• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
الان روزشمار قوامین که 20 درصد میداد هم کم کردن ؟
اگه کم کرده باشن که برم پولم رو بردارم سکه بخرم

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان خبری از حساب طرز ۴ قوامین کسی داره؟؟؟
سرنوشتش چی شد؟؟ کم میشه یا نه؟؟

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
الان تو موسسه کوثرم آمدم همه حسابامو ببندم دارم به عينه ميبينم که کوثر کليد طلايي 24 درصدش رو تعطيل کرده و به زور ملت مجبور ميکنه صندوقش باز کننن چه کلاه بردارن

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
الان تو موسسه کوثرم آمدم همه حسابامو ببندم دارم به عينه ميبينم که کوثر کليد طلايي 24 درصدش رو تعطيل کرده و به زور ملت مجبور ميکنه صندوقش باز کننن چه کلاه بردارن

صندوقش به نظر بد نیست تو این شرایط 22 میده با ضمانت ..من دارم 22 داده...ولی میگن تا 24هم رفته...ولی کوثر طلایی بسته شد خوب چهره ای نیست

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
امروز موسسه کوثر بودم گفتن بالای 50 م سودش تا شنبه مشخص میشه منم چون به دروغهای اینها عادت دارم حسابمو بستم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کوثر کلید طلایی که بسته نشده،فقط شده 19.5%...چرا آدمو میترسونید

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوستان من روزشمار 22% قوامین دارم اگر بخوام برم صندوق پارسیان یا شهر حساب باز کنم چطوری باید پولمو انتقال بدم؟آخه قوامین 2 میلیون رو مسدود میکرد.باید حسابو ببندم بگم چک بدین ببرم پارسیان؟یا میشه رفت پارسیان هر مبلغی کارت کشید؟

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما یا ساتنا یا پایا یا چک رمزدار بنظرم باید،بگیرید،
دوستان من روزشمار 22% قوامین دارم اگر بخوام برم صندوق پارسیان یا شهر حساب باز کنم چطوری باید پولمو انتقال بدم؟آخه قوامین 2 میلیون رو مسدود میکرد.باید حسابو ببندم بگم چک بدین ببرم پارسیان؟یا میشه رفت پارسیان هر مبلغی کارت کشید؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کارت کشیدن فقط تا سقف ۱۵ میلیون امکان داره

Sent from my E5823 using Tapatalk

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کارت کشیدن فقط تا سقف ۱۵ میلیون امکان داره

Sent from my E5823 using Tapatalk

مرسی از پاسختون.من یادمه سال پیش که میخواستم 60 میلیون حساب باز کنم رفتم بانک قوامین پولم توی بانک ملی بود کارمند بانک کارتمو گرفت خودش یکبار کارت کشید و سپرده جدید رو برام باز کرد.اونم اسمش کارت به کارت بوده و الان سقفش شده 15 میلیون؟

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
اون کارت به کارت نبوده قطعا با تاخير پول رفته تو حسابتون چون بعضي جاها مثل پوز فروشگاهي عمل ميکنن و محدوديت زيادي نيست با اين کار چند ساعت بعد کارت کشيدن پول ميره توحساب شعبه از اونجا به حساب شما

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
صندوقش به نظر بد نیست تو این شرایط 22 میده با ضمانت ..من دارم 22 داده...ولی میگن تا 24هم رفته...ولی کوثر طلایی بسته شد خوب چهره ای نیست
کلا کوثر يک موسسه دروغگو هست. امروز با مسؤل باجه حرفم شد برا يه بنده خدايي با آب و تاب ميگفت که صندوق ما از ابتدا تا الان هر ماه 24 درصد سود داده ماه به ماه ميريزيم و از اين جور حرفا. گفتم دوست عزيز چرا راستشو نمي گي کوثر دو ماه اول 24 و دو ماه بعد 22 داده خبري از 24 ديگه نيست. گفت نه گفتم چرا کار بالا گرفت برا اينکه حرفم تاييد کنم با گوشيم رفتم سايت صندوق کوثر و از رو قيمت سهم و قيمت ابطالش که تو خود سايت بود براش اثبات کردم که امشب هم دقيقا 22 درصد واريز ميکنن اين خط و اين نشون قراره فردا برم شعبه شرط ميلياردي باهام بستن :-X

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
مرسی از پاسختون.من یادمه سال پیش که میخواستم 60 میلیون حساب باز کنم رفتم بانک قوامین پولم توی بانک ملی بود کارمند بانک کارتمو گرفت خودش یکبار کارت کشید و سپرده جدید رو برام باز کرد.اونم اسمش کارت به کارت بوده و الان سقفش شده 15 میلیون؟
سقف برای خرید اینترنتی و پوز با کارت شتاب روزانه 50 میلیون تومن، بالای 15 میلیون دارید برید شعبه ساتنا کنید

Mahdi198843

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
به نظرم با این اوصاف بهترین راه سرمایه گذاری توی صندوق هاست
الان آمار‌ صندوق‌ها چطوریه؟ کدوم صندوق ها بالای ۲۰ درصد سود میدن؟

Mahdi198843

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با سلام
امروز موسسه کوثر بودم گفتن بالای 50 م سودش تا شنبه مشخص میشه منم چون به دروغهای اینها عادت دارم حسابمو بستم.
واسه بستن حساب مشکلی پیش نیومد؟ منظورم اینه که راحت اجازه دادن حسابو ببندین؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
واسه بستن حساب مشکلی پیش نیومد؟ منظورم اینه که راحت اجازه دادن حسابو ببندین؟

حسابو کامل نبستم اصل پولو کشیدم بیرون یک مقدار جزیی گذاشتم چون یک حساب روز شمار 19.5 درصد حساب میشه ممکنه زمانی به درد بخوره.

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان اطلاع داشته باشن صندوق بانکی ایران زمین گویا آین دوره 24 و خورده ای داده!!!!!!!!!!!!!!
البته من که خودم دستی حساب میکنم کمتره یه کم
یعنی به این صورت که به ازای هر واحد 1918داده
برا ماه آینده مظلوم نیس ولی فعلا جزو بهتریناس
برا منم دیروز یعنی یکم سود بعد از ظهر واریز شد!!

دوستان بانک قوامین پس اون طرح 4 تغییری نداده دیگه نه؟؟؟؟!!!!!!!!

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
روزشمار قوامین تغییری نکرده همون 20 درصد قبل هست البته برای سپرده های قدیمی . شما چطوری روز شمار 22 درصد میگیرید ؟ اشتباه نمیکنید ؟
برای انتفال هم میتونید کارت بکشید محدودیت نداره .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
روزشمار قوامین تغییری نکرده همون 20 درصد قبل هست البته برای سپرده های قدیمی . شما چطوری روز شمار 22 درصد میگیرید ؟ اشتباه نمیکنید ؟
برای انتفال هم میتونید کارت بکشید محدودیت نداره .

بالا