• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
برای بانک‌ها تاریخ تغییر سود اول اسفند تعیین شده، اما گفته شده این موضوع وابسته به ابلاغ دستورالعمل سیاست‌های اخیر مصوب از سوی بانک مرکزی به بانکها خواهد بود.یعنی عملا حداقل تا آخر سال اجرا نخواهد شد.
از یه طرف ادعا میکنند میخوان سودای روزشمار(نه سپرده های یک ساله)رو هم کم کنند.یعنی روزشمار 20 درصدی که قرارداد هم داره به 18 یا کمتر تبدیل کنند که امیدوارم فقط ادعا باشه :
http://www.eghtesadonline.com/fa/content/116879/تکلیف-سپرده‌های-مردم-چه-می‌شود؟

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
من فکر کنم هدف اینه سود بانکا رو بیارن پایین بعد اوراق مشارکت توزیع کنن با نرخ سود بالاتر از سود بانکی

poya1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان
بنظر شما واقعا دولت قصد داره مردم رو وادار به خارج کردن سپردهاشون از بانک کنه؟
مگه اینجا اروپا یا امریکا است؟
فکر عواقبش رو کردن؟
مقصد همه این پولها مشخصه
ارز سکه ملک

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان
بنظر شما واقعا دولت قصد داره مردم رو وادار به خارج کردن سپردهاشون از بانک کنه؟
مگه اینجا اروپا یا امریکا است؟
فکر عواقبش رو کردن؟
مقصد همه این پولها مشخصه
ارز سکه ملک
فعلا با ۱۸ درصد کسی پولشو از بانک خارج نمیکنه؛حتی پایین تر
اینجا اروپا و امریکا نیست اما یا باید با تصمیمات درست مثل اون ها بشیم یا توی وضعی که هستیم هی بدتر و بدتر بشیم

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
والله من الان خودم شخصا سر دو راهیم و اگر روال بر این باشه که سود به زیر ۱۶ هم برسه سال دیگه خب الان بهترین موقع خرید ی اپارتمان کوچیک ۵۰ یا ۶۰ متری نزدیک ایستگاههای در حال تاسیس مترو هر وقتم بخوام پول مثلا ۱۵۰ پول نقد ۴۰ وام و ۶۰ تومنم پول رهن در واقع در این حالت یک وام ۶۰ میلیونی بدون سود بواسطه رهن ملک گرفتم و یک وام ۴۰ تومنی مسکن ۱۵ درصد

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
والله من الان خودم شخصا سر دو راهیم و اگر روال بر این باشه که سود به زیر ۱۶ هم برسه سال دیگه خب الان بهترین موقع خرید ی اپارتمان کوچیک ۵۰ یا ۶۰ متری نزدیک ایستگاههای در حال تاسیس مترو هر وقتم بخوام پول مثلا ۱۵۰ پول نقد ۴۰ وام و ۶۰ تومنم پول رهن در واقع در این حالت یک وام ۶۰ میلیونی بدون سود بواسطه رهن ملک گرفتم و یک وام ۴۰ تومنی مسکن ۱۵ درصد

این ایده شاید آینده ساز باشه اما در زمان حال چند میلیون سود ماهیانه رو از دست میدین و شما میمونی و قسط 40 میلیون و خونه ای که تا 60 میلیون پول رهن رو صاف نکنی باید بین مستاجرا پاسش بدی به امید رونق یکباره ملک که بعیده زودتر از پایان این دولت و دولت بعدی باشه...

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان این اوراق اخزا هنوز امکان خریدش هست؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستانی که نگران کاهش سود بانکی اند.میتونن با مراجعه به کارگزاری های بورسی،اوراق منتشر شده بانک مرکزی به نام اخزا را خریداری کنن با سود 25درصد سالانه.
خود دولت منتشر کرده

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان این اوراق اخزا هنوز امکان خریدش هست؟
اره
سودشم معادل سود روزشمار24% هست
با ریسک صفر
سود در سررسیدش هم حدود 26% میوفته
واقعا حیفیم میاد که حقیقی ها اصلا نمیخرند و حدود 95% خریدها توسط حقوقی ها(شرکت های سرمایه گذاری) صورت میگیره

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
من چون تا حالا نخریدم میشه لطفا روال خرید و همینطور نحوه دریافت سود بفرمایید؟

amin66na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
جناب arashaj74 , اینجا جا داره از کامنتهای همیشه دقیق و با نیت خوبتون تشکر کنم, واقعا راه گشا هستن,

amin66na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من چهارشنبه رفتم بانک ملت و یک حساب یکساله خاص بیست درصد که بعد یک ماه بدون جریمه میشه ازش برداشت کرد باز کردم, گفتن پنجشنبه هم وقت هست باز کنید, از اول اسفند معلوم نیس باز کنن یانه.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
اره
با ریسک صفر
واقعا حیفیم میاد که حقیقی ها اصلا نمیخرند و حدود 95% خریدها توسط حقوقی ها(شرکت های سرمایه گذاری) صورت میگیره

سلام دوست عزیز قیمت خرید و باز خرید این سهام چقدر میباشد وآیا بعد از خرید این سهام فرضا بعد از یکماه یا دو ماه و.. میتوان مقداری یا تمام سهام رو فروخت و همان سود 24 درصد رو دریافت کرد؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوست عزیز قیمت خرید و باز خرید این سهام چقدر میباشد وآیا بعد از خرید این سهام فرضا بعد از یکماه یا دو ماه و.. میتوان مقداری یا تمام سهام رو فروخت و همان سود 24 درصد رو دریافت کرد؟
قیمت خرید و فروش بر اساس ارزه و تقاضا است و معمولا طوری است که هر چی به سررسید نزدیک میشه قیمتش بالاتر میره
مثلا الان 83/5 میخری
1ماه دیگه 85 میشه
2ماه دیگه 86/8 و...
تا اینکه در سررسید دولت ازت 100 تومن برمیداره
راه خریدش هم از طریق کارگزاریه

amiraliamirali1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره
با ریسک صفر

سلام
چجوری باید این اوراق رو خرید؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
پول گذاشتن تو بانک یعنی گرفتن توپ در دست و انتظار گل رو داشتن پس مطمئن باش نتیجه بازی به سود حریف خواهد بود مطمئن باش

EK2

Registered User
لایک‌ها
577
امروز یک ساله::
عسکریه 23
ثامن 25
گفتن،تو این جور موسسات جای دیگه ای هست با سود بیشتر؟

بالا