• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
واقعیت اینه ,زمان نحوه اجرای این ابلاغیرو مشخص میکنه,اما به نظرخود من,کسانی که بخوان سپرده های یکساله باز کنن یا تمدید کنند براشون این کارو با همون قوانین قبلی انجام میدهند,و از طرفی کسانی که حساب در گذشته در بانکها دارند ممکنه تحت تاثیر این قانون قرار نگیرند و از طرفی ما صندوقهارو الان در بانکها داریم که ۲۲ تا ۲۵ درصد دارند سود میدهندو تحت تاثیر این قانون قاعدتا نباید باشند و وابسته به بورس هستند,که مسلما نحوه برخورد صندوقها با این قانون رو از فردا دوستان اینجا مینویسند,این صندوقها هم قابلبت واریز و هم برداشت با سود حداقل ۲۲ درصد را دارند با ضمانت بانک عامل,در مورد رونق بازارهای موازی (منظور از رونق سفته بازیست) یعنی بدون ایجاد ارزش افزوده,سود شناسایی شود,احتمالش هست,چون مردم عادت کرده اند و الان ملاکان ناراحت هستند از تثبیت قیمت ملک و دلالان ارز هم به خوبی گذشته توان مانور ندارند و با تثبیت نسبی دلار خرید و فروش روزانه سکه ,که فکر نکنم هیچ جای دنیا چنین مشاغل عجیبی رایج باشد از رونق افتاده اند,بنابر این بسیار مشتاق به بازگشت به وضع قبلیند,تنها یک احتمال ضعیف وجود دارد که دولت بتونه دلارو تو قیمتی تثبیت کنه,اون موقع تکلیف بازارها مشخص میشه و با سود مشخص و عرف کسب و کارها فعال,نمونشو عرض کردم,مسکن که دوستان دایم اشاره میکنند,اگر تثبیت دلار و کاهش تورم برای مدت طولانی داشته باشیم,املاک کلنگی هم به قیمت فروخته و ساخته میشوند و سود عرفی نصیب سرمایه گزاران میشود ,مشکل اینجاست الان همه سود۱۰۰ درصد و لحظه ای میخواهند!!!!!!!!!!!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سال 91 خیابان دولت پیش خرید نوساز بود متری 4 تومن!
به پدرم گفتم واقعا متری 4میلیون کسی میتونه بخره:؟؟ باور کردنی نبود
الان پیش خرید متری 9تا 10 میلیون تومن هست!!!!
سود بانک کم میشه پولای سنگین میاد بیرون به سمت خرید ملک...
یک سال دیگه پیش خرید میشه متری 15 تومن!!!
بیچاره اجاره نشین ها...

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
امروز رفته بودم بانک برای گرفتن دسته چکم.... اصلا یک وضعی بود همه اومده بودن قبل از اینکه سود کم بشه پول بزارن بانک

دوستانی که میگن مردم پولشون را از بانک بیرون میکشن برن شعب بانکهایی مثل ملت و ملی و مسکن ببینن چه خبره! مردم صف کشیدن برای حساب یکساله

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
منم امروز بانک بودم.اتفاقا صحبت این بود که همه میخواستن قبل از کم شدن سودا فقط یه سپرده 19 یا 20 درصدی باز کنن با حداقل موجودی که تا یک سال خیالشون راحت باشه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
منم امروز بانک بودم.اتفاقا صحبت این بود که همه میخواستن قبل از کم شدن سودا فقط یه سپرده 19 یا 20 درصدی باز کنن با حداقل موجودی که تا یک سال خیالشون راحت باشه.
در تایید همین موضوع یک پیرمردی اومده بود حساب یکساله باز کرده بود بعد 20 بار از مسئول بانک پرسید سودها کم بشه برای این حساب هم موثر هست؟ بنده خدا مسئول شعبه هرچی به این میگفت اگه سود هم کم بشه برای شما تاثیری نداره اصلا طرف زیر بار نمیرفت! میخواست سند محضری بگیره:D
معاون بانک که تقریبا آشنا بود از بس که امروز حساب بلند مدت باز کرده بود مغزش نابود شده بود کلا یادش رفت از من برای برگه های استعلامم امضا بگیره مجبور شدم دوباره برم بانک ... خخخخخخخخ

مملکتی داریم.....

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان چیکار کردید پولاتونو کجا گذاشتین؟
یچه ها صندقهایی مثل اینده هم کم میشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سال 91 خیابان دولت پیش خرید نوساز بود متری 4 تومن!
به پدرم گفتم واقعا متری 4میلیون کسی میتونه بخره:؟؟ باور کردنی نبود
الان پیش خرید متری 9تا 10 میلیون تومن هست!!!!
سود بانک کم میشه پولای سنگین میاد بیرون به سمت خرید ملک...
یک سال دیگه پیش خرید میشه متری 15 تومن!!!
بیچاره اجاره نشین ها...

Sent from Amazing Phone Huawei 4C
با دو درصد کاهش،کسی پولشو تو ملک نمیبره
خرید ملک برای سرمایه گذاری هم فقط از عهده سرمایه دارها بر میاد نه طبقه متوسط
سرمایه دار هم فقط به سرمایه دار میندازه
گذشت اون زمان که طبقه متوسط برای سرمایه گذاری ملک میخرید
قیمت ملک فعلا بالا نمیره چون وابسطه به قدرت خرید طبقه متوسطه،وگرنه چزا اینهمه واحد خالی فروش.نمیره،اینها دست سرمایه داراست که رو دستشون مونده و خواهد ماند

Sent from my E5823 using Tapatalk

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
با دو درصد کاهش،کسی پولشو تو ملک نمیبره
خرید ملک برای سرمایه گذاری هم فقط از عهده سرمایه دارها بر میاد نه طبقه متوسط
سرمایه دار هم فقط به سرمایه دار میندازه
گذشت اون زمان که طبقه متوسط برای سرمایه گذاری ملک میخرید
قیمت ملک فعلا بالا نمیره چون وابسطه به قدرت خرید طبقه متوسطه،وگرنه چزا اینهمه واحد خالی فروش.نمیره،اینها دست سرمایه داراست که رو دستشون مونده و خواهد ماند

Sent from my E5823 using Tapatalk

بستگی داره، آدمهایی که مثل من سرمایشون خرد هست راهی جز بانک ندارن اما کسی که سرمایه کلان داره اگه ببینه بازار دیگه ای مثل ساخت ساز بیشتر از 18 درصد سود براش داره پولش را میبره توی ساخت و ساز... البته الان یک مقداری زوده باید برسه به 16 درصد تا بازار یک تکون محکم بخوره.

سرمایه های خرد همون بهتر داخل بانک جمع بشن چون اینطوری بیشتر به نفع اقتصاد مملکته...

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
داستان سکه بود که بانک ها میدادن مردم صف کشیده بودن و بعد... الانم مردم بالاجبار پول رو یکساله میزارن تو بانک ها و در نهایت موجودی بانک ها تامین میشه :)

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
وقتی میگیم پول از بانک خارج میشه میره توی مسکن یعنی چی؟یکی میفروشه یکی میخره یعنی پول از یه حساب بانکی با کارت یا چک یا.. به یک حساب دیگه منتقل میشه.پس بازم پول از بانک ها خارج نمیشه.چه خریدار چه فروشنده چه سازنده آخرش سر و کارش با بانکه.سپرده ها زیاد دست نمیخورن.این وسط دلالی سکه و ارز چیزیه که همه رو می ترسونه.

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
من حساب 20 درصد روزشمار دارم اگه کمش کنن فوری میرم تو کار سکه

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
حساب صندوق آرمان بانک شهر با کف سود ۲۲ و قابلیت واریز و برداشت,امروز سوال کردم و گفت این صندوق وابسته به بورس است و سودش تغییری نمیکنه,چنانکه از ابتدا هم بالاتر از ۲۰ بوده!!!!! و احتملا صندوقهای دیگه هم همینو میگن,چون بانک عامل ضامنشون هست و عملا شما حسابی در بانک ندارید که بخواهد کم شود سودش,بانک ضامن است فقط,و تسهیل کننده سرمایه گاری در صندوق.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
وقتی میگیم پول از بانک خارج میشه میره توی مسکن یعنی چی؟یکی میفروشه یکی میخره یعنی پول از یه حساب بانکی با کارت یا چک یا.. به یک حساب دیگه منتقل میشه.پس بازم پول از بانک ها خارج نمیشه.چه خریدار چه فروشنده چه سازنده آخرش سر و کارش با بانکه.سپرده ها زیاد دست نمیخورن.این وسط دلالی سکه و ارز چیزیه که همه رو می ترسونه.
یعنی ساخت مسکن و فعالیت های عمرانی در کشور افزایش پیدا میکنه و صنایع مربوطه هم فعال میشن...

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوستان کسی اطلاع داره این جساب های روزشمار قوامین که 20 درصد با کف 2 میلیون بود ، شامل کاهش سود بانکی میشه یا نه ؟
تو دفترچه قید شده 1 ساله ولی روزشماره

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
تصمیم میگیرن ، چهار روز بعد اجرایی میشه ؟ به نظرم یکم باید صبر کرد یه جورایی شبیه فیلم میمونه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شایعه شده صندوقها هم سودشون را کم کردند حداقل 1درصد

قاعدتا اگه 3-2 درصد بیشتر از بانکها ندن هیچ آدم عاقلی نمیاد پولش را ببره بذاره توی صندوق و موسسه! راحت و آسوده میبره میذاره بانک دولتی...

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان کسی اطلاع داره این جساب های روزشمار قوامین که 20 درصد با کف 2 میلیون بود ، شامل کاهش سود بانکی میشه یا نه ؟
تو دفترچه قید شده 1 ساله ولی روزشماره
قوامین ما باز کردیم سود 20 بصورت سپرده تضمینی تو برگ سپرده درج کردن و طبیعتا تا اخر تاریخ درج شده طبق عقود اسلامی کم نخواهد شد.
البته سپرده های جدید موسسات و بانک ها به دلایلی سود در سپرده درج نمیشه دیگه و ضمانتی برای دادن اون سود هم وجود نداره :)

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
قوامین ما باز کردیم سود 20 بصورت سپرده تضمینی تو برگ سپرده درج کردن و طبیعتا تا اخر تاریخ درج شده طبق عقود اسلامی کم نخواهد شد.
البته سپرده های جدید موسسات و بانک ها به دلایلی سود در سپرده درج نمیشه دیگه و ضمانتی برای دادن اون سود هم وجود نداره :)
من روزشمار باز کردم .20 درصد با کف 2 میلیون .
این هم عکس دفترچه .
اتفاقا زمان افتتاح حساب هم به کارمند بانک گفتم من روزشمار میخوام چرا اینجا نوشته یک ساله ؟ که گفت اون مهم نیست شما هر وقت خواستی میتونی بیای حسابو ببندی برگشت سود هم نداره
الان نمیدونم این کاهش سود بانکی شامل این حساب میشه یا تا 1 سال بعد از اون تاریخ افتتاح حساب ، اعتبار داره ؟

فایل های ضمیمه

• IMG_0406.JPG
    IMG_0406.JPG
    134.3 KB · نمایش ها: 47
بالا