• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
روزشمار قوامین تغییری نکرده همون 20 درصد قبل هست البته برای سپرده های قدیمی . شما چطوری روز شمار 22 درصد میگیرید ؟ اشتباه نمیکنید ؟
برای انتفال هم میتونید کارت بکشید محدودیت نداره .

نه از اردیبهشت سال 94 حساب های جدید شد 20.من اسفند 93 باز کرده بودم که 22 درصد بود الان تازه میشه یک سال.همینم میگن صبر کنید شاید با همون نرخ 22 تمدید کردیم.
راجع به انتقال میفرمایید هیچ محدودیتی نداره؟دوستان گفتن 15 ویا 50 میلیون.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
نه از اردیبهشت سال 94 حساب های جدید شد 20.من اسفند 93 باز کرده بودم که 22 درصد بود الان تازه میشه یک سال.همینم میگن صبر کنید شاید با همون نرخ 22 تمدید کردیم.
من امروز از رییس بانک پرسیدم گفتن اون حساب هایی که از 1 اسفند به بعد باز بشه 18 درصد هست اونایی که قبل باز شده تا 1 سال 20 درصده .
بله محدودیتی نداره .به تازگی یکی از دوستان 100 میلیون تومن تو یه نمایشگاه اتوموبیل کارت کشیدن و خرید کردن بانک که دیگه جای خود داره .

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
ن....................
انتقال پول داخل بانک با کشیدن کارت، حداکثر 15 میلیونه. برای خرید با کارت از دستگاه فروشگاه ها می توان تا 100 میلیون کشید.

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
موسسه عسکریه هنوز یکساله 23% باز میکنه؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان اطلاع داشته باشن صندوق بانکی ایران زمین گویا آین دوره 24 و خورده ای داده!!!!!!!!!!!!!!
البته من که خودم دستی حساب میکنم کمتره یه کم
یعنی به این صورت که به ازای هر واحد 1918داده
برا ماه آینده مظلوم نیس ولی فعلا جزو بهتریناس
برا منم دیروز یعنی یکم سود بعد از ظهر واریز شد!!

دوستان بانک قوامین پس اون طرح 4 تغییری نداده دیگه نه؟؟؟؟!!!!!!!!
یعنی چی!!؟؟ همون حساب بورس رو میگین؟ پس چرا دیروز بعد از ظهر واسه من حدود ۲۳ درصد داد؟؟ شما خودتون حساب کردین یا پرسیدین؟ الآن هم باز میکنن از این حسابا؟

طرح ۴ قوامین دیگه چیه؟

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
یعنی چی!!؟؟ همون حساب بورس رو میگین؟ پس چرا دیروز بعد از ظهر واسه من حدود ۲۳ درصد داد؟؟ شما خودتون حساب کردین یا پرسیدین؟ الآن هم باز میکنن از این حسابا؟

طرح ۴ قوامین دیگه چیه؟

23؟؟؟
من نميدونم چقدره به درصد سالانه!!!
گفتم هر واحد 1900 و خورده ای داد
خود کارمنداش اینو میگن منم گفتم به نظرم کمتره!!!
شما برای صندوق باید به ازای هر واحد حساب کنید
مثلا اگه یه ملیون دارید میشه 10 واحد
اونوقت 10 واحد در 1900 میشه ‌19هزار خورده ای...

android6

Registered User
لایک‌ها
77
23؟؟؟
بله 23 دقیقا 10.5 میلیون تومان بستم با سود تضمینی 24 درصد همیشه 24 و خورده ای سود میداد بین 210 تا 215 هزار تومن ولی این ماه 23 داده یعنی 201 هزار تومن این واحد ماحد من سرم نمیشه کجا الآن سود بالای 22 میدن ببرم اونجا پولام کم میشه بدبخت میشم ها

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
23؟؟؟
اين صحبت شما هميشه درست نيست تنها درصورتي درست هست که شما واحدهاي سهم را 100هزار بخريد با توجه به اينکه قيمت سهم هر روز بالا ميره ممکنه 1900 شما 19 واحد نباشه 18 واحد خريده باشيد

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
بله از مدیر شعبه پرسیدیم، بعد از 1 اسفند مطابق سایر بانک ها سپرده یکساله 18

البته فک کنم واسه یه مدت اینجوریه!!
وگرنه ورشکسته میشه کی پول میذاره اونجا؟
وقتی سودش با بقیه یکی؟؟؟
رمز دوم که نداره اینترنت بانک درس حسابی نداره اس ام اس درست نمیده و هزار تا چیز دیگه صندوقم نداره رو اون کار کنه...
فک نکنم با این وضع بتونه ادامه بده!!

اين صحبت شما هميشه درست نيست تنها درصورتي درست هست که شما واحدهاي سهم را 100هزار بخريد با توجه به اينکه قيمت سهم هر روز بالا ميره ممکنه 1900 شما 19 واحد نباشه 18 واحد خريده باشيد

بعله این برای زمانیکه شما تعداد واحد ندونی چقد شده
مثلا من دهم ماه مبلغ 9700واریز میکنم
بعد چند روز نزدیک 40 تومن به فرض بر گردونه به حسابم
الان من 96واحد دارم
سود واریزی هم به همون نسبت!!!

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید
ایا بانک دی قابل اعتماد است
زیر نظر کدام بنیاد است
ارزش داره تو این بان سپرده گذاری کرد یا خیر
ایا این سود روزشمار 22 درصد که حالان میدن پابرجاست چون
من 2 اسفند 94
سپرده گذاری کردم ان هم روز شمار 22 درصد
در صورتی که همه بانکها 10 درصد
چطوری این بانک 22 میده روز شمار
بخاطر این میگیم
چون حرف های بانک مرکزی پشت گوش می ندازه
ورشکست نشه
چون این بانک مرکزی یکدفعه از خوب بیداری میشه
مگه این بانک زیر نظر ما نیست
لطفا راهنمایی کنید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید
ایا بانک دی قابل اعتماد است
زیر نظر کدام بنیاد است
ارزش داره تو این بان سپرده گذاری کرد یا خیر
ایا این سود روزشمار 22 درصد که حالان میدن پابرجاست چون
من 2 اسفند 94
سپرده گذاری کردم ان هم روز شمار 22 درصد
در صورتی که همه بانکها 10 درصد
چطوری این بانک 22 میده روز شمار
بخاطر این میگیم
چون حرف های بانک مرکزی پشت گوش می ندازه
ورشکست نشه
چون این بانک مرکزی یکدفعه از خوب بیداری میشه
مگه این بانک زیر نظر ما نیست
لطفا راهنمایی کنید
متعلق به بنیاد شهید و ایثارگران هست.
سود های کوتاه مدت روزشمار مربوط به هر بانکی باشه به هر حال کم میشه،کی کم بشه مشخص نیست و چیزی نمیگن

بانک مرکزی تا الان سابقه نداشته که بانک و موسسه مجوز داری رو بگه تحت نظر ما نبوده
از بین بانک ها فقط مهر اقتصاد مجوز نداره و از بین موسسات، عسکریه،کوثر،توسعه و نور مجوز دار هستند.
تا الان برای مجوز داری مشکل پیش نیامده

Sent from my E5823 using Tapatalk

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
در سومین روز از اجرای رسمی مصوبه شورای پول و اعتبار برای کاهش نرخ سود بانکی، بانک‌ها این بار به گونه‌ای متفاوت از گذشته سودهای جدید را به طور یکپارچه در دستور کار قرار دادند. شعب، تابلوهای سودهای بالا را برداشتند.

در حالی با توافق بانک‌ها و در نهایت تصویب شورای پول و اعتبار در هفته گذشته نرخ‌های سود بانکی در سپرده و تسهیلات کاهش پیدا کرد که با ابلاغ آن به بانک‌ها سودهای جدید از روز شنبه، اول اسفندماه لازم‌الاجرا شد.

طبق مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده مدت‌دار از 20 به 18 درصد و همچنین نرخ‌های سود روزشمار کمتر از سه ماه حداکثر 10 درصد تعیین شد.

بررسی‌های میدانی از عملکرد بانک‌ها در اجرای مصوبات جدید بازخورد جالبی نسبت به دوره‌های گذشته داشت به‌گونه‌ای که عمده بانک‌های مورد مراجعه اعم از خصوصی و دولتی نرخ سود سالانه را 18 درصد و روزشمار حداکثر 10 درصد اعلام کردند. مدیران شعب تاکید داشتند که با بخشنامه اخیر بانک مرکزی نرخ‌های سود در شبکه بانکی یکپارچه شده و به هیچ عنوان حساب مدت‌دار بالای 18 درصد برای هیچ مشتری باز نخواهند کرد حتی اگر مبلغ آن قابل توجه باشد.

یکی از نکات جالب توجه در بین بانک‌ها این بود که حتی حساب در صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز از این پس باز نمی‌کنند. اغلب بانک‌ها اعلام کردند که حتی حساب صندوق سرمایه‌گذاری مربوط به خود بانک‌ها که در آن سودهای بالاتری با نرخ‌های مصوب به مشتریان پرداخت می‌شد نیز دیگر باز نخواهد شد و یا اینکه سودها در حد همان 18 درصد خواهد بود. به گفته مدیران شعب بانکی طبق بخشنامه بانک مرکزی این اقدام انجام شده و سود صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز کاهش یافته است و بانک‌ها نمی‌توانند از این طریق سود بیشتری به مشتریان بپردازند.

مورد دیگری که در بین برخی بانک‌ها مشاهده شد این بود که با وجود اینکه در سال گذشته گشایش حساب‌های مدت‌دار بیش از یک سال با سودهای بیشتر از یک‌ساله ممنوع شده بود، اما چنین حساب‌هایی تا پنج ساله نیز به مشتریان پیشنهاد می‌شود، اما با این تفاوت که حتی برای دوره‌های پنج‌ساله سود همان 18 درصد خواهد بود.

تغییر رویه بانک‌ها در اجرای سودهای جدید در این دوره در حالی رخ می‌دهد که در دوره‌های گذشته با وجود کاهش نرخ سود در شورای پول و اعتبار و ابلاغ آن به شبکه بانکی مدت‌ها زمان سپری می‌شد تا اینکه سودها به طور یکپارچه در بین بانک‌ها به اجرا درمی‌آمد. به گونه ای که حتی اگر هم به اجرا در می آمد بسیاری از بانکها راهی برای دور زدن نرخ های مصوب ایجاد می کردند . نرخ های سود سالانه را هم اگر 20 درصد (طبق مصوبه قبلی) تعیین می کردند نرخ‌های روز شمار تا 20 درصد سالانه نیز قدرت مانور داشت و تعیین می شد. در عین حال که حسابهای صندوق سرمایه‌گذاری بانک‌ها نیز راه دیگر دور زدن مصوبات سود بود و از این طریق سودهای 22 تا 25 درصد هم به مشتریان پرداخت می شد، ولی ظاهرا در دوره جدید فعلا خبری از این طرح ها نیست و بانکها تابلوهای سودهای بالای 20 درصد و طرح های مختلف آن را از شیشه های خود برداشته اند.

این در حالی است که با اقداماتی که اخیرا از سوی بانک مرکزی و مجموعه بانک‌ها انجام شد و در عین حال بررسی‌های کارشناسی‌ای که در شورای پول و اعتبار در چند جلسه پیاپی در مورد نرخ سود و چگونگی کاهش و اجرای آن در دستور کار خود قرار داد تا حدی این توقع وجود داشت که بانک‌ها در دوره جدید نسبت به سودهای مورد توافق خود و مصوب شورا پایبندتر از قبل باشند.

در جریان اقدامات انجام شده برای کاهش نرخ سود، ساماندهی موسسات غیرمجاز که اغلب با پرداخت سودهای خارج از عرف موجب انحراف بانک‌ها از ضوابط سود می‌شدند، کاهش نرخ سود در بازار بین‌بانکی به عنوان عامل موثر در کاهش هزینه بانک‌ها و همچنین آزادسازی بخشی از سپرده‌های قانونی به منظور افزایش نقدینگی بانک‌ها از عوامل موثری بودند که می‌توانست بر کاهش نرخ سود و اجرای منظم آن در شبکه بانکی تاثیرگذار باشد.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
صندوق هاي سرمايه گذاري وابسته به سازمان بورس هستند و به عنوان وکيل سرمايه گذار دربورس سرمايه گذاري مي کنن پس محدوديتي در سود نيست واگر سود کنن بايد سرمايه گذار هم منتفع بشه اتفاقا اين صندوق ها روش خوبي براي جذب سرمايه و عدم گسيل اين حجم از دارايي ها به سمت بازارهاي موازي مثل ارز و سکه است

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
یکی از نکات جالب توجه در بین بانک‌ها این بود که حتی حساب در صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز از این پس باز نمی‌کنند. اغلب بانک‌ها اعلام کردند که حتی حساب صندوق سرمایه‌گذاری مربوط به خود بانک‌ها که در آن سودهای بالاتری با نرخ‌های مصوب به مشتریان پرداخت می‌شد نیز دیگر باز نخواهد شد و یا اینکه سودها در حد همان 18 درصد خواهد بود.

جوک قشنگی گفته نویسنده از سر حسادت.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
به نظرم اینها زیاد از بانک مرکزی حساب نمیبرن.... این کاهش سفت و سخت سودها بیشتر حساب و کتاب خودشون هست.

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
صندوقها این ماه به واسطه افزایش بورس,یکی دو درصد بیش از ۲۲ تضمینی پرداخت کردند,باید دید در عمل پایان ماه بعد چه میکنند,اما با توجه به اینکه صندوقها وابسته به بورس هستند ,و بانک تضمین کننده آن است,قاعدتا نباید ربطی به مصوبات بانکی داشته باشند,صندوق آرمان بانک شهر که اینو میگفت,باید دید در عمل چه میکنند.

بالا