• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
چه اشکال داره یکی از این خبر خوشحال باشه؟
شاید منفعتی برای خودش داره،ایرادی داره؟
من کارم مهندسی عمران هست، درآمدم از رشته خودم خیلی نسبت به پارسال کم شده، هر جوری حساب میکنم حاضرم امسال تمام این سودهایی را که گرفتم پس بدم اما درآمدم اندازه پارسال باشه. این اقدام اگه وضعیت بازار منجمله بازار ساختمون را فقط 20درصد رونق بده اون 2درصد برای من 10 برابرش جبران میشه...

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من یک حساب کوتاه مدت 20درصد بانک قوامین دارم که چند ماهی ازش گذشته . میشه دوباره یک حساب کوتاه مدت دیگه با سود 20درصد در این بانک باز کنم یا خیر ؟
اگه نمیشه برم سراغ بانک دی ؟
لطفا پاسخ بدین

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
کوروش پرویزیان رئیس کانون عالی بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری با تائید این خبر، می‌گوید: پیشنهاد به شورای پول و اعتبار، کاهش نرخ سود سپرده از ابتدای اسفندماه امسال است اما پیش بینی می‌کنم تا روند لازم طی شود، عملا نرخ‌ها از سال آینده کاهش پیدا کند.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
کوروش پرویزیان رئیس کانون عالی بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری با تائید این خبر، می‌گوید: پیشنهاد به شورای پول و اعتبار، کاهش نرخ سود سپرده از ابتدای اسفندماه امسال است اما پیش بینی می‌کنم تا روند لازم طی شود، عملا نرخ‌ها از سال آینده کاهش پیدا کند.
بله. تا اخر اسفند عملا نمیشه.
اگر هم بکنند منابع میره سمت بانکهای خصوصی و موسسات.
اگر بخواد بشه اواسط اردیبهشت میشه.
این مصوبه ها هم هم همش برای محک زدن مردم و بازاره که بانکای دولتی دنبالشند.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
اینجوری که همه باز میشن دلال سکه و دلار!
الان سود صندوق ها هم کم میشه؟اصلا الان لوتوس پارسیان و صندوق گردشگری و بقیه پذیرش میکنند؟
کاردان تجارت فعلا بسته شده پذیرشش.

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
نکته ی که بابت کاهش نرخ سود وجود داره این هست که عده ای از مردم میگن ولش کن شد هیجده کار دیگه نمیتونیم با پول بکنیم بزاریم همون بانک باشه این وسط بانک ها با یک حاشیه امن لب مرز به فعالیتشون ادامه میدن ولی به نظر من اگه سود برسونن به ۱۲ یا ۱۰ درصد اونوقت دوباره همه هجوم میارن سمت خرید ملک و اوضاع بانک ها باز خراب میشه و فردیم که خونه یا آپارتمان میخره دیگه دنبال فروشش نیست که مجددا پولش بزار بانک و نتیجه ورشکستگی یکسری از بانک ها بخاطر کاهش نقدینگی وایجاد بیشترین فشار بر اقشار مستاجر چون کسی حاضر به رهن دادن ملکش نمیشه وهمه دنبال گرفتن اجاره های بیشترن از مستاجر میرن

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
نکته ی که بابت کاهش نرخ سود وجود داره این هست که عده ای از مردم میگن ولش کن شد هیجده کار دیگه نمیتونیم با پول بکنیم بزاریم همون بانک باشه این وسط بانک ها با یک حاشیه امن لب مرز به فعالیتشون ادامه میدن ولی به نظر من اگه سود برسونن به ۱۲ یا ۱۰ درصد اونوقت دوباره همه هجوم میارن سمت خرید ملک و اوضاع بانک ها باز خراب میشه و فردیم که خونه یا آپارتمان میخره دیگه دنبال فروشش نیست که مجددا پولش بزار بانک و نتیجه ورشکستگی یکسری از بانک ها بخاطر کاهش نقدینگی وایجاد بیشترین فشار بر اقشار مستاجر چون کسی حاضر به رهن دادن ملکش نمیشه وهمه دنبال گرفتن اجاره های بیشترن از مستاجر میرن
متاسفانه شما درست میگید!!!!!!!! کاری به بالا پایین رفتن سود بانکی ندارم در ادامه عرایض شماو در پاسخ به دوستمون که مهندس عمران هست و از رکود ملک صحبت کردن اینو بگم,با آگاهی که از بازار ملک دارم,متوجه این رکودی که میگن نمیشم؟؟؟؟؟؟ دایما صحبت از اینه سودها کم شود و یا دلار بالا رود و بورس نزول کند تا ملک رونق بگیرد!!! منظور از رونق چیست؟ آیا همان سفته بازی چند سال اخیر است,که ملکی رو امروز بخریم فردا گران بفروشیم و باقی ماجرا که دوستان بهتر میدانند,یا منظور از رونق خرید و فروش به قیمت بازار که الان هم هست و خیلی هم رونق دارد,اما باید به قیمت بازار بفروشی و بخری که به نظر من باز هم قیمت بالاست,اگر هم منظور رکود در ساخت وساز است,که از همان بینش هر روز قیمت بالا برو تبعیت میکند!!!!!! املاک کلنگی کلید حل این ماجرا هستند که باتوجه به انتظار مردم از افزایش نجومی در آینده,آنچنان با قیمت آپارتمان نوساز همخوانی ندارند و سازنده راغب به خرید و ساخت نمیشود,اینها همه ریشه در اقتصادخراب و تورمی دارد و مردم عادت کرده اند و انتظار بهبودی هم ندارند ,پس منتظر همان وضع میمانند,مگر اینکه معجزه ای اقتصادی روی دهد و با ثبات دلار و کاهش تورم,مردم هم بپذیرند که دیگر از افزایش قیمت لحظه ای خبری نیست و پول وارد تولید و بورس میشود و ملک هم به قیمت خریده فروخته و ساخته میشود با سود معقول نه نجومی!!!!!!!!!! بازار هنوز ثبات ندیده و آماده این صحبتها نیست ,وگرنه کاهش سود بانکها هم تاثیر خاصی در تولید و مسکن نداشت.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
متاسفانه شما درست میگید!!!!!!!! کاری به بالا پایین رفتن سود بانکی ندارم در ادامه عرایض شماو در پاسخ به دوستمون که مهندس عمران هست و از رکود ملک صحبت کردن اینو بگم,با آگاهی که از بازار ملک دارم,متوجه این رکودی که میگن نمیشم؟؟؟؟؟؟ دایما صحبت از اینه سودها کم شود و یا دلار بالا رود و بورس نزول کند تا ملک رونق بگیرد!!! منظور از رونق چیست؟ آیا همان سفته بازی چند سال اخیر است,که ملکی رو امروز بخریم فردا گران بفروشیم و باقی ماجرا که دوستان بهتر میدانند,یا منظور از رونق خرید و فروش به قیمت بازار که الان هم هست و خیلی هم رونق دارد,اما باید به قیمت بازار بفروشی و بخری که به نظر من باز هم قیمت بالاست,اگر هم منظور رکود در ساخت وساز است,که از همان بینش هر روز قیمت بالا برو تبعیت میکند!!!!!! املاک کلنگی کلید حل این ماجرا هستند که باتوجه به انتظار مردم از افزایش نجومی در آینده,آنچنان با قیمت آپارتمان نوساز همخوانی ندارند و سازنده راغب به خرید و ساخت نمیشود,اینها همه ریشه در اقتصادخراب و تورمی دارد و مردم عادت کرده اند و انتظار بهبودی هم ندارند ,پس منتظر همان وضع میمانند,مگر اینکه معجزه ای اقتصادی روی دهد و با ثبات دلار و کاهش تورم,مردم هم بپذیرند که دیگر از افزایش قیمت لحظه ای خبری نیست و پول وارد تولید و بورس میشود و ملک هم به قیمت خریده فروخته و ساخته میشود با سود معقول نه نجومی!!!!!!!!!! بازار هنوز ثبات ندیده و آماده این صحبتها نیست ,وگرنه کاهش سود بانکها هم تاثیر خاصی در تولید و مسکن نداشت.

منظور از رکود بازار مسکن این هست که مثلا در همین شهر ما سالانه بین 1000 تا 1500 پروانه ساخت صادر میشده اما امسال و سال گذشته 500 تا برای هر سال. متوجه شدید؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان چیکار کنیم؟
عجله کنیم حساب یکساله بازکنیم؟
من الان حدود 20تومنم توی نوره25درصد برم یک سالش کنم
مال بابامم 20تومن توی بانک دی هستش بنظرتون برم تا قبل اسفند اینا رو قرارداد یک ساله ببندم؟

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
هرسال قبل عيد بانک ها به بهانه مختلف سود زياد ميکردن يا حساب متنوع باز ميکردن امسال اين کلک رو نزدن خيلي راحت گفتن سودهارو کم ميکنيم تو فرصت باقي مانده مردم هم برا اينکه از غافله عقب نيافتن پولارو ميبرن بانک و کل نقدينگي دم عيد جمع ميشه يه جوري کنترل بازار شب عيد هم هست

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
خب نظرتون چیه یعنی از افزایش سود اواخر اسفند ماه خبری نخواهد بود؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
خب نظرتون چیه یعنی از افزایش سود اواخر اسفند ماه خبری نخواهد بود؟
دیگه بانک که بیشتر از 22 نمیده همین الان سرمایه و ایران زمین هستن میشه اقدام کرد.عسکریه و نور هم هست.مهم اینه که پول باشه[emoji12]

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
خوب مشکل اینه
یا بانگها از اول اسفند سودو میارند رو18
یا اینکه خبری نمیشه ومیره برای بعد عید و سود بیشتر اخرای اسفند بازم تکرار میشه

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
الان شبکه خبر يه برنامه داشت مدير عامل بانک دزد ملي داشت حرف مفت ميزد. در آخر صحبت هاشم عاجزانه از بقيه بانک هاي خصوصي و موسسات خواست که به اين 18 درصد پايبند باشند.
من موندم اين کاهش نرخ سود به صورت دستوري اگه خوب بود پس چرا زمان احمدي نژاد جواب نداد مردم و سرمايه هاي زندگي شون که با خون دل خوردن جمع شده تا کي بايد موش آزمايشگاهي اين مسئولين فراموش کار باشن؟؟؟؟

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
فقط می تونم بگم با این حرکت شاید بازار برای سالهای آینده رونق پیدا کنه !!!!! ولی شک نکنید پول میره سمت دلالی بیشتر و کارهایی از قبیل دلار و سکه و اینا ! مثل چند سال قبل نسبتآ

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
بله منم دیدم . دیدید آقای رزاقی می گفت آقا نکنید این کارو وضع بدتر میشه سمت هزارن دلالی و غیره میره !!!!!!!!

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
الان شبکه خبر يه برنامه داشت مدير عامل بانک دزد ملي داشت حرف مفت ميزد. در آخر صحبت هاشم عاجزانه از بقيه بانک هاي خصوصي و موسسات خواست که به اين 18 درصد پايبند باشند.
من موندم اين کاهش نرخ سود به صورت دستوري اگه خوب بود پس چرا زمان احمدي نژاد جواب نداد مردم و سرمايه هاي زندگي شون که با خون دل خوردن جمع شده تا کي بايد موش آزمايشگاهي اين مسئولين فراموش کار باشن؟؟؟؟

بله منم دیدم . دیدید آقای رزاقی می گفت آقا نکنید این کارو وضع بدتر میشه سمت هزارن دلالی و غیره میره !!!!!!!!

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دقيقا ولي کو گوش شنوا خود بانک ها دزدن همين بانک ملي رفته بودم برا ضمانت وام يه بنده خدا بعد هزارتاکوفت و زهرمار مدرک و فرم هاي رنگي رنگي اخرش گفت يه فرم مونده گفتم بده پر کنم ديدم بالاش نوشته رضايت نامه کسر از يارانه گفتم اين ديگه چيه گفت اگه وام گيرنده وامشو نداد از يارانه شما کسر شه :-X
تو خود حديث مفصل بخوان از اين .....

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
شک نکنید اوضاع بدتر میشه از این . مخصوصآ برای کسانی که پول زندگیشونو از راه سپرده در میارن . وگرنه پولدار میکشه بیرون پولو میبره سمت ملک و اینا

بالا