• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
بانک گردشگری اوراق 20 درصد از تاریخ 1 اسفند تا 6 اسفند و 15 اسفند تا 20 اسفند می ده معاف از مالیات قابل فروش زیر یک سال هم پولتو بخوای بگیری 17 درصد حساب می کنن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تمام مشتریهایی که برای بازکردن حساب بلندمدت میومدند وقتی میدیدند سود بلندمدت شده 18 درصد با کمی توضیحات کارمند بانک حساب لوتوس پارسیان باز میکردند. 26ام هرماه سود واریز میشه و اصل پول و سود 20% هرماه تضمین شده توسط خود بانک پارسیان هست. سودهای ماههای گذشته اکثرا زیر 23 درصد بوده.کارنتد بانک میگفت احتمالا اونور سال چون بلند مدت سودش از 20 به 18 اومده ، این صندوق لوتوس پارسیان هم سودشو کمی بیار پایین مثلا الان میانگین 22.5 درصد هست اونور سال بشه 20.5 درصد یا چیزی شبیه این. هر زمان هم مشتری بخواد میتونه درخواست برداشت یا افزایش موجودی سپردهشو بده .... بنظر برای مبالغ چندمیلیونی خوب هست البته خب برای مبالغ بالا چندصدمیلیون خب صندوقهای دیگر یک الی دودرصد بیشتر سود میدند و همون یک دودرصد هم مبلغ قابل توجهی میشه ....

بین صندوق ها،با اینکه لوتوس پارسیان سودش خیلی بالا نبود،اما شفاف تره و دروغ تو کارشون نیست و وقتی ازشون میپرسی،کامل توضیح میدن
بانک گردشگری اوراق 20 درصد از تاریخ 1 اسفند تا 6 اسفند و 15 اسفند تا 20 اسفند می ده معاف از مالیات قابل فروش زیر یک سال هم پولتو بخوای بگیری 17 درصد حساب می کنن
بانک سپه و گردشگری خیلی زرنگن،اوراق گواهی سپرده اشونو گذاشتن بعد از کاهش سود منتشر کردن
فرصت خوبیه برای کسایی که سود مطمئن ۲۰ برای یکسال بخوان؛مخصوصا که احتمالش هست اونور سال سودا پایین بیاد.

Sent from my E5823 using Tapatalk

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستانی که ازازمان سوال کردند رفتم شعبشون اینجاهم باز رئیسشون نبود گفتم سود روز شمارچند خانوم با اعتماد بنفس روزماز 10درصد مدت دار17.5 درصد گفتم مگه میشه ما از سودای 30درصدی شنیدیم با کمی استرس گفت نه اقا 30درصد اصلا نداشتیم
به قول دوستان آش خیلی شور شده

iman.msy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون درباره صندوق سرمایه گذاری کوثر یکم (با درآمد ثابت و سود تضمین شده) چیه ؟
http://kosar1fund.com

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستانی که دنیال صندوق 22درصدی هستین
ایران زمین بهتر نیست؟ حداقل زیر23نداده تالان

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستانی که ازازمان سوال کردند رفتم شعبشون اینجاهم باز رئیسشون نبود گفتم سود روز شمارچند خانوم با اعتماد بنفس روزماز 10درصد مدت دار17.5 درصد گفتم مگه میشه ما از سودای 30درصدی شنیدیم با کمی استرس گفت نه اقا 30درصد اصلا نداشتیم
به قول دوستان آش خیلی شور شده

جالبه همین اتفاق برای منم افتاد شعبه نور رفته بودم
یکی دوماه پیش همچین با اعتماد به نفس میگفتن 10 درصد روزشمار من فک کردم تابلوشون اشتباهی موسسه نور زدن بلکه بانک ملی!!!
کارت شتاب نداره-پایا ساتنا نداره-اینترنت بانک نداره
ولی اعتماد به نفس =عالی
خلاصه ميخواستم برم یکی دوروز دم در شعبه بشینم ببینم انسانی پیدا میشه پولشو بذاره اونجا!!!؟؟؟ !!

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
این کاهش سود اخیر خلاصه بد رفت رو اعصابم دقیقا سر اسفند کردند این کار رو نامردها
این اینده نکبت هم صندوقشو زارتی بست
نور که دیگه نو رعلی نورشده روزشمار رو میگه8درصد این دیگه چه شکری خورده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جالبه همین اتفاق برای منم افتاد شعبه نور رفته بودم
یکی دوماه پیش همچین با اعتماد به نفس میگفتن 10 درصد روزشمار من فک کردم تابلوشون اشتباهی موسسه نور زدن بلکه بانک ملی!!!
کارت شتاب نداره-پایا ساتنا نداره-اینترنت بانک نداره
ولی اعتماد به نفس =عالی
خلاصه ميخواستم برم یکی دوروز دم در شعبه بشینم ببینم انسانی پیدا میشه پولشو بذاره اونجا!!!؟؟؟ !!
وام خوب و راحت میده.
و بانک یا موسسه اعتباری باید این کار رو بکنه،یعنی دریافت سپرده اندک و دادن اعتبار

همین که تو کاهش سود پا بپای بانک ملی پیش رفته، دست و پاشو گم نکرده و هیچ طرح خاصی نزاشته و یا برای افراد خاص،سود بالاتر باز نکزده،نشون میده منابعش تکمیل هست و کمبود نداره.

من که شعبه رفته بودم،عادی بود یکسری برداشت جزئی داشتن،یکسری هم اقساط وام میدادن،و یکسری دنبال وام بودن

Sent from my E5823 using Tapatalk

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
این کاهش سود اخیر خلاصه بد رفت رو اعصابم دقیقا سر اسفند کردند این کار رو نامردها
این اینده نکبت هم صندوقشو زارتی بست
نور که دیگه نو رعلی نورشده روزشمار رو میگه8درصد این دیگه چه شکری خورده
سود انصراف ایرانخودرد 26 درصدشده.
http://ikco.iranecar.com/19.htm?s=bad84cdc-2fb1-44ad-993c-59563862aff3

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نور روزشمارهای قدیمی چند میده؟فرقی کرده؟

Last edited:

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
سلام ، رو شیشه ی موسسه ی آرمان تو شهرمون زدن، طرح عیدانه سپرده 3 ماهه 25% ، این موسسه چقدر قابل اطمینان هست؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یک هفته پیش از دم نور رد میشدم گفتم برم ببینم چند درصده مدیرش با کارمندا نشسته بودند گپ می زدند:D گفت چقدر پول داری منم پروندم 100تومن گفت 27درصد می دهیم!!!!! دیگه نپرسیدم چند ماه همین چند روز پیش رفتم دوباره پرسیدم گفت نیومدی شد 18درصد!!!!گفتم خوب شما 18بدی بانک ملی هم 18کی میاد اینجا حساب باز کنه!!!!گفت حالا شاید بعدا شرایط عوض بشه بازم سر بزنید!!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یکی از اقوام خونه اش را فروخته گذاشته تو مهر اقتصاد 22درصد هر روز میگه نکنه پولم را بالا بکشند .مجوزش هنوز صادر نشده نظر دوستان چیه اعتبارش خوبه؟؟؟؟؟؟؟من که هر موقع از دم شعبه نزدیک خونه رد میشم توش شلوغه

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
یکی از اقوام خونه اش را فروخته گذاشته تو مهر اقتصاد 22درصد هر روز میگه نکنه پولم را بالا بکشند .مجوزش هنوز صادر نشده نظر دوستان چیه اعتبارش خوبه؟؟؟؟؟؟؟من که هر موقع از دم شعبه نزدیک خونه رد میشم توش شلوغه
فعلا که بانک مرکزی بدجور فوکوس کرده رو بی مجوز ها.
فامیل شما هم ریسک کرده ولی مهراقتصاد خودش مشکلی نداره منابعش زیاده اگه کاریش نداشته باشن اتفاقی پیش نمیاد.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان اوراق اخزا باید از بورش خرید سودشم ماه ب ماه میاد؟ سود 25-26 راسته واقعا ؟ تضمینیه سودش؟تاچند درصد؟ نحوه خریدیش رو کسی میدونه دقیقا مراحبشو؟ مزایا ومعایب نسبت ب سود بانکی؟
سوال دومم صندوق ارمان شهر واریز برداشت داره؟ یکی از دوستان گفته بود داره ولی مگه میشه؟

بالا