• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ما هم منتظر همین اسفندشون بودیم که حالا با این طرح زرنگی کردن یه مدل جدیدی آخر سالی جذب سرمایه کنن.ولی بازم بعید میدونم آخر سال بانک های خصوصی تازه تاسیس تر و موسسه های مجاز همین نرخ ها رو رعایت کنن چون در رقابت با دولتی ها و خصوصی های قدیمی کم میارن.هر طوری شده بانک مرکزی رو دور میزنند.مثه همین آینده گردشگری سرمایه و یا قوامین که میگن ابلاغ رسمی برای اول اسفند نیومده.
یک درصد فکر کن بانک مرکزی ندونه حداقل این چند بانک و موسسات مجاز سود بیشتر مقدن.
۲الا اگه موسسه سود بیشتر نده که هیچ کسی سراغش نمیره.
مساله کاهش اعتماد به موسسات هم هست.
این چند بانکیثهم که اسم بردس کمبود منابع دارن،برای همین زیرسیبیلی رد میکنن

اما این بخشنامه فعلا مربوط به حساب های حدید میشه اما قطعا بعد از مدتی سود کوتاه مدت ها کاهش پیدا میکنه
سلام
صندوق هاي سرمايه گذاري هنوز پابرجا هستن؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
صندوق ها که به بانک مرکزی کاری ندارن و تحت نظر سازمان بورس هستند و چون اصولا درآمدشون از طریق سرمایه گذاری در بورس هست،عملا سوددهی بالاشون بدون اشکال هست.
اما خوب وقتی سود بانکی کم بشه منطقی برای این صندوق ها دادن سود کمتر هست،البته یک احتمال کاهش سود تضمینی بعضی از این صندوق ها از ۲۰ درصد به ۱۸ درصد هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
میتونید بزارید ایران خودرو با سود انصراف 24%.

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
کلا تفاوت بانک ها در شرایط برابر باهم در چی میتونه باشه برای مشتری؟

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
اينترنت بانک موبايل بانک و.....

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
الان من تو گردشگری یه سپرده روز شمار دارم که قبلا برای بالای 10م 23%سود میداد ولی الان حسابم خالیه
میخوام ببینم الان پرش کنم باز همون سودو میده؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
امروز تو اینترنت بانک کوثر رفتم دیدم حساب طلایی شده، طلایی 9 ماهه و واریز آزاد شده! ظاهرا تا 9 ماه تمدید کردن خودکار، کسی اطلاع داره سودش چقدر شده؟

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من یه حساب روز شمار قوامین ۲۰ درصد دارم امروز دیدم بانک شهر داره ۲۲ درصد میده اسمشم گذاشته ارمان شهر و چون از طریق بورس میده میگفتسودش کم نمیشه به نظر شما پولو ببرم بانک شهر بزارم ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من یه حساب روز شمار قوامین ۲۰ درصد دارم امروز دیدم بانک شهر داره ۲۲ درصد میده اسمشم گذاشته ارمان شهر و چون از طریق بورس میده میگفتسودش کم نمیشه به نظر شما پولو ببرم بانک شهر بزارم ؟
ارمان شهر خیلی وقته هست.
بقیه بانک ها هم صندوق با تضمین سود یا بدون تضمین سود دارن.
این صندوق ها تحت نظارت سازمان بورس هستن نه بانک مرکزی؛ و اصولا ربطی به بانک ندارن
اما با کاهش سود بانکی دو احتمال در مورد صندوق ها ممکنه
۱. کاهش سود تضمینی از ۲۰ به ۱۸
۲.کاهش سود ماهانه با توجه به اینکه برعکس حساب سپرده سالانه،سود ایم صندوق ها ماهانه یا سه ماهه حساب و پرداخت میشن

Sent from my E5823 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز تو اینترنت بانک کوثر رفتم دیدم حساب طلایی شده، طلایی 9 ماهه و واریز آزاد شده! ظاهرا تا 9 ماه تمدید کردن خودکار، کسی اطلاع داره سودش چقدر شده؟
امروز شعبه بودم متصدی گفت کوثر کلید طلایی شده 19.5% و هیچ کف خاصی هم برای سود بیشتر نداره،اینجا هم هیچکس خبری نداد،میگفت از چهارشنبه هفته پیش اعمال شده
گردشگری هم SMS زده که اوراق گواهی با سود علی الحساب20 میده که قابل خریدوفروش در فرابورسه،کسی اطلاعات بیشتری داره؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
من امروز بانک آینده رفتم حساب روز شماره 25 درصد برای بالای 100 میلیون نداشت گفت با هر موجودی 10 درصده ..ولی هنوز برای صندوقشون حساب باز می کردن که گفتن فعلن پابرجاست

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
من امروز بانک آینده رفتم حساب روز شماره 25 درصد برای بالای 100 میلیون نداشت گفت با هر موجودی 10 درصده ..ولی هنوز برای صندوقشون حساب باز می کردن که گفتن فعلن پابرجاست

يعني حساب هاي كوتاه مدت١٩ درصدي كه چند ماه پيش باز كرديم هم شده ١٠ درصد ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
يعني حساب هاي كوتاه مدت١٩ درصدي كه چند ماه پيش باز كرديم هم شده ١٠ درصد ؟

حدود اوایل بهمن یک حساب بانک ملت باز کردم به نام "حساب بلندمدت یکساله خاص انفرادی" اون موقع سودش 20درصد بود ولی مسئول شعبه گفت اگر سود کاهش پیدا کنه همون 20 درصد می مونه (فعلا که مونده!) و از همه مهمتر اینکه هر وقت بخوای ازش برداشت کنی سود روزشمارش همون20 درصد هست ولی گفت زودتر از 30روز نمیتونی برداشت کنی . در کل هر موقع که حساب را برداشت کنی یا حتی کلا ببندی همون 20 درصد هست (بدون جریمه) و میشه گفت کوتاه مدته به اسم بلندمدت! (البته احتمالا الان شده 18 درصد)

از بانک ملت بپرس اگر هنوز این حساب را داره از همین استفاده کن چون یکجورایی همون کوتاه مدته و حتی به سیستم بانکداری اینترنتیشون هم متصل هست. حساب بلند مدت عادی یکسالشون را میشه از طریق اینترنت هم باز کرد (بدون مراجعه به شعبه و بعد اگر دوست داشتی بری کارتش را بگیری) ولی این حسابهای خاص را حتما باید بری پیش معاون شعبه تا برات بزنه.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
الان من تو گردشگری یه سپرده روز شمار دارم که قبلا برای بالای 10م 23%سود میداد ولی الان حسابم خالیه
میخوام ببینم الان پرش کنم باز همون سودو میده؟
این حساب تا چند وقت پیش کف مبلغ از به 10 م به 50 م تغییر کرده بود و 23% رو گردشگری سود میداد که بعید می دونم با این کف سنگین تغییر کرده باشه.

Last edited:

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
این حساب تا چند وقت پیش کف مبلغ از به 10 م به 50 م تغییر کرده بود و 23% رو گردشگری سود میداد که بعید می دونم با این کف سنگین تغییر کرده باشه.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان روز شمار موسسه نور هم تغییری کرده؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان چخبر از موسسسات نور ارمان کسی پرس وجوکرده؟
اینده هنوز صندوق 25درصدیشو داره؟

بالا