بانک شهر صندوقی داره به نام آرمان شهر,بعضی بانکهای دیگه هم همچین صندوقهایی دارند,همشون ۲۲ درصد ثابت میدن,با رشد بورس تا ۲۴ هم میدن,آینده هم داره,۲۵ درصد سه ماه یک بار که تقریبابا بقیه صندوقهابرابر میشه,آرمان شهر,ماهانه سود رو واریز میکنه و قابلیت واریز داره و برداشت هم بعد از ۲-۳ ساعت درخواست پولو به حسابت میریزن,اینا حساب بانکی نیستند,زیر مجموعه صندوقهای بورس هستند,با تضمین بانک مورد نظر,آرمان شهر این ماه ۲۴ داد,ماه دیگه مشخص میشه کم میکنن سودو یا نه,اینکه الان باز میکنن یا نرو باید بری بپرسی.سلام رفقا یه سوال ؟
الان بالاترین سود رو کدوم بانک تو صندوقش میده؟ و به صرفه تر هست ؟ و قابلیت روزشمار هم هست واریز و برداشت ؟
چون من شنیدم بانک شهر بین 22 تا 24 درصد صندوقش باز می کنه ماه به ماهم هم واریز میشه و قابلیت واریز و برداشت هم هست درسته ؟
ممنون کوروش جان فردا حالا باز در مورد صندوق سوال می کنم !بانک شهر صندوقی داره به نام آرمان شهر,بعضی بانکهای دیگه هم همچین صندوقهایی دارند,همشون ۲۲ درصد ثابت میدن,با رشد بورس تا ۲۴ هم میدن,آینده هم داره,۲۵ درصد سه ماه یک بار که تقریبابا بقیه صندوقهابرابر میشه,آرمان شهر,ماهانه سود رو واریز میکنه و قابلیت واریز داره و برداشت هم بعد از ۲-۳ ساعت درخواست پولو به حسابت میریزن,اینا حساب بانکی نیستند,زیر مجموعه صندوقهای بورس هستند,با تضمین بانک مورد نظر,آرمان شهر این ماه ۲۴ داد,ماه دیگه مشخص میشه کم میکنن سودو یا نه,اینکه الان باز میکنن یا نرو باید بری بپرسی.
از ایران زمین پرسیدین شما گفت الآنم باز میکنن؟؟ پس چرا وقتی میگه 24 تضمینه برا من این ماه 23 واریز کردن؟؟ وای به حال ماههای بعدی!!!من امروز رفتم بانک اینده گفت تا دیروز صندوق داشتیم امروز بسته شده بخشکی شانس
ولی بانک دی صندوق22داشت ایارن زمینم داشت صندوقش بنظرتون برم سریع بریزم فردا اران زمین؟گفتش این چندماه24دادیم
نگفت 24تضمینه گفت20تضمینه ولی این چندماه گذاشته همش24 بودهاز ایران زمین پرسیدین شما گفت الآنم باز میکنن؟؟ پس چرا وقتی میگه 24 تضمینه برا من این ماه 23 واریز کردن؟؟ وای به حال ماههای بعدی!!!
خواهش میکنم,بهترین پاسخ رو میتونی اول ماه بعد بگیری!!!!! منظور الان هر رقمی بگن حساب نیست,باید دید در عمل آخر ماه چه میکنن,حساب صندوقها هم همینه,اگر باز کنن,ممکنه بگن ,تضمینی ۲۲,اما با تصمیمات اخیر,آخر ماه مشخص میشه,در ضمن در پست قبلی جا افتاد,حساب آرمان شهر با کف ۱۰میلیون باز میشه و حداقل یک ماه سپرده باید بمونه,کلا صندوقها مناسب واریز و برداشت روزانه در فواصل نزدیک نیستند.ممنون کوروش جان فردا حالا باز در مورد صندوق سوال می کنم !
بعد یه سوال دیگه من تاریخ 24 3 93 حساب روزشمار 19 درصد بانک اینده باز کرده بودم و پولم تو اون هست آیا سود اون هم شده 10 درصد !؟؟ یا حساب جدیدیا از اول اسفند شده ده درصد ؟
خب دروغ گفته این ماه 23 واریز کردن خدا ماه های بعدی رو بخیر بگذرونهایرا
نگفت 24تضمینه گفت20تضمینه ولی این چندماه گذاشته همش24 بوده
اینو گفت
![]()
گویا میخواهند کار صندوق ها را هم یکسره کنند
به نظر من با این اوصاف تقاضای زمین و مسکن بالا میره. نظر شما چیه؟
از 15 اردیبهشت به بعد با چه نرخی تمدید میشه ؟بانک قوامین حساب 22 درصد من 2روز دیگه تموم میشه امروز مراجعه کردم گفتن تا 15 اردیبهشت 95 با همون 22 درصد تمدید شده.
18%از 15 اردیبهشت به بعد با چه نرخی تمدید میشه ؟
18%از 15 اردیبهشت به بعد با چه نرخی تمدید میشه ؟
18درصداز 15 اردیبهشت به بعد با چه نرخی تمدید میشه ؟