• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
این کارمزد خریده،برای فروش هم حدودا همین میزان باشه،درضمن بزای نقدشدن هم یک روز طول میکشه
برای گرفتن اصل پول در سررسید هم همین کارمزد750 تومان کسر میشه؟یعنی به من به در سررسید100هزار تومان دقیقا میدهند یا 99925 تومان؟
اگر روز سررسید تعطیل باشه،کی پول به حساب شخص(نه کارگزار)واریز میشه،فردای روز تعطیل یا پس فردا؟
برای دریافت وجه بعد از سررسید به حساب فرد واریز میشه یا باید در آنلاین درخواست واریز به حساب داد؟
اگه تا سررسید وایسید غیر کارمزد خرید چیزی ازتون کم نمیشه.
داستان فردا یا پس فردای روز تعطیل رو نمیدونم[emoji3]

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
دوستان اطلاعی ندارین اینده صندوقش بسته شد؟
من که دیروز رفتم گفتندبسته شده باز تماس بگیرید اگر طرحههای دیگری اومد اعلام میکنیم
نورهم که رفتم رئیس شعبه نبود گفتند رفته برای چانه زنی که سود مشتریهای قدیمی همون25درصد بمونه
الان موندم چیکارکنم فقط صندوف ایران زمین مونده که بین20=24بوده ورئیسش گفت کمتر از 22نشده
یه نظرتون فردا برم 20تومنو بریزم توی صندوق ایران زمین یا صبرکنم یکم دیگه؟
تقریبا همه صندوقها یه چیزند,آینده ۲۵ درصد سه ماه یه بار سودو میده,که اگر به ماه حساب کنی زیر ۲۵ درصد میشه,آرمان شهر هم ۲۲ درصد تضمینیست,اما بعضی ماهها مثل این ماه ۲۴ داد,بعضی ماهها ۲۲,۲۳, همشون تقریبا تو همین مایه هان وارجحیت خاصی ندارند,مگر تضمین سپرده,که هر بانکی سپردشو تضمین میکنه و این به شما بستگی داره که بخوای تو کدومشون پولتو بزاری ,اما اینکه چه رویه رو همشون در پیش بگیرن,فقط آخر ماه مشخص میشه,حرفاشون الان سندیت نداره,فقط در عمل ثابت میشه و بس.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من که دیروز رفتم گفتند باز تماس بگیرید اگر طرحههای دیگری اومد اعلام میکنیم
نورهم که رفتم رئیس شعبه نبود گفتند رفته برای چانه زنی که سود مشتریهای قدیمی همون25درصد بمونه
الان موندم چیکارکنم فقط صندوف ایران زمین مونده که بین20=24بوده ورئیسش گفت کمتر از 22نشده
تقریبا همه صندوقها یه چیزند,آینده ۲۵ درصد سه ماه یه بار سودو میده,که اگر به ماه حساب کنی زیر ۲۵ درصد میشه,آرمان شهر هم ۲۲ درصد تضمینیست,اما بعضی ماهها مثل این ماه ۲۴ داد,بعضی ماهها ۲۲,۲۳, همشون تقریبا تو همین مایه هان وارجحیت خاصی ندارند,مگر تضمین سپرده,که هر بانکی سپردشو تضمین میکنه و این به شما بستگی داره که بخوای تو کدومشون پولتو بزاری ,اما اینکه چه رویه رو همشون در پیش بگیرن,فقط آخر ماه مشخص میشه,حرفاشون الان سندیت نداره,فقط در عمل ثابت میشه و بس.
کوروش جان اینده صندوقش بسته شد گویا یعنی یااین تفاسیر اگر من سود 22درصدی رو هرماره بگیرم بریزم توی کوتاه مدت 20درصدی تا سه ماه همین25درمیاد ؟معادل صندوق اینده؟
من صندوق ایران زمینو میگم اطلاعی دارین؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
من که دیروز رفتم گفتندبسته شده باز تماس بگیرید اگر طرحههای دیگری اومد اعلام میکنیم
رئیسش رفته چونه بزنه!:general304::general304::general304::general304:
خدا عمرت بده، از خنده مردم:D:general304:

Last edited:

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
کوروش جان اینده صندوقش بسته شد گویا یعنی یااین تفاسیر اگر من سود 22درصدی رو هرماره بگیرم بریزم توی کوتاه مدت 20درصدی تا سه ماه همین25درمیاد ؟معادل صندوق اینده؟
من صندوق ایران زمینو میگم اطلاعی دارین؟
اگر صندوق ایران زمین که میگید ۲۲ درصد ماهیانه بده,با این روش که گفتید هم باز ۲۵ درصدو کامل پوشش نمیده,اما از طرفی ممکنه بعضی ماهها بیشتر هم بده,مثلا ۲۳ یا ۲۴,اونوقت برابر میشوند,اختلاف خیلی چشمگیر نیست,مهم اینه حساب رو باز کنند,و سود تضمینی ۲۲ بدن,در ضمن وقتی میگید آینده بسته شده,چاره ای نیست,نزدیک ترین مورد شبیهشو انتخاب میکنید!!!!!!!!

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
بسته شدن صندوق به معناي ختم کارش نيست. هر صندوقي مطابق با مجوز بورس يک تعداد واحد مشخص داره که ميفروشه حالا اگر اين واحدها تمام شه مسلما ديگه نمي تونه واحدي عرضه کنه درخواست ميده برا افزايش سرمايه کاري که قبلا تو شهر و کوثر هم اتفاق افتاده و يه مدتي عرضه نکردن

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان از وضعیت حساب های کوتاه مدت روزشمار 19 درصد بانک آینده و گردشگری خبر دارید ؟ تا کی سود 19 درصد حساب های روز شماری که قبلا باز شده
برقرار هست ؟؟

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
دوستان از وضعیت حساب های کوتاه مدت روزشمار 19 درصد بانک آینده و گردشگری خبر دارید ؟ تا کی سود 19 درصد حساب های روز شماری که قبلا باز شده
برقرار هست ؟؟
بنده دیروز سوال کردم گفتند حسابهای 19 درصد آینده روز شمار فعلآ هست برای مشتریای قدیم ولی فعلآ !!!!!!! اینجوری گفتن یعنی شاید بعدآ 10 درصد واریز شه خدا می دونه و صندوقش هم بسته شده !

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
بسته شدن صندوق به معناي ختم کارش نيست. هر صندوقي مطابق با مجوز بورس يک تعداد واحد مشخص داره که ميفروشه حالا اگر اين واحدها تمام شه مسلما ديگه نمي تونه واحدي عرضه کنه درخواست ميده برا افزايش سرمايه کاري که قبلا تو شهر و کوثر هم اتفاق افتاده و يه مدتي عرضه نکردن

شما درست میگید,اما اگر صندوقها در روزهای اخیر بسته شن,معناش مصوبه جدید بانکیست,تا آخر ماه همه چی معلوم میشه.

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
صندوق لوتوسم هست فقطذر مورد صندوقا تحقیقی کردم فقط لوتوس ضامن سود اوری هم داره البته 20 درصد بقیه فقط ضامن نقد شوندکی دارند علی ایحال لوتوس بهمن 22.12داده وماهای قبل هم 22 خردهای ولی اوایل سال 23 و 24 هم داشته هنوزم بازه

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
دوستان فکر کنم بوش میاد بااین روال باید پولو انداخت تو کاسبی!!! چون شما شک نکنید این سودها روی 16 درصد هم میاد و اینکه صندوق هام جمع میشن اینطور به نظر میاد البته

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
از آرمان(کاسپین) کسی خبر نداره ؟ :|

کلا موسسات مجاز و غیرمجاز ، سود رو چند درصد میکنن ؟ قبول میکنن که 18درصد بشه ؟ اینجوری که کسی اونجا پول نمیزاره همه شون باید جمع کنن برن

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
خوب همونطور که چند ماه پیش گفتم سود باید بیاد پایین و اومد
البته هنوز 18 درصد زیاده و به زودی میاد زیر 16 درصد
فقط امیدوارم پولهایی که خارج میشه از بانکها تو کارای تولیدی صرف بشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
صندوق لوتوسم هست فقطذر مورد صندوقا تحقیقی کردم فقط لوتوس ضامن سود اوری هم داره البته 20 درصد بقیه فقط ضامن نقد شوندکی دارند علی ایحال لوتوس بهمن 22.12داده وماهای قبل هم 22 خردهای ولی اوایل سال 23 و 24 هم داشته هنوزم بازه
تمام مشتریهایی که برای بازکردن حساب بلندمدت میومدند وقتی میدیدند سود بلندمدت شده 18 درصد با کمی توضیحات کارمند بانک حساب لوتوس پارسیان باز میکردند. 26ام هرماه سود واریز میشه و اصل پول و سود 20% هرماه تضمین شده توسط خود بانک پارسیان هست. سودهای ماههای گذشته اکثرا زیر 23 درصد بوده.کارنتد بانک میگفت احتمالا اونور سال چون بلند مدت سودش از 20 به 18 اومده ، این صندوق لوتوس پارسیان هم سودشو کمی بیار پایین مثلا الان میانگین 22.5 درصد هست اونور سال بشه 20.5 درصد یا چیزی شبیه این. هر زمان هم مشتری بخواد میتونه درخواست برداشت یا افزایش موجودی سپردهشو بده .... بنظر برای مبالغ چندمیلیونی خوب هست البته خب برای مبالغ بالا چندصدمیلیون خب صندوقهای دیگر یک الی دودرصد بیشتر سود میدند و همون یک دودرصد هم مبلغ قابل توجهی میشه ....

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
میشه بگید دیگه کدوم صندوق؟گردشگری و آینده و شهر که گفتن فعلا باز نمیکنند.فقط ایران زمین و پارسیان؟قوامین و سرمایه و سینا و دی و...صندوق با شرایط خوب ندارن؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
کلا کوثر يک موسسه دروغگو هست. امروز با مسؤل باجه حرفم شد برا يه بنده خدايي با آب و تاب ميگفت که صندوق ما از ابتدا تا الان هر ماه 24 درصد سود داده ماه به ماه ميريزيم و از اين جور حرفا. گفتم دوست عزيز چرا راستشو نمي گي کوثر دو ماه اول 24 و دو ماه بعد 22 داده خبري از 24 ديگه نيست. گفت نه گفتم چرا کار بالا گرفت برا اينکه حرفم تاييد کنم با گوشيم رفتم سايت صندوق کوثر و از رو قيمت سهم و قيمت ابطالش که تو خود سايت بود براش اثبات کردم که امشب هم دقيقا 22 درصد واريز ميکنن اين خط و اين نشون قراره فردا برم شعبه شرط ميلياردي باهام بستن :-X

سلام آقا دقیق چقدر ریختن

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
برای حفظ ظاهر هم که شده در دوران ترکیدن بورس
از 64 به 74 باید این دو ماه اخیر رو بیشتر میریختن
فقط شهر بیشتر ریخت یا گردشگری لوتوس ایران زمین
هم این ماه بیشتر دادن؟

بالا