• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان امروز رفتم برای حساب یکساله قوامین!
اولا شدیدا شلوغ بود - شعبه ای که روزهای دیگه خلوته - خیلی هام برا همین حساب یکساله روزشمار اومده بودن البته نه خیلی زیاد!!!!!!
نکته مهمی که واسه وجود داره اینه که کارمندشون میگف ممکنه کم بشه و از این حرفا
یعنی به طور خلاصه اون داستان که یکسالس و حسابش تغییر نمیکنه کاملا کشکه!!
حداقل اینجوری نشون میدادن!!
خیلی هام مث خودم گفتن کم بشه اتوماتیک خودشون حسابو ببندن
فک کنم میخوان ادای اون کوثرو با داستان حسابای کلید طلایی و اینا رو دربیارن!
البته قبول نمیکردن و باید حضوری بریم برا بستن!!!

دوستان دیگه نظری دارن بیان کنن!!!!
اگه در سپرده درج شده باشه یکساله هیچ وقت نمیتونن قبل از یکسال سود کم بکنند، ولی اگه مثل کوثر حساب ویژه و طلایی و ... بدون مدت باشه هر وقت بخوان بدون اطلاع این حق دارن که سود متغییر بدن

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
پولتون را در این موسسات درپیت مثل انصار و نور و کوثر و قادر و شهاب3 نذارید
crazy.gif

یک درگیری نظامی بشه همه هئیت مدیرشون رفتن کانادا
yes.gif
همین بانکهای معتبر هرچند 2-3 درصد سود کمتر میدن اما حداقل خیالتون راحته
calm.gif

موسسه ای که فله ای سود میده چه تضمینی هست 6 ماه دیگه ورشکست نشه
what.gif
بخصوص تورم بیاد پایین هیچکس با نرخ بالا تسهیلات از این موسسات نمیگیره و احتمال اینکه زیر دیون خودشون بزنن و یا ورشکست بشن هست...

الان پول شما را میگیرن به عنوان سود میدن به سپرده گذارهای قبلی! پول بعدی ها را میگیرن میدن به شما به عنوان سود
bigeye.gif
ولی یک روز صبح بیدار میشی میبینی این چرخه از بین رفته و 10 تا موسسه و صندوق با هم اعلام ورشکستگی کردن
ugly.gif

حتی بانک هم میخواید پول بذارید فقط بانک معتبر... سراغ بانکهای متفرقه نرید تا خیالتون راحت باشه
cafe.gif
دوست عزيز حرف شما كاملا متين است ولي نور يك موسسه مجوز دار هست و شما تا ١٠٠م ميتوانيد به پشتوانه بانك مركزي در بانك/موسسه مجوز دار بگذاريد. در مبالغ بالا نيز بحث ريسك پيش مي آيد، به هر صورت در ١ ميليارد تومان ٦٪ يعني ٦٠م و رقم كمي نيست. طبيعي هست كه شما با توجه به ميزان ريسك پذيريتون سود بيشتري رو دريافت كنيد، چه بسا شما در بازار ديگري با ريسك ديگري ١٠٠٪ سود سالانه داشته باشيد.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوست عزيز حرف شما كاملا متين است ولي نور يك موسسه مجوز دار هست و شما تا ١٠٠م ميتوانيد به پشتوانه بانك مركزي در بانك/موسسه مجوز دار بگذاريد. در مبالغ بالا نيز بحث ريسك پيش مي آيد، به هر صورت در ١ ميليارد تومان ٦٪ يعني ٦٠م و رقم كمي نيست. طبيعي هست كه شما با توجه به ميزان ريسك پذيريتون سود بيشتري رو دريافت كنيد، چه بسا شما در بازار ديگري با ريسك ديگري ١٠٠٪ سود سالانه داشته باشيد.
خدا پدرت را بیامرزه ! منم همین بحث ریسک را میگم، شما وقتی بری توی یک بانک معتبر مثل ملت و ملی پول بذاری ریسک نداری... جنگ هم بشه این بانکها اینقدر سرمایه دارن که تکون نمیخورن ولی خدای نکرده اتفاقی توی اقتصاد و امنیت مملکت بیفته شک نکن این موسسات و صندوق ها و یا بانکهایی که مثل قارچ سبز شدن به همون سرعت هم متلاشی میشن و هیچ کس هم پاسخگو نخواهد بود. واقعا تا حالا فکر کردید اینهایی که سود بالا میدن پول را کجا میبرن که توانایی شون در سود دادن از بانکهای بزرگ کشور هم بیشتره؟ واقعا اینها چه قدر دوراندیشی کردن؟ مگه زمانی که ارزش ریال 2ماهه نصف شد دولت جوابگو بود که حالا برای این مسائل هم جوابگو باشه؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
خدا پدرت را بیامرزه ! منم همین بحث ریسک را میگم، شما وقتی بری توی یک بانک معتبر مثل ملت و ملی پول بذاری ریسک نداری... جنگ هم بشه این بانکها اینقدر سرمایه دارن که تکون نمیخورن ولی خدای نکرده اتفاقی توی اقتصاد و امنیت مملکت بیفته شک نکن این موسسات و صندوق ها و یا بانکهایی که مثل قارچ سبز شدن به همون سرعت هم متلاشی میشن و هیچ کس هم پاسخگو نخواهد بود. واقعا تا حالا فکر کردید اینهایی که سود بالا میدن پول را کجا میبرن که توانایی شون در سود دادن از بانکهای بزرگ کشور هم بیشتره؟ واقعا اینها چه قدر دوراندیشی کردن؟ مگه زمانی که ارزش ریال 2ماهه نصف شد دولت جوابگو بود که حالا برای این مسائل هم جوابگو باشه؟
دوست عزيز شما مباحث رو مغلطه مي كنيد. ريسك تعريف داره، تعريفش هم جنگ نيست. جنگ شرايط اضطراري محسوب ميشه و الان مملكت عزيزمون در شرايطي نيست كه تصميم گيري هاي اقتصادي رو بخوايم بر اساس شرايط اضطراري بگيريم، الحمد لله. فقط به ذكر همين نكته بسنده ميكنم كه در شرايط جنگ شما اصلا مطمئن نباش كه همون بانك ملي هم پولت رو پس بده و در اين شرايط قيمت ملك و موارد مشابه نصف و حتي ثلث مي شود.
در مورد مطلب دوم شما، منبع اصلي درآمد بانك ها/موسسات وام مي باشد. نرخ وام موسسات از بانك ها بالاتر و دريافت تسهيلات راحت تر است كه خود گوياي علت سود بالاتر آن ها مي باشد. سودي كه از وام بدست مي آيد با توجه به فرمول هاي عجيب و غريب محاسبه قسط هاي وام آن قدر هست كه سود ساده سپرده گذاران، اجاره شعبه هاي استيجاري، حقوق كاركنان و ... داده شود و هنوز سود خالص سرشاري نيز باقي بماند.
مطلب سوم شما هم در مورد كاهش ارزش پول ملي اصلا ربطي به بحث سود بانك و موسسه ندارد. دولت شروع به چاپ پول بدون پشتوانه براي تامين بودجه ي ناكافي خودش كرد، همان بحث هاي مسكن مهر و يارانه و ... كه سبب كاهش ارزش پول ملي و از دست رفتن سرمايه قشر متوسط شد، در واقع بودجه ناكافي از جيب قشر متوسط پرداخت شد.
حسن ختام اينكه شما مختار هستيد هرجا كه فكر ميكنيد بهتر است سرمايه گذاري كنيد اما پشت هر صحبت و عملي كه ميكنيد بايد دليل نافذ وجود داشته باشه وگرنه سبب گمراهي و از دست رفتن سرمايه ميشه.
با تشكر از شما دوست خوبم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اولا جنگ شرایط ویژه هست و خدا کنه سر کشوری نیاد،وگرنه رو هیچی.نمیشه حساب کرده
دوما شما چطور با اطمینان میگین شک نکن که این صندوق ها و بانک ها ورشکسته میشن؟
میشه دلیلتون رو بگین یا فقط از روی معده هست؟
ممکنه بگین چرا دولت نسبت به بانک و موسسه و صندوق مجوز دار هیچ تعهدی نداره؟سابقه داشته یکی از اینها دچار مشکل بشه و دولت به تعهدش عمل نکنه؟

لطفا حرفهاتون مستند باشه وگرنه این حرف ها از روی معده مصداق جو سازی هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اولا جنگ شرایط ویژه هست و خدا کنه سر کشوری نیاد،وگرنه رو هیچی.نمیشه حساب کرده
دوما شما چطور با اطمینان میگین شک نکن که این صندوق ها و بانک ها ورشکسته میشن؟
میشه دلیلتون رو بگین یا فقط از روی معده هست؟
ممکنه بگین چرا دولت نسبت به بانک و موسسه و صندوق مجوز دار هیچ تعهدی نداره؟سابقه داشته یکی از اینها دچار مشکل بشه و دولت به تعهدش عمل نکنه؟

لطفا حرفهاتون مستند باشه وگرنه این حرف ها از روی معده مصداق جو سازی هست

ادبیات شما مناسب نیست وگرنه برای حرفهاتون جواب دارم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوست عزيز شما مباحث رو مغلطه مي كنيد. ريسك تعريف داره، تعريفش هم جنگ نيست. جنگ شرايط اضطراري محسوب ميشه و الان مملكت عزيزمون در شرايطي نيست كه تصميم گيري هاي اقتصادي رو بخوايم بر اساس شرايط اضطراري بگيريم، الحمد لله. فقط به ذكر همين نكته بسنده ميكنم كه در شرايط جنگ شما اصلا مطمئن نباش كه همون بانك ملي هم پولت رو پس بده و در اين شرايط قيمت ملك و موارد مشابه نصف و حتي ثلث مي شود.
در مورد مطلب دوم شما، منبع اصلي درآمد بانك ها/موسسات وام مي باشد. نرخ وام موسسات از بانك ها بالاتر و دريافت تسهيلات راحت تر است كه خود گوياي علت سود بالاتر آن ها مي باشد. سودي كه از وام بدست مي آيد با توجه به فرمول هاي عجيب و غريب محاسبه قسط هاي وام آن قدر هست كه سود ساده سپرده گذاران، اجاره شعبه هاي استيجاري، حقوق كاركنان و ... داده شود و هنوز سود خالص سرشاري نيز باقي بماند.
مطلب سوم شما هم در مورد كاهش ارزش پول ملي اصلا ربطي به بحث سود بانك و موسسه ندارد. دولت شروع به چاپ پول بدون پشتوانه براي تامين بودجه ي ناكافي خودش كرد، همان بحث هاي مسكن مهر و يارانه و ... كه سبب كاهش ارزش پول ملي و از دست رفتن سرمايه قشر متوسط شد، در واقع بودجه ناكافي از جيب قشر متوسط پرداخت شد.
حسن ختام اينكه شما مختار هستيد هرجا كه فكر ميكنيد بهتر است سرمايه گذاري كنيد اما پشت هر صحبت و عملي كه ميكنيد بايد دليل نافذ وجود داشته باشه وگرنه سبب گمراهي و از دست رفتن سرمايه ميشه.
با تشكر از شما دوست خوبم
بحث اینجاست که مملکت ما حساب کتاب نداره و معلوم نیست چه اتفاقی قراره بیفته، این مسئله ورشکستگی گروهی موسسات هم حرف من نیست کافیه توی اینترنت سرچ کنی ببینی کارشناسان مطلع چه هشدارهایی به مردم دادن. بانک مرکزی هم 100 بار اعلام کرده ما مسئول نیستیم (هرچند کمک میکنه) اگر قضایا به همین سادگی ها بود 70-80 درصد سرمایه مملکت دست همین 6-7تا بانک بزرگ نمیبود و همه میرفتن سمت موسسات و صندوقها... بالاخره اونها هم فهم دارن و بازار و شرایط را میسنجن.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بحث اینجاست که مملکت ما حساب کتاب نداره و معلوم نیست چه اتفاقی قراره بیفته، این مسئله ورشکستگی گروهی موسسات هم حرف من نیست کافیه توی اینترنت سرچ کنی ببینی کارشناسان مطلع چه هشدارهایی به مردم دادن. بانک مرکزی هم 100 بار اعلام کرده ما مسئول نیستیم (هرچند کمک میکنه) اگر قضایا به همین سادگی ها بود 70-80 درصد سرمایه مملکت دست همین 6-7تا بانک بزرگ نمیبود و همه میرفتن سمت موسسات و صندوقها... بالاخره اونها هم فهم دارن و بازار و شرایط را میسنجن.

لطفا خودتون لینک مقاله این کارشناسان رو بدهید که گفته اند موسسات مجاز بصورت گزوهی ورشکست خواهند شد
و همچنین منبع این گفته که بانک مرکزی در قبال موسسه مجاز مسئولیتی نداره؟

باز هم میگم با منبع و مستند حرف بزنید و گزنه هرکسی میتونه از روی معده چیزی بگه و این نظردهیدکارشناسانه نیست

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
لطفا خودتون لینک مقاله این کارشناسان رو بدهید که گفته اند موسسات مجاز بصورت گزوهی ورشکست خواهند شد
و همچنین منبع این گفته که بانک مرکزی در قبال موسسه مجاز مسئولیتی نداره؟

باز هم میگم با منبع و مستند حرف بزنید و گزنه هرکسی میتونه از روی معده چیزی بگه و این نظردهیدکارشناسانه نیست

هرچند شما ادب نداری و من نمیخوام دیگه با شما بحث کنم ولی این لینک:

ورشکستگی ۱۰ بانک و موسسه مالی تا سال آینده
http://alef.ir/vdcds50szyt0xf6.2a2y.html?327130

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
هرچند شما ادب نداری و من نمیخوام دیگه با شما بحث کنم ولی این لینک:

ورشکستگی ۱۰ بانک و موسسه مالی تا سال آینده
http://alef.ir/vdcds50szyt0xf6.2a2y.html?327130

خوب شما یکجوری فرمودید"کارشناسان" من فکر کردم الان تحلیل بیش از 10 کارشناس اقتصادی رو منتشر میکنید که حرف شمارو تصدیق کنن؛نه گفته های ایشون رو که اینجا از زبان سیف گفته که تورم منفی هست و یا قبلا فرموده بودند دلار 1500 تومان میشود
ما که نه دلار 1500 تومانی دیدیم و نه تورم منفی
این مقاله رو هم مطالعه بفرمایید
اگر «ادیب» و «پایش» دروغ گفته باشند…

Last edited:

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
البته حرف دوتا دوستمون میتونه درست باشه
اینکه این موسسات ورشکسته هستن بعله از نظر تئوری و روی کاغذ شاید اما به خاطر شرایط کشور مجبورن که کمکشان کنن
یه میزان که خیلی کوچولو بود و تو خیلی از استانها شعبه نداشت چه وضعی درس شد
حالا یه بانک خصوصی یا موسسه مجاز اینجوری بشه هزار برابر بدتر
چرا؟؟
شما خودت مقایسه کن تعداد مشتریای میزان با مثلا موسسه نور.. بالاتر از اون بانک انصار.
اینا یکیه ؟؟؟؟
الان این مدیریت شعب بانک انصار بیا و ببین چقد هرروز مشتری میره میاد
حالا بخواد ورشکست بشه پولم پرداخت نشه!

ولی خوب با اینحال بعله همواره بخاطر شرایط کشور امکان ورشکستگی تمام بانکا هست کسی منکرش هیچ وقت نیس

مثلا چند وقت پیش یه خبری خوندم نوشته بود بانک سپه در یک سال مالی گویا دیگه هیچ سرمایه ای براش نمونده بود
یعنی صفر صفر
یعنی کامل ورشکسته
ولی بالاخره هنوز هم کار میکنه
اون دولتیه حالا خصوصی هم اینجوری بشه به خاطر شرایط بعدش شده پول چاپ میکنن دست مردم میدن

البته این فقط نظر شخصی بنده بود هر کسی نظر دیگه ای داره ممنون میشم بیان کنید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما هرجا دوست داری پولتو بذار! با پول شما ملک رونق نمیگیره:D

بعدش من کجا گفتم پولت را حتما بانک دولتی بذار؟ چرا حرف توی دهن می ذاری؟ بانکهای خوب خصوصی مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان خیلی معتبر هستن

همون طوری که دلار 3ماهه 3برابر شد امکانش هست 3 ماهه نصف موسسات و بانکها ورشکست بشن. موسسات که اصلا سپرده نزد بانک مرکزی ندارن و پولشون را بردن توی دلالی ملک و پولشون رسوب کرده. خیلی از بانکهای غیر معتبر هم سپرده بانک مرکزیشون زیرحدنصاب هست و در مرز ورشکستگی هستن
رفیق میشه بگی کدام بانکی هست که توی دلالی ملک و بساز بندازی نبوده؟؟؟همه شون دلال بودند و هستند و خواهند بود...همین که بهترین ملکهای تجاری هر منطقه را برای شعبشون انتخاب میکنند نشون میده که دلال هستند، گول جورسانه ای و فضاسازی را نباید خورد،همشون از یک قماشند،درضمن اون فراری کانادا هم ظاهرا اول از همه از همین بانکهای معتبر بوده نه بانکهای درپیت وآشغالی مثل سجیل و زلزال!!!!اول از همه شما باید از ملت خودمون ایراد بگیری،برو باجه اعتبارات مهراقتصاد را ببین بعد بگو اصلا کسی سراغشون نمیره و ملت وام بانک دولتی را میگیرن یا همین درپیتها...اگر همین موسسات و بانکهای آشغال خصوصی هم نبود،بانکهای دولتی هنوز عرضه نداشتند حتی یک دستگاه نوبت شمار بگذارند و باید مثل قدیم جلوی باجه صف و زنبیل میگذاشتی،درکل بنظرمن با وضع موجود که هیچ فرقی ندارند،هرکدام مجاز بود و سود بیشتری میده ارزنده هست،حالا میخاد بانک رزیتا و رها باشه یا فجر و اس400!!!هروقت مشکلی پیش اومد،به موقعش تصمیم میگیریم
درضمن همون بانک پارسیان هم از زیانده ها ودلالهای اصلی هست که با ایرانفرقون دستش توی یک کاسه هست،حالا هم شده ملعبه بازی ایرانفرقون برای فروش بلوکی و موج سواری برای سهام...جناب رییس هم که تازه یادشون افتاده که بانکها زیانده شدند،چرا اونزمان که سود 25-30%میداد صداش را درنمیاوردند،حالا که موقع پرداخت مطالبات بانکها شده و تحریم رفع شده،بلبل زبون شدند و میخان منت بگذارند....
دوستان حساب 9ماهه ارکیده کوثر بنظرتون نمیکشه زیرش سود را کم کنه؟چون توی این زمینه خیلی سابقه داره و درضمن مثل قوامین برگه سپرده نداده،نظرتون چیه؟ارزش داره باز کرد؟کف که نداره

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
اگر موسسه و بانکهای خصوصی ریسکشون بالا خب بانکهای که‌شما می فرمایبد چه محاسنی دارن سود خوب میدن تسهیلات خوب دارن شما انتظار داری من پولم بزارم بانک با سود ده درصد روزشمار اونوقت وام بگیرم ۲۴ درصد اونم با کارمزد و سپرده و ضامن خود شما حاضری همچین کاری کنی و در راستای این فداکاری کمکی به چرخه تولید هم کرده باشید؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
ببخشید قصد جسارت بهد هیچکدام از عزیزان ندارم ولی پول رو تو بانک گذاشتن با نرخ تورم در ایران کار اشتباهی است
حالا اگه ژاپن بود که تورم صفر هست خوبه ولی بلاخره تا کی این پول تو بانک میخاد بمونه ؟؟؟؟
شما اختیار پول خودتون رو دارید ولی بنده حقیر همیشه این اعتقاد رو دارم کاری رو انجام بدم که به چند نفر دیگه غیر از خودم سود برسونم و فقط به فکر خودم تنها نباشم

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
باید ببینیم شنبه چه اتفاقی میوفته
امیدوارم کم نشه فعلا ازکی منتظر بودم ماه اسفند شه بانکها یکم سود رو بکشند بالا که باا این خبرها همین 20 درصدم داره رویا میشه

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
ما هم منتظر همین اسفندشون بودیم که حالا با این طرح زرنگی کردن یه مدل جدیدی آخر سالی جذب سرمایه کنن.ولی بازم بعید میدونم آخر سال بانک های خصوصی تازه تاسیس تر و موسسه های مجاز همین نرخ ها رو رعایت کنن چون در رقابت با دولتی ها و خصوصی های قدیمی کم میارن.هر طوری شده بانک مرکزی رو دور میزنند.مثه همین آینده گردشگری سرمایه و یا قوامین که میگن ابلاغ رسمی برای اول اسفند نیومده.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
صندوق هاي سرمايه گذاري هنوز پابرجا هستن؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

بالا