• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من امروز رفتم بانک اینده گفت تا دیروز صندوق داشتیم امروز بسته شده بخشکی شانس
ولی بانک دی صندوق22داشت ایارن زمینم داشت صندوقش بنظرتون برم سریع بریزم فردا اران زمین؟گفتش این چندماه24دادیم

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
به نظر من کلا گیر دادن اینا
من دیگه ایده ای ندارم نميدونم چی باید بکنیم!!!!
جالب تر میدونید کجاس؟؟؟؟؟
اینکه سود وام همونه کم نميشه!!!
اسمش 20 و 21 درصده در عمل نصفش بلوکه و فلان و بسیار در نهایت میشه 30 درصد
انصافا یه دفه این بانک مرکزی عزیز اطلاعیه واسه وام نمیده!!!
تورم فقط واسه سپرده مردم بدبخته نه واسه وام ها!!!!!!!!!

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
مطمعن نیستم کاهش سود بانکی به نفع تولید و اقتصاد تموم بشه,یعتی در طول این سالها و داشتن این ادعا ,هیچ کدوم از دولتها نتونستند,در دوره قبل سود بانکی زیر ۱۰ درصد و سالیانه ۱۴ درصد بود و دوستان نتیجشو در کنار سایر عوامل دیدند,امیدواریم این بار اون بلا بر سر تورم به ظاهر تثبیت شده کنونی نیاد,اما با توجه به آگاهی که به بازار ملک و مسکن دارم,اینو میدونم,که رونق و تولید با خروج از رکود و راه افتادن که دایم ورد زبان عموم مردم و مسولین هست ,فرق داره,همه منتظر افزایش ملک و سکه و دلار هستند,بدون ایجاد ارزش افزوده خاصی,چون جامعه عادت کرده و در نبود این تورم کاذب,بسیاری فریاد رکود سر میدهند,اتفاقا تولید و رونق اقتصادی در زمان تثبیت ایجاد میشود,اما میل به سفطه بازی جامعرو به سمت گذشته سوق میده,البته اونم انتهایی داره,تا کی میخوان مردم سکه بخرن وبفروشن,دلار زیر بالش بزارن,خونه دلالی کنن,همه میدونیم این کارا ارزش افزوده نداره و انتهاش ویرانی اقتصاد و رکود است,متاسفانه جامعه از کاهش تورم و تثبیت حمایت نمیکنه.

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام رفقا یه سوال ؟
الان بالاترین سود رو کدوم بانک تو صندوقش میده؟ و به صرفه تر هست ؟ و قابلیت روزشمار هم هست واریز و برداشت ؟
چون من شنیدم بانک شهر بین 22 تا 24 درصد صندوقش باز می کنه ماه به ماهم هم واریز میشه و قابلیت واریز و برداشت هم هست درسته ؟

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
سلام رفقا یه سوال ؟
الان بالاترین سود رو کدوم بانک تو صندوقش میده؟ و به صرفه تر هست ؟ و قابلیت روزشمار هم هست واریز و برداشت ؟
چون من شنیدم بانک شهر بین 22 تا 24 درصد صندوقش باز می کنه ماه به ماهم هم واریز میشه و قابلیت واریز و برداشت هم هست درسته ؟
بانک شهر صندوقی داره به نام آرمان شهر,بعضی بانکهای دیگه هم همچین صندوقهایی دارند,همشون ۲۲ درصد ثابت میدن,با رشد بورس تا ۲۴ هم میدن,آینده هم داره,۲۵ درصد سه ماه یک بار که تقریبابا بقیه صندوقهابرابر میشه,آرمان شهر,ماهانه سود رو واریز میکنه و قابلیت واریز داره و برداشت هم بعد از ۲-۳ ساعت درخواست پولو به حسابت میریزن,اینا حساب بانکی نیستند,زیر مجموعه صندوقهای بورس هستند,با تضمین بانک مورد نظر,آرمان شهر این ماه ۲۴ داد,ماه دیگه مشخص میشه کم میکنن سودو یا نه,اینکه الان باز میکنن یا نرو باید بری بپرسی.

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
بانک شهر صندوقی داره به نام آرمان شهر,بعضی بانکهای دیگه هم همچین صندوقهایی دارند,همشون ۲۲ درصد ثابت میدن,با رشد بورس تا ۲۴ هم میدن,آینده هم داره,۲۵ درصد سه ماه یک بار که تقریبابا بقیه صندوقهابرابر میشه,آرمان شهر,ماهانه سود رو واریز میکنه و قابلیت واریز داره و برداشت هم بعد از ۲-۳ ساعت درخواست پولو به حسابت میریزن,اینا حساب بانکی نیستند,زیر مجموعه صندوقهای بورس هستند,با تضمین بانک مورد نظر,آرمان شهر این ماه ۲۴ داد,ماه دیگه مشخص میشه کم میکنن سودو یا نه,اینکه الان باز میکنن یا نرو باید بری بپرسی.
ممنون کوروش جان فردا حالا باز در مورد صندوق سوال می کنم !
بعد یه سوال دیگه من تاریخ 24 3 93 حساب روزشمار 19 درصد بانک اینده باز کرده بودم و پولم تو اون هست آیا سود اون هم شده 10 درصد !؟؟ یا حساب جدیدیا از اول اسفند شده ده درصد ؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
من امروز رفتم بانک اینده گفت تا دیروز صندوق داشتیم امروز بسته شده بخشکی شانس
ولی بانک دی صندوق22داشت ایارن زمینم داشت صندوقش بنظرتون برم سریع بریزم فردا اران زمین؟گفتش این چندماه24دادیم
از ایران زمین پرسیدین شما گفت الآنم باز میکنن؟؟ پس چرا وقتی میگه 24 تضمینه برا من این ماه 23 واریز کردن؟؟ وای به حال ماههای بعدی!!!

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
ایرا
از ایران زمین پرسیدین شما گفت الآنم باز میکنن؟؟ پس چرا وقتی میگه 24 تضمینه برا من این ماه 23 واریز کردن؟؟ وای به حال ماههای بعدی!!!
نگفت 24تضمینه گفت20تضمینه ولی این چندماه گذاشته همش24 بوده
اینو گفت

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
ممنون کوروش جان فردا حالا باز در مورد صندوق سوال می کنم !
بعد یه سوال دیگه من تاریخ 24 3 93 حساب روزشمار 19 درصد بانک اینده باز کرده بودم و پولم تو اون هست آیا سود اون هم شده 10 درصد !؟؟ یا حساب جدیدیا از اول اسفند شده ده درصد ؟
خواهش میکنم,بهترین پاسخ رو میتونی اول ماه بعد بگیری!!!!! منظور الان هر رقمی بگن حساب نیست,باید دید در عمل آخر ماه چه میکنن,حساب صندوقها هم همینه,اگر باز کنن,ممکنه بگن ,تضمینی ۲۲,اما با تصمیمات اخیر,آخر ماه مشخص میشه,در ضمن در پست قبلی جا افتاد,حساب آرمان شهر با کف ۱۰میلیون باز میشه و حداقل یک ماه سپرده باید بمونه,کلا صندوقها مناسب واریز و برداشت روزانه در فواصل نزدیک نیستند.

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان نیازی به اول برج نیست
کسانی که حسابشون رو ببندن بانک ها مجبورن
سود واقعی اعمالی رو اجرا کنن
همین قوامین
هر کی سررسیدش اسفنده اعلام کنه
چگونه باهاش برخورد کردن
برای باقی بانک ها هم همینطور
کسانی که سررسیدشون اسفنده اعلام کنن چه شد
یا از کارمندهای بانک استعلام بگیرن سود بستن حساب رو
22 قوامین
23 آینده
22 گردشگری
روزشمار
آمار نداره کسی؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
cc4c4771c0b5fdb93ed52c860dde2bfb.jpg

گویا میخواهند کار صندوق ها را هم یکسره کنند

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
همه چیز باتوجه به قیمت گذاری و نرخ واقعی در سال آینده مشخص میشه نمیشه تورم بالا باشه و سود بانکی به زور پایین نگه داشت من از خدام دلار بشه 1300 تومن سود بانکی بشه 5 درصد

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام من امروز بانک اینده بودم حسابهای روز شمار که 19 درصد بود گفتش فعلآ هست !!!!!! ولی کسی بخواد جدید باز کنه 10 درصد هست و صندوق آینده بسته شده !
و اینه بعدش بانک شهر رفتم گفتن صندوقش هنوز هست همون طبق صحبت دوستان و هنوز اعلام نکردن ببندن یا نه !

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به نظر من با این اوصاف تقاضای زمین و مسکن بالا میره. نظر شما چیه؟

تا یکسال آینده بعیده قیمت ملک بیش از 10 تا 15 درصد رشد کنه
بعدش دوباره باید بررسی شه
ولی الان زمان خوبی برای خرید خانه جهت مصرف شخصی است
نباید تعلل کرد

iman.msy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بانک قوامین حساب 22 درصد من 2روز دیگه تموم میشه امروز مراجعه کردم گفتن تا 15 اردیبهشت 95 با همون 22 درصد تمدید شده.
از 15 اردیبهشت به بعد با چه نرخی تمدید میشه ؟

بالا