صندوقش به نظر بد نیست تو این شرایط 22 میده با ضمانت ..من دارم 22 داده...ولی میگن تا 24هم رفته...ولی کوثر طلایی بسته شد خوب چهره ای نیستالان تو موسسه کوثرم آمدم همه حسابامو ببندم دارم به عينه ميبينم که کوثر کليد طلايي 24 درصدش رو تعطيل کرده و به زور ملت مجبور ميکنه صندوقش باز کننن چه کلاه بردارن
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
اگر از 1 اسفند باز کنید طبیعتا 18دوستان خبری از حساب طرز ۴ قوامین کسی داره؟؟؟
سرنوشتش چی شد؟؟ کم میشه یا نه؟؟
دوستان من روزشمار 22% قوامین دارم اگر بخوام برم صندوق پارسیان یا شهر حساب باز کنم چطوری باید پولمو انتقال بدم؟آخه قوامین 2 میلیون رو مسدود میکرد.باید حسابو ببندم بگم چک بدین ببرم پارسیان؟یا میشه رفت پارسیان هر مبلغی کارت کشید؟
کارت کشیدن فقط تا سقف ۱۵ میلیون امکان دارهدوستان من روزشمار 22% قوامین دارم اگر بخوام برم صندوق پارسیان یا شهر حساب باز کنم چطوری باید پولمو انتقال بدم؟آخه قوامین 2 میلیون رو مسدود میکرد.باید حسابو ببندم بگم چک بدین ببرم پارسیان؟یا میشه رفت پارسیان هر مبلغی کارت کشید؟
کارت کشیدن فقط تا سقف ۱۵ میلیون امکان داره
Sent from my E5823 using Tapatalk
کلا کوثر يک موسسه دروغگو هست. امروز با مسؤل باجه حرفم شد برا يه بنده خدايي با آب و تاب ميگفت که صندوق ما از ابتدا تا الان هر ماه 24 درصد سود داده ماه به ماه ميريزيم و از اين جور حرفا. گفتم دوست عزيز چرا راستشو نمي گي کوثر دو ماه اول 24 و دو ماه بعد 22 داده خبري از 24 ديگه نيست. گفت نه گفتم چرا کار بالا گرفت برا اينکه حرفم تاييد کنم با گوشيم رفتم سايت صندوق کوثر و از رو قيمت سهم و قيمت ابطالش که تو خود سايت بود براش اثبات کردم که امشب هم دقيقا 22 درصد واريز ميکنن اين خط و اين نشون قراره فردا برم شعبه شرط ميلياردي باهام بستن :-Xصندوقش به نظر بد نیست تو این شرایط 22 میده با ضمانت ..من دارم 22 داده...ولی میگن تا 24هم رفته...ولی کوثر طلایی بسته شد خوب چهره ای نیست
سقف برای خرید اینترنتی و پوز با کارت شتاب روزانه 50 میلیون تومن، بالای 15 میلیون دارید برید شعبه ساتنا کنیدمرسی از پاسختون.من یادمه سال پیش که میخواستم 60 میلیون حساب باز کنم رفتم بانک قوامین پولم توی بانک ملی بود کارمند بانک کارتمو گرفت خودش یکبار کارت کشید و سپرده جدید رو برام باز کرد.اونم اسمش کارت به کارت بوده و الان سقفش شده 15 میلیون؟
واسه بستن حساب مشکلی پیش نیومد؟ منظورم اینه که راحت اجازه دادن حسابو ببندین؟با سلام
امروز موسسه کوثر بودم گفتن بالای 50 م سودش تا شنبه مشخص میشه منم چون به دروغهای اینها عادت دارم حسابمو بستم.
واسه بستن حساب مشکلی پیش نیومد؟ منظورم اینه که راحت اجازه دادن حسابو ببندین؟
روزشمار قوامین تغییری نکرده همون 20 درصد قبل هست البته برای سپرده های قدیمی . شما چطوری روز شمار 22 درصد میگیرید ؟ اشتباه نمیکنید ؟دوستان من روزشمار 22% قوامین دارم اگر بخوام برم صندوق پارسیان یا شهر حساب باز کنم چطوری باید پولمو انتقال بدم؟آخه قوامین 2 میلیون رو مسدود میکرد.باید حسابو ببندم بگم چک بدین ببرم پارسیان؟یا میشه رفت پارسیان هر مبلغی کارت کشید؟
روزشمار قوامین تغییری نکرده همون 20 درصد قبل هست البته برای سپرده های قدیمی . شما چطوری روز شمار 22 درصد میگیرید ؟ اشتباه نمیکنید ؟دوستان من روزشمار 22% قوامین دارم اگر بخوام برم صندوق پارسیان یا شهر حساب باز کنم چطوری باید پولمو انتقال بدم؟آخه قوامین 2 میلیون رو مسدود میکرد.باید حسابو ببندم بگم چک بدین ببرم پارسیان؟یا میشه رفت پارسیان هر مبلغی کارت کشید؟