۲۰ درصد یکساله؟من که سپه بهم گفت میتونی قبل کاهش سود ی 20 درصد بازکنی و قوامینم بهم گفت حتی ممکنه حساب 22 درصدتم بشه 18 درصد
خبر خوش دیگه
کاهش نرخ سود بانکی به 16درصد در اردیبهشت 95 یا خرداد ماه
http://ebinews.com/news/155700/-تشریح-جزئیات-کاهش-نرخ-سود-بانکی/-پیش-بینی-نرخ-16-درصد-برای-بهار-95
در ضمن ،یکی از مسولین میگفت، تورم منفی شده، جرات نمکنیم اعلام کنیم، اقتصاد و بازار و بانکها ورشکست میشن![]()
منم بانک دی تماس گرفتم منم همین حساب 1تومن مسدودی20درصدی رو دارمدوستان من بانک دی کوتاه مدت 20% حساب دارم. تماس هم که گرفتم گفتن فعلا هنوز چیزی ابلاغ نکردن. ممکنه حسابهای قدیمی رو دست نزنن. الان سوالی که دارم با توجه به اینکه این حساب کوتاه مدته امکان تغییر سود داره و دوم اینکه بنظرتون تا آخر برج برای حساب بلند مدت اقدام کنم ؟
اگه بانک یا موسسه ای رو برای بلند مدت مناسب میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین .
نه قاعده ای در کار نیست.دوستان این طوری که چند تا سایتو دیدم ای طوری میشه
از 1 اسفند هرکی بره سپرده بازکنه(قاعدتا) میگن 18 درصده یک ساله
حساب سپرده های روز شماری که 20درصد از قبل بوده از 1فرودین میشه18 درصد
حسابهای مدت دار یک ساله تا سررسید خودش همون20درصد یا 22درصد میمونه بعد طبق ترخ روز کم میشه
قاعدتا حساب موسسات و صندوقهاهم یکی دو درصدی کم میشه
ممنون از پاسخ شما دوست خوبمموسسه نور 26 و صندوق اینده 25 درصد البته صندوق اینده هر سه ماه یک بار سود را واریز میکنه برا مبلغی که مدنظر شما هست موسسه مالی توصیه نمیشه بهترین گزینه همون بانک اینده هست
با کلر بعد از 48 ساعت پول میاد توی حسابت.دوستان کسی ميدونه مدت زمان وصول چک بصورت کلر چند روزه؟؟؟
من یه چک داشتم کلر کردم به فرض اگه برا امروز باشه کی پول به حسابم واریز میشه؟
بانکی که کلر کردم خصوصی بود انصار چون خلوت بود رفتم!!!
میشه خودم برم شعبه جهت تسریع فرآیند؟؟
دوستان اگه کسی ميدونه کمک کنه مهمه!!
باتشکر