیکار میکنه که ملت هجوم آوردن پولاشونو بگیرن.۷تا شعبه اصلی ۲ماهه با هجوم بی وقفه سپرده گذارا مواجه شده
تقریبا همه اومدن پولاشونو بگیرن و واریزی به حساب موسسه در حد صفر!
کسی شاخ بشه و جزو خودی ها نباشه فقط کافیه رئیس بانک مرکزی یه مصاحبه تلویزیونی بکنه...

payam358

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
اقا الان برای سپرده های روز شمار حداکثر سود رو چه موسسه یا بانکی میده و چقد هست؟
و اینکه ایا مینیمم مبلغ داره یعنی مثلا میگن باید شما مبلغ سپردتون از یه مبلغی بیشتر باشه که همچین سودی بهتون تعلق بگیره یا با هر مبلغی همون سود رو میدن؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان بنظر شما سود صندوقهایی مثل صندوقهای بانکهای آینده،پارسیان،گردشگری،شهر و ... با این تغییر سود کاهش خواهد یافت ؟
اگر قبل از پایان این ماه در این صندوقها سرمایه گذاری کنیم ممکنه بعدا سود رو کمتر از چیزی که گفتن حساب کنن؟

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آرش در مورد تعدیل منفی و صورتهای پارسیان و قوامین نظری نداری؟مشکلی ندارند؟

بالا